Ya yalancı sancı dedikleri bu herhalde. Sen nst ye girmiş miydin? Bende geçen perşembe sancı çıkmıştı 3 4 tane nst de.Off yaanolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
Doktorun dediği gibidir ama senin Bi de ekstra fıtıkta etkiliyor olabilir.Benimde ayni belden kasiklara vuruyo direk bende bel fitigi var ondan mi acaba dedim doktor bu zmanlarda normal vucut kendini hazirliyor dedi
Bende oluyor o normalde. Ama sertleşme hiss etmiyorumKizlar sizde de bebekle birlikte kasilma ve sertlesme sonrasi sulu beyaz akinti geliyr mu ?
Belim o kadar kötüki şu anO sanci degil bebegin gelisi buyuk abdest gibi oluyor sanci belden karnina kasiklara ve bacaklara vuruyo
Ben hiç dikkat etmedim ona. Normalde geliyor o akıntı ama bu şekilde dikkat etmedim hiçKizlar sizde de bebekle birlikte kasilma ve sertlesme sonrasi sulu beyaz akinti geliyr mu ?
Yok girmedim nstye şimdi eşim konuşsun, tanıdık asistan doktor varsa gidicem hastaneyeYa yalancı sancı dedikleri bu herhalde. Sen nst ye girmiş miydin? Bende geçen perşembe sancı çıkmıştı 3 4 tane nst de.
Doktorun dediği gibidir ama senin Bi de ekstra fıtıkta etkiliyor olabilir.
Anladım canım Bi git gir bakalım nst ye. Aklında kalmasın en azındanYok girmedim nstye şimdi eşim konuşsun, tanıdık asistan doktor varsa gidicem hastaneye
Benimki isteğim olsun istedi sordu bana. Benimde aklımda birşey var bakalım.Bence kendisinin düşünüp almasi gerek benimki pirlanta baget araştirmasi yapiyormuş duyduguma gorearkadaşimin kocasi kuyumcu da ondan duydum
Bendede cikti 2 3 tane ama onemli degil dedi doktor iltihap vardi iste bide kac gundur kullaniyorum ilacimi agrilarim daha cok artti anlamadim 2 cocuk ev is guc derken dinlenemiyorum ki pek belkide ondanYa yalancı sancı dedikleri bu herhalde. Sen nst ye girmiş miydin? Bende geçen perşembe sancı çıkmıştı 3 4 tane nst de.
Doktorun dediği gibidir ama senin Bi de ekstra fıtıkta etkiliyor olabilir.
Esime oturdugum yerde masaj yap dedigimde kasiklarim coşuyo resmen hemen biraktiriyorum ne agri kesicilerin ne baska biseyin faydasi var uufffBelim o kadar kötüki şu aneşimde yanımda yok arkadaşımla acile giderim artık
Merak etmeyin sondayı belden uyusup yattıktan sonra takıyorlar anlamıyorsun bileDu bakım sorcam sonda son aşama da bel uyustugunda taksalar ne bilim. Puffff çok endişeliyim o konuda
Sanci kasilma sonrasi wcye gidince baktim 2 3 defadir boyle denk geliyorum anlamdim bendeBen hiç dikkat etmedim ona. Normalde geliyor o akıntı ama bu şekilde dikkat etmedim hiç
Eylül ayı bizim hem 1. evlilik yıl dönümü, hem benim doğum günüm hemde tanışma ve sevgili olma ayımızBenimki isteğim olsun istedi sordu bana. Benimde aklımda birşey var bakalım.
Oo pırlanta iyiymks hadi inşallah begendifin gibi birşey alır
Bendede cikti 2 3 tane ama onemli degil dedi doktor iltihap vardi iste bide kac gundur kullaniyorum ilacimi agrilarim daha cok artti anlamadim 2 cocuk ev is guc derken dinlenemiyorum ki pek belkide ondan
Kaçlarda çıkmıştı sende sancı? Benim 60 küsürdü. Direkt yatış verip serum taktırdı. Doğrudur belki de yorgunluktandır. E Bi de fıtık var iyice tetiklemiştir. O akıntıya da bende hep olduğu için önemsemedimSanci kasilma sonrasi wcye gidince baktim 2 3 defadir boyle denk geliyorum anlamdim bende
Doktora gitmeni tavsiye ederim. bu bahsettiğin birebir gerçek doğum sancıları, endişelendirmeyeyim diye seçerek yazmıştım sabah ama büyük tuvaletin var gibi geliyorsa direkt 1 numaralı işaret.Off yaanolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
Bunu bende yaşadım sezaryene girecem ama afedersiniz sürekli büyük tuvaletim warmis gibi sedyeden inip tuvalete gidiyodum 2. Kızımda ahahah doktora dedim ben altıma yapacam ameliyatta bir önlem al bişi yappOff yaanolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
Benim cok degildi sancim sukur arada bi agrim artiyo suan gecti rahatim aynen fitikta cok etkiliyo bacaklarima kadar iniyo agrim akinti bende sonradan arttiKaçlarda çıkmıştı sende sancı? Benim 60 küsürdü. Direkt yatış verip serum taktırdı. Doğrudur belki de yorgunluktandır. E Bi de fıtık var iyice tetiklemiştir. O akıntıya da bende hep olduğu için önemsemedim
Ben bir şey istemedim kendi sağolsun burma bilezik almış ben şokHanımlar eşlerinizden doğum hediyesi ne istediniz?
Himm yüzük istesin ben takamiyorum küpe mi istesen diyorumEylül ayı bizim hem 1. evlilik yıl dönümü, hem benim doğum günüm hemde tanışma ve sevgili olma ayımızherşeyi eylüle sığdırdık bide üzerine çocuk olunca ben söyledim tek bi hediye al hepsi için geçerli olsun tamtur yada yarımtur istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?