2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birlikte epilasyona gideriz artık diyorum bende kendi kaşımla uğraşırken iki olduk, üç olmasın

Canım benim operasyon olduğum gün hemen heyet raporu çıktı.ikinci almamda nasıl olacak bilmiyorum bir arkadaş heyet raporu almak için hastane yatış gosteriyormus oyle veriyormuş ikimizde özelden hastaneden aldık pazartesi gidecem tekrar 1 aylık rapor almaya.bakalim nasıl olacak. Verildigi gun hemen çıkıyor rapor.

Hanımlar merhaba . 18. Haftamdayım. Bu 2. Çocuğum . 1 2 haftadır hareketlerini hissediyorum ama şu son hafta sanki 9 aylık bir bebekmiş gibi ani tekmeleri oluyor ve o an kasılıyorum resmen . Öyle bir vuruyor ki 200 gr lık bir bebek nasıl bu kadar sert vurabilir aklım almıyor . Daha önce böyle birşey yaşayan var mı ? Bir anda vuruyor sonra duruluyor .

Bana onden 10 günlük rapor.sonra max 30 günlük heyet dedi. Karından dikisim var malum, bir de kayiplarim ondan mı bilmiyorum, yatis demedi bana. Sadece heyet öncesi.10 gün rapor dedi.

Yılda 1 kez heyet alınır diye bir sınır yok, yeniden alabilirsin riskli görüldüğü sürece.

Kızlar biraz önce randevum vardı. 19+0 haftasıyla uyumlu dedi herşey yolundaymış çok şükür. Benim merak ettiğim geçen randevuda da aynısını dedi makat geliş duruyor dedi bu haftalarda bu durum söyleneecek derecede önemli mi ? 270 gramlık bir bebek fırıl fırıl dönmüyor mudur zaten karında? Doktora sormayı unuttum. Bilgisi fikri olan var mı ?

Daha cok erken bunu konuşmaya, doğuma birkaç hafta önce pozisyon alıyor çoğu Bebek zaten, stres yapma. 360 derece donmuyor :) 30. Haftadan sonra bakilmaya baslanir pozisyona ki onda da pozosyin hafta ilerledikce degisir. Şimdiki pozisyona takilma bu haftada.

Ola ki Bebek bu pozisyonda kaldi dunyanin sonu degil, bnormal dogum yerin4 en fazla sezeryana dönüyor dogum tipi en fazla.

Benimde öyle geçen altı mez üst ğste sert tekme attı. K şaşırdım nasıl bu kadar kuvvetli olabilir diye. İki üc gnüdür tekmeleri belirginlesti.

Benimkini de bacakları asagıdaymıs ayakları. Tekmeleride asagıda hissediyorum hep

Teşekkür ederim mesajın için ben de öyle düşündüm açıkçası ama ikidir üst üste denilince acaba mi dedirtti. Normal sezaryen doğum konusunda katı değilim sağlıklı sıhhatli olalım da doğum çeşidi önemli değil

Fazla bilgi veren bir doktor anlaşılan içini ferah tut cnm, daha değişir inşallah.

İlkinde böyle birşey yaşamadım. En azından bu haftalarda. Yanlız olmadığıma sevindim yoksa bi gariplik görecektim kendimde :)
Benimde öyle geçen altı mez üst ğste sert tekme attı. K şaşırdım nasıl bu kadar kuvvetli olabilir diye. İki üc gnüdür tekmeleri belirginlesti.

Canım öncelikle herşey güzel yolunda maşallah benimde 16.haftada makat gelişi duruyordu bunda problem yok 18.haftada düzelmişti zaten gelip en rahat yere oturuyor totosunu kaburgalarima dayıyor o yüzden hiç canını sıkma devamlı hareket halindeler benimki kuduruk zaten şimdiye kadar 15 günde bir doktora gelip gidiyorum bir gün bebeğin uyuyor demedi kıpır kıpır kipirdak diyor

Aynen kuzum merak ettigim buyduu . Benım doktorum her defasında renkli acıyor bana ama yüzünü bi net göremedik. 20.haftalarda belli olur mu acaba dedm:)

3 lu ya da 4 lu testin bir parçası diye hatırlıyorum bu testi. Ben zaten 2 li test de olmadım fetal dna olduğum.icin, benden talep etmedi doktorum
Canım bende fetal DNA testi yaptırdım tüp bebek ve 37 yaş olunda ikili test zaten riskli çıkacaktı o yüzden fetal DNA testi yaptırdım çok şükür Rabbime herşey yolunda AFP testi bebeğin omurgasina bakmak için istenilen bir kan testiymis doktorum öyle dedi ben daha önce internette bakmıştım farklı bir şey yazıyordu yanlış biliyorsun diye uyarmıştı benim doktorum istedi bütün hamilelerde isteniyor dendi o yüzden sordum

Genelde kirmizilar turuncular lacivertler ve siyahlar renk verebiliyo. Bi sicak suya basip bakmak gerek yikamadan
Tuzlu ılık suya basabilirsiniz boya veriyorsa da gidiyor sonra makinada düşük derecede yikardiniz boya veren elbisenin bebeğin tenine degmemesi gerekiyor çok hassas oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…