Heh iste o ödem
Aaa ben oksapar kullaniyorum ama o sek iciyor dedigim arkadaşim hem coraspin hemde 0.6lik enox kullaniyordu
Bende internette okudum kızlar yoksa eczaneden alcaktım dün direkt çok kötüydü midem, onu okuyunca dr.a sormadan içmiyim dedimGaviscon ve rennie kullanılıyor aksine başka ilaç vermiyorlar cnm. Gebelik kategorisi A dir en güvenilir grupta.
En az 2.5 lt su içiyorum günlük. Ama yürüyüş yapma şansım yok şu anda. İlk fırsatta onunda deneyeceğim.Etiteklemeyi unutmuşumCipisS
İlk defa oldu zaten Bi anda farkettim. Suyu çok içiyorum ama yürüyüş yapma şansım yok şimdilik. Eğer devam ederse onuda mutlaka denerim bir şekilde.Ödem olursa oluyor tuzlu yemeyi azaltıp bol su içerseniz atarsınız birde yürüyüşle desteklemek gerekiyor benim kızımda çok oluyordu ellerimde değil ama ayaklarım sisiyordu çok sisincede karıncalanma oluyordu sabahları uyandığımda ayağımın üzerine basmakta zorlanıyordum
Tuzu çok azalttım. Sadece tat versin diye atıyorum kaç aydır.Ödem
Tuzlu yemek ?
Öf evet bende yüziklerimi zaten uzun zaman önce çıkarmıştım ama şimdi ayakkabılarım da sıkıyor. Nette okudum bu haftalarda başlıyormuş bu Ödem muhabbeti.benimde oluyor, geçen akşam her gün giydiğim ayakkabı sıkmaya başladı adım atamadım. şimdi ellerim şişiyor yüzüğümü zor çıkardım, evde takmıyorum artık.
Sağol canım ölçerim tansiyonumu artıkÖdem olmuştur canim ama tansiyona dikkat et
Gaviscon ve rennie rahatlıkla kullanılıyor. Sorun, bana artık yetmiyor bunlar ve doktor başka ilaç vermiyor ne yazık kiBende internette okudum kızlar yoksa eczaneden alcaktım dün direkt çok kötüydü midem, onu okuyunca dr.a sormadan içmiyim dedim
Ayy başladı mı? Benim daha başlamadı bakalım ne zaman başlayacak. Renni kullanılıyor diye biliyorum Bi de gaviscon mu ne onu kullanabilirsin. Süt içebilirsin. Sütte iyi geliyor bayaGünaydın kızlar gece uyuyamayanlardan biride benim midem çok yanıyor 2 gündür mafoldum ya ne yesem yanıyor
Off tam bulantıdan kurtulduk bu başladı geçer umarım biran önce çok berbat bişey vallaGaviscon ve rennie rahatlıkla kullanılıyor. Sorun, bana artık yetmiyor bunlar ve doktor başka ilaç vermiyor ne yazık ki
Oluyormuş ödem ayakları filan uzatmak laİmbende de aynı problem var, tuz hiç kullanmam. günde 3,5-4 lt su içiyorum, gün içinde çalıştığım için hareket halindeyim sürekli. ama geçen hafta ödem yapmaya başladı vücudum. hamilelikten kaynaklı normaldir diye düşüyorum. internette 22-27. haftalarda ödem başlarmış diye okumuştum
Ilık süt içiyorum ama oda anlık geçiriyor cnm sonra gene aynı, aman başlamaz inşallah nazar etme kendineAyy başladı mı? Benim daha başlamadı bakalım ne zaman başlayacak. Renni kullanılıyor diye biliyorum Bi de gaviscon mu ne onu kullanabilirsin. Süt içebilirsin. Sütte iyi geliyor baya
Ben bekliyorum yanmasını ya. Midemde sıkıntı var zaten.Ilık süt içiyorum ama oda anlık geçiriyor cnm sonra gene aynı, aman başlamaz inşallah nazar etme kendine
Benim de 2 aydır midem yanıyor rennie kullanıyorım ama artık o da yetmiyoBen bekliyorum yanmasını ya. Midemde sıkıntı var zaten.ama ne kadar geç o kadar iyi tabi
Geçmiş olsun. Çok zor oluyor bu mide yanması. İnşallah hayırla güzellikle atlatırız ❤Benim de 2 aydır midem yanıyor rennie kullanıyorım ama artık o da yetmiyo
Bende hic uyuyamadim ya bugunde davet vercem ayakta uyukluyorum resmen. Benim oglanda gece hic durmadi masallah simdi uyuyo is mi bu yaptigiGünaydınmıii? 1 saat önceden uyanıp daha uyuyamadım iyi mi. Bebeğe hazırlık bunlar sanırsam. Oda uyanıktı tabi
Benim Hamileliğin başından beri şişiyor yüzüklerimi uzun süredir takamıyorum, yazlık terliklerimi cıkardım dün ayagıma olmadılar sıktıİyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Ayakta cok kalincada sislik oluyor benim 1 ay oncesinden basladi corap izinden anliyodum ve yuzugun sıkmasından okula gidip gelirken sabah ogle hep yuruyus yapmama ragmen ayniydim bu zmanlarda olan seyler hep tuz cok tuketme yeterli suyuda iciyomussun zaten yuruyusude yap ayakta cok kalma ayaklarinin altina yastik falan koy uzatEn az 2.5 lt su içiyorum günlük. Ama yürüyüş yapma şansım yok şu anda. İlk fırsatta onunda deneyeceğim.
İlk defa oldu zaten Bi anda farkettim. Suyu çok içiyorum ama yürüyüş yapma şansım yok şimdilik. Eğer devam ederse onuda mutlaka denerim bir şekilde.
Tuzu çok azalttım. Sadece tat versin diye atıyorum kaç aydır.
Öf evet bende yüziklerimi zaten uzun zaman önce çıkarmıştım ama şimdi ayakkabılarım da sıkıyor. Nette okudum bu haftalarda başlıyormuş bu Ödem muhabbeti.
Sağol canım ölçerim tansiyonumu artık
Bizde ayni benden once ayakta fena alisti yavrum korkum doguncada yapmasa bunu bari.. kesin yine gunduz uyuyup gece ayakta olan bi bebek olcakGünaydin canim benimki sahura kalkmaya alisti alarmdan önce beni kaldiriyor vallahi
Ahaha kolay gelsin annesiBende hic uyuyamadim ya bugunde davet vercem ayakta uyukluyorum resmen. Benim oglanda gece hic durmadi masallah simdi uyuyo is mi bu yaptigi
Saol canim tsklerAhaha kolay gelsin annesi
Benim de üç gün önce iki gün üst üste şişti. Çok korktum. Şişmesi başladığı gün acılı bir şey yemiştim farklı olarak onun haricinde farklı bir şey olmadı. Üç gün boyunca bacaklarımı uzatarak oturmaya çalıştım ayaklarımın altına kırlent koydum şükür düzeldi. İlk gebelikte 32 haftalıktan sonra başlamıştı ama 5-6 saat sandalyede oturma zorunluluğum vardı onunla ilişkilendirmistim. Doğumdan bir gün sonra tamamen geçmişti. Bunda da acaba başladı mı bu kadar erkenden diye üzülüyordum ki dünden beri çok şükür yok ama dikkat etmeye çalışıyorum.İyi geceler kızlar el ayak şişmesi neyden kaynaklı olabilir? Yaşayan var mı aranızda? İlk defa bugün ellerim ve ayaklarım şişti.
Benimde spor ayakkabılarım olmamıştı pazartesi günü zorla giymiştim ama önemsememiştim. Dün akşam baya kötü olunca Bi korktum. Ama normalmiş herhalde.Benim Hamileliğin başından beri şişiyor yüzüklerimi uzun süredir takamıyorum, yazlık terliklerimi cıkardım dün ayagıma olmadılar sıktısanırım biraz şiş şiş gezcez
Öyle yapacağım artık havalar düzelsin düzenli yürüyüşe çıkarım. Tuzlu zaten çok yemiyorum. Off yemeklerin tadı da tuzlu oluyor. Hiç bir şey anlamıyorum yediğimdenAyakta cok kalincada sislik oluyor benim 1 ay oncesinden basladi corap izinden anliyodum ve yuzugun sıkmasından okula gidip gelirken sabah ogle hep yuruyus yapmama ragmen ayniydim bu zmanlarda olan seyler hep tuz cok tuketme yeterli suyuda iciyomussun zaten yuruyusude yap ayakta cok kalma ayaklarinin altina yastik falan koy uzat
Nette okudum da bu haftalarda başlıyormuş artık böyle şişlikler falan. Bakalım inşallah normal bir şekilde atlatırızBenim de üç gün önce iki gün üst üste şişti. Çok korktum. Şişmesi başladığı gün acılı bir şey yemiştim farklı olarak onun haricinde farklı bir şey olmadı. Üç gün boyunca bacaklarımı uzatarak oturmaya çalıştım ayaklarımın altına kırlent koydum şükür düzeldi. İlk gebelikte 32 haftalıktan sonra başlamıştı ama 5-6 saat sandalyede oturma zorunluluğum vardı onunla ilişkilendirmistim. Doğumdan bir gün sonra tamamen geçmişti. Bunda da acaba başladı mı bu kadar erkenden diye üzülüyordum ki dünden beri çok şükür yok ama dikkat etmeye çalışıyorum.
Ödem normal su içmeye, tuzsuz yemeye raen olabiliyor. Mümkün mertebe yuruyus yapmak iyi geliyor. Herkesin gebeligi bir değil, mide sorunu belki hala bazılarınızın yokken bende 2 aylıktan beri var. Değişken bir durum. Başka bsey olmasın:)bende de aynı problem var, tuz hiç kullanmam. günde 3,5-4 lt su içiyorum, gün içinde çalıştığım için hareket halindeyim sürekli. ama geçen hafta ödem yapmaya başladı vücudum. hamilelikten kaynaklı normaldir diye düşüyorum. internette 22-27. haftalarda ödem başlarmış diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?