- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
Bebeği aşağı ceker dedi doktorum öksürük istemediğimiz birşey dedi hapşırmak için de öyledir sen doktoruna görün canım .Öksürük nadiren oluyor da hapşırık çok fazla bende. O da zararlı mı acaba ne zararı var
Anladim canım teşekkür ederim perşembe kontrole gideceğim inşallahBebeği aşağı ceker dedi doktorum öksürük istemediğimiz birşey dedi hapşırmak için de öyledir sen doktoruna görün canım .
Saol canim benim orucu etkilicek bisey olmuyo suan sadece hapsurmaktan altima kaciriyorum bolcaAyy geçmiş olsun dikkat et canım sen birde oruç tutuyorsun seni iyice sarsmasin
Amin amin insallah cekilcek dert degil bide hamileyken agzim acik geziyorum kuruyorum kompleAllah yardımcımız olsun ya ben de ayni tarif ettiginiz durumdayım, gece gündüz hapşırıyorum. Benim randevum bu perşembe ne diyecek bakalım, eğer iyi bir çözüm yolu söylerse yazarım buraya mutlaka
Ödemİyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
benimde oluyor, geçen akşam her gün giydiğim ayakkabı sıkmaya başladı adım atamadım. şimdi ellerim şişiyor yüzüğümü zor çıkardım, evde takmıyorum artık.İyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Günaydın. Ben de birazdan aile hekimliğine gidip rapor almaya çalışacağım. Çok stresliyim şu an. O kadar rapor al, dedi, destek oldu, arkamda duruyor, diye öve öve bitiremediğim müdürüm elini taşın altına koyup "Seminerler nasıl olsa uzaktan, rapor alma." diyemedi. Sen bilirsin ama seninle uğraşırlar, dedi. Ben de sorumluluk bende, almayacağım, dedim. Benimle uğraşsınlar, hiçbir şey yapamazlar ama ucu doktoruma ve sonraki heyet raporuma dokunmasın diye hafta ortası, riske atmamaya karar verdim.Günaydınmıii? 1 saat önceden uyanıp daha uyuyamadım iyi mi. Bebeğe hazırlık bunlar sanırsam. Oda uyanıktı tabi
bende de aynı problem var, tuz hiç kullanmam. günde 3,5-4 lt su içiyorum, gün içinde çalıştığım için hareket halindeyim sürekli. ama geçen hafta ödem yapmaya başladı vücudum. hamilelikten kaynaklı normaldir diye düşüyorum. internette 22-27. haftalarda ödem başlarmış diye okumuştumÖdem
Tuzlu yemek ?
Insallah yoktur birsey cinsiyeti yine göstermedimiArkadaslar doktor bi enfeksiyondan bahsetti hamilelik zamanlarinda olmus gibi onun icin erzuruma gidicez Perinatoloji 'ydı galiba bu bolume gidip muane olucam dua edin insallah bi sıkıntı cikmaz kizimdada boyle birsey yine soylemislerdi o zamanda erzuruma gitmiştik doktor dedi oyle birsey yok kim dedi falan kizmisti şimdide doktorum kesin degil diyor burda bakalamadigi icin oraya yonderdiriyorim dedi
Ödem olmuştur canim ama tansiyona dikkat etİyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Günaydin canim benimki sahura kalkmaya alisti alarmdan önce beni kaldiriyor vallahiGünaydınmıii? 1 saat önceden uyanıp daha uyuyamadım iyi mi. Bebeğe hazırlık bunlar sanırsam. Oda uyanıktı tabi
Aynen ödem olabiliyor bazi kadinlarda benimde yolda yürürken ellerim şişiyor hafiftenbende de aynı problem var, tuz hiç kullanmam. günde 3,5-4 lt su içiyorum, gün içinde çalıştığım için hareket halindeyim sürekli. ama geçen hafta ödem yapmaya başladı vücudum. hamilelikten kaynaklı normaldir diye düşüyorum. internette 22-27. haftalarda ödem başlarmış diye okumuştum
Welcome to gaviscon babyGünaydın kızlar gece uyuyamayanlardan biride benim midem çok yanıyor 2 gündür mafoldum ya ne yesem yanıyor
pazar günü yürüyüşe çıkmıştım eve geldiğimde parmaklarımı katlayamıyordumAynen ödem olabiliyor bazi kadinlarda benimde yolda yürürken ellerim şişiyor hafiften
Onu bir arkadaşımda önerdi ama aspirin türevi ilaçlarla kullanılmıyormuş sanırım, bende coraspirin kullanıyorum, dr uma sorucam bakalım ne dicekWelcome to gaviscon babybenim arkadaşim gavisconu sek icerdi mide yanmasindan doktoruna daniş canim
Heh iste o ödempazar günü yürüyüşe çıkmıştım eve geldiğimde parmaklarımı katlayamıyordum
Aaa ben oksapar kullaniyorum ama o sek iciyor dedigim arkadaşim hem coraspin hemde 0.6lik enox kullaniyorduOnu bir arkadaşımda önerdi ama aspirin türevi ilaçlarla kullanılmıyormuş sanırım, bende coraspirin kullanıyorum, dr uma sorucam bakalım ne dicek
Onu bir arkadaşımda önerdi ama aspirin türevi ilaçlarla kullanılmıyormuş sanırım, bende coraspirin kullanıyorum, dr uma sorucam bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?