Oğlum kılsız mı olacak yani inşallah, eşimle bunun dalgasını çok yapıyoruz :) ikimizde tek kaşız ailelerimizde en çok kaşı olup kaş hariç en tüysüz bizizBen kızımda çok kötü killandim kızım tüysüz bu erkek bunda kıllarım daha az galiba oğlum kıllı olacak hormonlar farklı
Cani gonulden her seyin yolunda gitmesini diliyorum. Premature annesi olarak kim bilir neler yasadiniz. Allah cocugunuzu size bagislamis. Hepimiz zamanindabir avazda dogum yapariz insallah.Aynen öyle benimde korkum erken doğum kızım 7 aylık 32. haftada doğdu çok korkuyorum bu bebeğimde erken doğar diye benim riskim var ilki erken doğdu preeklampsi geçirdim tüp bebek ve yaşım 37 bütün riskler var Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gününde gelsinler
Benimde 5 NisandaDetayli ultrasona 1 hafta kaldi. Heyecanla gun sayiyorum.
Aynen cnm hem rahat edersin 1 buçuk ayda ancak cikiyorÖyle yapacağım kuzum artık yapacak bir şey yok. Ağdaya gitmek en iyisi
Yüzünü gösterirse net olarak görünüyor canimBenimde 5 Nisandadetaylı ultrasonda suratını daha net gösteriyorlar mı?
Benim sansima gormustum. Daha bu bebegi hic goremedim yuzu hep bize donuk, gozleri iki koca kara delikmiscesine uzayli gibi gorunuyorBenimde 5 Nisandadetaylı ultrasonda suratını daha net gösteriyorlar mı?
Çok geçmiş olsun tek çaremiz parol sanırım bakalım Ben de tırsarak bekliyorum sağlık ocağı ne zaman ararGünaydın kızlar ben dün tetanoz aşısı vuruldum ama kolum cok ağrıyor ağrısını geçirmek için ne yapabilirim
Yapanın eli hafifti. Parol bana fayda etmiyor çekecem demekkiÇok geçmiş olsun tek çaremiz parol sanırım bakalım Ben de tırsarak bekliyorum sağlık ocağı ne zaman ararkızımda işe geçmiştim yapana da bağlı bence.
Ya ben nasip olursa şehir değişikliği yapacağım doğumu başka şehirde yapacağım yani. O yüzden ne zaman yıkasam bilemedim. O zaman Kv gelince onunla yapayım hepsini.kuzum beyazları ayrı atarsın renklileri ayrı mecbur ama ben 30 -32 de ütüleyip asmıştım kızımın eşyalarını zaten o zamana kadar birikmiş oluyo kıyafetler erken olursa bi kaç sefer de yıkamak zorunda kalabilirsin bir de kıyafetler minik minik yer tutmuyo makinede hiç :)
Bilmiyorum ki hangisi renk verir renk vermez. Bende ayıralım birikince güzelce O zamanBen 32 de hastane cantami hazirlamistim o hafta yikandi utulendi hepsi. Beyazlar acik renkliler ve renkliler seklinde atmistim ben. Renk vericek seyler varsa tek basina tikamak gerek
34 ten sonra her an hazır olması lazım yani. Ay allahım aşırı stres yaptım şimdidenHepsi beyaz agurlikliydi, beraber yikamistim chicconun 0+ bebrk deterjaniyla. 34. Haftamda yikayip utulemistim ve cantami hazirlamistim.
Tamamdır canım öyle yapacağım bende. En rahatı ağdaAynen cnm hem rahat edersin 1 buçuk ayda ancak cikiyor
Benimde 5 nisandaBenimde 5 Nisandadetaylı ultrasonda suratını daha net gösteriyorlar mı?
Genelde kirmizilar turuncular lacivertler ve siyahlar renk verebiliyo. Bi sicak suya basip bakmak gerek yikamadanYa ben nasip olursa şehir değişikliği yapacağım doğumu başka şehirde yapacağım yani. O yüzden ne zaman yıkasam bilemedim. O zaman Kv gelince onunla yapayım hepsini.
Bilmiyorum ki hangisi renk verir renk vermez. Bende ayıralım birikince güzelce O zaman
34 ten sonra her an hazır olması lazım yani. Ay allahım aşırı stres yaptım şimdiden
Tamamdır canım öyle yapacağım bende. En rahatı ağda
Senin merak ettiğin 4D renkli ultrasonla yüzünü gösterip göstermedikleri. Bu normal ultrason gibi ama kemiklerine organlarını falan ayrıntılı görüp inceleyebiliyorlar. Asıl amaçları sağlık olduğundan yüzüne odaklanmıyor çoğu ama bizim 13. haftada yaptırdığımızda doktor renkli açmıştı birkaç saniye. belki sizinki de gösterebilir. ama o dediğin sarı vesikalık gibi çıkan için en uygun hafta 26-30 diyorlar Malta'da.Benimde 5 Nisandadetaylı ultrasonda suratını daha net gösteriyorlar mı?
Benim esimde aynen öyle yaa galiba bende jilete müracaat edicemAynen sir agda boncuk agda kullaniyorum canim ama artik kullanmiyorum bende esim yapar diyodum daha surmeyi bilmiyo kaldiki cekecekyeni gelinin sey tuttugu gibi tutuyo cubugu valla jiletle yaptim napim
Ay nefret ediyorum bu tarz insanlardan.. insanın sevincini hevesini kursağında bırakıyorlar. Ben olsam bir daha ne bahsini açardım ne gösterirdim uygun bir lisanla da uyarırdım görür görmez ilk söyleyeceği şey bu muymuş birde babanne olacak güzel bakan güzel görür ay çok sinir oldumKızlar bugün ultrasyon fotoğrafını iki aileye de gösterdik ..
kayınvalidem fotoya bakıp aaaa koca burunlu olcak ..pek büyük olcak.. babası gibi olcak kızın burnu.. diye dalga geçip güldü lafı bitmedi ..çok şükür evladıma ama tavrı öyle bi sinirime gitti ki cahil gibi davrandı ayyyy çok sinir oldum ..Rabbime çok şükür evlat nasip eyledi yaptığı yoruma bak
Aminnnn inşallah canım cokk zor günlerdi çocuğum 1.300 gr'di çok şükür Rabbime hiç bir problemi yoktu ama aşırı gazliydi kızım 1 sene boyunca ne gece ne gündüz hiç uyumadı sütüm bir damla gelmedi çok üzülüyordum ve stresliydim yardımcı olacak hiç kimsem yoktu eşim mecburen çalışıyordu Allah'ım ne zor günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın çocuğuyla sınav etmesin inşallahCani gonulden her seyin yolunda gitmesini diliyorum. Premature annesi olarak kim bilir neler yasadiniz. Allah cocugunuzu size bagislamis. Hepimiz zamanindabir avazda dogum yapariz insallah.
Ayy çok güzeldiOğlum kılsız mı olacak yani inşallah, eşimle bunun dalgasını çok yapıyoruz :) ikimizde tek kaşız ailelerimizde en çok kaşı olup kaş hariç en tüysüz bizizikimizde de öyle bir kaş var ki, haftasonları birlikte ağda yapıyoruz tek kaş doğarsa filan diye dalga geçiyoruz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?