2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Heh iste o ödem

Aaa ben oksapar kullaniyorum ama o sek iciyor dedigim arkadaşim hem coraspin hemde 0.6lik enox kullaniyordu

Gaviscon ve rennie kullanılıyor aksine başka ilaç vermiyorlar cnm. Gebelik kategorisi A dir en güvenilir grupta.
Bende internette okudum kızlar yoksa eczaneden alcaktım dün direkt çok kötüydü midem, onu okuyunca dr.a sormadan içmiyim dedim

Etiteklemeyi unutmuşum CipisS
En az 2.5 lt su içiyorum günlük. Ama yürüyüş yapma şansım yok şu anda. İlk fırsatta onunda deneyeceğim.
İlk defa oldu zaten Bi anda farkettim. Suyu çok içiyorum ama yürüyüş yapma şansım yok şimdilik. Eğer devam ederse onuda mutlaka denerim bir şekilde.
Ödem
Tuzlu yemek ?
Tuzu çok azalttım. Sadece tat versin diye atıyorum kaç aydır.
benimde oluyor, geçen akşam her gün giydiğim ayakkabı sıkmaya başladı adım atamadım. şimdi ellerim şişiyor yüzüğümü zor çıkardım, evde takmıyorum artık.
Öf evet bende yüziklerimi zaten uzun zaman önce çıkarmıştım ama şimdi ayakkabılarım da sıkıyor. Nette okudum bu haftalarda başlıyormuş bu Ödem muhabbeti.
Ödem olmuştur canim ama tansiyona dikkat et
Sağol canım ölçerim tansiyonumu artık

Bende internette okudum kızlar yoksa eczaneden alcaktım dün direkt çok kötüydü midem, onu okuyunca dr.a sormadan içmiyim dedim
Gaviscon ve rennie rahatlıkla kullanılıyor. Sorun, bana artık yetmiyor bunlar ve doktor başka ilaç vermiyor ne yazık ki

Günaydın kızlar gece uyuyamayanlardan biride benim midem çok yanıyor 2 gündür mafoldum ya ne yesem yanıyor
Ayy başladı mı? Benim daha başlamadı bakalım ne zaman başlayacak. Renni kullanılıyor diye biliyorum Bi de gaviscon mu ne onu kullanabilirsin. Süt içebilirsin. Sütte iyi geliyor baya

Oluyormuş ödem ayakları filan uzatmak laİm

Ayy başladı mı? Benim daha başlamadı bakalım ne zaman başlayacak. Renni kullanılıyor diye biliyorum Bi de gaviscon mu ne onu kullanabilirsin. Süt içebilirsin. Sütte iyi geliyor baya
Ilık süt içiyorum ama oda anlık geçiriyor cnm sonra gene aynı, aman başlamaz inşallah nazar etme kendine

Ilık süt içiyorum ama oda anlık geçiriyor cnm sonra gene aynı, aman başlamaz inşallah nazar etme kendine
Ben bekliyorum yanmasını ya. Midemde sıkıntı var zaten. ama ne kadar geç o kadar iyi tabi

İyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Benim Hamileliğin başından beri şişiyor yüzüklerimi uzun süredir takamıyorum, yazlık terliklerimi cıkardım dün ayagıma olmadılar sıktı sanırım biraz şiş şiş gezcez

Ayakta cok kalincada sislik oluyor benim 1 ay oncesinden basladi corap izinden anliyodum ve yuzugun sıkmasından okula gidip gelirken sabah ogle hep yuruyus yapmama ragmen ayniydim bu zmanlarda olan seyler hep tuz cok tuketme yeterli suyuda iciyomussun zaten yuruyusude yap ayakta cok kalma ayaklarinin altina yastik falan koy uzat

İyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Benim de üç gün önce iki gün üst üste şişti. Çok korktum. Şişmesi başladığı gün acılı bir şey yemiştim farklı olarak onun haricinde farklı bir şey olmadı. Üç gün boyunca bacaklarımı uzatarak oturmaya çalıştım ayaklarımın altına kırlent koydum şükür düzeldi. İlk gebelikte 32 haftalıktan sonra başlamıştı ama 5-6 saat sandalyede oturma zorunluluğum vardı onunla ilişkilendirmistim. Doğumdan bir gün sonra tamamen geçmişti. Bunda da acaba başladı mı bu kadar erkenden diye üzülüyordum ki dünden beri çok şükür yok ama dikkat etmeye çalışıyorum.

Benim Hamileliğin başından beri şişiyor yüzüklerimi uzun süredir takamıyorum, yazlık terliklerimi cıkardım dün ayagıma olmadılar sıktı sanırım biraz şiş şiş gezcez
Benimde spor ayakkabılarım olmamıştı pazartesi günü zorla giymiştim ama önemsememiştim. Dün akşam baya kötü olunca Bi korktum. Ama normalmiş herhalde.
Öyle yapacağım artık havalar düzelsin düzenli yürüyüşe çıkarım. Tuzlu zaten çok yemiyorum. Off yemeklerin tadı da tuzlu oluyor. Hiç bir şey anlamıyorum yediğimden
Nette okudum da bu haftalarda başlıyormuş artık böyle şişlikler falan. Bakalım inşallah normal bir şekilde atlatırız

Mide yanması olduğunda soğuk bir bardak madem suyu içtiğimde daha iyi hissediyorum. Sizde de belki işe yarayabilir. Benim genellikle akşamları yatmaya yakın başlıyor mide yanması

Ödem normal su içmeye, tuzsuz yemeye raen olabiliyor. Mümkün mertebe yuruyus yapmak iyi geliyor. Herkesin gebeligi bir değil, mide sorunu belki hala bazılarınızın yokken bende 2 aylıktan beri var. Değişken bir durum. Başka bsey olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…