2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cıktım doktordan 527 gram olmuş benım sıpam 23 cm de boyu var. Uzun boylu olacak muhtemelen dedi doktor ee babasıda uzun boylu.
İnatla yüz göstermiyor ama biraz utangaç sanırım
maşallah bebişine. benimki 21+5 teyken yaklaşık 450 gr 26 cm di normal demişti doktorum. senin bebişin maşallah uzun ve tombik olacak sanki

Babası tarafa cektiyse büyük ayaklı olabilir. Benim ayaklarım minicik cünkü 36,5-37 giyerim inceciktir ayaklarım onu dedm esime sizin sülaleye mi çekti acaba bana cekseydı ayaklar
Kilosu çok güzel. Büyüdükçe hep sağlıklı ilerlesin. Bizim dün 23+2 de 560 gram çıkmıştı. Zaten kızımda 3030 doğmuştu. Bu da 3 ü geçse yeter bana

maşallah bebişine. benimki 21+5 teyken yaklaşık 450 gr 26 cm di normal demişti doktorum. senin bebişin maşallah uzun ve tombik olacak sanki
20+5 im bende bugün tombik prenses olcak
Kilosu çok güzel. Büyüdükçe hep sağlıklı ilerlesin. Bizim dün 23+2 de 560 gram çıkmıştı. Zaten kızımda 3030 doğmuştu. Bu da 3 ü geçse yeter bana
Aynen 3 ü geçsinler yeter. Bende 3.100 dogmusum. Bakalım benım kızım kaç kilo doğacak. Her sabah kefir içiyorum ben, muz tüketiyorum , protein ve yesil sebze mutlaka yiyorum. Sıvı alımıma cok dikkat ediyorum yürüyüş vs de yapıyorum. Elimden gelen her şeyi yapıyorum gerisi artık tamamen onun kime çektiği ile alakalı

Evet hacettepe çocuktan anneler pek memnun degil cocuklari kobay gibi didikleyop duruyorlarmiş bi iki kisiden duymustum
Ankarada ozel olsun devlet hastanesi olsun gezmedigim hastane kalmadi en sonunda benim fark etmemle yine ilcemde olan hastanedeki doktor bildi saolsun yine devlette oldu ameliyatini ve duzeldi sukur

Aynen oyle takilmamak lazim her hamilelik bebek bir olmuyor o yuzden ilk cocuktan sonra takmadim disardakiler konussun dursun onemsiz yedim ictim yattim kendimede bebegimede aldim kilomu kimseyleyde gobek yaristirmadim saldim gitti onemli olan bizim sagligimiz fazla buyuk gobege bakmican dogumdan sonra yigilip kaliyo iiiyy korse almam lazim bundada fit olmaliyim

Teyzeleeyyy meyhaba ben Kerem Detaylıdan çıktık binlerce kez şükürler olsun çok sağlıklı. Boylu poslu yakışıklım bacak boyları önde gidiyor uzun dediMinnoşta burnu var. Kilosu 545 gr olmuş. Allah'ım sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin hepimize

Eklentiler

• IMG20220412171054.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG20220412171042.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 106
Masallah hayirli gelsinler insallah sag saglim daha buyuyecekleri ileride

Amin insallah Masallah minnoşa

Yaa herkeşlerin bebesi uzun boylu olacak. Maşallah hepsine bizim de babamız uzun. Ben hep diyorum inşallah boyu uzun olur diye. Uzun boyu severim

haklısın gurbet gerçekten çok zor. giden pişman kalan pişman. hayat zor çünkü. buna yetişkinlik deniyor sanırım. çocukken çok sorumluluğun yokken hayat daha güzel. zaten finansal anlamda başka şekilde ayakta kalabilsek ne kendimin ne kocamın çalışmasını isterdim. keşke tüm ailemiz hep beraber olsa. ama tabi hayatın gerçekleri, işi bırakması durumunda geçinemeyiz. işini de seviyor zaten. biz burda kalıcaz yine.
Sağ ol. Biraz bunaldım uzun süredir var bu düşünceler aklımda ama kendimi değil çocukları düşünmem gerekiyor. Ama düşünüyorum gitsem bana yardım edecek biri de yok ki Türkiye'de. Annem rahatsız, fiziksel anlamda yardımcı olamıyor istese de. ablamın desen 2 çocuğu var, kendini zor toparlıyor. Başka da kimsem yok. Kalmam her açıdan daha doğru görünüyor. Dediğin gibi iyi yanlarını görmeye karar verdim. burada evde küçük çapta bir organizasyon yapıcam. ne derler hayat sana limon veriyorsa sen de limonata yap. :)
Türkiye güzel yer, sağlık hizmeti de iyi. Gönül istiyor ama düşünüyorum düşünüyorum sonunda aynı kapıya varıyorum. Benim için zor olacak ama aile bütünlüğünü korumaya devam etmem lazım. Luna'ya zaten bir kardeş şoku geliyor, onu bir de babasız bırakamam. Küçük falan ama her şeyi anlıyor. Şimdilik kalıcam gibi görünüyor.
Türkiye'ye gelmek sadece bana iyi gelecek, benim haricimde herkes kötü etkilenecek. Kafam atıyor gidicem diyorum sonra oturup düşünüyorum çıkış yolu bulamıyorum. Aslında basit bir şey gibi duruyor ama hiç değil. Yalnız olsam hiçbir şeyi düşünmezdim bu kadar. Aile olmak büyük sorumluluk. Her ayrıntıyı planlaman düşünmen gerekiyor. Kaldım yine Malta köyümde

Hepinize teşekkür ederim. Düzeni bozmak için yanlış zaman. İnşallah bebeklerle gezmeye geliriz doğumdan sonra. En azından bunu yapmayı istiyorum.

Ankarada ozellerde sigortasiz dogum ne kadar bir bilen duyan var mi? Onerdiginiz bir hastane var mi? Bazen her seyi birakip Turkiye'ye donesim geliyor ama sigortam olmadigi için cesaret edemiyorum.
Analık hakkı var sigortasız olsanız da devlet sizi sigortalı sayıyor araştırın benim arkadaşım öyle muayene oluyor benimle aynı fiyat ödüyor

amin canım.

Oy maşallah ben de fotoları görünce oğluşumu özledim bu cuma sabah gideceğim kontrole şekere de bakılacak inşallah iyi haberlerle dönelim hep

bizim kızı da bir görün dün detaylımız vardı. Miyomum hoş hoş büyümüş normal doğumu unut sezaryana kendini hazırla dedi hem peritalog hem de kendi doktorum.
Masallah bebegine. Olsun ne onemi var dogum seklinin onemli olan saglikla kavusmak
Burnunu severim masallah. Ben de ozledim ben de bi an once gormek istioruum

Geçen hafta 20+3 te gitmiştim en son. 25 cm boyu 480 gram kilosu çıktı ama hiç kilolu ya da uzun boylu diye yorum yapmadı doktorum. Eşim 193 ben 174 ama bilemedim bebek normal olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…