2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde çalışmam gerekiyordu ama iki hafta yıllık izin bayramda girince bı hafta da iş yeri gelme sıcakta dedi çok şükür evdeyim

Ben istemedim kendi alacaktı ama sonra Bi aksilik oldu alamayacağım dedi üzüldü baya. Almayacak herhalde bir şey. Zaten bana bir demet papatya getirsin yeter
Aman bir sürü gider var almasın zaten artık giderimiz çok ben hiç dile.getirmedim

Olsun canım sonra fırsatı olursa alır.
Aklına gelirse alır belki.
Aman bir sürü gider var almasın zaten artık giderimiz çok ben hiç dile.getirmedim
Aynen bende öyle düşünüyorum. O yüzden söylemedim hiç. Kendi içinden gelmiş ama alamayacak olması üzdü biraz bende gerek yok dedim. Sırf ekstra para cebimize kalskm diye devlette doğum yapacağım.

Bana bunu önermişlerdi birde koltuk altı derecesi o ince uzunlar varya bide ondan aldım.
Bunlar çabuk bozuluyor diye duydum bende o yüzden ucu metal olanları mi alsam bilemedim. Eniştem eczacı her akşam eve tamire getiriyorlar diyo ayarı çabuk bozuluyormus

Valla bı gece için 7..8 bin hastaneye verene kadar çocuk odası alırım

Hic bisey. Dogum 9 bin tl zaten bi de ev aldik hediye de dersem ayip olir
Valla ben almazsa üzülmem 17bin dogum bi de oda yapcam diye 15bine balkon kapattirdim bi o kadarda bebegin kiyafetleri tuttuysa zaten ocagina incir agaci diktik simdiden

Belindemi oluyor canım? Bende adet zamanı belim ağrırdı şimdi o ağrılar var çok korkuyorum
Belden ince ince karnıma doğru geliyor bazen. Ama aralıklarla karın bölgem adet sancısı gibi ağrıyor. valla bende korkuyorum ama doktor dinlen çok hareket etme demekten başka Bi şey yapmıyor.

Belden ince ince karnıma doğru geliyor bazen. Ama aralıklarla karın bölgem adet sancısı gibi ağrıyor. valla bende korkuyorum ama doktor dinlen çok hareket etme demekten başka Bi şey yapmıyor.
Off yaa nolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok

Benimde ayni belden kasiklara vuruyo direk bende bel fitigi var ondan mi acaba dedim doktor bu zmanlarda normal vucut kendini hazirliyor dedi

Off yaa nolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
O sanci degil bebegin gelisi buyuk abdest gibi oluyor sanci belden karnina kasiklara ve bacaklara vuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…