2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende kullanıyordum kutuyu bitir dedi dün de gittim dedim leke yok bitti ilacta bitti eger sancın yoksa kullanmana gerek yok dedi 8. Haftaya girdim suanlık yok lekelenme

Amiin canım. Cidden çok zor. Ben eşime devlete gidelim dedim oda olsun uzun aralıklarla gideriz kendi doktorumuza gideriz diyor ama bende doğumu özelde yapmak istemiyorum. 6 bin falan çok uçuk rakamlar.

Semt polikiniği derken neresi oluyor. aile sağlığı merkezi mi? Bilmiyorum aydınlatır mısın rica etsem
Canım Mhrs ‘den randevu alırken hastaneyi seçtikten sonra semt poliklinikleri çıkacak karşına.
Semt polikliniği Asm’in biraz büyüğü gibi düşün. Az insan oluyor.
Sen Asm’de yaptığın testlerinin çıktısını aile hekiminden al, kendi kadın doğum doktoruna götür. Doktorun hangi testlerin eksikse onları yazar verir sana.
Sende mhrs’den semt polikliniğinden herhangi bir kadın doğum doktorundan randevunu al gidip bu testleri yaptırmak için geldiğini belirt. Sadece kan verip çıkacaksın.
Çıkan sonuçlarını internetten indirip doktoruna gönder.

Merhaba benim ailemde anadolu yakasında yaşıyor ümraniyede bi özel var doktoru çok iyi zeynep hanım ismi benim tedavimi bulan doktor diyebilirim ona gidiyordum ama tahlilim o zaman pandemi yoktu devlette yaptırdım tahlilini bilmiyorum ama muane ücreti 65 filan galiba bi ara sor istersen ümran tıp diye yaz internete bulursun numarayı hemen

Amiin canım. Cidden çok zor. Ben eşime devlete gidelim dedim oda olsun uzun aralıklarla gideriz kendi doktorumuza gideriz diyor ama bende doğumu özelde yapmak istemiyorum. 6 bin falan çok uçuk rakamlar.
Evet gerçekten çok uçmuş fiyatlar. Ben kızımın dogumunu yapan doktorumu bırakmak istemedim çok güveniyorum kendisine. Ama bir yanımda çok kararsiz degistirsem mi nerden bulucam yeni bir doktor falan gibi düsüncelerim de yok degil. Sıkıştım kaldım valla ne yapsam bilmiuorum. muayene 300 dogum 12bin

O zaman senin daha cook büyür.

Bende gittim bugün kalp atışı için malesef doktorum korona olmuş. Ve ilçede tek doktordu. Merkeze gitmeye çalışcam bakalım. Ya da doktoru beklicem
En azından bize geçirmediler ne yazık ki hastaneler zaten güvenli değil ben 14 Aralık’a randevu aldım 11. Hafta olacak biraz daha sabır diyerek dua ediyorum.

Evet tamm şimdi anladım. evime yakın bir semt pol. Var. Bir kadın doguma randevu alayım. Hani aklıma yapmaz mı acaba geliyor ama bir sansımı denerim ne olcak. Çok teşekkürler

Evet orayı duymuştum. Bir araştırayım. Siz oraya mı devam ediyorsunuz şu an

Bende hic yok bulantı filan biraz korktum bulanti normal gibi anlasildi yazidan
Benim de 7. Hafta başladı bir iki haftaya başlar sende de belki. Göğüste hassasiyet olduğu sürece diğer tüm belirtiler anneden anneye değişiyormuş. Endişe etme lütfen

Ben de istanbuldayim canım hepsini çekmeköy devlet hastanesinde yaptirdim

Evet orayı duymuştum. Bir araştırayım. Siz oraya mı devam ediyorsunuz şu an
Yok ben ağrıda oturuyorum ama yengem yakın zamanda dogum yaptı ona gidiyordu hep iyi bi doktor herseyin detayını veriyor keske öyle bi doktor buradada olsa ama yok malesef yine benim doktor kötünün iyisi

Bu arada üsküdarda semt polikliniği var mhrsden giriş yaparsan çıkar adı

En azından bize geçirmediler ne yazık ki hastaneler zaten güvenli değil ben 14 Aralık’a randevu aldım 11. Hafta olacak biraz daha sabır diyerek dua ediyorum.
Aynen. 10 gün önce muayene olmuştum. Allah tan olmadı dediğin gibi. Sen kalp atışlarını duymuştun dimi. Ben daha duyamadım. O yüzden içim rahat değil. Yarına merkezden randevu aldım. Hiç olmazsa kalp atışlarını duysaydım. Beklerdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…