- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 53
- 35
maşallah bebişine. benimki 21+5 teyken yaklaşık 450 gr 26 cm di normal demişti doktorum. senin bebişin maşallah uzun ve tombik olacak sankiKızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
İnatla yüz göstermiyor ama biraz utangaç sanırım
Kilosu çok güzel. Büyüdükçe hep sağlıklı ilerlesin. Bizim dün 23+2 de 560 gram çıkmıştı. Zaten kızımda 3030 doğmuştu. Bu da 3 ü geçse yeter banaBabası tarafa cektiyse büyük ayaklı olabilir. Benim ayaklarım minicik cünkü 36,5-37 giyerim inceciktir ayaklarımonu dedm esime sizin sülaleye mi çekti acaba bana cekseydı ayaklar
20+5 im bende bugünmaşallah bebişine. benimki 21+5 teyken yaklaşık 450 gr 26 cm di normal demişti doktorum. senin bebişin maşallah uzun ve tombik olacak sanki
Aynen 3 ü geçsinler yeter. Bende 3.100 dogmusum. Bakalım benım kızım kaç kilo doğacak. Her sabah kefir içiyorum ben, muz tüketiyorum , protein ve yesil sebze mutlaka yiyorum. Sıvı alımıma cok dikkat ediyorum yürüyüş vs de yapıyorum. Elimden gelen her şeyi yapıyorum gerisi artık tamamen onun kime çektiği ile alakalıKilosu çok güzel. Büyüdükçe hep sağlıklı ilerlesin. Bizim dün 23+2 de 560 gram çıkmıştı. Zaten kızımda 3030 doğmuştu. Bu da 3 ü geçse yeter bana
Belli belli maşallahın var. Eşin de uzundur kim bilir bebekleriniz ne kadar uzun oluyodurTeşekkür ederim iltifatların için canım mutlu oldumboyum uzun biraz 1.80 belki o yüzden öyle geldi
Ankarada ozel olsun devlet hastanesi olsun gezmedigim hastane kalmadi en sonunda benim fark etmemle yine ilcemde olan hastanedeki doktor bildi saolsun yine devlette oldu ameliyatini ve duzeldi sukurEvet hacettepe çocuktan anneler pek memnun degil cocuklari kobay gibi didikleyop duruyorlarmiş bi iki kisiden duymustum
Onu da denedim canım, bana da doktorum azar azar iç dedi , fitil verdi ama yinede geçmedi. Sanırım doğuma kadar sürecekGeçmiş olsun canım, suya bir iki damla limon sık demişti doktorum bana miden bulaninca.
Aynen oyle takilmamak lazim her hamilelik bebek bir olmuyor o yuzden ilk cocuktan sonra takmadim disardakiler konussun dursun onemsiz yedim ictim yattim kendimede bebegimede aldim kilomu kimseyleyde gobek yaristirmadim saldim gittiMaşallahbenim karnım çok yoktu bebek de 2980 doğdu ama maşallah hep yanaklı kendince tontik oldu Yemeyi çok sever. Hız Zorluk yaşamadım gayette sağlıklı oldu. Yani herkes herşeyi söyler karın küçük olmuş büyük olmuş , bebek küçük doğmuş zayıf olmuş tontik olmuş biz çok kilo almışız ha almamişız uzar gider hamileyiz biz dokunmayın bize dimi..
Masallah hayirli gelsinler insallah sag saglim daha buyuyecekleri ilerideTeyzeleeyyy meyhaba ben KeremDetaylıdan çıktık binlerce kez şükürler olsun çok sağlıklı. Boylu poslu yakışıklım bacak boyları önde gidiyor uzun dedi Minnoşta burnu var. Kilosu 545 gr olmuş. Allah'ım sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize
Amin insallahTeyzeleeyyy meyhaba ben KeremDetaylıdan çıktık binlerce kez şükürler olsun çok sağlıklı. Boylu poslu yakışıklım bacak boyları önde gidiyor uzun dedi Minnoşta burnu var. Kilosu 545 gr olmuş. Allah'ım sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize
haklısın gurbet gerçekten çok zor. giden pişman kalan pişman. hayat zor çünkü. buna yetişkinlik deniyor sanırım. çocukken çok sorumluluğun yokken hayat daha güzel. zaten finansal anlamda başka şekilde ayakta kalabilsek ne kendimin ne kocamın çalışmasını isterdim. keşke tüm ailemiz hep beraber olsa. ama tabi hayatın gerçekleri, işi bırakması durumunda geçinemeyiz. işini de seviyor zaten. biz burda kalıcaz yine.Gurbet psikolojisini çok iyi anlıyorum evlendiğimden beri o şekilde yaşadığım için. Ama kendimi o kadar yalnızlığa alıştırmışım ailemi yılda 1 2 kere görmeye filan biz de şuan yurt dışına yerleşmeyi planlıyoruz. Duyguların da çok haklısın hamile ve lohusa iken daha da yoğun yaşanıyor.Ama baktığın zaman senin de dediğin gibi işini bırakması böyle zamanda sıkıntılı olabilir. Kızıma tek başıma bakmıştım doğum yapar yapmaz tüm endişelerim gitti sanki herşeyi biliyor gibi içgüdüsel büyüttüm. Ağladığım zamanlarda oldu ama iyi düşünmek lazım Allah yardım ediyor yalnızlığında kolaylığını veriyor. Umuyorum herşey yolunda güzel gider
Sağ ol. Biraz bunaldım uzun süredir var bu düşünceler aklımda ama kendimi değil çocukları düşünmem gerekiyor. Ama düşünüyorum gitsem bana yardım edecek biri de yok ki Türkiye'de. Annem rahatsız, fiziksel anlamda yardımcı olamıyor istese de. ablamın desen 2 çocuğu var, kendini zor toparlıyor. Başka da kimsem yok. Kalmam her açıdan daha doğru görünüyor. Dediğin gibi iyi yanlarını görmeye karar verdim. burada evde küçük çapta bir organizasyon yapıcam. ne derler hayat sana limon veriyorsa sen de limonata yap. :)Canım bazen elimizdeki olanakları zorlasakta bir yere varamayabiliyoruz sen daha önce lohusalık döneminde yanlız kaldığın için şuan doğum yaklaştıkça o travmaların tetikliyor maalesef.. eşin hep yardımcı demsitin belki biraz fazla izin alabilirse sen daha iyi hissedersin kndini 3 değil 10 gün mesela..
Bazen aile yanında olmakya hiç kolay olmuyor benim annem gelmsti ama epey zorlandım lohusa olan benden ama o hep benden çok hastaydı birde belli hir yaştan sonra doğruları aynı olmuyor insanın annesiyle birde o çatışma oluyor istemeden de olsa ..alinabiliyorlar mesela ben ailemden kimseyi istemiyorum doğumda öyle kafam daha rahat edecek gibi çünkü eşim hem bana hem çocuklara bakar yemek as is hepsini yapar yaz okulunca okuluda tatil o yüzden istemiyorum kimseyi..
Bence mevcut şartların iyi yönlerini görmeye calis canım şükür kızın oğlun sagliklilar tabiki 2 çocuk tek başına zor aama gelip geçici bir süreç we bunun için tüm düzeni değiştirmek anlamsız olur..sen psikolojik olarak doğumdan önce kwndine iyi gelecek şeyler yapmaya kafanı dağıtmaya calis
Türkiye güzel yer, sağlık hizmeti de iyi. Gönül istiyor ama düşünüyorum düşünüyorum sonunda aynı kapıya varıyorum. Benim için zor olacak ama aile bütünlüğünü korumaya devam etmem lazım. Luna'ya zaten bir kardeş şoku geliyor, onu bir de babasız bırakamam. Küçük falan ama her şeyi anlıyor. Şimdilik kalıcam gibi görünüyor.Ikisini alsam tek basima basedemem demissin kuzum. Ama turkiyeye gelmekteki amac zaten yardim almak degil mi. 4 ay 6 ay bisey degil. Ben olsam istemesem de esimi birakip gelirdim turkiyeye. Kizin cok kucuk bu ayriligi hatirlamaz. Zaten goruntulu gorusmeler falan artk her an yapabiliyoruz. Onemli olan senin rahat olman huzurlu olman. 4 ay hemen gecer. Gel anne evinde rahat rahat gecir ilk zamanlari derim ben
Türkiye'ye gelmek sadece bana iyi gelecek, benim haricimde herkes kötü etkilenecek. Kafam atıyor gidicem diyorum sonra oturup düşünüyorum çıkış yolu bulamıyorum. Aslında basit bir şey gibi duruyor ama hiç değil. Yalnız olsam hiçbir şeyi düşünmezdim bu kadar. Aile olmak büyük sorumluluk. Her ayrıntıyı planlaman düşünmen gerekiyor. Kaldım yine Malta köyümdeBazen bize zor görünen şeyler aslında ruhumuza iyi geliyor. Anlattıklarına bakarsam Türkiye'ye gelmen sana daha iyi gelecek gibi. Uzun görünüyor ama aslında kısa süreli ayrılıklar bunlar. Eşinden bir süre ayrı kalabilirsin. Türkiye'de dış göreve giden asker eşleri hep öyle yaşıyor mesela. Ben de eşimi çalıştığı ilçede bırakıp ailemin yanına geldim. Hatta kızımı yarım dönemliğine annemlerin burada okula yazdırdım. 3 sınıf. İnan kendimi çok daha rahat hissediyorum. Eşinle görüntülü görüşürsün, kızını görüştürürsün. Bence böylesi daha iyi olur senin için.
Analık hakkı var sigortasız olsanız da devlet sizi sigortalı sayıyor araştırın benim arkadaşım öyle muayene oluyor benimle aynı fiyat ödüyorAnkarada ozellerde sigortasiz dogum ne kadar bir bilen duyan var mi? Onerdiginiz bir hastane var mi? Bazen her seyi birakip Turkiye'ye donesim geliyor ama sigortam olmadigi için cesaret edemiyorum.
Allah yardımcın olsun canım.Onu da denedim canım, bana da doktorum azar azar iç dedi , fitil verdi ama yinede geçmedi. Sanırım doğuma kadar sürecek
amin canım.Teyzeleeyyy meyhaba ben KeremDetaylıdan çıktık binlerce kez şükürler olsun çok sağlıklı. Boylu poslu yakışıklım bacak boyları önde gidiyor uzun dedi Minnoşta burnu var. Kilosu 545 gr olmuş. Allah'ım sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize
Mübarek günlerde dualarımızdasınızTabii ki umut kesilmez. Dualarımızdasınız. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Oy maşallah ben de fotoları görünce oğluşumu özledim bu cuma sabah gideceğim kontrole şekere de bakılacak inşallah iyi haberlerle dönelim hepTeyzeleeyyy meyhaba ben KeremDetaylıdan çıktık binlerce kez şükürler olsun çok sağlıklı. Boylu poslu yakışıklım bacak boyları önde gidiyor uzun dedi Minnoşta burnu var. Kilosu 545 gr olmuş. Allah'ım sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize
Masallah bebegine. Olsun ne onemi var dogum seklinin onemli olan saglikla kavusmakbizim kızı da bir görün dün detaylımız vardı. Miyomum hoş hoş büyümüş normal doğumu unut sezaryana kendini hazırla dedi hem peritalog hem de kendi doktorum.
Burnunu severim masallah. Ben de ozledim ben de bi an once gormek istioruumTeyzeleeyyy meyhaba ben KeremDetaylıdan çıktık binlerce kez şükürler olsun çok sağlıklı. Boylu poslu yakışıklım bacak boyları önde gidiyor uzun dedi Minnoşta burnu var. Kilosu 545 gr olmuş. Allah'ım sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?