Ben kendim asla yapamıyorum. Yapıştırdım mı çekemiyorumValla ben cocuklarda agdayi yapabildigim kadar yaptim sonra krem jilet ne gecerse karnin buyudukce ne aynada goruyosun ne bakinca .. dogumdan sonrada altta kesik vardi yine agda yapamadim 40im cikinca bi yaptim agdayi bi daha zorlanmadim artik bundada baslicam denedim gercekten hassaslasiyo galiba cildimizde kanadi hemen bidaha yapistir cek cesaretim olmadi topladim hemen esime diyim bi 6lıda bana alsin gelirken
Ay git onlarda cok sündürüyo kendim hic degilse canim aciyinca duruyorum onlarda oda yok sanki gavur var altlarindaBen kendim asla yapamıyorum. Yapıştırdım mı çekemiyorumrezil Bi hale geliyorum. O yüzden kuaför tercihimdir
Bende de aynı problem varValla bi deneyim dedim her zman ki agda yani cok canim yandi yok dayanamam ben onlarda birden ceker kesin canim kiymetli benim yok anam en iyisi krem yada jilet
En mantıklısı kuaföre gitmek canım. Evde yapmak bilmiyorum benim için yapabildiğim bir şey değil. Jilet de olmaz bence doğuma kadar valla çok kalınlaşır. Ben lazere gidiyordum ama artık gidemiyorum incelenleti de kalınlaştırmak istemiyorum. temiz bi yer bulup gitcem mecbur. İlk bi gittikten sonra alışırsın ayrıca :)Kizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii.. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin
İlginç valla bende kendim yapamıyorumAy git onlarda cok sündürüyo kendim hic degilse canim aciyinca duruyorum onlarda oda yok sanki gavur var altlarinda
Off halletcez artık bir sekilde artık ayna mı tutarız naparız ahsjsjsjAgdaciyi bosver canim kremdende gectim en iyisi jilete vur gec kesilen kesilsin napim azcikta olsa rahat edemem ben ya
Bende üniversitedeyken ağdacıya giderdim. Bi kere kendim yapıyım dedim afedersin dudak kısmında kaldı cekemdim ahdjsjsjjaBen kendim asla yapamıyorum. Yapıştırdım mı çekemiyorumrezil Bi hale geliyorum. O yüzden kuaför tercihimdir
Hahaha benimde öyle oldu ama yağda çıkarmadı. Ağlaya ağlaya sıcak su ile çıkardımBende üniversitedeyken ağdacıya giderdim. Bi kere kendim yapıyım dedim afedersin dudak kısmında kaldı cekemdim ahdjsjsjjayağlarla cıkarmıstım ahhahaja
Ne yazık ki ya ben canım ne zaman istese yiyen cinsteyim ama simdi sana öyle demek istemem linçlenirim falanAllah razı olsun kuzu haftada 1 e doktorda izin verdi ahdjsjsjsjsen sanırım cok kusanlardandın. Yok öylede olmak istemezdim ya Allah güç versin
Kız sus linçlerim seni bak şimdi ahshsjajNe yazık ki ya ben canım ne zaman istese yiyen cinsteyim ama simdi sana öyle demek istemem linçlenirim falan
Evet evet tuy dokucu de zararli. Ben hep agdaciya gidiyorum. Gebelikte hassas oluyor ve normal zamankinden daha cok aciyor ama buyuk rahatlik. Yillardir duzenli gidiyordum epey azalmisti lazer olayim dedigimde hamileydim o da hamileyken yaptirilmiyormus. Mecbur agdayla devam ettim. Dogumu baslatan bir ozelligi yok. Bilmiyorum nerde okudun ama ben 9 aylikken yaptirmistim. Ben de epey arastirip sorusturmustum. Kizimin dogumundan sonra sezaryen yaralarim acilir diye sacma bir korkuyla gitmeyi biraktim derken cocuktan zaman bulamadim derken gecen yazdan beri yine gidiyorum bakalim.Valla bence hiç utanma onlar o kadar alışmış ki sadece alıp geçiyorlar. Mis gibi tertemiz oluyor sende hiç yorulmuyorsun. Ama belli bir aydan sonra ağdayı zaten önermiyorlar. Erken doğumu tetikliyormuş. Ben tüy dökücü kullanacağım artık yapacak Bi şey yok. Şimdi araştırdım da tüy dökücü de baya zararlıymış
Ben de 7 kilo aldim. Cok uzuluyorum. Gercekten kilom kadar uzuldugum bir sey yoktur. Yemiyorum muyum iate yiyorum. Biraz dikkat etsem sonra canim cekiyor ya. Ama ilk gebeligime gore kesinlikle az yiyorum. Ona ragmen ilkine gore daha cok ve hizli jilo aliyorum. 20 haftalikken 4 kilo almisim onda. Yuruyecek olsam belim bacagim oyle agriyor ki kilitleniyorum adim atamadigim oluyor. Yuzmeyi bekliyorum biraz daha havalar duzelince.Yok üzülme ben 10 kilo aldımdoktor 24 e kadar bekleyelim böyle giderse diyetisyene yönşendireceğim dedi. İlk hamileliğimdede 33 kilo almıstım
bende lazere gittim bitmesine çok az kalmıştı o yüzden jilet vurmayı düşünmüyorum hiç. En iyisi kuaföre gitmekEn mantıklısı kuaföre gitmek canım. Evde yapmak bilmiyorum benim için yapabildiğim bir şey değil. Jilet de olmaz bence doğuma kadar valla çok kalınlaşır. Ben lazere gidiyordum ama artık gidemiyorum incelenleti de kalınlaştırmak istemiyorum. temiz bi yer bulup gitcem mecbur. İlk bi gittikten sonra alışırsın ayrıca :)
Merhaba ben doona marka aldım tek ama alttaki izofix hem araba koltuğu hem de 18 aya kadar kullanılabilecek bebek arabası şeklinde .Selam kızlar ağust sonu doğum yapacağım. Bebek arabası alanlar *markasını* paylaşabilir mi ? Ana kucaklı olanlar kaliteli değil midir genelde ? Onu ayrıca mı almalıyız ? ( evim asansörlü, araba bagajı orta ) Bir de ben anne yanı park yatak almayı düşünüyorum. Sadece anne yanı olanlar küçük ,6 aydan sınra bebek hareketlenince alçak gelir dediler . Bebek odasına da büyk montessori tarzı düşünüyorum. Yorumlarsanız sevinirm.
Geçen doktora iğneli ye gitsem olur mu diye sordum o da olmuyomuşbende lazere gittim bitmesine çok az kalmıştı o yüzden jilet vurmayı düşünmüyorum hiç. En iyisi kuaföre gitmek
Gebelikte normal zamandwn daha cok acıyorsa benim jiletten kalınlaşmış kıl köklerimle ağdaya gebeyken gittiğimi düşünemedim şuanEvet evet tuy dokucu de zararli. Ben hep agdaciya gidiyorum. Gebelikte hassas oluyor ve normal zamankinden daha cok aciyor ama buyuk rahatlik. Yillardir duzenli gidiyordum epey azalmisti lazer olayim dedigimde hamileydim o da hamileyken yaptirilmiyormus. Mecbur agdayla devam ettim. Dogumu baslatan bir ozelligi yok. Bilmiyorum nerde okudun ama ben 9 aylikken yaptirmistim. Ben de epey arastirip sorusturmustum. Kizimin dogumundan sonra sezaryen yaralarim acilir diye sacma bir korkuyla gitmeyi biraktim derken cocuktan zaman bulamadim derken gecen yazdan beri yine gidiyorum bakalim.
Valla gorebildigim kadar yapicam napim esime izin vermiyorum agdacinin onune hoc yatamam aciyo zatenBende de aynı problem varhiç agdaciya gitmedim utanırım ama bende hiç jilet kullanmadım göbeğimden göremiyorum jilet hemen çıkıyor oda problem napsam bilemedim
Benim geneli bitmisti ama hamilelikte tüyler hızlı uzamaya başladı, mesela gobegimde tuy yoktu simdi uzun siyah tuyler var. bide yazin elbiseler giyicez ugras dur agdayla:)Geçen doktora iğneli ye gitsem olur mu diye sordum o da olmuyomuştamam dese koltuk altım için iğneliye gidecektim zaten çok az var şindi ağdayla uğraş dur puf
Bende cam sakizi varya heveslendim yapim dedim komple yapistirmisim eridi oda yaz gunu yapistida yapistiBende üniversitedeyken ağdacıya giderdim. Bi kere kendim yapıyım dedim afedersin dudak kısmında kaldı cekemdim ahdjsjsjjayağlarla cıkarmıstım ahhahaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?