- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Bende dün akşam fellah köfte yaptım üstüne meyve tatlı derken yatarken sıkıştım fena.sonra bütün yediklerim erorrAyy benimde dünden bugüne midem çok kötü yahu napsam daha kotu oluyor
Benimde saçlarım bembeyaz kızım 27 aylık 2 tane saçı beyazGenetik yaa. Annemin babamin 35te bembeyazdi saclari. 17 den beri beyazlarla ugrasiorum. Artk kendi rengime donup bi daha boyamamayi dusunuyorum. 3 renk oluyo cunku xok cirkin
En iyisi canım beşik alana kadar onu almak daha mantıklıReflü yatağını ayrı aldım. Doğumu başka ilde yapacağım için babynest kullanacağım bulunduğum yerde. Ekstra beşik alıp masraf yapmak istemedim.
Canım bir şey soracağım emzirme dönemi saç boyama ya da kestirmede sorun oluyor mu acaba? Ben doğumdan hemen sonra kendimi bakıma sokmak istiyorummm
Bende bebek arabası anne yanı yatağı ana kucağı aldım bide küçük hurclar aldım hastane bavul içine bide keçeden Trendyol dan çanta içine günlük kullanacağım el altındaki eşyalarını kremlerini koymak içinEn iyisi canım beşik alana kadar onu almak daha mantıklıreflü yatağını bundan almak istiyorum babaanneye anneanneye felan giderken bu yatağı yanımda götürürüm içinde yatar diye kullanan vsrmı acaba aramızda bundan
Ben farklı Bi şey aldım ebebekten. Ama bu da güzelmiş mantıklı yaniEn iyisi canım beşik alana kadar onu almak daha mantıklıreflü yatağını bundan almak istiyorum babaanneye anneanneye felan giderken bu yatağı yanımda götürürüm içinde yatar diye kullanan vsrmı acaba aramızda bundan
Yok demek istediğim doğumdan sonra normal boya ile boyayabilir miyiz? Organik değilYani tercih meselesi yine. Hem hamilelikte hem.de doğum.sonraso doktoruna danışıp .organik boyalarla saç boyatan arkadaşlarım var. Dediğim gibi benim doktorum da organik boyalarla izin veriyor. Gerisi annenin seçimine kalmış boyayıp boyatmamak:)
Benim yeni doğum.yapan arkadaşım organikle devam ediyor, anne sütünden bebeğe geçmesin diyeYok demek istediğim doğumdan sonra normal boya ile boyayabilir miyiz? Organik değil
Canım aslında düz reflü yatağından alacaktım sonra dedim başka bi yere felan giderken bunu yanıma alırım başkasının yatağına felan yatmamış olur kendi yatağına alışırsa hemde daha iyi olur diyeBen farklı Bi şey aldım ebebekten. Ama bu da güzelmiş mantıklı yani
ayy o keçeden bende alacam canım valizin içine koymaya kilitli poşetleri düşünüyodum ama trendyolda 6 parça zarf ve hurç seti 50 liraya düşüyo onu almayı düşünüyorum bende hastane çantasının içine inşallahBende bebek arabası anne yanı yatağı ana kucağı aldım bide küçük hurclar aldım hastane bavul içine bide keçeden Trendyol dan çanta içine günlük kullanacağım el altındaki eşyalarını kremlerini koymak için
Çok ilginç ya öyle bit şey mi varmış. O zaman bende öyle yapacağım mecbur. Ay aman ya bakım bile yapamıyoruzBenim yeni doğum.yapan arkadaşım organikle devam ediyor, anne sütünden bebeğe geçmesin diye
Aynen canım gayet iyi olur. Bende evime gelince babynest i beşiğine koyacağım bir süre. İhtiyaç olursa reflü yatağını kullanırım diye düşündüm. Sence yanıma alayım mı? 2 ay başka ilde olacağım ya lazım olur mı?Canım aslında düz reflü yatağından alacaktım sonra dedim başka bi yere felan giderken bunu yanıma alırım başkasının yatağına felan yatmamış olur kendi yatağına alışırsa hemde daha iyi olur diye
Aynısı değilde buna benzer aldım ben. Yani aralarında 700 TL fark var. Neyden kaynaklı bilmiyorum ama benim aldığımda baya kaliteli güzel geldi. Bir de arka tekerlekleri kocaman. İlk başta görünce şok olmuştum ama araştırınca mesela kasetten falan geçerken bebeği sarsmamak için büyük yapılmış.Kızlar e bebeğin bu arabasını kullanan varmı
Ah evet narinlerÇok ilginç ya öyle bit şey mi varmış. O zaman bende öyle yapacağım mecbur. Ay aman ya bakım bile yapamıyoruzne kadar narinler. ❤
Aynen aynen. En iyisi organik boyalarla alıp evde kendim boyayım ben. Minnak kızçemle de saç kesimine gideriz artıkAh evet narinleriyi olsun kuzucuklar
Tabikide yanıan al bence canım alışır hemde yatağına kendi evinize gelince yadırgamaz daha iyi olur biz park beşik alacağımız içine babynesti koymayı düşünmüyorum kafalar bi milyon valla napcağımıda bilmiyorumAynen canım gayet iyi olur. Bende evime gelince babynest i beşiğine koyacağım bir süre. İhtiyaç olursa reflü yatağını kullanırım diye düşündüm. Sence yanıma alayım mı? 2 ay başka ilde olacağım ya lazım olur mı?
Ay benimde çok karışık kafam yanıma ne alıp ne almayacağım karar veremiyorum.Tabikide yanıan al bence canım alışır hemde yatağına kendi evinize gelince yadırgamaz daha iyi olur biz park beşik alacağımız içine babynesti koymayı düşünmüyorum kafalar bi milyon valla napcağımıda bilmiyorum
Ben adi farkli ama aynisini kullandim e bebekten alip. Gayet memnunum ikinci bebege de kullanicamKızlar e bebeğin bu arabasını kullanan varmı
Canım aslında düz reflü yatağından alacaktım sonra dedim başka bi yere felan giderken bunu yanıma alırım başkasının yatağına felan yatmamış olur kendi yatağına alışırsa hemde daha iyi olur diye
ayy o keçeden bende alacam canım valizin içine koymaya kilitli poşetleri düşünüyodum ama trendyolda 6 parça zarf ve hurç seti 50 liraya düşüyo onu almayı düşünüyorum bende hastane çantasının içine inşallahaldıklarımızı paylaşalım inşallah birbirimize fikir olur
Bunlar canım hastaneden sonra bebisin dolap içi eşyalarında da kullanışlı olurCanım aslında düz reflü yatağından alacaktım sonra dedim başka bi yere felan giderken bunu yanıma alırım başkasının yatağına felan yatmamış olur kendi yatağına alışırsa hemde daha iyi olur diye
ayy o keçeden bende alacam canım valizin içine koymaya kilitli poşetleri düşünüyodum ama trendyolda 6 parça zarf ve hurç seti 50 liraya düşüyo onu almayı düşünüyorum bende hastane çantasının içine inşallahaldıklarımızı paylaşalım inşallah birbirimize fikir olur
Yaa iyi bari kuzum memnunsan bende bundan düşünüyorum iyi oldu söylediğinAynısı değilde buna benzer aldım ben. Yani aralarında 700 TL fark var. Neyden kaynaklı bilmiyorum ama benim aldığımda baya kaliteli güzel geldi. Bir de arka tekerlekleri kocaman. İlk başta görünce şok olmuştum ama araştırınca mesela kasetten falan geçerken bebeği sarsmamak için büyük yapılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?