- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Ne enfeksiyonu ki?Arkadaslar doktor bi enfeksiyondan bahsetti hamilelik zamanlarinda olmus gibi onun icin erzuruma gidicez Perinatoloji 'ydı galiba bu bolume gidip muane olucam dua edin insallah bi sıkıntı cikmaz kizimdada boyle birsey yine soylemislerdi o zamanda erzuruma gitmiştik doktor dedi oyle birsey yok kim dedi falan kizmisti şimdide doktorum kesin degil diyor burda bakalamadigi icin oraya yonderdiriyorim dedi
Arkadaslar doktor bi enfeksiyondan bahsetti hamilelik zamanlarinda olmus gibi onun icin erzuruma gidicez Perinatoloji 'ydı galiba bu bolume gidip muane olucam dua edin insallah bi sıkıntı cikmaz kizimdada boyle birsey yine soylemislerdi o zamanda erzuruma gitmiştik doktor dedi oyle birsey yok kim dedi falan kizmisti şimdide doktorum kesin degil diyor burda bakalamadigi icin oraya yonderdiriyorim dedi
Canım bebek filanda olunca kaybın filan zor olur. Kaybın küçük değilse gelmesinler söylesen? Bebek vs ile ilgilenirken biriminde sana bakmasi lazım. Ev kalabalık ile. Senden beklenecek işler. Baştan eşinle konuş derim.Ayneen dediğin gibi. Gelcek elbet önce annem doğuma gelecek sonrasında sen gelirsin dedim.. Ağustos 8 de doğarsa diyelim annem kalır bı 10 gün filan sonra k valide gelir oda bı 10 gün filan kalır diye tahminim inşallah uzun tutmazdiğer sefer yol 12 saat filandı ve 2 küçük kaynım k baba k valide görümcem vardı lojmanda idik yatak odası salona açılıyordu onlar orda oturuyordu bir çok şey kabustu suratlar asikti karı koca baya kavgalı idiler filan. Şimdi mesafe 2 saat tek gelir düşüncem
Son yapılan tahlilde benimde crp yani enfeksiyon 34 çıkmış. Oldukça yüksek bir değer. Pazartesi günü yeniden kontrole gidip kan vereceğim. Geçici bir enfeksiyon olabilirmiş. Mesela farketmeden korona geçirmiş olabilirmişim. Sizin crp değeriniz kaç çıktı?Arkadaslar doktor bi enfeksiyondan bahsetti hamilelik zamanlarinda olmus gibi onun icin erzuruma gidicez Perinatoloji 'ydı galiba bu bolume gidip muane olucam dua edin insallah bi sıkıntı cikmaz kizimdada boyle birsey yine soylemislerdi o zamanda erzuruma gitmiştik doktor dedi oyle birsey yok kim dedi falan kizmisti şimdide doktorum kesin degil diyor burda bakalamadigi icin oraya yonderdiriyorim dedi
Aminnn inşallah sizınkı deAllah şifa versin bebeğin sağlıklı sıhhatli olur insallah canım.
Öksürmekte çok zararliymis canım benimde bir aydır kapalı burnum boğazımda balgam geçmiyor sadece serum fizyolojik alabiliyorum.Çok zor ya yaşayan bilir, benim çok şiddetli başladı bakalım inşallah hafifler biraz. Ben de ilaçlara cesaret edemiyorum nefes alma olayını çözsem yeterperşembe randevum var bakalım ne diyecek doktorum
Geçmiş olsun canım iyi haberler alırsın inşallahArkadaslar doktor bi enfeksiyondan bahsetti hamilelik zamanlarinda olmus gibi onun icin erzuruma gidicez Perinatoloji 'ydı galiba bu bolume gidip muane olucam dua edin insallah bi sıkıntı cikmaz kizimdada boyle birsey yine soylemislerdi o zamanda erzuruma gitmiştik doktor dedi oyle birsey yok kim dedi falan kizmisti şimdide doktorum kesin degil diyor burda bakalamadigi icin oraya yonderdiriyorim dedi
Benimde azdi bu aralar kasinti deli ediyo beni sonra bi hapsurma cigerim sökülene kadar o kadar hapsurmaya bogaz dayanmiyo yanmaya basliyo burun tikanikligi hamileligin basindan beri var dahada artti gece gunduz ne yaptiysam olmadi cocuklarin spreyi tuzlu su hic bisey fayda etmedi malesef bebege bisey olur diye ilac almiyorum bayramdan sonraya randevum bekliyorum napimİyi akşamlar arkadaşlar. Yıllardır çektiğim bahar aylarını bana işkenceye çeviren bi alerjim var bu sene de tuttu hem de ağır bir şekildeGözlerde ve burunda kaşıntı, hapşırık ve burun tıkanıklığı. Ben normal şartlar altında ilaç kullanmayı seven biri olmadığımdan alerji ilacı kullanmaz sadece burun tıkanıklığı için otrivin kullanırdım. Şimdi uyutmaz oldu bu burun tıkanıklığı gece gündüz nefes alamıyorum burnumdan. Otrivinle ilgili doktoruma danışamadım henuz ama internette kimi yerde bebege zarari olmadığı ve hamilelikte kullanılabileceği yazıyor kimi yerdeyse kullanılmaması gerektiği yazıyor. Ne yapmalıyım günde bir kere kullanmak bile acayip rahatlatiyordu nefes almamı. Şimdi evde otrivin buldum ve bakışıyoruz. Ne yapmam gerekir, bilgisi olan daha önce bu konuyla ilgili doktoruna danışan var mi? Yada başka bir önerisi olan var mı?
Etiteklemeyi unutmuşumBendede geçen hafta oldu öyle, elim şişti yüzüyü zorla çıkardım. Su ile kaynaklı düşünüyorum ben. Birde yürüyüşle. Bol su ve yürüyüş yaparsak olmaz
Yaa sorayım ben de, korkar oldum baharın gelişinden her sene işkenceAlerji bende de var, hamilelikte kullanilan alerji ilaci doktoruna sorabilirsin, ben kullanıyorum, sezonu açtık
Maske de gözlük de kullanıyorum dışarıya çıktığım zaman bi nebze hafifletiyor ama bu sene baya ağır başladı bende. Dışarıya çok çıkmadığım halde böyleysem çıksam nolur bilemedimDoktoruna sormadan sakin kullanma.
Maske kullanıyor musun? Maske bayaga hafifletiyor çünkü alerji olmayı.
Benim burnum tıkandığı da ilaç vermedi serum fizyolojik demişti . Mesaj atma imkanın varsa mesaj atıp sor derim
Öksürük nadiren oluyor da hapşırık çok fazla bende. O da zararlı mı acaba ne zararı varÖksürmekte çok zararliymis canım benimde bir aydır kapalı burnum boğazımda balgam geçmiyor sadece serum fizyolojik alabiliyorum.
Allah yardımcımız olsun ya ben de ayni tarif ettiginiz durumdayım, gece gündüz hapşırıyorum. Benim randevum bu perşembe ne diyecek bakalım, eğer iyi bir çözüm yolu söylerse yazarım buraya mutlakaBenimde azdi bu aralar kasinti deli ediyo beni sonra bi hapsurma cigerim sökülene kadar o kadar hapsurmaya bogaz dayanmiyo yanmaya basliyo burun tikanikligi hamileligin basindan beri var dahada artti gece gunduz ne yaptiysam olmadi cocuklarin spreyi tuzlu su hic bisey fayda etmedi malesef bebege bisey olur diye ilac almiyorum bayramdan sonraya randevum bekliyorum napim
Bazı bebeklerde doğduktan sonra düzeliyor arkadaşımın oglununda tek bobreginde genişleme vardı 1 yaşına kadar kontrollere gitti ve çok şükür düzeldi düzelmeyen var mı hiç bilmiyorum inşallah düzelirKızlar eltimin detaylı ultrasonda bebeğinin böbreğinin biri büyük çıkmış. Doktor takip edicez, çok karşılaştığımız bir durum demiş. Zamanla normale döner mi? Bilginiz var mı?
Ayy geçmiş olsun dikkat et canım sen birde oruç tutuyorsun seni iyice sarsmasinBenimde azdi bu aralar kasinti deli ediyo beni sonra bi hapsurma cigerim sökülene kadar o kadar hapsurmaya bogaz dayanmiyo yanmaya basliyo burun tikanikligi hamileligin basindan beri var dahada artti gece gunduz ne yaptiysam olmadi cocuklarin spreyi tuzlu su hic bisey fayda etmedi malesef bebege bisey olur diye ilac almiyorum bayramdan sonraya randevum bekliyorum napim
Ödem olursa oluyor tuzlu yemeyi azaltıp bol su içerseniz atarsınız birde yürüyüşle desteklemek gerekiyor benim kızımda çok oluyordu ellerimde değil ama ayaklarım sisiyordu çok sisincede karıncalanma oluyordu sabahları uyandığımda ayağımın üzerine basmakta zorlanıyordumİyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Düzeliyor canım korkma bir yakinimda da düzeldi.Bazı bebeklerde doğduktan sonra düzeliyor arkadaşımın oglununda tek bobreginde genişleme vardı 1 yaşına kadar kontrollere gitti ve çok şükür düzeldi düzelmeyen var mı hiç bilmiyorum inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?