Annemler askilida uzun kollu da aldılar.tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum bebeklerimiz Temmuz sonu Ağustos başı doğacakları için 0-3 aylık kıyafetlerini nasıl almalıyım takımlar işin uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu tulum uzun kollu oluyor giyebilir mi zıbınları kısa kollu mu almalıyım?
Bu daha çok yaşadığınız bölgeyle alakalı bir durum. biz Ege’de o tarihte daha yazın ortasında oluyoruz ve klimasız durulmuyor. Onun için kısa kollu, askılı zıbın, üzerine dışarı çıkarken gitmek için tek tulum ağırlıklı aldım. Akşamları serinlerse diye birkaç tane kolsuz yelek ördü annem.tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum bebeklerimiz Temmuz sonu Ağustos başı doğacakları için 0-3 aylık kıyafetlerini nasıl almalıyım takımlar işin uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu tulum uzun kollu oluyor giyebilir mi zıbınları kısa kollu mu almalıyım?
Mesafe yakınmış ama we daha önce öyle sorun olduysa bu sefer maaaile gelmezler umarımAyneen dediğin gibi. Gelcek elbet önce annem doğuma gelecek sonrasında sen gelirsin dedim.. Ağustos 8 de doğarsa diyelim annem kalır bı 10 gün filan sonra k valide gelir oda bı 10 gün filan kalır diye tahminim inşallah uzun tutmazdiğer sefer yol 12 saat filandı ve 2 küçük kaynım k baba k valide görümcem vardı lojmanda idik yatak odası salona açılıyordu onlar orda oturuyordu bir çok şey kabustu suratlar asikti karı koca baya kavgalı idiler filan. Şimdi mesafe 2 saat tek gelir düşüncem
Bu bahsettiğini İngilizce araştırdım ama kullanılmaması öneriliyor. Normal okyanus suyu spreyi, fizyolojik serum kullanıyormuş. Eczaneden reçetesiz o şekilde bir şey alabilirsin. Zaten bebekler de kullanabiliyor 2. aylarından sonra o spreyleri.İyi akşamlar arkadaşlar. Yıllardır çektiğim bahar aylarını bana işkenceye çeviren bi alerjim var bu sene de tuttu hem de ağır bir şekildeGözlerde ve burunda kaşıntı, hapşırık ve burun tıkanıklığı. Ben normal şartlar altında ilaç kullanmayı seven biri olmadığımdan alerji ilacı kullanmaz sadece burun tıkanıklığı için otrivin kullanırdım. Şimdi uyutmaz oldu bu burun tıkanıklığı gece gündüz nefes alamıyorum burnumdan. Otrivinle ilgili doktoruma danışamadım henuz ama internette kimi yerde bebege zarari olmadığı ve hamilelikte kullanılabileceği yazıyor kimi yerdeyse kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ne yapmalıyım günde bir kere kullanmak bile acayip rahatlatiyordu nefes almamı. Şimdi evde otrivin buldum ve bakışıyoruz. Ne yapmam gerekir, bilgisi olan daha önce bu konuyla ilgili doktoruna danışan var mi? Yada başka bir önerisi olan var mı?
Ya ona ben bile üzüldüm. Ben yatamıyorum en azından dinlenebilen birileri olacaktı. 2 aycık ya. Covid olmasa da kamudakine özeldekine verilmesi güzel olabilecek bir güzellikmiş. Keşke yeniden gözden çıkarsalar. Kim bilir kaç kişi stresli riskli hamilelik geçiriyor.Kamuda olan 24. Hafta idari izni kaldırıldı o kadar üzüldüm ki ewde yatıp dinlenicem diye acayip hevesleniyodum
Teşekkür ederimBu bahsettiğini İngilizce araştırdım ama kullanılmaması öneriliyor. Normal okyanus suyu spreyi, fizyolojik serum kullanıyormuş. Eczaneden reçetesiz o şekilde bir şey alabilirsin. Zaten bebekler de kullanabiliyor 2. aylarından sonra o spreyleri.
Burun tıkanıklığı için serum fizyolojik veya okyanus suyu spreyleri ve buğuseptil gebeliğin her ayında rahatlıkla kullanılır.
Çok sükür rabbim evlatkarini sana bagişlasin evlatla sinav yapmasınAnkarada ozel olsun devlet hastanesi olsun gezmedigim hastane kalmadi en sonunda benim fark etmemle yine ilcemde olan hastanedeki doktor bildi saolsun yine devlette oldu ameliyatini ve duzeldi sukur
Aynen yaa maalesef yaa şansımızdan kalkması da tam bizim döneme denk geldiYa ona ben bile üzüldüm. Ben yatamıyorum en azından dinlenebilen birileri olacaktı. 2 aycık ya. Covid olmasa da kamudakine özeldekine verilmesi güzel olabilecek bir güzellikmiş. Keşke yeniden gözden çıkarsalar. Kim bilir kaç kişi stresli riskli hamilelik geçiriyor.
sistemik vazokonstriktör etkisi yaratabiliyormuş valla ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım damarları daraltmakla alakalı birşeyler. belki de çok çok düşüktür tabi olasılığı. tedbir amaçlı kullanılmaması önerilir yazıyor yasak falan demiyor. geçmiş olsun. inşallah uygun bir çözüm bulunursun.Teşekkür ederimotrivine baya kuvvetli bi sprey saniyesinde açıyor burnu içinde artık ne varsa ondan zararlı demek ki bu dönemde
Anladım, kullanmamakta fayda var öyleyse. 2 gün sonra randevum var doktoruma bir sorayım bakalım o nasıl bir çözüm önerecek. İşkence oldu yoksa nefes almak. Tekrar teşekkürlersistemik vazokonstriktör etkisi yaratabiliyormuş valla ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım damarları daraltmakla alakalı birşeyler. belki de çok çok düşüktür tabi olasılığı. tedbir amaçlı kullanılmaması önerilir yazıyor yasak falan demiyor. geçmiş olsun. inşallah uygun bir çözüm bulunursun.
ay çok fena ya. ben ağlardım sanırım. insan beklentiye girmese neyse. Hayal kırıklığı kötü şey. Ya konuya uygun bir ekran görüntüsü vardı bulamadım. Akşam arayacağım ama arayamadığım arkadaşım gece 4te bana bunu atmış diye. Attığı şey şu:Aynen yaa maalesef yaa şansımızdan kalkması da tam bizim döneme denk geldiben bide bu hafta izinliyim haftaya 24..hafta olacak diye vedalaşıp ayrilmstm tam kör talih
Benim de öyle şiddetlendi bir ara, doktorum burun spreyinin sistemik emilimi çok fazla olmadığı için kullanabileceğimi söylemişti otrivine, alerji ilacı için de kbb uzmanına danış demişti, ben yine de kullanmaya cesaret edemedim neyse ki sürekli devam etmiyor benim arada şiddetleniyor dayanmaya çalışıyorumİyi akşamlar arkadaşlar. Yıllardır çektiğim bahar aylarını bana işkenceye çeviren bi alerjim var bu sene de tuttu hem de ağır bir şekildeGözlerde ve burunda kaşıntı, hapşırık ve burun tıkanıklığı. Ben normal şartlar altında ilaç kullanmayı seven biri olmadığımdan alerji ilacı kullanmaz sadece burun tıkanıklığı için otrivin kullanırdım. Şimdi uyutmaz oldu bu burun tıkanıklığı gece gündüz nefes alamıyorum burnumdan. Otrivinle ilgili doktoruma danışamadım henuz ama internette kimi yerde bebege zarari olmadığı ve hamilelikte kullanılabileceği yazıyor kimi yerdeyse kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ne yapmalıyım günde bir kere kullanmak bile acayip rahatlatiyordu nefes almamı. Şimdi evde otrivin buldum ve bakışıyoruz. Ne yapmam gerekir, bilgisi olan daha önce bu konuyla ilgili doktoruna danışan var mi? Yada başka bir önerisi olan var mı?
Çok zor ya yaşayan bilir, benim çok şiddetli başladı bakalım inşallah hafifler biraz. Ben de ilaçlara cesaret edemiyorum nefes alma olayını çözsem yeterBenim de öyle şiddetlendi bir ara, doktorum burun spreyinin sistemik emilimi çok fazla olmadığı için kullanabileceğimi söylemişti otrivine, alerji ilacı için de kbb uzmanına danış demişti, ben yine de kullanmaya cesaret edemedim neyse ki sürekli devam etmiyor benim arada şiddetleniyor dayanmaya çalışıyorum
İyi akşamlar arkadaşlar. Yıllardır çektiğim bahar aylarını bana işkenceye çeviren bi alerjim var bu sene de tuttu hem de ağır bir şekildeGözlerde ve burunda kaşıntı, hapşırık ve burun tıkanıklığı. Ben normal şartlar altında ilaç kullanmayı seven biri olmadığımdan alerji ilacı kullanmaz sadece burun tıkanıklığı için otrivin kullanırdım. Şimdi uyutmaz oldu bu burun tıkanıklığı gece gündüz nefes alamıyorum burnumdan. Otrivinle ilgili doktoruma danışamadım henuz ama internette kimi yerde bebege zarari olmadığı ve hamilelikte kullanılabileceği yazıyor kimi yerdeyse kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ne yapmalıyım günde bir kere kullanmak bile acayip rahatlatiyordu nefes almamı. Şimdi evde otrivin buldum ve bakışıyoruz. Ne yapmam gerekir, bilgisi olan daha önce bu konuyla ilgili doktoruna danışan var mi? Yada başka bir önerisi olan var mı?
Doktoruna sormadan sakin kullanma.İyi akşamlar arkadaşlar. Yıllardır çektiğim bahar aylarını bana işkenceye çeviren bi alerjim var bu sene de tuttu hem de ağır bir şekildeGözlerde ve burunda kaşıntı, hapşırık ve burun tıkanıklığı. Ben normal şartlar altında ilaç kullanmayı seven biri olmadığımdan alerji ilacı kullanmaz sadece burun tıkanıklığı için otrivin kullanırdım. Şimdi uyutmaz oldu bu burun tıkanıklığı gece gündüz nefes alamıyorum burnumdan. Otrivinle ilgili doktoruma danışamadım henuz ama internette kimi yerde bebege zarari olmadığı ve hamilelikte kullanılabileceği yazıyor kimi yerdeyse kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ne yapmalıyım günde bir kere kullanmak bile acayip rahatlatiyordu nefes almamı. Şimdi evde otrivin buldum ve bakışıyoruz. Ne yapmam gerekir, bilgisi olan daha önce bu konuyla ilgili doktoruna danışan var mi? Yada başka bir önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?