2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne enfeksiyonu ki?
İdrar yolu filan mı? Nasıl tespit etti ne belirtin vardi

İdrar yolları mi? İdrarda bakıyorlar zaten asm de bile cnm? Ayrıca önlem amaçlı haftada 1 gün fitil verdi perinatologum, sen de danisabilirsin

Canım bebek filanda olunca kaybın filan zor olur. Kaybın küçük değilse gelmesinler söylesen? Bebek vs ile ilgilenirken biriminde sana bakmasi lazım. Ev kalabalık ile. Senden beklenecek işler. Baştan eşinle konuş derim.

Son yapılan tahlilde benimde crp yani enfeksiyon 34 çıkmış. Oldukça yüksek bir değer. Pazartesi günü yeniden kontrole gidip kan vereceğim. Geçici bir enfeksiyon olabilirmiş. Mesela farketmeden korona geçirmiş olabilirmişim. Sizin crp değeriniz kaç çıktı?

Çok zor ya yaşayan bilir, benim çok şiddetli başladı bakalım inşallah hafifler biraz. Ben de ilaçlara cesaret edemiyorum nefes alma olayını çözsem yeter perşembe randevum var bakalım ne diyecek doktorum
Öksürmekte çok zararliymis canım benimde bir aydır kapalı burnum boğazımda balgam geçmiyor sadece serum fizyolojik alabiliyorum.

Geçmiş olsun canım iyi haberler alırsın inşallah .

Benimde azdi bu aralar kasinti deli ediyo beni sonra bi hapsurma cigerim sökülene kadar o kadar hapsurmaya bogaz dayanmiyo yanmaya basliyo burun tikanikligi hamileligin basindan beri var dahada artti gece gunduz ne yaptiysam olmadi cocuklarin spreyi tuzlu su hic bisey fayda etmedi malesef bebege bisey olur diye ilac almiyorum bayramdan sonraya randevum bekliyorum napim

İyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.

Kızlar eltimin detaylı ultrasonda bebeğinin böbreğinin biri büyük çıkmış. Doktor takip edicez, çok karşılaştığımız bir durum demiş. Zamanla normale döner mi? Bilginiz var mı?

Bendede geçen hafta oldu öyle, elim şişti yüzüyü zorla çıkardım. Su ile kaynaklı düşünüyorum ben. Birde yürüyüşle. Bol su ve yürüyüş yaparsak olmaz

Maske de gözlük de kullanıyorum dışarıya çıktığım zaman bi nebze hafifletiyor ama bu sene baya ağır başladı bende. Dışarıya çok çıkmadığım halde böyleysem çıksam nolur bilemedim

Öksürmekte çok zararliymis canım benimde bir aydır kapalı burnum boğazımda balgam geçmiyor sadece serum fizyolojik alabiliyorum.
Öksürük nadiren oluyor da hapşırık çok fazla bende. O da zararlı mı acaba ne zararı var

Allah yardımcımız olsun ya ben de ayni tarif ettiginiz durumdayım, gece gündüz hapşırıyorum. Benim randevum bu perşembe ne diyecek bakalım, eğer iyi bir çözüm yolu söylerse yazarım buraya mutlaka

Kızlar eltimin detaylı ultrasonda bebeğinin böbreğinin biri büyük çıkmış. Doktor takip edicez, çok karşılaştığımız bir durum demiş. Zamanla normale döner mi? Bilginiz var mı?
Bazı bebeklerde doğduktan sonra düzeliyor arkadaşımın oglununda tek bobreginde genişleme vardı 1 yaşına kadar kontrollere gitti ve çok şükür düzeldi düzelmeyen var mı hiç bilmiyorum inşallah düzelir

Ayy geçmiş olsun dikkat et canım sen birde oruç tutuyorsun seni iyice sarsmasin

İyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Ödem olursa oluyor tuzlu yemeyi azaltıp bol su içerseniz atarsınız birde yürüyüşle desteklemek gerekiyor benim kızımda çok oluyordu ellerimde değil ama ayaklarım sisiyordu çok sisincede karıncalanma oluyordu sabahları uyandığımda ayağımın üzerine basmakta zorlanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…