2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün ultrasyon fotoğrafını iki aileye de gösterdik ..
kayınvalidem fotoya bakıp aaaa koca burunlu olcak ..pek büyük olcak.. babası gibi olcak kızın burnu.. diye dalga geçip güldü lafı bitmedi ..çok şükür evladıma ama tavrı öyle bi sinirime gitti ki cahil gibi davrandı ayyyy çok sinir oldum ..Rabbime çok şükür evlat nasip eyledi yaptığı yoruma bak

Kayinvalideniz ne dediğini bilmiyor bence. Espiri yapayım derken düşünmeden patavatsızca konuşmuş. Boşverin üzülmeyin böyle insanlarla karşılaşıyoruz malesef, en iyisi duymazdan gelmek.Her zaman böyle tuhaf konusuyorsa verin cevabınızı gitsin

Mutluluğu paylaşmak çok güzel bir şey ama bir de insanının canını sıkmasalar keşke. Ultrason görüntülerini özellikle eşimin ailesiyle paylaşmak hiç istemiyorum, bi kulp takarlar diye

Beklemiyordum böyle gülerek dalga geçeceğini bi tuhaf oldum tavrı karşısında bir daha paylaşmayı düşünmüyorum onlarla zaten.. durduk yere eşimle gerilmiş oldum

Askooo ben 25 kg aldım yaa bebeğine sana bişey olmasın yeterki kilo dediğin nedir doğum sonrası 1 ayda veriliyor hiç üzme kendini bebişim porsiyon küçült kısıtlama kendini

Beklemiyordum böyle gülerek dalga geçeceğini bi tuhaf oldum tavrı karşısında bir daha paylaşmayı düşünmüyorum onlarla zaten.. durduk yere eşimle gerilmiş oldum
3. Şahıslar malesef kim olursa olsun eşlerin arasını açıyor. Ve buna çok üzgünüm. Anne de olsa girmeye hakkı yok

Tüy dökücü kimyasal içeriyor kuzum üzgünüm agdaya gelince de 41.hafta da doğum yaptım pazar agdaya gittim ptesi doğuma çok şükür hiç bişey olmadı

Ayy canim olsun rahat olursun bak bana diyodunuz niye dikkat ediyosun diye kadin dogum doktorlari kilo düsmanıhepsi

Kizlar size bi konuda danismak istiyorum ayiplamayin benii .. bikini bolgesi icin temizligi nasil yaparim.. ben hic kuafore falan gidip yaptiramam utanirim ., esimede diyemem gobekten dolayi goremiyorumda nasil yapacam ben bu isi akil verin
Aman doktora nasil açiyosun kardeş bi kere utaniyosun sonra alisiyosun korkma
Aynı sorun bende de var. Jiletle alıyordum göbekten göremiyorum. Eşimde ben alırken keserim korkarım diyo. Mecbur ağdacıya gidicem sanırım jilletten sonrada cok tırsıyorum ya acımaz mı cok
Ilk ikinagdanda biraz acir canim sonra hemen inceliyor tüyler kiz benim lazerli.yerlerim killandi ne diyosunuz siz bebekten önce lazer yaptirmak pismanliktir

Bende üniversitedeyken ağdacıya giderdim. Bi kere kendim yapıyım dedim afedersin dudak kısmında kaldı cekemdim ahdjsjsjja yağlarla cıkarmıstım ahhahaj
Ayyyy kiz o lanet korona kapanmasinda varya gittim agda makinasi cubuk agda bezi falan sipariş ettim sanırsın ki prof agdaciyim ajajsjfjjfj Allah canimi aldi resmen o bacak aram 3 ay mosmordu kan oturdu

Kvler malesef boyle. Duymazdan gel dogunca da boyle olacak. Oglum tipki babasi sadece ten rengi ve gozlerini bizim taraftan almis. Oturdu sayiyo dogumdan sonra agzi su ogluma benziyo burnu bu ogluma benziyo ( 4oglu var) kaslariyla gozleri kime benziyo benzetemedim dedi. Babamin kaslari gibi seyrek ve daginik duruyo dedm. Ne dese begenirsin. Hmm degisir o daha dedi.

Estetik yaptiririm hiç sorun degil diye lafı koysandin münasebetsiz karı ya koca burunlu olan elin oğlumu kendi oğlu

Ay kizlar günaydin dün aksam ebebege gittim ben yine bebek arabasi bakmaya kiz iyice beynim yandi ya traveli 15 kilo olana kadar kullanabiliyomuşuz ben travelden vazgeciyorum galiba eskiden puset mi vardi deyip bi mamas papas yapiştirayim he

Kac yasa kadar bindircen kiz 4 yasinda 16 yi anca goruyolar

Aynen sir agda boncuk agda kullaniyorum canim ama artik kullanmiyorum bende esim yapar diyodum daha surmeyi bilmiyo kaldiki cekecek yeni gelinin sey tuttugu gibi tutuyo cubugu valla jiletle yaptim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…