2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Asm den geldim de 63 kilo olup 9 kilo almisim ne guzel demiii .. bu hizla gidersem masallah bana artik bazi seylerden kesmem lazim doguramadan catlarim yoksa .. birde kalp sesimizi dinledk sol tarafimda hala anasi kurbann
Maşallah bebisine 54 kg ile mi hamile kaldin biraz almışsın aldığın kiloya maşallah değil ben 58 kg ile kaldım şuan 61 kg' yum o da vitaminlere başladım aldım Valla kilo almamak için spor yapıyorum benim kilo almam tehlikeli preeklampsi nedeniyle kızım 7 aylık doğdu toplam 3 kg almıştım bunda her ay 1 kg alıyorum

Her yerime orantili aldim ben gozle gorulur belli oluyo arka arkadan ön önden ..bide şişeriz artik ne kadar yurusekte su icsekte cok şişiriyo ben basladim bile sabahlari ayakkabi cok sıkıyo mesela ayagimi hepsi kilo olmaz
Benım ayaklarım bileklerim şişmedi henüz ama yüzüm şişti ya poğaca surat gibiyim ahhshsj

Kizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii .. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin

Aynen canim 54le kaldim 64 ciktikta 63 yazim dedim zahmet etme dedim ama yazdi artik ben zayiftim hep ya 1.70 boyla kilo bi yandan hosuma gidiyo ama zorluguda var birden alinca yurumem bile degisti yan yan gidiyorum bi yanii iyi bi yani kötü.. Allahtan ki hemen veriyorum emzirirken .. sagligin nasil el veriyosa oyle al kilonu bebek ve senin icin

senin boyun uzun kiloyu çok belli etmezsin diye düşündüm Benim boyda kısa 1.60 cm kilo alırsam çok yuvarlak oluyorum evlendiğimde 46 kg'dim 32 yaşındaydım hiç 50 kg olmamıştım şimdi 50'ye razıyım 60'lar ne yahu 37 yaşında ben 36 numara ayakkabı giyiyordum şimdi 38 o bile olmuyor

Kizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii .. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin
Aynı sorun bende de var. Jiletle alıyordum göbekten göremiyorum. Eşimde ben alırken keserim korkarım diyo. Mecbur ağdacıya gidicem sanırım jilletten sonrada cok tırsıyorum ya acımaz mı cok

Aynı sorun bende de var. Jiletle alıyordum göbekten göremiyorum. Eşimde ben alırken keserim korkarım diyo. Mecbur ağdacıya gidicem sanırım jilletten sonrada cok tırsıyorum ya acımaz mı cok
Aynen tam agdayla incelmisken jilet yapsak kalinlasir agdayla zor olur tuy dokucu krem yapsam jiletten farki yok ay napcam sasirdim

Aynen topalak bisey olursun sen simdii boydan yirtiyoruz bizde iste yaz gelsede elbise terlik giysem bi salsam kendimi yaa

Benim ilkinde sadece gobegim vardi ama normalde sisman bi insan oldugum icin devasa bi gobek olmustu. Kocam jumbo hucum feribotu masallah demisti bana hem ilk defa duyup cok gulmustum hem cok sinirlenmistim. Smdi gobek buyudukce jumbo hucum feribotu yukleniyor dio. Kizinca da dalga gecip daha cok diyo. Duymazdan geliyorum

Acir jiletten sonra. Ama elin aliskindir bakmadan da halledersin jiletle bence. Ilkinde sonlara dogru oyle yapmistim ben

Valla bence hiç utanma onlar o kadar alışmış ki sadece alıp geçiyorlar. Mis gibi tertemiz oluyor sende hiç yorulmuyorsun. Ama belli bir aydan sonra ağdayı zaten önermiyorlar. Erken doğumu tetikliyormuş. Ben tüy dökücü kullanacağım artık yapacak Bi şey yok. Şimdi araştırdım da tüy dökücü de baya zararlıymış

Son düzenleme:
gunde 5 lt su icen varmi
5 miiiiiii? O kadarına da ihtiyacımız yoktur bence yaaa genelde 3 lt diyor doktorlar hamilelere. Ben zorlayarak 1,5 litreyi ancak içiyorum onu da şişeye koydum da ondan. Yoksa ilaçlarla içtiğim sudan başka su içmem muhtemelen Zorlayınca ancak 1.5 oldu işte onu içerken bile midem bulanıyor
ben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
Kısa sürede çok fazla tükettiğinde su zehirlenmesi olabilir ama gün içine yayılmış olarak içersen sıkıntı olmaz muhtemelen.
Ben hala hiç benek hareketi hissetmedim. Doktorum ilk çocukta normal olduğunu söyledi..
Sizleri okuyunca tedirgin oluyorum.. yani aslında ne hissetmem gerektiğinde bilmiyorum
Merak etme annesi yakında tekmeler atmaya başlar, ilerki aylarda karnını bile yamuktacak ilk gebelikte normal, yakında hissetmeye baslarsın.

Yaa yok birsey sakin ol normalde zayif olup hamilelikte kilo alanlar hemen eski haline dönüyor,tamm kendince dikkat et ama eziyet etme

Aynen tam agdayla incelmisken jilet yapsak kalinlasir agdayla zor olur tuy dokucu krem yapsam jiletten farki yok ay napcam sasirdim
Tüy dökücü hamilelikte yasak canım sakın yapma. Jilet zaten bende jilet kullanıyoeum ama geçen gün şeyimi kestim görmediğim için. En güzeli ağdacıya gitmek

Valla bi deneyim dedim her zman ki agda yani cok canim yandi yok dayanamam ben onlarda birden ceker kesin canim kiymetli benim yok anam en iyisi krem yada jilet

Tüy dökücü hamilelikte yasak canım sakın yapma. Jilet zaten bende jilet kullanıyoeum ama geçen gün şeyimi kestim görmediğim için. En güzeli ağdacıya gitmek
Agdaciyi bosver canim kremdende gectim en iyisi jilete vur gec kesilen kesilsin napim azcikta olsa rahat edemem ben ya

Valla bi deneyim dedim her zman ki agda yani cok canim yandi yok dayanamam ben onlarda birden ceker kesin canim kiymetli benim yok anam en iyisi krem yada jilet
İşte jilet sertleştiriyor ondan sanırım. Ama öyle komple değil parça parça alıyorlar zaten. Valla bende jileti hiç sevmiyorum asla kullanmadım ama sanırım mecbur kalacağım

İşte jilet sertleştiriyor ondan sanırım. Ama öyle komple değil parça parça alıyorlar zaten. Valla bende jileti hiç sevmiyorum asla kullanmadım ama sanırım mecbur kalacağım
Valla ben cocuklarda agdayi yapabildigim kadar yaptim sonra krem jilet ne gecerse karnin buyudukce ne aynada goruyosun ne bakinca .. dogumdan sonrada altta kesik vardi yine agda yapamadim 40im cikinca bi yaptim agdayi bi daha zorlanmadim artik bundada baslicam denedim gercekten hassaslasiyo galiba cildimizde kanadi hemen bidaha yapistir cek cesaretim olmadi topladim hemen esime diyim bi 6lıda bana alsin gelirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…