Birlikte epilasyona gideriz artık diyorum bendeAyy çok güzeldioglununda kasi tek kaş olursa hafta sonu toplu ağda yaparsin zor olur ama napasin Allah'ım gülerek yazıyorum başıma gelebilir ama ben hiç kasımı almam çünkü hiç yok sarı sarı tüy şeklinde eşimde çok kıllı değil çok beyaz tenli onunda kılları az oğlan çok aşırı kaşlı olurmu bilmiyorum olursada bende ağda yaparım napim
Canım benim operasyon olduğum gün hemen heyet raporu çıktı.ikinci almamda nasıl olacak bilmiyorum bir arkadaş heyet raporu almak için hastane yatış gosteriyormus oyle veriyormuş ikimizde özelden hastaneden aldık pazartesi gidecem tekrar 1 aylık rapor almaya.bakalim nasıl olacak. Verildigi gun hemen çıkıyor rapor.Herkese merhabalar
Doktora gittim, 16.haftadayiz şu an için normal seyrindeyiz, büyümesi iyi minnoşunAncak, benim 20 li haftalardan sonra erken doğum geçmişim olduğu için çalışmama rapor konusunu konuştuk doktorla.
İs çok adam yok mesai yapıyorum ne yazık ki bu haftalarda bileonden 10 günlük rapor, sonrasında aylık heyet raporu gibi olacak.
Heyet raporu alan arkadaşlar daha önceden ya da bilenler beni bilgilendirebilir mi? Devlette mi özelde mi aldınız? Heyet raporu kaç günde cikiyor ?
T Tyt82 cnm sen serklajdan rapor almıştın diye hatırlıyorum, heyet nasıl cikmsiti kaç günde?
Bilgisi olan yönlendirebilir mi?
Teşekkürler
Bana onden 10 günlük rapor.sonra max 30 günlük heyet dedi. Karından dikisim var malum, bir de kayiplarim ondan mı bilmiyorum, yatis demedi bana. Sadece heyet öncesi.10 gün rapor dedi.Canım benim operasyon olduğum gün hemen heyet raporu çıktı.ikinci almamda nasıl olacak bilmiyorum bir arkadaş heyet raporu almak için hastane yatış gosteriyormus oyle veriyormuş ikimizde özelden hastaneden aldık pazartesi gidecem tekrar 1 aylık rapor almaya.bakalim nasıl olacak. Verildigi gun hemen çıkıyor rapor.
Kaslarda epilasyon yapılıyor mu bilmiyorum canımBirlikte epilasyona gideriz artık diyorum bendekendi kaşımla uğraşırken iki olduk, üç olmasın
Kızlar biraz önce randevum vardı. 19+0 haftasıyla uyumlu dedi herşey yolundaymış çok şükür. Benim merak ettiğim geçen randevuda da aynısını dedi makat geliş duruyor dedi bu haftalarda bu durum söyleneecek derecede önemli mi ? 270 gramlık bir bebek fırıl fırıl dönmüyor mudur zaten karında? Doktora sormayı unuttum. Bilgisi fikri olan var mı ?
3 lu ya da 4 lu testin bir parçası diye hatırlıyorum bu testi. Ben zaten 2 li test de olmadım fetal dna olduğum.icin, benden talep etmedi doktorumHamisler doktorunuz AFP testi yaptırmanızı istedi mi ?
Kas için braunun pandemide kas cihszini almsitim kalın kası cimbizlayip inceler için kas epilatorunu kullanıyordum. Su an fiyatı ne kadar bilmiyorum ama oldukça is görüyor cimbiziKaslarda epilasyon yapılıyor mu bilmiyorum canım
Benimde öyle geçen altı mez üst ğste sert tekme attı. K şaşırdım nasıl bu kadar kuvvetli olabilir diye. İki üc gnüdür tekmeleri belirginlesti.Hanımlar merhaba . 18. Haftamdayım. Bu 2. Çocuğum . 1 2 haftadır hareketlerini hissediyorum ama şu son hafta sanki 9 aylık bir bebekmiş gibi ani tekmeleri oluyor ve o an kasılıyorum resmen . Öyle bir vuruyor ki 200 gr lık bir bebek nasıl bu kadar sert vurabilir aklım almıyor . Daha önce böyle birşey yaşayan var mı ? Bir anda vuruyor sonra duruluyor .
Benimkini de bacakları asagıdaymıs ayakları. Tekmeleride asagıda hissediyorum hepKızlar biraz önce randevum vardı. 19+0 haftasıyla uyumlu dedi herşey yolundaymış çok şükür. Benim merak ettiğim geçen randevuda da aynısını dedi makat geliş duruyor dedi bu haftalarda bu durum söyleneecek derecede önemli mi ? 270 gramlık bir bebek fırıl fırıl dönmüyor mudur zaten karında? Doktora sormayı unuttum. Bilgisi fikri olan var mı ?
Aaa çok güzelmiş işiniz kolaylaşırKas için braunun pandemide kas cihszini almsitim kalın kası cimbizlayip inceler için kas epilatorunu kullanıyordum. Su an fiyatı ne kadar bilmiyorum ama oldukça is görüyor cimbizi
Daha cok erken bunu konuşmaya, doğuma birkaç hafta önce pozisyon alıyor çoğu Bebek zaten, stres yapma. 360 derece donmuyor :) 30. Haftadan sonra bakilmaya baslanir pozisyona ki onda da pozosyin hafta ilerledikce degisir. Şimdiki pozisyona takilma bu haftada.
Ola ki Bebek bu pozisyonda kaldi dunyanin sonu degil, bnormal dogum yerin4 en fazla sezeryana dönüyor dogum tipi en fazla.
Fazla bilgi veren bir doktor anlaşılanTeşekkür ederim mesajın içinben de öyle düşündüm açıkçası ama ikidir üst üste denilince acaba mi dedirtti. Normal sezaryen doğum konusunda katı değilim sağlıklı sıhhatli olalım da doğum çeşidi önemli değil
Benimde öyle geçen altı mez üst ğste sert tekme attı. K şaşırdım nasıl bu kadar kuvvetli olabilir diye. İki üc gnüdür tekmeleri belirginlesti.
Canım öncelikle herşey güzel yolunda maşallah benimde 16.haftada makat gelişi duruyordu bunda problem yok 18.haftada düzelmişti zaten gelip en rahat yere oturuyor totosunu kaburgalarima dayıyor o yüzden hiç canını sıkma devamlı hareket halindeler benimki kuduruk zaten şimdiye kadar 15 günde bir doktora gelip gidiyorum bir gün bebeğin uyuyor demedi kıpır kıpır kipirdak diyorKızlar biraz önce randevum vardı. 19+0 haftasıyla uyumlu dedi herşey yolundaymış çok şükür. Benim merak ettiğim geçen randevuda da aynısını dedi makat geliş duruyor dedi bu haftalarda bu durum söyleneecek derecede önemli mi ? 270 gramlık bir bebek fırıl fırıl dönmüyor mudur zaten karında? Doktora sormayı unuttum. Bilgisi fikri olan var mı ?
Aynen kuzum merak ettigim buyduu . Benım doktorum her defasında renkli acıyor bana ama yüzünü bi net göremedik. 20.haftalarda belli olur mu acaba dedm:)Senin merak ettiğin 4D renkli ultrasonla yüzünü gösterip göstermedikleri. Bu normal ultrason gibi ama kemiklerine organlarını falan ayrıntılı görüp inceleyebiliyorlar. Asıl amaçları sağlık olduğundan yüzüne odaklanmıyor çoğu ama bizim 13. haftada yaptırdığımızda doktor renkli açmıştı birkaç saniye. belki sizinki de gösterebilir. ama o dediğin sarı vesikalık gibi çıkan için en uygun hafta 26-30 diyorlar Malta'da.
Canım bende fetal DNA testi yaptırdım tüp bebek ve 37 yaş olunda ikili test zaten riskli çıkacaktı o yüzden fetal DNA testi yaptırdım çok şükür Rabbime herşey yolunda AFP testi bebeğin omurgasina bakmak için istenilen bir kan testiymis doktorum öyle dedi ben daha önce internette bakmıştım farklı bir şey yazıyordu yanlış biliyorsun diye uyarmıştı3 lu ya da 4 lu testin bir parçası diye hatırlıyorum bu testi. Ben zaten 2 li test de olmadım fetal dna olduğum.icin, benden talep etmedi doktorum
Tuzlu ılık suya basabilirsiniz boya veriyorsa da gidiyor sonra makinada düşük derecede yikardiniz boya veren elbisenin bebeğin tenine degmemesi gerekiyor çok hassas oluyorlarGenelde kirmizilar turuncular lacivertler ve siyahlar renk verebiliyo. Bi sicak suya basip bakmak gerek yikamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?