- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Aynen canım amip dedi doktorum bende öyle tahmin etmiştim ama hamile olunca bildiğim ilacı içip icemeyecegimdeb emin degildim sağolsun doktorum hemen ilgilendiBence sen bir dr a git cnm enfenksiyon falan olabilir
Bebek hareketleri normal mi yada kasilman filan var mi? Ultrasonda baksalar icin rahat etmez miydi? Yakinlarinda devlet acili yok mu acaba? Gecen progestani icmiycem diyende sendin dimi :) ic onu da aksatma ilaclariniKızlar kadın doğum doktorumu aradım şimdi durumu söyledim amip olmuşsun sen muhtemelen dedi birkaç ilaç yazıcam onları al hemen başla dedi acile vs yönlendirmedi we hemen açtı telefonu bende hamile olmasam o ilaçları alırdım zaten sağolsun walla hemen ilgilendieşim eczaneye gitti gelsin hemen içicem suda iciyrm kusma bulanti yok şükür dua beklerim
Kokusu ve rengi biraz farklı oluyormuş bebeğin suyunun bildiğim kadarıyla yarın bi kontrol e gidin ihmal etmeyinKızlar sabahtır çamaşırıma su değiyor ama akıntımı sızıntımı ter mi ben nasıl ayırt edeceğim bunu sabahtır bebeğin ütü işleri ile ilgileniyorum çokta yormadım kendimi ama. Suyumuzun geldiğini terden nasıl ayırt edeceği bacak aralarım mesela ıslak ter belli ama çamaşır kısmını çözemiyorum
Ayy sorma tırstım onuda yarın alacagm hemen progestan baslycam ama leke olmadı ağrıda baya gecince üstüne düşmedim ben onun,Bebek hareketleri normal mi yada kasilman filan var mi? Ultrasonda baksalar icin rahat etmez miydi? Yakinlarinda devlet acili yok mu acaba? Gecen progestani icmiycem diyende sendin dimi :) ic onu da aksatma ilaclarini
klima ve robot süpürge aldıHanımlar eşlerinizden doğum hediyesi ne istediniz?
Oo güle güle kullan robot süpürge çok iyi oluyor günlük temizlik için.klima ve robot süpürge aldıilk çocuğumda Ağustos’ta doğmuştu o sıcak beni mahvetmişti bebeğide. Hamile olunca direk klima istedim robot süpürgeyide o teklif etti Hergün evi süpürüp sildiğim için son zamanlarda çok zorlanıyordum
Gecenlerde istanbulda da sularda mikrop vardi insanlar hastanelere akin etmisti karin agrisindan. Sende bebekte iyi olunda, ilaclarini aksatma. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik surada :)Ayy sorma tırstım onuda yarın alacagm hemen progestan baslycam ama leke olmadı ağrıda baya gecince üstüne düşmedim ben onun,bebek hareketli hatta ayaklarıyla aşağıya wuruyor ve zaten sancım War hiç zamanı değil ama hareketli şükür benim karnım ağrıyor burda sulardan bir kere daha olmuştum ve ilaç çok fayda etmişti inşallah hemen toparlarm
Canım muz varsa ye yoksa patates haşla 2adet üstüne tuz döküp yiyebilirsinKızlar çok kötüyüm yaa söylemesi ayıp acayip ishal oldum karnım çok ağrıyo tuvaletten çıkamıyorum bir anda başladılimonlu kahve içtim parol içtim bir tık hafifler gibi oldu ama yok yani baya kötüyüm ilaçta icemiyrm doktora gitmekte aslaa istemiyorum nasıl geçer ki yaa
Teşekkür ederim canımOo güle güle kullan robot süpürge çok iyi oluyor günlük temizlik için.
Çok iyi oluyorm. Bir süpürge gibi değil ama bayaga rahatlatiyorm.Teşekkür ederim canımOğlum saolsun sürekli bişeyler yiyor döküyor, kedim var o kumunu taşıyor ayağıyla her yere. Birde bahçeli ev çok toz oluyor mecburum silip süpürmeye. Çok rahatladım gerçekten
Donen yan fircasiyla almasi lazim aslindaÇok iyi oluyorm. Bir süpürge gibi değil ama bayaga rahatlatiyorm.
Halo kenarlarindaki tozları alabiliyor mu?benimki orada düşük performans gösteriyor halinin yan kenarında kalıyor malesef
Halının yanında çok iyi alamıyorDonen yan fircasiyla almasi lazim aslinda
Hanımlar forumda biri folik asit kullanımının 3.aydan sonra zararlı olduğunu yazmış.siz hala kullaniyor musunuz?ben hala mtivitamjn içinde ve demir ilacınjn içinde olmak üzere kullaniyorum
Tamam canım şuan hiç iştahım yok ama yarın yapaym inşallahCanım muz varsa ye yoksa patates haşla 2adet üstüne tuz döküp yiyebilirsin
Aynen inşallah son düzlükteyizzGecenlerde istanbulda da sularda mikrop vardi insanlar hastanelere akin etmisti karin agrisindan. Sende bebekte iyi olunda, ilaclarini aksatma. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik surada :)
Canım çok geçmiş olsun probiyotik kullanman gerekiyor ve suyu fazla iç sıvı kaybı olmasın geçmezse muhakkak doktora gitmelisinKızlar çok kötüyüm yaa söylemesi ayıp acayip ishal oldum karnım çok ağrıyo tuvaletten çıkamıyorum bir anda başladılimonlu kahve içtim parol içtim bir tık hafifler gibi oldu ama yok yani baya kötüyüm ilaçta icemiyrm doktora gitmekte aslaa istemiyorum nasıl geçer ki yaa
Antibiyotik ve reflor başladı canım doktor probiyotik olarak inşallah hemen geçer ilaçlar az fayda etsede uyusam diye bekliyorumCanım çok geçmiş olsun probiyotik kullanman gerekiyor ve suyu fazla iç sıvı kaybı olmasın geçmezse muhakkak doktora gitmelisin
Su gelibce birjac saate sanci da baslamis olurdu. Sanci yoksa su degildir. Benim en basindan beri hep islak camasirlarim. Berrak su gibi ve beyaz gebelik akintilari geliyor sık sık. 5 iç camasiri degistiriyorum gun geliyor. Bazen ayaga kalkinca birden akintim geliyor, atraksiyon yasiyorum. Su olsa anlardim, sen de anlardin supheye yer olmazdi. Endiselenme.Kızlar sabahtır çamaşırıma su değiyor ama akıntımı sızıntımı ter mi ben nasıl ayırt edeceğim bunu sabahtır bebeğin ütü işleri ile ilgileniyorum çokta yormadım kendimi ama. Suyumuzun geldiğini terden nasıl ayırt edeceği bacak aralarım mesela ıslak ter belli ama çamaşır kısmını çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?