2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kızımda çok kötü killandim kızım tüysüz bu erkek bunda kıllarım daha az galiba oğlum kıllı olacak hormonlar farklı
Oğlum kılsız mı olacak yani inşallah, eşimle bunun dalgasını çok yapıyoruz :) ikimizde tek kaşız ailelerimizde en çok kaşı olup kaş hariç en tüysüz biziz ikimizde de öyle bir kaş var ki, haftasonları birlikte ağda yapıyoruz tek kaş doğarsa filan diye dalga geçiyoruz hep

Cani gonulden her seyin yolunda gitmesini diliyorum. Premature annesi olarak kim bilir neler yasadiniz. Allah cocugunuzu size bagislamis. Hepimiz zamanindabir avazda dogum yapariz insallah.

Benimde 5 Nisanda detaylı ultrasonda suratını daha net gösteriyorlar mı?
Benim sansima gormustum. Daha bu bebegi hic goremedim yuzu hep bize donuk, gozleri iki koca kara delikmiscesine uzayli gibi gorunuyor Kizim cok guzel pozlar vermişti bunlar detayli ultrasondan. En azindan profilden burnunu yuzunu secebiliyorduk. Elini de gostermis.

Eklentiler

• 16474209271465411248541512505645.webp
    32 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın kızlar ben dün tetanoz aşısı vuruldum ama kolum cok ağrıyor ağrısını geçirmek için ne yapabilirim
Çok geçmiş olsun tek çaremiz parol sanırım bakalım Ben de tırsarak bekliyorum sağlık ocağı ne zaman ararkızımda işe geçmiştim yapana da bağlı bence.

Çok geçmiş olsun tek çaremiz parol sanırım bakalım Ben de tırsarak bekliyorum sağlık ocağı ne zaman ararkızımda işe geçmiştim yapana da bağlı bence.
Yapanın eli hafifti. Parol bana fayda etmiyor çekecem demekki

Ya ben nasip olursa şehir değişikliği yapacağım doğumu başka şehirde yapacağım yani. O yüzden ne zaman yıkasam bilemedim. O zaman Kv gelince onunla yapayım hepsini.
Ben 32 de hastane cantami hazirlamistim o hafta yikandi utulendi hepsi. Beyazlar acik renkliler ve renkliler seklinde atmistim ben. Renk vericek seyler varsa tek basina tikamak gerek
Bilmiyorum ki hangisi renk verir renk vermez. Bende ayıralım birikince güzelce O zaman
Hepsi beyaz agurlikliydi, beraber yikamistim chicconun 0+ bebrk deterjaniyla. 34. Haftamda yikayip utulemistim ve cantami hazirlamistim.
34 ten sonra her an hazır olması lazım yani. Ay allahım aşırı stres yaptım şimdiden
Aynen cnm hem rahat edersin 1 buçuk ayda ancak cikiyor
Tamamdır canım öyle yapacağım bende. En rahatı ağda

Genelde kirmizilar turuncular lacivertler ve siyahlar renk verebiliyo. Bi sicak suya basip bakmak gerek yikamadan

Benimde 5 Nisanda detaylı ultrasonda suratını daha net gösteriyorlar mı?
Senin merak ettiğin 4D renkli ultrasonla yüzünü gösterip göstermedikleri. Bu normal ultrason gibi ama kemiklerine organlarını falan ayrıntılı görüp inceleyebiliyorlar. Asıl amaçları sağlık olduğundan yüzüne odaklanmıyor çoğu ama bizim 13. haftada yaptırdığımızda doktor renkli açmıştı birkaç saniye. belki sizinki de gösterebilir. ama o dediğin sarı vesikalık gibi çıkan için en uygun hafta 26-30 diyorlar Malta'da.

Ay nefret ediyorum bu tarz insanlardan.. insanın sevincini hevesini kursağında bırakıyorlar. Ben olsam bir daha ne bahsini açardım ne gösterirdim uygun bir lisanla da uyarırdım görür görmez ilk söyleyeceği şey bu muymuş birde babanne olacak güzel bakan güzel görür ay çok sinir oldum

Cani gonulden her seyin yolunda gitmesini diliyorum. Premature annesi olarak kim bilir neler yasadiniz. Allah cocugunuzu size bagislamis. Hepimiz zamanindabir avazda dogum yapariz insallah.
Aminnnn inşallah canım cokk zor günlerdi çocuğum 1.300 gr'di çok şükür Rabbime hiç bir problemi yoktu ama aşırı gazliydi kızım 1 sene boyunca ne gece ne gündüz hiç uyumadı sütüm bir damla gelmedi çok üzülüyordum ve stresliydim yardımcı olacak hiç kimsem yoktu eşim mecburen çalışıyordu Allah'ım ne zor günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın çocuğuyla sınav etmesin inşallah

Ayy çok güzeldi oglununda kasi tek kaş olursa hafta sonu toplu ağda yaparsin zor olur ama napasin Allah'ım gülerek yazıyorum başıma gelebilir ama ben hiç kasımı almam çünkü hiç yok sarı sarı tüy şeklinde eşimde çok kıllı değil çok beyaz tenli onunda kılları az oğlan çok aşırı kaşlı olurmu bilmiyorum olursada bende ağda yaparım napim

Herkese merhabalar

Doktora gittim, 16.haftadayiz şu an için normal seyrindeyiz, büyümesi iyi minnoşun Ancak, benim 20 li haftalardan sonra erken doğum geçmişim olduğu için çalışmama rapor konusunu konuştuk doktorla.

İs çok adam yok mesai yapıyorum ne yazık ki bu haftalarda bile onden 10 günlük rapor, sonrasında aylık heyet raporu gibi olacak.

Heyet raporu alan arkadaşlar daha önceden ya da bilenler beni bilgilendirebilir mi? Devlette mi özelde mi aldınız? Heyet raporu kaç günde cikiyor ?

T Tyt82 cnm sen serklajdan rapor almıştın diye hatırlıyorum, heyet nasıl cikmsiti kaç günde?

Bilgisi olan yönlendirebilir mi?

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…