2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman doktora nasil açiyosun kardeş bi kere utaniyosun sonra alisiyosun korkma

Ilk ikinagdanda biraz acir canim sonra hemen inceliyor tüyler kiz benim lazerli.yerlerim killandi ne diyosunuz siz bebekten önce lazer yaptirmak pismanliktir
Doktora mecbur aciyoruz 1 defa aciyoruz tam aciyoruz bunlara her ay acacaz cok aciyo kizz gostermyi gectimde dayanamam valla

Benmki 3 e kadar anca bindi. Sigmiyolar ki zaten sonra ayaklari her yerde
Aynen oyle bence cok gerek yok oyle buyuk bisey almaya onu bide itmesi var indirmesi bindirmesi benim evimde asansor yok cok zor olmustu olanlar rahat eder tabi o yonden

Ay ne bileyim ya şişko bi uşak doğurursam diye bi telaşim var
Yuruyunce incecik olur annesi kiloyaa takilma surusu rahat zorlanmayacagin bi araba al. Baston kabin travrl hepsini dene. Sana rahat kolay gelen hangisiyse onu al. Onlarin da puset takilanlari var ustelik piyasayi bilmiorum ama arastiran kizlar rastlamistir

İlaç kullanıyor musunuz aynısını suan ben yaşıyorum başımı kaldıramıyorum bir de akıntı var çok mide bulantısı yapıyor doktora bile gidemedim
Dayanabildigim kadar dayaniyorum ama en son parol içiyorum pek fayda etmiyor gerçi..kime sorsam herkes aynı şeyi söylüyor çok ilginç ya

Tüy dökücü kimyasal içeriyor kuzum üzgünüm agdaya gelince de 41.hafta da doğum yaptım pazar agdaya gittim ptesi doğuma çok şükür hiç bişey olmadı
Öyle yapacağım kuzum artık yapacak bir şey yok. Ağdaya gitmek en iyisi

ah kuzum illa karşımızıa çıkacak böyle insanlar çok üzücü empati kurabilmek önemli süzgeçleri yok malesef benim eşim karadenizli sen düşün genetik burun durumunu bana da ay burnunu merak ediyoz ne olacak falan diye dediklerinde bile gıcık olurdum kızıma hamileyken :/

Günaydınlar anneler.
19+1 günden selamlar karnım minnacık hala büyümedi bu normal mi bilmiyorum. detaylı ultrasona da 14 gün kaldı. Aşırı heyecanlıyım. Haftaya çarşamba tetenoz 1. Doz aşısını olacağım. Çok hareketli bir haftaya başlıyorum.

Tecrübeli anneler size bir sorum olacak. Bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütülediniz? Malum yardım edecek kimsem yok. Ka
Kaynanamı çağırdım mayısta gelecek eğer işe başlamazsa Bir de mesela hepsi farklı renklerde ya karışık atsak solma falan yapar mı? Tek tek atmak saçma geliyor bana

kuzum beyazları ayrı atarsın renklileri ayrı mecbur ama ben 30 -32 de ütüleyip asmıştım kızımın eşyalarını zaten o zamana kadar birikmiş oluyo kıyafetler erken olursa bi kaç sefer de yıkamak zorunda kalabilirsin bir de kıyafetler minik minik yer tutmuyo makinede hiç :)

Ben 32 de hastane cantami hazirlamistim o hafta yikandi utulendi hepsi. Beyazlar acik renkliler ve renkliler seklinde atmistim ben. Renk vericek seyler varsa tek basina tikamak gerek

Hepsi beyaz agurlikliydi, beraber yikamistim chicconun 0+ bebrk deterjaniyla. 34. Haftamda yikayip utulemistim ve cantami hazirlamistim.

Puset takikanlari var evet o da gözüme hitap etmiyor

Aman doktora nasil açiyosun kardeş bi kere utaniyosun sonra alisiyosun korkma

Ilk ikinagdanda biraz acir canim sonra hemen inceliyor tüyler kiz benim lazerli.yerlerim killandi ne diyosunuz siz bebekten önce lazer yaptirmak pismanliktir
Sırf bu yüzden lazer hiç yaptırmadım. Emzirdikten sonra yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…