- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Bende istemedim benim ki sordu ne istersin diye. Gelip geçici birşey olmasin kalıcı olsun istiyoeumBen bir şey istemedim kendi sağolsun burma bilezik almış ben şokbir beklentim yoktu açıkçası almasaydi da üzülmezdim her şey yeterince masraflı zaten
2-3 sefer bacaklarımdan aktı benim yarın doktora soracağımKizlar sizde de bebekle birlikte kasilma ve sertlesme sonrasi sulu beyaz akinti geliyr mu ?
Doktora gitmeni tavsiye ederim. bu bahsettiğin birebir gerçek doğum sancıları, endişelendirmeyeyim diye seçerek yazmıştım sabah ama büyük tuvaletin var gibi geliyorsa direkt 1 numaralı işaret.
Tüşekkür ederimBunu bende yaşadım sezaryene girecem ama afedersiniz sürekli büyük tuvaletim warmis gibi sedyeden inip tuvalete gidiyodum 2. Kızımda ahahah doktora dedim ben altıma yapacam ameliyatta bir önlem al bişi yappyaparsan temizleriz merak etme deyip gülmüştü stres olmayayım diye dememiş megersem benim doğum sancılarım başlamış ahaha ameliyat korkusundan doguruverecektim az kalsn
Birkaç gündür bendede War kasık ağrısı adet ağrısı gibi sancı büyük tuvalete gidecekmiş gibi ani gelen ağrı ara ara oluyir bunlar magnezyum iciyrm dinlenmeye çalışıyorm aman erken gelmesn minik kuş daha çantası kıyafetleri hazır değil
Allah yardımcın olsun eşinle olan sıkıntıların paylaşmak istersen akıl akıldan üstündür destek olurduk belki canım Rabbim sıkıntılarını gidersin ewlatlarinla mutlu huzurlu günler yaşa inşallahKızlar selam,
Zor bir hamilelik geçiriyorum daha önce de bahsetmiştim eşimden dolayı stresimden. Nolur birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim pazartesi randevum var dr um bayramda tatilde olacakmış bakalım doğumla ilgili ne diyecek bebiş te önden gidiyordu. Onu da merak ediyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım evlatlarımızı benim için de doğum sonrası hayırlısı bakalıminşallah. 9 yaşında bir de kızım var onları düşünüyorum ama kendi sağlığımı da düşünmeliyim. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Walla canım bendede çok oluyor çamaşırım popodan beri islaksa ben terledim diye düşünüyorum ama ağ kısmında ciddi bir ıslaklık warsa o zaman endişe duyarım galiba ben masa başı olduğum için oturunca işte hep ıslak kalkıyorum bebeğin suyunda azalma filan yoksa korkma olsa zaten doktor mutlaka söyleerKızlar sabahtır çamaşırıma su değiyor ama akıntımı sızıntımı ter mi ben nasıl ayırt edeceğim bunu sabahtır bebeğin ütü işleri ile ilgileniyorum çokta yormadım kendimi ama. Suyumuzun geldiğini terden nasıl ayırt edeceği bacak aralarım mesela ıslak ter belli ama çamaşır kısmını çözemiyorum
En son 10 gün önce suyunun güzel olduğunu söylemişti daha gitmedim devamlı çişim varmış gibi gidiyiorum her gidişimde geliyor çamaşırın ağ kısmı ıslak sabahta jel gibi akıntı gelmişti peçeteye çözemedim. Çarşamba birdahaki kontrol doktorum burada değil.Walla canım bendede çok oluyor çamaşırım popodan beri islaksa ben terledim diye düşünüyorum ama ağ kısmında ciddi bir ıslaklık warsa o zaman endişe duyarım galiba ben masa başı olduğum için oturunca işte hep ıslak kalkıyorum bebeğin suyunda azalma filan yoksa korkma olsa zaten doktor mutlaka söyleer
Cnm bende geçen haftalarda 1 hafta kadar ishal oldum, dr um hergün ev yoğurdu ye ve 1 bardak kefir iç dedi bana öyle toparladım kendimi, enfenksiyona baktı tabi öncesinde testler temiz çıkınca probiyotik beslenmeyle kesildi ishalim.Kızlar çok kötüyüm yaa söylemesi ayıp acayip ishal oldum karnım çok ağrıyo tuvaletten çıkamıyorum bir anda başladılimonlu kahve içtim parol içtim bir tık hafifler gibi oldu ama yok yani baya kötüyüm ilaçta icemiyrm doktora gitmekte aslaa istemiyorum nasıl geçer ki yaa
Doktora git acile filan Canim, sormana yada beklemene gerek yok. Git Insallah sorun yoktur hic degilse icin rahatlarŞimdi farkettim kanda geliyor ne yapsam bilemedim korkuyrm çok
Bence sen bir dr a git cnm enfenksiyon falan olabilirŞimdi farkettim kanda geliyor ne yapsam bilemedim korkuyrm çok
Şimdi farkettim kanda geliyor ne yapsam bilemedim korkuyrm çok
Doktora git bencede canım için rahat etsinŞimdi farkettim kanda geliyor ne yapsam bilemedim korkuyrm çok
Kuzum doktora gitsene niye bekliosunŞimdi farkettim kanda geliyor ne yapsam bilemedim korkuyrm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?