2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendim asla yapamıyorum. Yapıştırdım mı çekemiyorum rezil Bi hale geliyorum. O yüzden kuaför tercihimdir

Valla bi deneyim dedim her zman ki agda yani cok canim yandi yok dayanamam ben onlarda birden ceker kesin canim kiymetli benim yok anam en iyisi krem yada jilet
Bende de aynı problem var hiç agdaciya gitmedim utanırım ama bende hiç jilet kullanmadım göbeğimden göremiyorum jilet hemen çıkıyor oda problem napsam bilemedim

Kizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii .. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin
En mantıklısı kuaföre gitmek canım. Evde yapmak bilmiyorum benim için yapabildiğim bir şey değil. Jilet de olmaz bence doğuma kadar valla çok kalınlaşır. Ben lazere gidiyordum ama artık gidemiyorum incelenleti de kalınlaştırmak istemiyorum. temiz bi yer bulup gitcem mecbur. İlk bi gittikten sonra alışırsın ayrıca :)

Ben kendim asla yapamıyorum. Yapıştırdım mı çekemiyorum rezil Bi hale geliyorum. O yüzden kuaför tercihimdir
Bende üniversitedeyken ağdacıya giderdim. Bi kere kendim yapıyım dedim afedersin dudak kısmında kaldı cekemdim ahdjsjsjja yağlarla cıkarmıstım ahhahaja

Bende üniversitedeyken ağdacıya giderdim. Bi kere kendim yapıyım dedim afedersin dudak kısmında kaldı cekemdim ahdjsjsjja yağlarla cıkarmıstım ahhahaja
Hahaha benimde öyle oldu ama yağda çıkarmadı. Ağlaya ağlaya sıcak su ile çıkardım o kadar korkmuştum ki orda öyle kalacak diye

Allah razı olsun kuzu haftada 1 e doktorda izin verdi ahdjsjsjsj sen sanırım cok kusanlardandın. Yok öylede olmak istemezdim ya Allah güç versin
Ne yazık ki ya ben canım ne zaman istese yiyen cinsteyim ama simdi sana öyle demek istemem linçlenirim falan

Evet evet tuy dokucu de zararli. Ben hep agdaciya gidiyorum. Gebelikte hassas oluyor ve normal zamankinden daha cok aciyor ama buyuk rahatlik. Yillardir duzenli gidiyordum epey azalmisti lazer olayim dedigimde hamileydim o da hamileyken yaptirilmiyormus. Mecbur agdayla devam ettim. Dogumu baslatan bir ozelligi yok. Bilmiyorum nerde okudun ama ben 9 aylikken yaptirmistim. Ben de epey arastirip sorusturmustum. Kizimin dogumundan sonra sezaryen yaralarim acilir diye sacma bir korkuyla gitmeyi biraktim derken cocuktan zaman bulamadim derken gecen yazdan beri yine gidiyorum bakalim.

Yok üzülme ben 10 kilo aldım doktor 24 e kadar bekleyelim böyle giderse diyetisyene yönşendireceğim dedi. İlk hamileliğimdede 33 kilo almıstım
Ben de 7 kilo aldim. Cok uzuluyorum. Gercekten kilom kadar uzuldugum bir sey yoktur. Yemiyorum muyum iate yiyorum. Biraz dikkat etsem sonra canim cekiyor ya. Ama ilk gebeligime gore kesinlikle az yiyorum. Ona ragmen ilkine gore daha cok ve hizli jilo aliyorum. 20 haftalikken 4 kilo almisim onda. Yuruyecek olsam belim bacagim oyle agriyor ki kilitleniyorum adim atamadigim oluyor. Yuzmeyi bekliyorum biraz daha havalar duzelince.

bende lazere gittim bitmesine çok az kalmıştı o yüzden jilet vurmayı düşünmüyorum hiç. En iyisi kuaföre gitmek

Merhaba ben doona marka aldım tek ama alttaki izofix hem araba koltuğu hem de 18 aya kadar kullanılabilecek bebek arabası şeklinde .

bende lazere gittim bitmesine çok az kalmıştı o yüzden jilet vurmayı düşünmüyorum hiç. En iyisi kuaföre gitmek
Geçen doktora iğneli ye gitsem olur mu diye sordum o da olmuyomuş tamam dese koltuk altım için iğneliye gidecektim zaten çok az var şindi ağdayla uğraş dur puf

Gebelikte normal zamandwn daha cok acıyorsa benim jiletten kalınlaşmış kıl köklerimle ağdaya gebeyken gittiğimi düşünemedim şuan

Bende de aynı problem var hiç agdaciya gitmedim utanırım ama bende hiç jilet kullanmadım göbeğimden göremiyorum jilet hemen çıkıyor oda problem napsam bilemedim
Valla gorebildigim kadar yapicam napim esime izin vermiyorum agdacinin onune hoc yatamam aciyo zaten

Bu arada ağdacılarda kullanılan ağda hangisi oluyor sir ağda mı? Bezi, ağdayı ve spatulayı ben kendim alıp götürücem.

Geçen doktora iğneli ye gitsem olur mu diye sordum o da olmuyomuş tamam dese koltuk altım için iğneliye gidecektim zaten çok az var şindi ağdayla uğraş dur puf
Benim geneli bitmisti ama hamilelikte tüyler hızlı uzamaya başladı, mesela gobegimde tuy yoktu simdi uzun siyah tuyler var. bide yazin elbiseler giyicez ugras dur agdayla:)

Bende cam sakizi varya heveslendim yapim dedim komple yapistirmisim eridi oda yaz gunu yapistida yapisti bende sicak suya oturdum oyle kurtuldum hirs ettim ogrendim o gun bugundur kendim yaparim tertemiz yaparim hemde normal dogumda yine zor oluyo 2 kesik var bende uzerinden o kadar zman gecmesine ragmen cekercen acir 3. Kesiktede alisana iyi olana kadar mecbur jlet kullanicam napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…