2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada nisanin ilk haftasi gel dedi 4üne alicam randevumu 20+4 olucam ultrasondada onde cikiyoruz genelde 21 22 haftalik oluruz heralde o zmana
Bende nisanin 4 üne aldım benimde 1 hafta önde ilerliyor o zaman önde gitmesine göre 22+4 olacak gününe görece 21+4 olacak perinatalog birşey söylemedi kızımda da böyle gitmiştim

Ortasına gidiyordum ben ama korona hamilelik girince gidemedim, yapıyorlar yani
Keşke kaşlarım olsa olmaması da çok kötü cizdirmisim gibi ama hiç almamaya rağmen olaki arada tek tel düşerse belli oluyor açılıyor o yüzden bazen çizmek zorunda kalıyorum

Bende nisanin 4 üne aldım benimde 1 hafta önde ilerliyor o zaman önde gitmesine göre 22+4 olacak gününe görece 21+4 olacak perinatalog birşey söylemedi kızımda da böyle gitmiştim
Gittigmiz zamanlar iyi zaten bu haftalar arasi daha iyi olur garanti olsun 1indede gidilir ama ben 4une kadar durucam nasilda ozledim balımı pipisine bakiyorum arada oda beni dürtüyo oyle hasret gideriyoruz

Keşke kaşlarım olsa olmaması da çok kötü cizdirmisim gibi ama hiç almamaya rağmen olaki arada tek tel düşerse belli oluyor açılıyor o yüzden bazen çizmek zorunda kalıyorum
Tek kaşım evet ama kaşlarımı seviyorum çoğu kişi kendi kaşın mı diye soruyor, istediğim şekli veriyorum. Ama her haftasonu eşimle ağda yapmak hoş değil, birbirimizi cımbızlıyoruz allahtan onun hoşuna gidiyor yat toplıyım cımbızla diyor :))

Bende koltuk altima yaptirmistim bikini bölgeme korkuyordum bacagimda kil yok zaten tüysüz bir insandim hamile kaldim göbegim tüylenmeye başladi ya
Bende de aynı durum var, aylarca bacağımı almazdım ama şimdi göbeğimde uzun siyah tüyler var. Fazla değiller tek tükler ama insanın sinirini bozuyor. Bide hızlı uzuyor

Gittigmiz zamanlar iyi zaten bu haftalar arasi daha iyi olur garanti olsun 1indede gidilir ama ben 4une kadar durucam nasilda ozledim balımı pipisine bakiyorum arada oda beni dürtüyo oyle hasret gideriyoruz
Ayy sağlıkla gelsin balişin benimki ozlememe fırsat vermiyor her dakika tekme atıyor dürtüyor kızım bir taraftan oğlum bir taraftan dürtüyor kurban olurum onları verene bazen aşırı duygusal olup ağlama krizine giriyorum Rabbimin mucizelerine

Benim eşim olsa hepsini yolar kadınla ilgili hiçbir şeyden anlamıyor maşallah size ama oğluma öğreteceğim ilerde eşine yardımcı olsun

Cumlemizin evlatlarini bagislasin Rabbim hepimizin balları saglikla gelsin ❤ benimde ayni kiz geliyo bi durtuyo oglum durtuyo icerden kucuk durtuyo etim cürüdü resmen cocuklarda cok istekli artik disardan hareketini hissetmeye

Muslin battaniye için zeypba markasının ürününü öneririm trendyolda yazınca çıkar hem uygun fiyatlı hem de malı aşırı kaliteli yumuşacık ben 2 tane aldım çok tatlılar

Ben de bugün artıştan pijama takımı aldım Instagram'da bir sayfa önermişti yorumları da çok iyi gelince ben de bakar yazarım yine buraya yorumumu

Benim eşim olsa hepsini yolar kadınla ilgili hiçbir şeyden anlamıyor maşallah size ama oğluma öğreteceğim ilerde eşine yardımcı olsun
Eşim sağolsun herşeye yardım ediyor, yeri geliyo yemek yapıyor evi temizliyor. çok şanslıyım o konuda. Ailesinden öyle görmüş çünkü. İnşallah benim oğlumda yardımcı olur ileride eşine

Ben de lazere gidiyordum yarım kaldı lazerden sonra da agdayi önermiyorlar ama doğuma yakın agdaya giderim öyle jiletli haliyle doğuma gidilmez diye düşünüyorum. Lazerden önce de hep agdaya kuaföre gidiyordum inanın bir kaç kez çektikten sonra hemen alışıyorsunuz hiç açılmıyor benim

Kızlar ben 16 haftalığım şuan. zaman zaman ağrı gelip gidiyo böyle karnıma hafiften normal mi sizce nyie olabilir?

Kızlar ben 16 haftalığım şuan. zaman zaman ağrı gelip gidiyo böyle karnıma hafiften normal mi sizce nyie olabilir?
Benim.de kasikta oluyor, rahim büyüyor. Önemli olan agrinin devam etmiyor olması gerekli.

Benim.de kasikta oluyor, rahim büyüyor. Önemli olan agrinin devam etmiyor olması gerekli.
Yok yok hiç öyle devam etmiyo hafiften böyle bi geliyo gezinip gidiyo ara sıra. Niye oluyo anlamadım gitti. Rahatsız edici değil ama kendimi dinleyince ağrı gelip gittiğini anlıyorım kasıkta değilde karın ağrısı bende

Yoruluyor olabilirsin cnm, suya dikkat et bol su ve bacaklarını uzat. Oturma hep uzatarak dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…