Ortasına gidiyordum ben ama korona hamilelik girince gidemedim, yapıyorlar yaniKaslarda epilasyon yapılıyor mu bilmiyorum canım
Bende nisanin 4 üne aldım benimde 1 hafta önde ilerliyor o zaman önde gitmesine göre 22+4 olacak gününe görece 21+4 olacak perinatalog birşey söylemedi kızımda da böyle gitmiştimBanada nisanin ilk haftasi gel dedi 4üne alicam randevumu 20+4 olucam ultrasondada onde cikiyoruz genelde 21 22 haftalik oluruz heralde o zmana
Keşke kaşlarım olsa olmaması da çok kötü cizdirmisim gibi ama hiç almamaya rağmen olaki arada tek tel düşerse belli oluyor açılıyor o yüzden bazen çizmek zorunda kalıyorumOrtasına gidiyordum ben ama korona hamilelik girince gidemedim, yapıyorlar yani
Gittigmiz zamanlar iyi zaten bu haftalar arasi daha iyi olur garanti olsun 1indede gidilir ama ben 4une kadar durucam nasilda ozledim balımı pipisine bakiyorum arada oda beni dürtüyo oyle hasret gideriyoruzBende nisanin 4 üne aldım benimde 1 hafta önde ilerliyor o zaman önde gitmesine göre 22+4 olacak gününe görece 21+4 olacak perinatalog birşey söylemedi kızımda da böyle gitmiştim
Tek kaşım evet ama kaşlarımı seviyorumKeşke kaşlarım olsa olmaması da çok kötü cizdirmisim gibi ama hiç almamaya rağmen olaki arada tek tel düşerse belli oluyor açılıyor o yüzden bazen çizmek zorunda kalıyorum
Bende de aynı durum var, aylarca bacağımı almazdım ama şimdi göbeğimde uzun siyah tüyler var. Fazla değiller tek tükler ama insanın sinirini bozuyor. Bide hızlı uzuyorBende koltuk altima yaptirmistim bikini bölgeme korkuyordum bacagimda kil yok zaten tüysüz bir insandim hamile kaldim göbegim tüylenmeye başladi ya
Ayy sağlıkla gelsin balişinGittigmiz zamanlar iyi zaten bu haftalar arasi daha iyi olur garanti olsun 1indede gidilir ama ben 4une kadar durucam nasilda ozledim balımı pipisine bakiyorum arada oda beni dürtüyo oyle hasret gideriyoruz
Benim eşim olsa hepsini yolar kadınla ilgili hiçbir şeyden anlamıyorTek kaşım evet ama kaşlarımı seviyorumçoğu kişi kendi kaşın mı diye soruyor, istediğim şekli veriyorum. Ama her haftasonu eşimle ağda yapmak hoş değil, birbirimizi cımbızlıyoruz allahtan onun hoşuna gidiyor yat toplıyım cımbızla diyor :))
Cumlemizin evlatlarini bagislasin Rabbim hepimizin balları saglikla gelsinAyy sağlıkla gelsin balişinbenimki ozlememe fırsat vermiyor her dakika tekme atıyor dürtüyor kızım bir taraftan oğlum bir taraftan dürtüyor kurban olurum onları verene bazen aşırı duygusal olup ağlama krizine giriyorum Rabbimin mucizelerine
Muslin battaniye için zeypba markasının ürününü öneririm trendyolda yazınca çıkar hem uygun fiyatlı hem de malı aşırı kaliteli yumuşacık ben 2 tane aldım çok tatlılargümüş göğüs ucu kapağı aldım kendime, çiçek sepetinde silver moon adlı satıcıda ucuzdu.
geçen arkadaşların bahsettiği emzikleri aldım vodafonedan, çok tatlılar.
trendyolda andy wawa organik hastane çıkışını aldım.
ablam 40 gün önce ikiz erkek doğum yaptı, benimki de erkek zaten. onunkilerden alıcam, o ikiz diye bol bol almıştı herşeyden. hem de bana almam gerekenler hakkında fikir veriyor, kendisi çok araştırdı. e bebekte hello baby markasını önerdi. trendyoldan andy wawayı önerdi. telefona e bebek indirdim indirimler oldukça bildirim geliyor. öyle takip edebilirsiniz. müslin battaniyeleri beğendiklerime ekledim indirime girdikçe alırım dedim. english homedan nevresim takımı bakacağım. süt saklama kabları, poşetleri, penye ağız bezleri vs. bunları alacağım zamanla.
Çok sağol bakarımMuslin battaniye için zeypba markasının ürününü öneririm trendyolda yazınca çıkar hem uygun fiyatlı hem de malı aşırı kaliteli yumuşacık ben 2 tane aldım çok tatlılar
Ben de bugün artıştan pijama takımı aldım Instagram'da bir sayfa önermişti yorumları da çok iyi gelince ben de bakar yazarım yine buraya yorumumuHahaha aynen öyle valla. Her gün bugün daha iyi olacağım diyip kalıyorum bir önceki günden daha kötü oluyorum
Link nasıl ekleniyor ki burayaisimlerini yazayım en azından
Artış Ekru Lohusa Viskon 3'lü Sabahlık Pijama Takım -10302 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu lohusa takımı
LİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Kısa Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da gecelik takımı
Sanırım doğru ekledim.
Eşim sağolsun herşeye yardım ediyor, yeri geliyo yemek yapıyor evi temizliyor. çok şanslıyım o konuda. Ailesinden öyle görmüş çünkü. İnşallah benim oğlumda yardımcı olur ileride eşineBenim eşim olsa hepsini yolar kadınla ilgili hiçbir şeyden anlamıyormaşallah size ama oğluma öğreteceğim ilerde eşine yardımcı olsun
Ayy maşallah ne güzel oğluma öğreteceğim her şeyleri bilsinEşim sağolsun herşeye yardım ediyor, yeri geliyo yemek yapıyor evi temizliyor. çok şanslıyım o konuda. Ailesinden öyle görmüş çünkü. İnşallah benim oğlumda yardımcı olur ileride eşine
Aminnnn inşallah canımCumlemizin evlatlarini bagislasin Rabbim hepimizin balları saglikla gelsin❤ benimde ayni kiz geliyo bi durtuyo oglum durtuyo icerden kucuk durtuyo etim cürüdü resmen cocuklarda cok istekli artik disardan hareketini hissetmeye
Ben de lazere gidiyordum yarım kaldı lazerden sonra da agdayi önermiyorlar ama doğuma yakın agdaya giderim öyle jiletli haliyle doğuma gidilmez diye düşünüyorum. Lazerden önce de hep agdaya kuaföre gidiyordum inanın bir kaç kez çektikten sonra hemen alışıyorsunuz hiç açılmıyor benimEn mantıklısı kuaföre gitmek canım. Evde yapmak bilmiyorum benim için yapabildiğim bir şey değil. Jilet de olmaz bence doğuma kadar valla çok kalınlaşır. Ben lazere gidiyordum ama artık gidemiyorum incelenleti de kalınlaştırmak istemiyorum. temiz bi yer bulup gitcem mecbur. İlk bi gittikten sonra alışırsın ayrıca :)
Benim.de kasikta oluyor, rahim büyüyor. Önemli olan agrinin devam etmiyor olması gerekli.Kızlar ben 16 haftalığım şuan. zaman zaman ağrı gelip gidiyo böyle karnıma hafiften normal mi sizce nyie olabilir?
Yok yok hiç öyle devam etmiyo hafiften böyle bi geliyo gezinip gidiyo ara sıra. Niye oluyo anlamadım gitti. Rahatsız edici değil ama kendimi dinleyince ağrı gelip gittiğini anlıyorım kasıkta değilde karın ağrısı bendeBenim.de kasikta oluyor, rahim büyüyor. Önemli olan agrinin devam etmiyor olması gerekli.
Yoruluyor olabilirsin cnm, suya dikkat et bol su ve bacaklarını uzat. Oturma hep uzatarak dinlenYok yok hiç öyle devam etmiyo hafiften böyle bi geliyo gezinip gidiyo ara sıra. Niye oluyo anlamadım gitti. Rahatsız edici değil ama kendimi dinleyince ağrı gelip gittiğini anlıyorım kasıkta değilde karın ağrısı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?