2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim geneli bitmisti ama hamilelikte tüyler hızlı uzamaya başladı, mesela gobegimde tuy yoktu simdi uzun siyah tuyler var. bide yazin elbiseler giyicez ugras dur agdayla:)
Bi bende mi var diyodum ellemdimde nerden cikti boyle gogsumum arasindada var incecik siyah cinler vur agdaya diyo sonra ugras dur

Selam kızlar yetişemiyorum yazılanlara iyisinizdir inşallah. 2 gündür aşırı oynamalarımız var ama rahmi in üstünde oynuyor her oynayışı da sanki cıktı verecekmiş gibi oluyor bunu yaşayan var mı kız cocukları mı aşagıda oynar oglanlarda böyle degildi

Kiz cocuklari mideye cok yakin oluyo erkekler kasikta olur derler benim gobegimin nerdeyse 4 parmak altinda daha

Aaa o zaman bende ağdaya devam edeyim. Hiç jilet vurasım yok. Korkuyorum da zatenn keserim diye. Daha önce hiç yapmadım. Teşekkür ederim

Kiz cocuklari mideye cok yakin oluyo erkekler kasikta olur derler benim gobegimin nerdeyse 4 parmak altinda daha
Yok canım resmen cıkacak mış gibi oluyor bazen bide şiddetli vuruyor. Daha da büyüyünce daha cok acıtacak canımı diye korkmuyor degilim

Gebelikte normal zamandwn daha cok acıyorsa benim jiletten kalınlaşmış kıl köklerimle ağdaya gebeyken gittiğimi düşünemedim şuan
Aciyor valla. Giden bikerek gitsin. Kizariyor ilk 2 gun aciyip sizliyor. Bu gittigim yer normalde hic acitmiyor ama gebelikte burasi bile acitti. Kizima hamileyken bir kere pek bilmeyen bir yere gittim yanlislikla. Allahim kulot degince agliyordum. Kanadi yuruyemiyordum. Dedim serimi soydu sanirim. Kadina epey yazip kizmistim sen naptin bana diye beterin beteri var

Yok canım resmen cıkacak mış gibi oluyor bazen bide şiddetli vuruyor. Daha da büyüyünce daha cok acıtacak canımı diye korkmuyor degilim
Yok yok cikmaz buyudukce cikar yukari annesi daha cok kucuk ayaklari bile 2 bucuk cm miş dusunsene yayilir iyice kilo alip gelistikce

Tavuk yolunmus gibi olcak o zmn desene etler kabarmis sekilde falan

Ay ben gece yatınca düz yattım böyle ellerimi gerdirip karnıma koydum sıkıca böyle bir sağa bir sola dalgalanmasını hissettim harika bir duyguyduu artık bariz belli oldu hareketleri
Ben de ufak ufak hissediyorum hareketlerini. Pıt pıt vuruyo sanki karnıma 20. Haftayı bekliyorum daha net anlamak için :)

Kizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii .. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin
Neden ayıplayalım şekerim hepimiz insanız hepimizde kıl var Ben lazer yaptirmama ragğmen var Karnın çok büyümeden aynayla biraz halledebilirsin ya da eldivenle el yordamıyla En pratiği tüy dökücü krem ama o zararlı dersen de jilet . Son zamanlarda büyük kurtarıcı krem Ben ağda yapamıyorum cildim çok hassas komple cildimi de söker alır Kuaföre bir kaç gidince alışırsın artık onlar da alışkın zaten.
Ya üzme kendini emzirirken verirsin şimdi bir de kilonu dert etme. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalış ama aç kalma yaa hamilelikte diyet falan da olmaz. Ben normalde hiç kahvaltı aramam ama hamilelikte aç kalınca midem bulanıyor mecbur yiyorum. Kaç kilo aldım hiç bir fikrin yok
Benim geneli bitmisti ama hamilelikte tüyler hızlı uzamaya başladı, mesela gobegimbede tuy yoktu simdi uzun siyah tuyler var. bide yazin elbiseler giyicez ugras dur agdayla:)
Bebek erkekse bebeğin hormonların dolayı annede tüylenme yapabiliyormuş. Benim bacaklarım lazerli normalde hiç kıl kalmadı üst bacakta ama basenlerimde biraz çıkmıştı. Doğuma giderken tüy dökücü kremle almıştım sonra hiç çıkmadı. Çocuk çıkınca onun hormonlarının etkilerinden kurtuldum demek ki.

Once kese var mi, kalp atisi var mi, 12 hafta dolacak mi, sonra ikili test, bebek hareketleri derken sira 'ya erken dogum olursa'ya geldi. Aslinda bir riskim yok. Kotuyu cagirmak da istemiyorum ama ben kendim 7 aylik dogmusum. Hamileligin 2. Yarisinda en cok endiselendiren konu bu oluyor. Sanirim herkes aynidir. Her gecen haftaya seviniyorum 27 hafta -35 hafta arasinda.

Cok guzel diyorsun. Tesekkur ederim ama iste durumlar biraz farkli. 85le dogum yaptim. Emzirirken geri kilo aldim, 90 oldum. Asla geri vermedim. 90la yeniden hamile kaldim

Ben de 6 kilo aldım benimki hiç bir şey demedi, obez mi oldum ben şimdi Hamilelikten önce diyetisyenle diyet yapmıştım koruma dönemindeydim hamileyim diye saldım gitti hızla geri alıyorum, boyum da kısa sonunda top gibi yuvarlanmam inşallah

Bizimki erkek o yuzden bu killanma o zaman :)

Canim çam sakızı çoğaltıyor birde sıcakta yapış yapış oluyor sert ağda ya da boncuk ağda çok güzel oluyor ben sanki lazere gittim bitti ama üst tarafı bitti alt tarafıda şimdi alamıyorum karnım neredeyse burnuna değecek valla ben jilet kullanamam çok kötü hergun jilet yapmak gerekiyor minnacık çıksa batar birde ben agdayi hazırlarım eşim yapsın

Aynen öyle benimde korkum erken doğum kızım 7 aylık 32. haftada doğdu çok korkuyorum bu bebeğimde erken doğar diye benim riskim var ilki erken doğdu preeklampsi geçirdim tüp bebek ve yaşım 37 bütün riskler var Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gününde gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…