2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen adamlar daha napsın. Ben çalışamıyorum Bi de çalışsaydım daha rahat olurduk. Ama işte.
Valla ben en son dusugumdre işten cikmistim sonra da yeniden başlamama gerek görmedim zaten babam vefat edince boşluk hissinden işe girmiştim ben gezme tozma insaniyim

Benim doktorum da reflor veriyor canım bir tane alırsam hemen duzeliyorum antibiyotik neden verdi tahlil mi yaptı canım inşallah çabucak geçer kızımda çok oluyordum çok zorlanıyordum bol bol sıvı al canım su içemiyorsan ayran içmeye çalış

Gecmis olsun. Insallah dedigin gibidir ilaclarini icince gecer.

Benimki isteğim olsun istedi sordu bana. Benimde aklımda birşey var bakalım.
Oo pırlanta iyiymks hadi inşallah begendifin gibi birşey alır
Ay altina sahip cikabilsem ne guzel 2 künye kaybettim altindan sogudum artik vallahi ya

Hanımlar forumda biri folik asit kullanımının 3.aydan sonra zararlı olduğunu yazmış.siz hala kullaniyor musunuz?ben hala mtivitamjn içinde ve demir ilacınjn içinde olmak üzere kullaniyorum
Benimde multivitaminde var demirde de vardi ben onu foliksix ile degistirdim sorup fazla folik asit otizm yapiyor demisti bi arkadaşim ama bende pihtilaşma bozuklugu var genelde pihtilaşma bozuklugu olanlara 9 ay kullandiriyorlar

Off yaa nolcak böyle( annemde diyorki sancı öyle olmuyo sankı büyük tuvaletin geliyor öyle oluyor. Ama gerçektende bazen tuvalete koşuyorum (özür dilerim) ama hiç bir şeyde yok
Sen ne olur ne olmaz doktora görün bence. En azından nts de sancı bakılır.
Benimde ayni belden kasiklara vuruyo direk bende bel fitigi var ondan mi acaba dedim doktor bu zmanlarda normal vucut kendini hazirliyor dedi
Belden ince ince karnıma doğru geliyor bazen. Ama aralıklarla karın bölgem adet sancısı gibi ağrıyor. valla bende korkuyorum ama doktor dinlen çok hareket etme demekten başka Bi şey yapmıyor.
Anladığım kadarıyla düzenli sancı olmayınca doktorlar çok önemsemiyor

Dunku gibi yogun kasilmalarim var oglenden beri. Bebek asagi inmeye calisiyor diye dusunuyorum. Ilk defa gobek altim da sertlesiyor. Arada belime sizlama geliyor. Farkli bir semptom bulunmadigindan doktora gitmiyorum. Su ictim bolca simdi yattim. Dunku gibi sabaha kesilmis olur muhtemelen. Aksini henuz dusunmek istemiyorum.

Su iciyrm canım şükür zorluyrm kendimi yok tahlil yapmadı kanlı ishal olunca amip olma ihtimali yüksek dedi hemen ilaç başladı zaten ağrım çok İnşallah ilaç etki eder biraz çok sağolasın

Sen ne olur ne olmaz doktora görün bence. En azından nts de sancı bakılır.

Anladığım kadarıyla düzenli sancı olmayınca doktorlar çok önemsemiyor
Aynen duzenli sanci olmasi lazim suresi dakikasi vs zaten kendini belli ediyor sancilarda dogum sancisi olsa anlarsin hemen

32. Haftada yikayip utuledigim ve cekmeceye kaldirdigim bebek kiyafetlerini bavula alasim gelmiyor. Sanki pislendiler gibi geliyor, yeniden yikama ihtiyaci hissediyorum. muslinleri yeniden utulemeyi goze alabilsem yikicam zaten de goze alamiyorum.

Su iciyrm canım şükür zorluyrm kendimi yok tahlil yapmadı kanlı ishal olunca amip olma ihtimali yüksek dedi hemen ilaç başladı zaten ağrım çok İnşallah ilaç etki eder biraz çok sağolasın
Rabbim şifa versin inşallah canım kanlı ishal kısmını okumamisim ya da anlamışım çok üzüldüm canım inşallah yarine kadar toparlanırsin

Evet kesinlikle akıntı ıslaklık hep vardı su daha farklıdır diye düşünüp bende endişe etmiyorum

32. Haftada yikayip utuledigim ve cekmeceye kaldirdigim bebek kiyafetlerini bavula alasim gelmiyor. Sanki pislendiler gibi geliyor, yeniden yikama ihtiyaci hissediyorum. muslinleri yeniden utulemeyi goze alabilsem yikicam zaten de goze alamiyorum.
Aynı şeyi bende düsündüm sonra sus delirme dedim valize koydum bir daha yıkayıp ütüleyecek halim yok

Ahh ahh bilmez miyim hersey ateş gibi pahalı yol masrafları da çok zor.
Allah kolaylık versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…