Ben valiz içi düzenleyicilerden aldım içlerine koydumAynı şeyi bende düsündüm sonra sus delirme dedim valize koydumbir daha yıkayıp ütüleyecek halim yok
Çok şükür canım geceye göre çok daha iyiyimRabbim şifa versin inşallah canımkanlı ishal kısmını okumamisim ya da anlamışım çok üzüldüm canım inşallah yarine kadar toparlanırsin
Günaydin doktorunla görüşmedin mi canimGünaydın anneler ve bebelerDün geceden beri peçeteye gelecek şekilde pembe lekelenmeler yaşıyorum maalesef. Saat 11 de randevumuz var diye acile gitmedim. İnşallah önemli bir sorun değil yalnızca bebeğin aşağı inmesinden kaynaklıdır
Bana hala kullandiriyroda mutli vitamindir var. Bugün sorayım yine.ben 12 ya da 13. haftada bırakmıştım. doktor bırak demişti. şimdi b 12 vitamini almaya başladım onda varmış. ama doktor verdiği için onemsemedim. fazlası zarar benim bildiğim de ama ne kadarı fazla sayılır bilemiyorum
Himm fazlasını duymadım otizm araştırayım.benjmde aynı ikisinde de varm her gittiğimde soruyorum bugün daha detaylı sorayimBenimde multivitaminde var demirde de vardi ben onu foliksix ile degistirdim sorup fazla folik asit otizm yapiyor demisti bi arkadaşim ama bende pihtilaşma bozuklugu var genelde pihtilaşma bozuklugu olanlara 9 ay kullandiriyorlar
D yi başka marka kullanıyorum.Devit3 damla disinda kullanmiyorum hic bi ilaci
Doktorum 2 hafta önceki görüşmemizde bebeğin aşağı doğru ineceğini hafif lekelenme ve ağrı olabileceğini söylemişti. Onun için biraz rahat davrandım. Zaten sancısız hafif lekelenme olunca randevuda konuşuruz diye bekliyorumGünaydin doktorunla görüşmedin mi canim
Günaydın geçmiş olsun canım inşallah öyledir progestan weriyor doktor bu tip durumlarda bizede haber et inşallah iyi haberlerleGünaydın anneler ve bebelerDün geceden beri peçeteye gelecek şekilde pembe lekelenmeler yaşıyorum maalesef. Saat 11 de randevumuz var diye acile gitmedim. İnşallah önemli bir sorun değil yalnızca bebeğin aşağı inmesinden kaynaklıdır
Bize de haber ver mutlaka neden kaynaklandığını. Çok geçmiş olsun.Günaydın anneler ve bebelerDün geceden beri peçeteye gelecek şekilde pembe lekelenmeler yaşıyorum maalesef. Saat 11 de randevumuz var diye acile gitmedim. İnşallah önemli bir sorun değil yalnızca bebeğin aşağı inmesinden kaynaklıdır
ben valiz düzenleyicilerin içine koydum ama yine de içim rahat değil. Haftalar sonra kullanmış olucaz. Hala gel git yaşıyorum. Çantayı yine hazırlayamadık zaten. En azından hazırlasaydık, derdim ki kıyafetler son iş, zaman kalırsa bir daha yıkarım hemen kurur zaten bu havada. Perşembe resmi tatil, inşallah o zaman şu çanta işini hallederiz artık.Aynı şeyi bende düsündüm sonra sus delirme dedim valize koydumbir daha yıkayıp ütüleyecek halim yok
Anaaaa o sorun tek bende var sanıyordum. Yeminle bende öyleyim. Bitlisten Antalya ya getireceğim zaman hepsini harca koydum. Annelerin getireceği kıyafetleri sırf valizle temas edecek diye yıkamayacağım.32. Haftada yikayip utuledigim ve cekmeceye kaldirdigim bebek kiyafetlerini bavula alasim gelmiyor. Sanki pislendiler gibi geliyor, yeniden yikama ihtiyaci hissediyorum.muslinleri yeniden utulemeyi goze alabilsem yikicam zaten de goze alamiyorum.
İlk 3 ay kullandım simdi multivitamin icindeki doz ilk 3 aya gore dusuk sadece ) içinde kullanıyorum ben de ki riskli gebeyim, riskli gebelik doktoruna gidiyorum. Doktor zararli olsa gebelikligi riskli olan bana vermezdi sanirim. Neye göre zararliymis? Ayrıca bir arkadaşın ablasi yakın zamanda doğum yaptı, folik asit eksikliginden bebeginde omurulikte sinirlerinde sorunla doğdu, bebeği ameliyat aldılar doğar doğmaz. Zararli oldugunu ortaya atan arkadaş sebep de yazsin, insanlari panik netmeye gerek yok bence.Hanımlar forumda biri folik asit kullanımının 3.aydan sonra zararlı olduğunu yazmış.siz hala kullaniyor musunuz?ben hala mtivitamjn içinde ve demir ilacınjn içinde olmak üzere kullaniyorum
bebek aşağıya indi diyedir, eminim her şey yolundadır. bize de haber ver doktor görünce. merak ederiz.Günaydın anneler ve bebelerDün geceden beri peçeteye gelecek şekilde pembe lekelenmeler yaşıyorum maalesef. Saat 11 de randevumuz var diye acile gitmedim. İnşallah önemli bir sorun değil yalnızca bebeğin aşağı inmesinden kaynaklıdır
Direkt folikasit olarak değil de demir ve regenenesis te var o şekilde kullanıyorum bendeHanımlar forumda biri folik asit kullanımının 3.aydan sonra zararlı olduğunu yazmış.siz hala kullaniyor musunuz?ben hala mtivitamjn içinde ve demir ilacınjn içinde olmak üzere kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?