Sonunda cinsiyeti öğrendim kızlar oğluşum oluyormuş nasip olursa inşallahbı erkek de benden gelsin ankete
Maşallah barekallahCanım öncelikle herşey güzel yolunda maşallah benimde 16.haftada makat gelişi duruyordu bunda problem yok 18.haftada düzelmişti zaten gelip en rahat yere oturuyor totosunu kaburgalarima dayıyor o yüzden hiç canını sıkma devamlı hareket halindeler benimki kuduruk zaten şimdiye kadar 15 günde bir doktora gelip gidiyorum bir gün bebeğin uyuyor demedi kıpır kıpır kipirdak diyor
Aynen heyeti peşpeşe alabiliyorsun. Canım doktor banada hep yatacan demedi.ama insan kayıp yaşayınca cesaret edemiyor. İstirahat her zaman bizim gibi vakalarda iyidir riski azaltır. Birden son raddeye gelip tamamen yatmaktansa dikkat ede ede ilerlemek daha iyi. Sende birde kasılmalar vardı. Dinlenmen daha uygun olur.Bana onden 10 günlük rapor.sonra max 30 günlük heyet dedi. Karından dikisim var malum, bir de kayiplarim ondan mı bilmiyorum, yatis demedi bana. Sadece heyet öncesi.10 gün rapor dedi.
Yılda 1 kez heyet alınır diye bir sınır yok, yeniden alabilirsin riskli görüldüğü sürece.
Sağlıkla gelsinler inşallah doguncada kıpır kıpır olacaklarMaşallah barekallahbenim ki de hareketli iki haftadır Karnımda kıpır kıpır.. sağlıklı olsunlar her türlüsüne katlancaz
Canım bende fetal DNA testi yaptırdım tüp bebek ve 37 yaş olunda ikili test zaten riskli çıkacaktı o yüzden fetal DNA testi yaptırdım çok şükür Rabbime herşey yolunda AFP testi bebeğin omurgasina bakmak için istenilen bir kan testiymis doktorum öyle dedi ben daha önce internette bakmıştım farklı bir şey yazıyordu yanlış biliyorsun diye uyarmıştıbenim doktorum istedi bütün hamilelerde isteniyor dendi o yüzden sordum
Herkese merhabalar.. Umarım siz ve minik bebişleriniz çok iyisinizdir.
Size sormak istediğim bir şey var. Detaylı ultrason için sizce 20 artı 5 mi yoksa 21 hafta 5 günlük mü gitmeliyim? 1 hafta çok fark eder mi? İşimi ayarlayalıp ona göre randevu alacağım ve çok kararsızım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynen heyeti peşpeşe alabiliyorsun. Canım doktor banada hep yatacan demedi.ama insan kayıp yaşayınca cesaret edemiyor. İstirahat her zaman bizim gibi vakalarda iyidir riski azaltır. Birden son raddeye gelip tamamen yatmaktansa dikkat ede ede ilerlemek daha iyi. Sende birde kasılmalar vardı. Dinlenmen daha uygun olur.
Ben de yasiyorum ama yok canim bebek degildir bu ne ki falan diye dusunuyorum. Bebek mi ya o canim yaniyo resmenHanımlar merhaba . 18. Haftamdayım. Bu 2. Çocuğum . 1 2 haftadır hareketlerini hissediyorum ama şu son hafta sanki 9 aylık bir bebekmiş gibi ani tekmeleri oluyor ve o an kasılıyorum resmen . Öyle bir vuruyor ki 200 gr lık bir bebek nasıl bu kadar sert vurabilir aklım almıyor . Daha önce böyle birşey yaşayan var mı ? Bir anda vuruyor sonra duruluyor .
Canım bende bilemiyordum sorun yokOncekinde 26.haftaya kadar gelmistim yine de istememiştim cnm benden
Doğrudur, bilemedim :)
Ben tam.20+0 da gideceğim tam, randevu aldim hastanede perinatologum gel dedi o hafta icin. Normalde 19-23 arası yapılıyor diye hatırlıyorum.
Benim.raporun sebebi yatmak değil, zıplasam da dikiş olduğundan Bebek kipirdayamaz zaten. Benim stressiz olmam gerekiyor, çalışırken (ki şu an yarı evden yarı şirketten calisiyorum) yogunum ve mesai yapıyorum... Rapor olunca kimse bana iş ve sorumluluk vermeyecek. Hem kendi doktorum hem de başka bir perinatologa gitmiştim öncesinde, 20.hafatdan sonra stres olmamalısın dediler çalışırken ne mümkün. 20 lerin başında pit pit rapor almaya başlayacağım o vakit. Sagol canım.Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah. Kocaman sarılıp bebeklerimizin kokusunu almayı sağlıkla nasip etsin...
Tamam öyle yapayım. Hiç bilmiyorum ki ne renk verir ne vermez. Sıcak suda deneyeyim ben Bi dediğin gibiGenelde kirmizilar turuncular lacivertler ve siyahlar renk verebiliyo. Bi sicak suya basip bakmak gerek yikamadan
Doktorum bana 21. Hafta da gel daha net ve i olur demişti. Bence 1 hafta fark ediyor.Herkese merhabalar.. Umarım siz ve minik bebişleriniz çok iyisinizdir.
Size sormak istediğim bir şey var. Detaylı ultrason için sizce 20 artı 5 mi yoksa 21 hafta 5 günlük mü gitmeliyim? 1 hafta çok fark eder mi? İşimi ayarlayalıp ona göre randevu alacağım ve çok kararsızım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Renk koruyucu mendiller var, çamaşır yıkarken kullanılanTamam öyle yapayım. Hiç bilmiyorum ki ne renk verir ne vermez. Sıcak suda deneyeyim ben Bi dediğin gibi
Öyle bir şey mi varRenk koruyucu mendiller var, çamaşır yıkarken kullanılan
Ben her renklileri yikarken bir mendil ekliyorum, beyaz mendil rengarenk çıkıyor :) içine krem gibi acik renkler haricinde renkli yıkamada deneyebilirsin. Bu marka genelde uygun oluyor, başka markalarda da arayabilirsinÖyle bir şey mi varo daha iyiymiş ondan alayım en iyisi teşekkür ederim
Bende koltuk altima yaptirmistim bikini bölgeme korkuyordum bacagimda kil yok zaten tüysüz bir insandim hamile kaldim göbegim tüylenmeye başladi yaSırf bu yüzden lazer hiç yaptırmadım. Emzirdikten sonra yaptıracağım
Tamamdır çok teşekkür ederim. Böyle deneyeyim en iyisi bendeBen her renklileri yikarken bir mendil ekliyorum, beyaz mendil rengarenk çıkıyor :) içine krem gibi acik renkler haricinde renkli yıkamada deneyebilirsin. Bu marka genelde uygun oluyor, başka markalarda da arayabilirsin
Bizde oyleyiz baya belirgin sert ve ansizin oluyor bugun döndügünü hissettim diyebilirim baya rahmim kasildiHanımlar merhaba . 18. Haftamdayım. Bu 2. Çocuğum . 1 2 haftadır hareketlerini hissediyorum ama şu son hafta sanki 9 aylık bir bebekmiş gibi ani tekmeleri oluyor ve o an kasılıyorum resmen . Öyle bir vuruyor ki 200 gr lık bir bebek nasıl bu kadar sert vurabilir aklım almıyor . Daha önce böyle birşey yaşayan var mı ? Bir anda vuruyor sonra duruluyor .
Dogum pozisyonunu alana kadar kirk sekle giricek o bebek bi gun ayagini kaburga kemigine dayarken birgun mesanene baski yaparken bulucaksin her 2 gune bir dirsek kemigini baska yerlerimde hissederdim .. cok cok erken suan icin oyle kalmicak icim rahat olsun en az 30lu haftalarda belli olur ki o bile erkenKızlar biraz önce randevum vardı. 19+0 haftasıyla uyumlu dedi herşey yolundaymış çok şükür. Benim merak ettiğim geçen randevuda da aynısını dedi makat geliş duruyor dedi bu haftalarda bu durum söyleneecek derecede önemli mi ? 270 gramlık bir bebek fırıl fırıl dönmüyor mudur zaten karında? Doktora sormayı unuttum. Bilgisi fikri olan var mı ?
Banada nisanin ilk haftasi gel dedi 4üne alicam randevumu 20+4 olucam ultrasondada onde cikiyoruz genelde 21 22 haftalik oluruz heralde o zmanaHerkese merhabalar.. Umarım siz ve minik bebişleriniz çok iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?