2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi hayırlı güzel haberler verirsin inşallah canım bende kontrole gittiğimde doktoruma sorucam benim nabız 98_100 oluyor ama yoruldugumda bakalım ne diyecek
Benim masa başı oturup çalışırken de yüksek. Sende sorun olacağını sanmiyorum cnm, sende aktivite ile paralel var

Benim masa başı oturup çalışırken de yüksek. Sende sorun olacağını sanmiyorum cnm, sende aktivite ile paralel var
Benim ferritin de düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen kızımda da öyle oluyordu vitaminler düştugunde yorulunca carpintim başlıyordu belki ilacımı değiştirir gitmeden tahlillerimi yeniden yapıp giderim

Benimde 116 çıktı çok korkma ama suyu 3 litreden fazla iç dedi. şeker eğilimim var korkuyorum ama su içmekten de midem bulanıyo artık

bu arada normalinin kaç olması lazım onu da bilemiyorum açıkçası

Benim kendimo bildim bileli kan sayımı ya sınırda ya sınırın altında. Daha önceki gebeliklerimde de öyleydi ve ne carpintim oluyordu ne de nabzim yükseliyordu. Bu gebeliğe özel bir durum oldu ama anlamadım. 2 kat çıksam nefes nefeseyim

bu arada normalinin kaç olması lazım onu da bilemiyorum açıkçası
Yani kişiye göre değişir tabi. Ben 2 lt civarı içiyordum. Hem hafif direnç hem de suyunu az görünce 3.5 ltyi düşme dedi. İki hafta sonra hem direnç azaldı hem de suyu arttı. Azmış benimki demek ki. İlk başta zorlandım ama güne yayınca çok rahat içiliyor. Hafif atıştırmalıklarla daha çok içebilirsin. Yeter ki iyi olsun 5 lt de içerim

gözün aydın canım.

Kesinlikle Daha da gitmiyorum veriyorum parasını özelde tüm tahliller. E her ay ödediğim 1500 TL sigorta da boşuna işte. Şahıs şirketim olduğu için bağkur ödemeyim de diyemiyorsn
Yaoacak bisey yok malesef ama hacetteoeyi ya da gaziyi deneyebilirsin hacettepede genelde bu tip işleri bayan asistanlar yapiyor

inşallah canım.

Allah şifa versin bebeğin sağlıklı sıhhatli olur insallah canım.

Tahlil için geldim deyince bazıları cinslik yapıyor canim bende hem özele hem devlete gidiyorum ama takipli olarak gidince ses etmiyorlar dediğin gibi özel de herşey çok pahalı sadece muayene ye gidiyorum tahlilleri vs devletteki doktor da yaptırıyorum ayda iki kere görmüş oluyorum bebisi de

Ben devlet olarak bir hacettepeyi severim ayni özel gibi sıfır suruyeli ama orayada randevu alabilmek mucize
Kizimin anne karnindan gelen goz problemi vardi koca hacettepe bilemedi pek sevmem orayi o yuzden bircok eledigim hastane var ankarada her yere guvenemiyorum

Evet, önceden gitseydim bu kadar atarlammazdı herhalde. Yoksa hastalarına Allah yardım etsin. Çekilir gibi olmazdı. Neyse tahlillerimi yaptırdım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…