Haklısın yaaaAloa verayı bilemedim bitkisel ya bi zararı olur mu olmaz mı, hindistan cevizi daha mantıklı geldi bana ama gene bi araştır bence
Bende kullanıyordum kutuyu bitir dedi dün de gittim dedim leke yok bitti ilacta bitti eger sancın yoksa kullanmana gerek yok dedi 8. Haftaya girdim suanlık yok lekelenmeGünaydın arkadaşlar
Progestan kullandıktan sonra 2 gün lekelenmem kesilince ilacıda bıraktım. Doktor bırakabilirsin demişti. Şimdi takrar lekelenme yaşıyorum. Ne yapmam lazım ilaca tekrar başladım kutu bitene kadar mı kullanılacak ? Ne zaman bu lekelenme son bulacak
İnşallah çok teşekkür ederim :)Güzel haberlerle gel inşallah
Semt polikiniği derken neresi oluyor. aile sağlığı merkezi mi? Bilmiyorum aydınlatır mısın rica etsemCanım benim yazdığımı okudun mu? Ücret vermeden yaptırabilirsin semt polikiniğinde
Canım benim Rubella yapıldı devletteCanım rubellayı devlette yapmıyor.. geçen tahlil verdiğimde öğrendim
Amiin canım. Cidden çok zor. Ben eşime devlete gidelim dedim oda olsun uzun aralıklarla gideriz kendi doktorumuza gideriz diyor ama bende doğumu özelde yapmak istemiyorum. 6 bin falan çok uçuk rakamlar.Bir önceki gebeligimde bende öyleydim. Doktor yazardı ben aynı hastanede yaptırırdım sonra doktorun ekranına gelirdi falan...güzeldi:) lakin pandemi sagolsun herseyi o kadar etkilemiş ki. Hem bizim maddi durumumuzu. Hem de şu özel hastaneleri tam bir ticarethaneye cevirmiş. O yüzden alternatif yollar bulmaya calisiyorum kendimce. Esime kalsa yaptıralım diyor ama bir tahlilede 1000 lira vermek israf gibi geliyor hele ki böule bir dönemde. Allah darda kalan herkesin yardımcısı olsun. Halimize bin şükür
Ben yapılıyor diye biliyorum. Sanırım tam teşekküllü devlet hastanelerinde yapılıyor. Egitim araştırma üni hastanesi gibiCanım rubellayı devlette yapmıyor.. geçen tahlil verdiğimde öğrendim
Canım Mhrs ‘den randevu alırken hastaneyi seçtikten sonra semt poliklinikleri çıkacak karşına.Semt polikiniği derken neresi oluyor. aile sağlığı merkezi mi? Bilmiyorum aydınlatır mısın rica etsem
Merhaba benim ailemde anadolu yakasında yaşıyor ümraniyede bi özel var doktoru çok iyi zeynep hanım ismi benim tedavimi bulan doktor diyebilirim ona gidiyordum ama tahlilim o zaman pandemi yoktu devlette yaptırdım tahlilini bilmiyorum ama muane ücreti 65 filan galiba bi ara sor istersen ümran tıp diye yaz internete bulursun numarayı hemenKızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Evet gerçekten çok uçmuş fiyatlar. Ben kızımın dogumunu yapan doktorumu bırakmak istemedim çok güveniyorum kendisine. Ama bir yanımda çok kararsiz degistirsem mi nerden bulucam yeni bir doktor falan gibi düsüncelerim de yok degil. Sıkıştım kaldım valla ne yapsam bilmiuorum. muayene 300 dogum 12binAmiin canım. Cidden çok zor. Ben eşime devlete gidelim dedim oda olsun uzun aralıklarla gideriz kendi doktorumuza gideriz diyor ama bende doğumu özelde yapmak istemiyorum. 6 bin falan çok uçuk rakamlar.
O zaman senin daha cook büyür.Ben bizde genetik olduğunu düşünüyorum anne tarafı hep böyle bizde
Ben önümüzdeki hafta hamilelik pantolonları almaya baslicam düğün alışverişinde hepsini bı beden bol almamıza rağmen bana dar oluyo
En azından bize geçirmediler ne yazık ki hastaneler zaten güvenli değil ben 14 Aralık’a randevu aldım 11. Hafta olacak biraz daha sabır diyerek dua ediyorum.Bende gittim bugün kalp atışı için malesef doktorum korona olmuş. Ve ilçede tek doktordu. Merkeze gitmeye çalışcam bakalım. Ya da doktoru beklicem
Evet tamm şimdi anladım. evime yakın bir semt pol. Var. Bir kadın doguma randevu alayım. Hani aklıma yapmaz mı acaba geliyor ama bir sansımı denerim ne olcak. Çok teşekkürlerCanım Mhrs ‘den randevu alırken hastaneyi seçtikten sonra semt poliklinikleri çıkacak karşına.
Semt polikliniği Asm’in biraz büyüğü gibi düşün. Az insan oluyor.
Sen Asm’de yaptığın testlerinin çıktısını aile hekiminden al, kendi kadın doğum doktoruna götür. Doktorun hangi testlerin eksikse onları yazar verir sana.
Sende mhrs’den semt polikliniğinden herhangi bir kadın doğum doktorundan randevunu al gidip bu testleri yaptırmak için geldiğini belirt. Sadece kan verip çıkacaksın.
Çıkan sonuçlarını internetten indirip doktoruna gönder.
Aynen bulanmadiginda insan korkuyo bişey mi oldu diye. Bulansa bi dert bulanmasa bi dert. Ahh annelikAynen zaten şikayetim yok kuzum ama kesilmesinden bazen korkuyorum bebişime bişey mi oldu neden bulanmıyor diye biraz pinpiriğim
Aynen aleo vera hamilelikte önerilmiyormuşAloa verayı bilemedim bitkisel ya bi zararı olur mu olmaz mı, hindistan cevizi daha mantıklı geldi bana ama gene bi araştır bence
Evet orayı duymuştum. Bir araştırayım. Siz oraya mı devam ediyorsunuz şu anMerhaba benim ailemde anadolu yakasında yaşıyor ümraniyede bi özel var doktoru çok iyi zeynep hanım ismi benim tedavimi bulan doktor diyebilirim ona gidiyordum ama tahlilim o zaman pandemi yoktu devlette yaptırdım tahlilini bilmiyorum ama muane ücreti 65 filan galiba bi ara sor istersen ümran tıp diye yaz internete bulursun numarayı hemen
Benim de 7. Hafta başladı bir iki haftaya başlar sende de belki. Göğüste hassasiyet olduğu sürece diğer tüm belirtiler anneden anneye değişiyormuş. Endişe etme lütfenBende hic yok bulantı filan biraz korktum bulanti normal gibi anlasildi yazidan
Ben de istanbuldayim canım hepsini çekmeköy devlet hastanesinde yaptirdimKızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Yok ben ağrıda oturuyorum ama yengem yakın zamanda dogum yaptı ona gidiyordu hep iyi bi doktor herseyin detayını veriyor keske öyle bi doktor buradada olsa ama yok malesef yine benim doktor kötünün iyisiEvet orayı duymuştum. Bir araştırayım. Siz oraya mı devam ediyorsunuz şu an
Aynen. 10 gün önce muayene olmuştum. Allah tan olmadı dediğin gibi. Sen kalp atışlarını duymuştun dimi. Ben daha duyamadım. O yüzden içim rahat değil. Yarına merkezden randevu aldım. Hiç olmazsa kalp atışlarını duysaydım. Beklerdim bendeEn azından bize geçirmediler ne yazık ki hastaneler zaten güvenli değil ben 14 Aralık’a randevu aldım 11. Hafta olacak biraz daha sabır diyerek dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?