2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizimin anne karnindan gelen goz problemi vardi koca hacettepe bilemedi pek sevmem orayi o yuzden bircok eledigim hastane var ankarada her yere guvenemiyorum
Evet hacettepe çocuktan anneler pek memnun degil cocuklari kobay gibi didikleyop duruyorlarmiş bi iki kisiden duymustum

Zaten oyle onemli olan gelisimi sagligi oglumda karnim yoktu bu nasil hamile dediler.. 3700 ile dogum yaptim kizimda karnim vardi 3420 ile dogurdum takilma onlara sen
Maşallah benim karnım çok yoktu bebek de 2980 doğdu ama maşallah hep yanaklı kendince tontik oldu Yemeyi çok sever. Hız Zorluk yaşamadım gayette sağlıklı oldu. Yani herkes herşeyi söyler karın küçük olmuş büyük olmuş , bebek küçük doğmuş zayıf olmuş tontik olmuş biz çok kilo almışız ha almamişız uzar gider hamileyiz biz dokunmayın bize dimi..

Kızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam 23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
İnatla yüz göstermiyor ama biraz utangaç sanırım
Maşallah Biz de 4'te ayrıntılıya giriyoruz bakalım yüzünü gösterecek mi

Canım her gebelik birbirinden farklı onlarda etki etmedi diye bunda da etmeyecek diye düşünme ben ilk gebelikte çok çok rahattım 32. haftaya kadar çalışmama rağmen bunda evdeyim ama hep yorgunum hep bir yerlerim ağrıyor hiç uyuyamıyorum kızımda vitaminler 30. haftada düşmüştü ilaç kullanmama rağmen bu da bir sürü vitamin alıyorum hemen düşmüş

Kızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam 23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
Ayyy maşallah yarım kilolara geldik artık. Darısı 1 kg olsun inşallah sağlıkla. Sonra 1.5 2 falan derken doğuma yaklaşırız

Her gebelik ayri serüven aynen :) Rahat geçirsek bari

Bu arada doktorum tetanoz aşısı önermedi bana. Rahim kasılmalarını tetikleyebiliyor 5-6 yıldır gebelerime yaptırmıyorım cogu doktorda yaptırmıyor dedi. Bende aşı olmayacagım

Bu arada doktorum tetanoz aşısı önermedi bana. Rahim kasılmalarını tetikleyebiliyor 5-6 yıldır gebelerime yaptırmıyorım cogu doktorda yaptırmıyor dedi. Bende aşı olmayacagım

Erken gebelik riskim var benim, ama perinatologum olabilirsin dedi. Olmanın zararı yok, olmasan da eksiklik değil dedi. Nötr yani :)

Yarim kilo mu olmus smdi senin bebis. Yarim kilo bebis mi okur yaa isiririim totosunuuu. Masallah

Geçmiş olsun canım, suya bir iki damla limon sık demişti doktorum bana miden bulaninca.

Erken gebelik riskim var benim, ama perinatologum olabilirsin dedi. Olmanın zararı yok, olmasan da eksiklik değil dedi. Nötr yani :)
Aynen canım kimi doktor artık hiç yaptırmıyormus. Benımkıde yaptırmayanlardan. dısardan olabildiğince az müdahele diyorum hamileyken dedi. Bende korkuyordum tetanozdan zaten işime geldi biraz.)
Yarim kilo mu olmus smdi senin bebis. Yarim kilo bebis mi okur yaa isiririim totosunuuu. Masallah
Yaaa dimi minyatür bebe oldu tam suan. Boyu uzun olacak dedi muhtemelen 52 cm doğar dedi cocugu kefirlerle etlerle besliyorum alsın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…