Evet hacettepe çocuktan anneler pek memnun degil cocuklari kobay gibi didikleyop duruyorlarmiş bi iki kisiden duymustumKizimin anne karnindan gelen goz problemi vardi koca hacettepe bilemedi pek sevmem orayi o yuzden bircok eledigim hastane var ankarada her yere guvenemiyorum
MaşallahZaten oyle onemli olan gelisimi sagligi oglumda karnim yoktu bu nasil hamile dediler.. 3700 ile dogum yaptim kizimda karnim vardi 3420 ile dogurdum takilma onlara sen
Amin inşallah birşey cikmaz sonuçlar iyi gelirİnşallah sağlıklı bebiştir. Sonuçlar güzel gelir inşallah.Daha önce bu şekilde riskli denilip sağlıklı doğan bebekler oldu çevremde. Bir çıkmayacak inşallah.
Rica ederim olmadı telefonla arayıp bir fiyat alınSag ol tesekkur ederim. Soyle bir baktim da anli destegine baglanamadim. Mail attim. Bakalim ne diyecekler.
MaşallahKızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
İnatla yüz göstermiyor ama biraz utangaç sanırım
Canım her gebelik birbirinden farklı onlarda etki etmedi diye bunda da etmeyecek diye düşünme ben ilk gebelikte çok çok rahattım 32. haftaya kadar çalışmama rağmen bunda evdeyim ama hep yorgunum hep bir yerlerim ağrıyor hiç uyuyamıyorum kızımda vitaminler 30. haftada düşmüştü ilaç kullanmama rağmen bu da bir sürü vitamin alıyorum hemen düşmüşBenim kendimo bildim bileli kan sayımı ya sınırda ya sınırın altında. Daha önceki gebeliklerimde de öyleydi ve ne carpintim oluyordu ne de nabzim yükseliyordu. Bu gebeliğe özel bir durum oldu ama anlamadım. 2 kat çıksam nefes nefeseyim
Maşallah sana ve bebisineKızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
Maşallah kilosu da çok güzel tombikKızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
Ayyy maşallahKızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
Canım her gebelik birbirinden farklı onlarda etki etmedi diye bunda da etmeyecek diye düşünme ben ilk gebelikte çok çok rahattım 32. haftaya kadar çalışmama rağmen bunda evdeyim ama hep yorgunum hep bir yerlerim ağrıyor hiç uyuyamıyorum kızımda vitaminler 30. haftada düşmüştü ilaç kullanmama rağmen bu da bir sürü vitamin alıyorum hemen düşmüş
Bu arada doktorum tetanoz aşısı önermedi bana. Rahim kasılmalarını tetikleyebiliyor 5-6 yıldır gebelerime yaptırmıyorım cogu doktorda yaptırmıyor dedi. Bende aşı olmayacagım
Yarim kilo mu olmus smdi senin bebis. Yarim kilo bebis mi okur yaa isiririim totosunuuu. MasallahKızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
Geçmiş olsun canım, suya bir iki damla limon sık demişti doktorum bana miden bulaninca.Merhaba arkadaşlar, ben bugün tam 19 haftalık oldum. Ayrıntılı için 19+5 te gidicem.
Fakat benim bulantım hiç geçmedi , bazen şiddeti çok artıyor. Sudan da midem bulanıyor. Hapları zor içiyorum, hatta vitamin hapını içemiyorum çok kokuyor. Bulantı haplarınıda içince kusuyorum. Çok zorlanıyorum. Ne zaman gecicek ? Geçmesi için denediğiniz bir şey var mı?
Aynen canım kimi doktor artık hiç yaptırmıyormus. Benımkıde yaptırmayanlardan. dısardan olabildiğince az müdahele diyorum hamileyken dedi. Bende korkuyordum tetanozdan zaten işime geldi biraz.)Erken gebelik riskim var benim, ama perinatologum olabilirsin dedi. Olmanın zararı yok, olmasan da eksiklik değil dedi. Nötr yani :)
Yaaa dimi minyatür bebe oldu tam suan. Boyu uzun olacak dedi muhtemelen 52 cm doğar dediYarim kilo mu olmus smdi senin bebis. Yarim kilo bebis mi okur yaa isiririim totosunuuu. Masallah
Maşallah canım.Kızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
Babası tarafa cektiyse büyük ayaklı olabilir. Benim ayaklarım minicik cünkü 36,5-37 giyerim inceciktir ayaklarımAyaklar biraz büyük mü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?