Ben istemedim kendi alacaktı ama sonra Bi aksilik oldu alamayacağım dedi üzüldü baya. Almayacak herhalde bir şey. Zaten bana bir demet papatya getirsin yeterHanımlar eşlerinizden doğum hediyesi ne istediniz?
Olsun canım sonra fırsatı olursa alır.Ben istemedim kendi alacaktı ama sonra Bi aksilik oldu alamayacağım dedi üzüldü baya. Almayacak herhalde bir şey. Zaten bana bir demet papatya getirsin yeter
Benimde çalışmam gerekiyordu ama iki hafta yıllık izin bayramda girince bı hafta da iş yeri gelme sıcakta dedi çok şükür evdeyimGöbeğime ip geçirip boynuma asasım var vallahi. Daha 3 hafta çalışacağım nasıl işe gidicem bilmiyorum. Göbeğim çok zorluyor beni35te randevuya gittiğimde kesin sezeryana dönersek direk 37de alalım diycem
Aman bir sürü gider var almasın zaten artık giderimiz çok ben hiç dile.getirmedimBen istemedim kendi alacaktı ama sonra Bi aksilik oldu alamayacağım dedi üzüldü baya. Almayacak herhalde bir şey. Zaten bana bir demet papatya getirsin yeter
Aklına gelirse alır belki.Olsun canım sonra fırsatı olursa alır.
Aynen bende öyle düşünüyorum. O yüzden söylemedim hiç. Kendi içinden gelmiş ama alamayacak olması üzdü biraz bende gerek yok dedim. Sırf ekstra para cebimize kalskm diye devlette doğum yapacağım.Aman bir sürü gider var almasın zaten artık giderimiz çok ben hiç dile.getirmedim
Hic bisey. Dogum 9 bin tl zaten bi de ev aldik hediye de dersem ayip olirHanımlar eşlerinizden doğum hediyesi ne istediniz?
Bunlar çabuk bozuluyor diye duydum bende o yüzden ucu metal olanları mi alsam bilemedim. Eniştem eczacı her akşam eve tamire getiriyorlar diyo ayarı çabuk bozuluyormusBana bunu önermişlerdi birde koltuk altı derecesi o ince uzunlar varya bide ondan aldım.
Hiç biseyHanımlar eşlerinizden doğum hediyesi ne istediniz?
Valla bı gece için 7..8 bin hastaneye verene kadar çocuk odası alırımAklına gelirse alır belki.
Aynen bende öyle düşünüyorum. O yüzden söylemedim hiç. Kendi içinden gelmiş ama alamayacak olması üzdü biraz bende gerek yok dedim. Sırf ekstra para cebimize kalskm diye devlette doğum yapacağım.
Bence kendisinin düşünüp almasi gerek benimki pirlanta baget araştirmasi yapiyormuş duyduguma goreHanımlar eşlerinizden doğum hediyesi ne istediniz?
Bizde odun alacağız malum sobalı ev -20 ler falan derkenValla bı gece için 7..8 bin hastaneye verene kadar çocuk odası alırım
Valla ben almazsa üzülmem 17bin dogum bi de oda yapcam diye 15bine balkon kapattirdim bi o kadarda bebegin kiyafetleri tuttuysa zaten ocagina incir agaci diktik simdidenHic bisey. Dogum 9 bin tl zaten bi de ev aldik hediye de dersem ayip olir
Aynen adamlar daha napsın. Ben çalışamıyorum Bi de çalışsaydım daha rahat olurduk. Ama işte.Valla ben almazsa üzülmem 17bin dogum bi de oda yapcam diye 15bine balkon kapattirdim bi o kadarda bebegin kiyafetleri tuttuysa zaten ocagina incir agaci diktik simdiden
VallahiValla ben almazsa üzülmem 17bin dogum bi de oda yapcam diye 15bine balkon kapattirdim bi o kadarda bebegin kiyafetleri tuttuysa zaten ocagina incir agaci diktik simdiden
Belindemi oluyor canım? Bende adet zamanı belim ağrırdı şimdi o ağrılar varBenim sürekli oluyor artık neredeyse.
Belden ince ince karnıma doğru geliyor bazen. Ama aralıklarla karın bölgem adet sancısı gibi ağrıyor.Belindemi oluyor canım? Bende adet zamanı belim ağrırdı şimdi o ağrılar varçok korkuyorum
Off yaaBelden ince ince karnıma doğru geliyor bazen. Ama aralıklarla karın bölgem adet sancısı gibi ağrıyor.valla bende korkuyorum ama doktor dinlen çok hareket etme demekten başka Bi şey yapmıyor.
Benimde ayni belden kasiklara vuruyo direk bende bel fitigi var ondan mi acaba dedim doktor bu zmanlarda normal vucut kendini hazirliyor dediBelden ince ince karnıma doğru geliyor bazen. Ama aralıklarla karın bölgem adet sancısı gibi ağrıyor.valla bende korkuyorum ama doktor dinlen çok hareket etme demekten başka Bi şey yapmıyor.
O sanci degil bebegin gelisi buyuk abdest gibi oluyor sanci belden karnina kasiklara ve bacaklara vuruyoOff yaanolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?