- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Maşallah bebisineAsm den geldim de 63 kilo olup 9 kilo almisim ne guzel demiii .. bu hizla gidersem masallah bana artik bazi seylerden kesmem lazim doguramadan catlarim yoksa .. birde kalp sesimizi dinledk sol tarafimda hala anasi kurbann
Benım ayaklarım bileklerim şişmedi henüz ama yüzüm şişti yaHer yerime orantili aldim ben gozle gorulur belli oluyoarka arkadan ön önden ..bide şişeriz artik ne kadar yurusekte su icsekte cok şişiriyo ben basladim bile sabahlari ayakkabi cok sıkıyo mesela ayagimi hepsi kilo olmaz
Aynen canim 54le kaldim 64 ciktikta 63 yazim dedim zahmet etme dedim ama yazdi artikMaşallah bebisine54 kg ile mi hamile kaldin biraz almışsın aldığın kiloya maşallah değil ben 58 kg ile kaldım şuan 61 kg' yum o da vitaminlere başladım aldım Valla kilo almamak için spor yapıyorum benim kilo almam tehlikeli preeklampsi nedeniyle kızım 7 aylık doğdu toplam 3 kg almıştım bunda her ay 1 kg alıyorum
Aynen canim 54le kaldim 64 ciktikta 63 yazim dedim zahmet etme dedim ama yazdi artikben zayiftim hep ya 1.70 boyla kilo bi yandan hosuma gidiyo ama zorluguda var birden alinca yurumem bile degisti yan yan gidiyorum bi yanii iyi bi yani kötü.. Allahtan ki hemen veriyorum emzirirken .. sagligin nasil el veriyosa oyle al kilonu bebek ve senin icin
Aynı sorun bende de var. Jiletle alıyordum göbekten göremiyorum. Eşimde ben alırken keserim korkarım diyo. Mecbur ağdacıya gidicem sanırım jilletten sonrada cok tırsıyorum ya acımaz mı cokKizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii.. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin
Aynen tam agdayla incelmisken jilet yapsak kalinlasir agdayla zor olur tuy dokucu krem yapsam jiletten farki yok ay napcam sasirdimAynı sorun bende de var. Jiletle alıyordum göbekten göremiyorum. Eşimde ben alırken keserim korkarım diyo. Mecbur ağdacıya gidicem sanırım jilletten sonrada cok tırsıyorum ya acımaz mı cok
Aynen topalak bisey olursun sen simdiisenin boyun uzun kiloyu çok belli etmezsin diye düşündüm Benim boyda kısa 1.60 cm kilo alırsam çok yuvarlak oluyorum evlendiğimde 46 kg'dim 32 yaşındaydım hiç 50 kg olmamıştım şimdi 50'ye razıyım 60'lar ne yahu 37 yaşında ben 36 numara ayakkabı giyiyordum şimdi 38 o bile olmuyor
Benim ilkinde sadece gobegim vardi ama normalde sisman bi insan oldugum icin devasa bi gobek olmustu. Kocam jumbo hucum feribotu masallah demisti banaAha benden bi adet daha6 kiloda beni topa tuttular taşladılar valla bugün hajajsjs oturdum ağladım sinirden
Ya niye bizim kocalar böyle ben anlamadımbazı kocalara bakıyorum resmen dut yemiş bülbül gibiler bizimkinin her seye lafı var ahhshsjs banada diyo yanakların cıkmıs anne moduna girmissin bu gidisle ben filinta gibi kalcam yanında valla sen bilirsin diyo bitane patlatcam ağzına
Acir jiletten sonra. Ama elin aliskindir bakmadan da halledersin jiletle bence. Ilkinde sonlara dogru oyle yapmistim benAynı sorun bende de var. Jiletle alıyordum göbekten göremiyorum. Eşimde ben alırken keserim korkarım diyo. Mecbur ağdacıya gidicem sanırım jilletten sonrada cok tırsıyorum ya acımaz mı cok
Ayy bende valla evde çok darlaniyom yahuAynen topalak bisey olursun sen simdiiboydan yirtiyoruz bizde iste yaz gelsede elbise terlik giysem bi salsam kendimi yaa
Valla bence hiç utanma onlar o kadar alışmış ki sadece alıp geçiyorlar. Mis gibi tertemiz oluyor sende hiç yorulmuyorsun. Ama belli bir aydan sonra ağdayı zaten önermiyorlar. Erken doğumu tetikliyormuş. Ben tüy dökücü kullanacağım artık yapacak Bi şey yok. Şimdi araştırdım da tüy dökücü de baya zararlıymışKizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii.. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin
5 miiiiiii? O kadarına da ihtiyacımız yoktur bence yaaa genelde 3 lt diyor doktorlar hamilelere. Ben zorlayarak 1,5 litreyi ancak içiyorum onu da şişeye koydum da ondan. Yoksa ilaçlarla içtiğim sudan başka su içmem muhtemelengunde 5 lt su icen varmi
Kısa sürede çok fazla tükettiğinde su zehirlenmesi olabilir ama gün içine yayılmış olarak içersen sıkıntı olmaz muhtemelen.ben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
Merak etme annesi yakında tekmeler atmaya başlar, ilerki aylarda karnını bile yamuktacak ilk gebelikte normal, yakında hissetmeye baslarsın.Ben hala hiç benek hareketi hissetmedim. Doktorum ilk çocukta normal olduğunu söyledi..
Sizleri okuyunca tedirgin oluyorum.. yani aslında ne hissetmem gerektiğinde bilmiyorum
Yaa yok birseyKızlar korktuğum basıma geldi
Doktor cok hızlı gittin artık daha dengelş beslenmelisin makarna, pilav ,fast food ,hamur işi ve tatlı yok dedi.
4 ayda 6 kilo alarak zirveyi ben kucaklıyorum sanırımMoralim bozuldu agladım baya doktordan cıkınca. Ama şimdi daha iyiyim. Artık diyet şekilde beslenerek hamileliğimi sürdüreceğim.
Yazında bol bol yüzüp yürümeyi planlıyorım. Yürüyüşü şimdiden havalar güzel oldukça yapacağım tabi .
Kendı basıma yaptıgım beslenme düzeni işe yaramazsa diyetisyene yönlendirmem gerek dedikendimi obez gibi hissettim bugün
Az kaldi az martida aktardık mı tamamdirAyy bende valla evde çok darlaniyom yahurahat rahat elbise giyeyim terlik takayım ayağıma
Tüy dökücü hamilelikte yasak canım sakın yapma. Jilet zaten bende jilet kullanıyoeum ama geçen gün şeyimi kestim görmediğim için. En güzeli ağdacıya gitmekAynen tam agdayla incelmisken jilet yapsak kalinlasir agdayla zor olur tuy dokucu krem yapsam jiletten farki yok ay napcam sasirdim
Valla bi deneyim dedim her zman ki agda yani cok canim yandi yok dayanamam ben onlarda birden ceker kesin canim kiymetli benim yok anam en iyisi krem yada jiletValla bence hiç utanma onlar o kadar alışmış ki sadece alıp geçiyorlar. Mis gibi tertemiz oluyor sende hiç yorulmuyorsun. Ama belli bir aydan sonra ağdayı zaten önermiyorlar. Erken doğumu tetikliyormuş. Ben tüy dökücü kullanacağım artık yapacak Bi şey yok.
Agdaciyi bosver canim kremdende gectim en iyisi jilete vur gec kesilen kesilsin napim azcikta olsa rahat edemem ben yaTüy dökücü hamilelikte yasak canım sakın yapma. Jilet zaten bende jilet kullanıyoeum ama geçen gün şeyimi kestim görmediğim için. En güzeli ağdacıya gitmek
İşte jilet sertleştiriyor ondan sanırım. Ama öyle komple değil parça parça alıyorlar zaten. Valla bende jileti hiç sevmiyorum asla kullanmadım ama sanırım mecbur kalacağımValla bi deneyim dedim her zman ki agda yani cok canim yandi yok dayanamam ben onlarda birden ceker kesin canim kiymetli benim yok anam en iyisi krem yada jilet
Valla ben cocuklarda agdayi yapabildigim kadar yaptim sonra krem jilet ne gecerse karnin buyudukce ne aynada goruyosun ne bakinca .. dogumdan sonrada altta kesik vardi yine agda yapamadim 40im cikinca bi yaptim agdayi bi daha zorlanmadim artik bundada baslicam denedim gercekten hassaslasiyo galiba cildimizde kanadi hemen bidaha yapistir cek cesaretim olmadi topladim hemen esime diyim bi 6lıda bana alsin gelirkenİşte jilet sertleştiriyor ondan sanırım. Ama öyle komple değil parça parça alıyorlar zaten. Valla bende jileti hiç sevmiyorum asla kullanmadım ama sanırım mecbur kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?