Benim masa başı oturup çalışırken de yüksek. Sende sorun olacağını sanmiyorum cnm, sende aktivite ile paralel varHadi hayırlı güzel haberler verirsin inşallah canımbende kontrole gittiğimde doktoruma sorucam benim nabız 98_100 oluyor ama yoruldugumda bakalım ne diyecek
Lohusayken de miBen kendi açımdan bakıp ayrı duramam demek istemiştim
Benim ferritin de düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen kızımda da öyle oluyordu vitaminler düştugunde yorulunca carpintim başlıyordu belki ilacımı değiştirir gitmeden tahlillerimi yeniden yapıp giderimBenim masa başı oturup çalışırken de yüksek. Sende sorun olacağını sanmiyorum cnm, sende aktivite ile paralel var
Benimde 116 çıktı çok korkma ama suyu 3 litreden fazla iç dedi. şeker eğilimim var korkuyorum ama su içmekten de midem bulanıyo artıkHavuç suyunun yanında deveci armudu ve bol su içmeni öneririm. Benim suyu 100 mm idi iki hafta biraz havuç suyu, arada armut ve günlük 3.5 litre su içtim 135 mm ye yükseldi. Bol su kan akımlarını da rahatlatıyor tansiyonu dengeliyor. Aklında olsun
bu arada normalinin kaç olması lazım onu da bilemiyorum açıkçasıHavuç suyunun yanında deveci armudu ve bol su içmeni öneririm. Benim suyu 100 mm idi iki hafta biraz havuç suyu, arada armut ve günlük 3.5 litre su içtim 135 mm ye yükseldi. Bol su kan akımlarını da rahatlatıyor tansiyonu dengeliyor. Aklında olsun
Benim kendimo bildim bileli kan sayımı ya sınırda ya sınırın altında. Daha önceki gebeliklerimde de öyleydi ve ne carpintim oluyordu ne de nabzim yükseliyordu. Bu gebeliğe özel bir durum oldu ama anlamadım. 2 kat çıksam nefes nefeseyimBenim ferritin de düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen kızımda da öyle oluyordu vitaminler düştugunde yorulunca carpintim başlıyordu belki ilacımı değiştirir gitmeden tahlillerimi yeniden yapıp giderim
inşallah canım cok sagolunTabii ki umut kesilmez. Dualarımızdasınız. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Yani kişiye göre değişir tabi. Ben 2 lt civarı içiyordum. Hem hafif direnç hem de suyunu az görünce 3.5 ltyi düşme dedi. İki hafta sonra hem direnç azaldı hem de suyu arttı. Azmış benimki demek ki. İlk başta zorlandım ama güne yayınca çok rahat içiliyor. Hafif atıştırmalıklarla daha çok içebilirsin. Yeter ki iyi olsun 5 lt de içerimbu arada normalinin kaç olması lazım onu da bilemiyorum açıkçası
gözün aydın canım.Merhaba bugün bizimde detaylı ultrasonumuz vardı bende 35 yaşındayım 11 yaşında kızım var bu zamana kadar bebişimiz göstermedi bugün erkek olduğunu öğrendik hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Yaoacak bisey yok malesef ama hacetteoeyi ya da gaziyi deneyebilirsin hacettepede genelde bu tip işleri bayan asistanlar yapiyorKesinlikleDaha da gitmiyorum veriyorum parasını özelde tüm tahliller. E her ay ödediğim 1500 TL sigorta da boşuna işte. Şahıs şirketim olduğu için bağkur ödemeyim de diyemiyorsn
inşallah canım.Benim ikili test düşük gelmişti ama detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi ile kalpte parlaklık gördü bu ikisi bir olunca down riski artıyormua amniyosentez yada gen testi önerdi. Gen testi verdik bekliyoruz.
İnşallah sonuçlar iyi gelir risk yoktur sağlıklıdır bebiş. Dua edin lütfen.
Allah şifa versin bebeğin sağlıklı sıhhatli olur insallah canım.Be dün test verdim amnıyosentez aldılar bir de alttan baktılar ilk kez cok kotu oldum semear testi mi ne aldılar kan aldılar Almanyaya gıdecekmıs sonuclar ne zaman cıkar bilmiyorum. Sordum haftam erkendi degısır mı belki gelısır sonradan bir umıt dedim biz oyle bısey ongormuyorz cok tipik bulgular var dedi doktoronlara gore yuzde 100 Corpus Collosum Agnezisi ve degısmıcek. Allahtan umıt kesılmez hala dua ediyorum bir umıt
İnşaAllah öyledir, biraz rahatladım. Dünden beri hep aynaya bakıyorumBebeginle alakali olcagini sanmiyorum canim senin vucudunla alakali olabilir en fazla herkes bir degil bakma sen burdakilerin gobusune
Tahlil için geldim deyince bazıları cinslik yapıyor canim bende hem özele hem devlete gidiyorum ama takipli olarak gidince ses etmiyorlar dediğin gibi özel de herşey çok pahalı sadece muayene ye gidiyorum tahlilleri vs devletteki doktor da yaptırıyorum ayda iki kere görmüş oluyorum bebisi deÖzelde kan tahlilleri gereksiz pahalı diye devlet hastanesine gittim bugün. Rutin kan tahlili istediğimi söyledim. Tamam, dedi. Sonuçlar 3 gibi çıkar, çıkabilirsiniz, dedi. Ee, bebeğe bakmayacak mıyız, dedim. Zaten bizde takipli değilsiniz, çok istiyorsanız aşağıda radyoloji var, gidin orada ultrason çeksinler, deyip çıkardı beni odadan. 33 yıllık hayatımda böyle bir doktor tecrübem olmamıştı. Ağzım açık bir şekilde çıktım odadan.
Kizimin anne karnindan gelen goz problemi vardi koca hacettepe bilemedi pek sevmem orayi o yuzden bircok eledigim hastane var ankarada her yere guvenemiyorumBen devlet olarak bir hacettepeyi severim ayni özel gibi sıfır suruyeli ama orayada randevu alabilmek mucize
Zaten oyle onemli olan gelisimi sagligi oglumda karnim yoktu bu nasil hamile dediler.. 3700 ile dogum yaptim kizimda karnim vardi 3420 ile dogurdum takilma onlara senİnşaAllah öyledir, biraz rahatladım. Dünden beri hep aynaya bakıyorum
hangi hastaneye gidiyorsun canım ankara da önerebileceğin hastane var mı?Kizimin anne karnindan gelen goz problemi vardi koca hacettepe bilemedi pek sevmem orayi o yuzden bircok eledigim hastane var ankarada her yere guvenemiyorum
Evet, önceden gitseydim bu kadar atarlammazdı herhalde. Yoksa hastalarına Allah yardım etsin. Çekilir gibi olmazdı. Neyse tahlillerimi yaptırdım en azından.Tahlil için geldim deyince bazıları cinslik yapıyor canim bende hem özele hem devlete gidiyorum ama takipli olarak gidince ses etmiyorlar dediğin gibi özel de herşey çok pahalı sadece muayene ye gidiyorum tahlilleri vs devletteki doktor da yaptırıyorum ayda iki kere görmüş oluyorum bebisi de
Ben gölbasında oturuyorum burda bana en yakin ahmet sehit ozsoy devlet hastanesi var doktorumda tugrul basar cok memnunum canimhangi hastaneye gidiyorsun canım ankara da önerebileceğin hastane var mı?
sağol canım.Ben gölbasında oturuyorum burda bana en yakin ahmet sehit ozsoy devlet hastanesi var doktorumda tugrul basar cok memnunum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?