2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar.. Umarım siz ve minik bebişleriniz çok iyisinizdir.
Size sormak istediğim bir şey var. Detaylı ultrason için sizce 20 artı 5 mi yoksa 21 hafta 5 günlük mü gitmeliyim? 1 hafta çok fark eder mi? İşimi ayarlayalıp ona göre randevu alacağım ve çok kararsızım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Maşallah barekallah benim ki de hareketli iki haftadır Karnımda kıpır kıpır.. sağlıklı olsunlar her türlüsüne katlancaz

Aynen heyeti peşpeşe alabiliyorsun. Canım doktor banada hep yatacan demedi.ama insan kayıp yaşayınca cesaret edemiyor. İstirahat her zaman bizim gibi vakalarda iyidir riski azaltır. Birden son raddeye gelip tamamen yatmaktansa dikkat ede ede ilerlemek daha iyi. Sende birde kasılmalar vardı. Dinlenmen daha uygun olur.

Oncekinde 26.haftaya kadar gelmistim yine de istememiştim cnm benden
Doğrudur, bilemedim :)

Ben tam.20+0 da gideceğim tam, randevu aldim hastanede perinatologum gel dedi o hafta icin. Normalde 19-23 arası yapılıyor diye hatırlıyorum.

Benim.raporun sebebi yatmak değil, zıplasam da dikiş olduğundan Bebek kipirdayamaz zaten. Benim stressiz olmam gerekiyor, çalışırken (ki şu an yarı evden yarı şirketten calisiyorum) yogunum ve mesai yapıyorum... Rapor olunca kimse bana iş ve sorumluluk vermeyecek. Hem kendi doktorum hem de başka bir perinatologa gitmiştim öncesinde, 20.hafatdan sonra stres olmamalısın dediler çalışırken ne mümkün. 20 lerin başında pit pit rapor almaya başlayacağım o vakit. Sagol canım. Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah. Kocaman sarılıp bebeklerimizin kokusunu almayı sağlıkla nasip etsin...

Ben de yasiyorum ama yok canim bebek degildir bu ne ki falan diye dusunuyorum. Bebek mi ya o canim yaniyo resmen

Canım bende bilemiyordum sorun yok kızımda istemedi doktor üstelik çok iyi bir hastaneye gidiyordum ama doktor çok iyi değildi preeklampsiyi bile farkedemedi bunda doktoru değiştirdim bu doktorum daha dikkatli inşallah sonuda iyi olur hepimizin iyi olur inşallah

Genelde kirmizilar turuncular lacivertler ve siyahlar renk verebiliyo. Bi sicak suya basip bakmak gerek yikamadan
Tamam öyle yapayım. Hiç bilmiyorum ki ne renk verir ne vermez. Sıcak suda deneyeyim ben Bi dediğin gibi

Doktorum bana 21. Hafta da gel daha net ve i olur demişti. Bence 1 hafta fark ediyor.

Öyle bir şey mi var o daha iyiymiş ondan alayım en iyisi teşekkür ederim
Ben her renklileri yikarken bir mendil ekliyorum, beyaz mendil rengarenk çıkıyor :) içine krem gibi acik renkler haricinde renkli yıkamada deneyebilirsin. Bu marka genelde uygun oluyor, başka markalarda da arayabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20220316-172939_Trendyol.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar benim eşim kendi firmasinda bana sigorta yaptirdi sigortaliyim ama evdeyim dogum izni icin herhangi bir rapor almam gerekiyor mu kacinci haftada aliniyor bileniniz varsa beni aydinlatabilir mi acaba

Ben her renklileri yikarken bir mendil ekliyorum, beyaz mendil rengarenk çıkıyor :) içine krem gibi acik renkler haricinde renkli yıkamada deneyebilirsin. Bu marka genelde uygun oluyor, başka markalarda da arayabilirsin
Tamamdır çok teşekkür ederim. Böyle deneyeyim en iyisi bende

Bizde oyleyiz baya belirgin sert ve ansizin oluyor bugun döndügünü hissettim diyebilirim baya rahmim kasildi

Dogum pozisyonunu alana kadar kirk sekle giricek o bebek bi gun ayagini kaburga kemigine dayarken birgun mesanene baski yaparken bulucaksin her 2 gune bir dirsek kemigini baska yerlerimde hissederdim .. cok cok erken suan icin oyle kalmicak icim rahat olsun en az 30lu haftalarda belli olur ki o bile erken

Son düzenleme:
Banada nisanin ilk haftasi gel dedi 4üne alicam randevumu 20+4 olucam ultrasondada onde cikiyoruz genelde 21 22 haftalik oluruz heralde o zmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…