2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam,

Zor bir hamilelik geçiriyorum daha önce de bahsetmiştim eşimden dolayı stresimden. Nolur birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim pazartesi randevum var dr um bayramda tatilde olacakmış bakalım doğumla ilgili ne diyecek bebiş te önden gidiyordu. Onu da merak ediyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım evlatlarımızı benim için de doğum sonrası hayırlısı bakalım inşallah. 9 yaşında bir de kızım var onları düşünüyorum ama kendi sağlığımı da düşünmeliyim. Hepinize kucak dolusu sevgiler

Benim 3 defa peşpepe geldi su gibi akıntı, çok fazlada geldi. Acile gittim, enfeksiyondan gelmiş, fitil tarzı iki krem verdiler. Şuan sorun yok.

QUOTE="_ BlaBla _, post: 72083034, member: 919233"]
Kizlar sizde de bebekle birlikte kasilma ve sertlesme sonrasi sulu beyaz akinti geliyr mu ?
[/QUOTE]

Doktora gitmeni tavsiye ederim. bu bahsettiğin birebir gerçek doğum sancıları, endişelendirmeyeyim diye seçerek yazmıştım sabah ama büyük tuvaletin var gibi geliyorsa direkt 1 numaralı işaret.
Tüşekkür ederim Gittim acile. Nstde sancı çıkmadı şükür En fazla 40falandı. Ama doktor rahmin huzursuz bir kaç kasılman var işte o kadar. Serum taktılar biraz rahatladım. Rahim ağzınada baktı kapalı. Yarın sağlık ocağında bir idrar testi yaptırayım belki enfeksiondandır ama daha önce vardı enfeksion böyle şikayetim yokdu.

Kızlar benim bebiş baya aşağıda demişti doktor kendimde hissediyordum zaten ama dünden beri sağ kasık ağrım var ve ayakları daha karın bölgemde hissediyordum tekmeleri falan şuan daha da aşağıda hissediyorum daha da inmiş sanki normalde doğumdan önce de oyle mi oluyor ne şekilde tarif edebilirsiniz sanki 2 haftaya doğuracakmışım gibi geliyor bugün 35 olduk tam

Allah yardımcın olsun eşinle olan sıkıntıların paylaşmak istersen akıl akıldan üstündür destek olurduk belki canım Rabbim sıkıntılarını gidersin ewlatlarinla mutlu huzurlu günler yaşa inşallah

Ay maşallah doğan bebişlerimiz olmuş Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Çok tebrik ederim doğum yapan arkadaşlarımızı Darısı başımıza inşallah.

Benim arada karnımın içi acıyor gibi değişik bir hissiyatım var birde göbek deliğimin çevresi sızlıyor. Felaket mide yanmalarından bahsetmiyorum bile artık.. doktorum rennie alabilirsin dedi ama hiçbir işe yaramıyor bende. Ağzıma ne atarsam atayım başlıyor hemen. Bir deee mide bulantılarım geri dönmüş durumda benim. Sık sık değil ama geri döndü işte besbelli.. Zorlayıcı bir son düzlük olucak gibi duruyor kendi açımdan.. Evim inşaat halindeydi daha yeni bitti yerleşmeye çalışıyoruz sıfırdan eşimle. Kimsenin yaptığı temizliğide beğenmiyorum kendim yaparken de çok zorlanıyorum oturup ağlayasım geliyor sürekli Hala bebek alışverişini tamamlamadık, kıyafet işi şimdilik tamam ama diğer tüm şeyler eksik durumda.. Ne ara hastane çantasını hazırlıcam bilmiyorum. Bebek arabası, puset hala almadık biraz daha zamlansın öyle alıcaz bu gidişle :)) Herşeyden önemlisi oğluşumun hala bir ismi yok Bendeki tüm güncellemeler bu kadar

Kızlar sabahtır çamaşırıma su değiyor ama akıntımı sızıntımı ter mi ben nasıl ayırt edeceğim bunu sabahtır bebeğin ütü işleri ile ilgileniyorum çokta yormadım kendimi ama. Suyumuzun geldiğini terden nasıl ayırt edeceği bacak aralarım mesela ıslak ter belli ama çamaşır kısmını çözemiyorum

Walla canım bendede çok oluyor çamaşırım popodan beri islaksa ben terledim diye düşünüyorum ama ağ kısmında ciddi bir ıslaklık warsa o zaman endişe duyarım galiba ben masa başı olduğum için oturunca işte hep ıslak kalkıyorum bebeğin suyunda azalma filan yoksa korkma olsa zaten doktor mutlaka söyleer

Kızlar çok kötüyüm yaa söylemesi ayıp acayip ishal oldum karnım çok ağrıyo tuvaletten çıkamıyorum bir anda başladı limonlu kahve içtim parol içtim bir tık hafifler gibi oldu ama yok yani baya kötüyüm ilaçta icemiyrm doktora gitmekte aslaa istemiyorum nasıl geçer ki yaa

En son 10 gün önce suyunun güzel olduğunu söylemişti daha gitmedim devamlı çişim varmış gibi gidiyiorum her gidişimde geliyor çamaşırın ağ kısmı ıslak sabahta jel gibi akıntı gelmişti peçeteye çözemedim. Çarşamba birdahaki kontrol doktorum burada değil.

Cnm bende geçen haftalarda 1 hafta kadar ishal oldum, dr um hergün ev yoğurdu ye ve 1 bardak kefir iç dedi bana öyle toparladım kendimi, enfenksiyona baktı tabi öncesinde testler temiz çıkınca probiyotik beslenmeyle kesildi ishalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…