2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off yaa nolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
Ya yalancı sancı dedikleri bu herhalde. Sen nst ye girmiş miydin? Bende geçen perşembe sancı çıkmıştı 3 4 tane nst de.
Benimde ayni belden kasiklara vuruyo direk bende bel fitigi var ondan mi acaba dedim doktor bu zmanlarda normal vucut kendini hazirliyor dedi
Doktorun dediği gibidir ama senin Bi de ekstra fıtıkta etkiliyor olabilir.

Bence kendisinin düşünüp almasi gerek benimki pirlanta baget araştirmasi yapiyormuş duyduguma gore arkadaşimin kocasi kuyumcu da ondan duydum
Benimki isteğim olsun istedi sordu bana. Benimde aklımda birşey var bakalım.
Oo pırlanta iyiymks hadi inşallah begendifin gibi birşey alır

Ya yalancı sancı dedikleri bu herhalde. Sen nst ye girmiş miydin? Bende geçen perşembe sancı çıkmıştı 3 4 tane nst de.

Doktorun dediği gibidir ama senin Bi de ekstra fıtıkta etkiliyor olabilir.
Bendede cikti 2 3 tane ama onemli degil dedi doktor iltihap vardi iste bide kac gundur kullaniyorum ilacimi agrilarim daha cok artti anlamadim 2 cocuk ev is guc derken dinlenemiyorum ki pek belkide ondan

Benimki isteğim olsun istedi sordu bana. Benimde aklımda birşey var bakalım.
Oo pırlanta iyiymks hadi inşallah begendifin gibi birşey alır
Eylül ayı bizim hem 1. evlilik yıl dönümü, hem benim doğum günüm hemde tanışma ve sevgili olma ayımız herşeyi eylüle sığdırdık bide üzerine çocuk olunca ben söyledim tek bi hediye al hepsi için geçerli olsun tamtur yada yarımtur istedim

Bendede cikti 2 3 tane ama onemli degil dedi doktor iltihap vardi iste bide kac gundur kullaniyorum ilacimi agrilarim daha cok artti anlamadim 2 cocuk ev is guc derken dinlenemiyorum ki pek belkide ondan
Sanci kasilma sonrasi wcye gidince baktim 2 3 defadir boyle denk geliyorum anlamdim bende
Kaçlarda çıkmıştı sende sancı? Benim 60 küsürdü. Direkt yatış verip serum taktırdı. Doğrudur belki de yorgunluktandır. E Bi de fıtık var iyice tetiklemiştir. O akıntıya da bende hep olduğu için önemsemedim

Off yaa nolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
Doktora gitmeni tavsiye ederim. bu bahsettiğin birebir gerçek doğum sancıları, endişelendirmeyeyim diye seçerek yazmıştım sabah ama büyük tuvaletin var gibi geliyorsa direkt 1 numaralı işaret.

Bunu bende yaşadım sezaryene girecem ama afedersiniz sürekli büyük tuvaletim warmis gibi sedyeden inip tuvalete gidiyodum 2. Kızımda ahahah doktora dedim ben altıma yapacam ameliyatta bir önlem al bişi yapp yaparsan temizleriz merak etme deyip gülmüştü stres olmayayım diye dememiş megersem benim doğum sancılarım başlamış ahaha ameliyat korkusundan doguruverecektim az kalsn

Birkaç gündür bendede War kasık ağrısı adet ağrısı gibi sancı büyük tuvalete gidecekmiş gibi ani gelen ağrı ara ara oluyir bunlar magnezyum iciyrm dinlenmeye çalışıyorm aman erken gelmesn minik kuş daha çantası kıyafetleri hazır değil

34. haftanın dolması şerefine bu zamana geçen zamanda olanların bir kritiğini yapasım var. İlk 4 ay bulantı, kusma ve kuyruk sokumu, bel ağrısıyla geçti. Kalçamdan sağ bacağıma saplanan ağrı yüzünden yürüyemiyordum. Oturma kemiklerimin ağrısından oturamıyor, otursam oturduğum yerden kalkamıyordum. Sonrasında bulantı ve ağrılar bitti. Bu sefer 14-17 hafta gibi çok erken safhada kasılmalarım başladı. Karın sertleşmesi o zamandan bu zamana hala devam ediyor. Hatta dün akşam pik yaptı diyebilirim. Uyuyup uyandığımda devam ediyor olsaydı hastaneye giderdim kesin ama şükür geçmiş. Özellikle yoğun günlerde ya da stresli günlerde, su içmeye fırsat bulamadığım günlerde oluyor. 24. haftamda covid oldum. 30. haftamda ve 33. haftamda yeniden hasta olup ateşlendim. 3 kez hasta oldum kısacası. Covid olmamala beraber şekerim yükselmeye başladı. Çok sıkı bir diyette olmamamla beraber yediklerime dikkat etmem gerekti her zaman. Arada kaçamaklar yaptım, vicdan azabını duyuyorum. Dikkatli beslenmem son 3 aydır 2 kilodan fazla almamama yardımcı oldu. 12 kilo ile yola devam ediyorum. 6.5 kiloyu ilk 3 ayda aldığımı belirtmek isterim. Sürekli bir şeyler yemezsem midem bulanıyordu. Buna kendi oburluğum da eklenince kilonun önünün alamadım. Neyse, hastalanmama rağmen bir test yapmadı ya da herhangi bir takviye vermedi doktor. Progesteron dahil, kan sulandırıcı vs. kullanmadım hamileliğim boyunca. Vitamin ve demir ilacı kullandım. 1 ay kadar magnezyum kullanmıştım 4. ay. Geçen hafta 2. kez magnezyuma başladım. 32. haftayla bel, kuyruk sokumu ağrım yeniden başladı. Herhalde vücut doğuma hazırlanıyor, pelvik kemikleri bebek için aralanıyor diye düşünüyorum. 33 haftayla beraber hazırlıklara başladım ve nerdeyse tamamladım ama hala çanta şekline getirip kapının yanına koyamadım. O kısmı bugün yapıcaz inşallah eşimle. :) Son olarak her gün yürüyüş yapmaya ve bol su içmeye özen gösteriyorum. Ssvd yapmayı istiyorum kısmet olursa. Kalan 3-4 hafta için çok heyecanlıyım. Doğum iznine ayrılmama sadece 2 hafta kaldı.

Benim cok degildi sancim sukur arada bi agrim artiyo suan gecti rahatim aynen fitikta cok etkiliyo bacaklarima kadar iniyo agrim akinti bende sonradan artti

Himm yüzük istesin ben takamiyorum küpe mi istesen diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…