2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy geçmiş olsun dikkat et canım sen birde oruç tutuyorsun seni iyice sarsmasin
Saol canim benim orucu etkilicek bisey olmuyo suan sadece hapsurmaktan altima kaciriyorum bolca biraz burun akintisi biraz kapanma derken gunu kapatiyoruz cocuklar bile bikti benden basladi annem diye oturup sayiyolar hapsurdukca

Allah yardımcımız olsun ya ben de ayni tarif ettiginiz durumdayım, gece gündüz hapşırıyorum. Benim randevum bu perşembe ne diyecek bakalım, eğer iyi bir çözüm yolu söylerse yazarım buraya mutlaka
Amin amin insallah cekilcek dert degil bide hamileyken agzim acik geziyorum kuruyorum komple beklerim insallah bi cagresi olur saol canim

İyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
benimde oluyor, geçen akşam her gün giydiğim ayakkabı sıkmaya başladı adım atamadım. şimdi ellerim şişiyor yüzüğümü zor çıkardım, evde takmıyorum artık.

Günaydın mıii? 1 saat önceden uyanıp daha uyuyamadım iyi mi. Bebeğe hazırlık bunlar sanırsam. Oda uyanıktı tabi
Günaydın. Ben de birazdan aile hekimliğine gidip rapor almaya çalışacağım. Çok stresliyim şu an. O kadar rapor al, dedi, destek oldu, arkamda duruyor, diye öve öve bitiremediğim müdürüm elini taşın altına koyup "Seminerler nasıl olsa uzaktan, rapor alma." diyemedi. Sen bilirsin ama seninle uğraşırlar, dedi. Ben de sorumluluk bende, almayacağım, dedim. Benimle uğraşsınlar, hiçbir şey yapamazlar ama ucu doktoruma ve sonraki heyet raporuma dokunmasın diye hafta ortası, riske atmamaya karar verdim. Öff, sabah sabah destan yazdım.

Gunaydin. Ben de gece uyuyamadim. Kotu bi geceydi.

Ödem
Tuzlu yemek ?
bende de aynı problem var, tuz hiç kullanmam. günde 3,5-4 lt su içiyorum, gün içinde çalıştığım için hareket halindeyim sürekli. ama geçen hafta ödem yapmaya başladı vücudum. hamilelikten kaynaklı normaldir diye düşüyorum. internette 22-27. haftalarda ödem başlarmış diye okumuştum

Günaydın kızlar gece uyuyamayanlardan biride benim midem çok yanıyor 2 gündür mafoldum ya ne yesem yanıyor

Insallah yoktur birsey cinsiyeti yine göstermedimi

Aynen ödem olabiliyor bazi kadinlarda benimde yolda yürürken ellerim şişiyor hafiften

Welcome to gaviscon baby benim arkadaşim gavisconu sek icerdi mide yanmasindan doktoruna daniş canim
Onu bir arkadaşımda önerdi ama aspirin türevi ilaçlarla kullanılmıyormuş sanırım, bende coraspirin kullanıyorum, dr uma sorucam bakalım ne dicek

pazar günü yürüyüşe çıkmıştım eve geldiğimde parmaklarımı katlayamıyordum
Heh iste o ödem
Onu bir arkadaşımda önerdi ama aspirin türevi ilaçlarla kullanılmıyormuş sanırım, bende coraspirin kullanıyorum, dr uma sorucam bakalım ne dicek
Aaa ben oksapar kullaniyorum ama o sek iciyor dedigim arkadaşim hem coraspin hemde 0.6lik enox kullaniyordu

Gaviscon ve rennie kullanılıyor aksine başka ilaç vermiyorlar cnm. Gebelik kategorisi A dir en güvenilir grupta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…