2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin doktorunla görüşmedin mi canim

Günaydin kizlar dün çankiriya gittik geldi 1.5 saat git 1.5 saat gel orda da otur otur bacaklarim iflas etti resmen artik ankara sinirina girince oh dedim sag bacak kemigime bebegin dayandigini hissettim artik dün neyse ki yeni eltime isindim bayramdan sonraki hafta nişan olcak sanirim gitmeyecegim tekrar cankiriya gözüm yemiyor asla 35+2olcam o zaman belki doktor da izin vermeyebilir diye dusunuyorum bu hafta nstye başlicaz dedi doktorum cunku

Bana hala kullandiriyroda mutli vitamindir var. Bugün sorayım yine.

Benimde multivitaminde var demirde de vardi ben onu foliksix ile degistirdim sorup fazla folik asit otizm yapiyor demisti bi arkadaşim ama bende pihtilaşma bozuklugu var genelde pihtilaşma bozuklugu olanlara 9 ay kullandiriyorlar
Himm fazlasını duymadım otizm araştırayım.benjmde aynı ikisinde de varm her gittiğimde soruyorum bugün daha detaylı sorayim

Günaydin doktorunla görüşmedin mi canim
Doktorum 2 hafta önceki görüşmemizde bebeğin aşağı doğru ineceğini hafif lekelenme ve ağrı olabileceğini söylemişti. Onun için biraz rahat davrandım. Zaten sancısız hafif lekelenme olunca randevuda konuşuruz diye bekliyorum

Günaydın geçmiş olsun canım inşallah öyledir progestan weriyor doktor bu tip durumlarda bizede haber et inşallah iyi haberlerle

Bize de haber ver mutlaka neden kaynaklandığını. Çok geçmiş olsun.

Aynı şeyi bende düsündüm sonra sus delirme dedim valize koydum bir daha yıkayıp ütüleyecek halim yok
ben valiz düzenleyicilerin içine koydum ama yine de içim rahat değil. Haftalar sonra kullanmış olucaz. Hala gel git yaşıyorum. Çantayı yine hazırlayamadık zaten. En azından hazırlasaydık, derdim ki kıyafetler son iş, zaman kalırsa bir daha yıkarım hemen kurur zaten bu havada. Perşembe resmi tatil, inşallah o zaman şu çanta işini hallederiz artık.

32. Haftada yikayip utuledigim ve cekmeceye kaldirdigim bebek kiyafetlerini bavula alasim gelmiyor. Sanki pislendiler gibi geliyor, yeniden yikama ihtiyaci hissediyorum. muslinleri yeniden utulemeyi goze alabilsem yikicam zaten de goze alamiyorum.
Anaaaa o sorun tek bende var sanıyordum. Yeminle bende öyleyim. Bitlisten Antalya ya getireceğim zaman hepsini harca koydum. Annelerin getireceği kıyafetleri sırf valizle temas edecek diye yıkamayacağım. Eve gidince dolapların tekrar silip öyle yerleştircem. Temiz ama içim rahat etmiyor. Hastane de gitdireceklerimi de tek tek poşetledim. iyice kafayı yedim daha şimdiden pimpirikliyim doğunca ne yaparım bilmiyorum

Kızlar valla bu çocuk beni öldürecek. Sağ böğrümü değişiyor dayanamıyorum. Bir de sağ kaburgama vuruyor o da ayrı canımı acıtıyor. Aylardır sağ tarafımda. Sola geçmiyor ben sağıma yatamaz oldum.

Hanımlar forumda biri folik asit kullanımının 3.aydan sonra zararlı olduğunu yazmış.siz hala kullaniyor musunuz?ben hala mtivitamjn içinde ve demir ilacınjn içinde olmak üzere kullaniyorum
İlk 3 ay kullandım simdi multivitamin icindeki doz ilk 3 aya gore dusuk sadece ) içinde kullanıyorum ben de ki riskli gebeyim, riskli gebelik doktoruna gidiyorum. Doktor zararli olsa gebelikligi riskli olan bana vermezdi sanirim. Neye göre zararliymis? Ayrıca bir arkadaşın ablasi yakın zamanda doğum yaptı, folik asit eksikliginden bebeginde omurulikte sinirlerinde sorunla doğdu, bebeği ameliyat aldılar doğar doğmaz. Zararli oldugunu ortaya atan arkadaş sebep de yazsin, insanlari panik netmeye gerek yok bence.

bebek aşağıya indi diyedir, eminim her şey yolundadır. bize de haber ver doktor görünce. merak ederiz.

Hanımlar forumda biri folik asit kullanımının 3.aydan sonra zararlı olduğunu yazmış.siz hala kullaniyor musunuz?ben hala mtivitamjn içinde ve demir ilacınjn içinde olmak üzere kullaniyorum
Direkt folikasit olarak değil de demir ve regenenesis te var o şekilde kullanıyorum bende

çok kötü bir gece geçirdim ya. uyuyamadım, kasılmalarım devam etti dinlemediğim için. su içiyorum ama yetmiyor bünyem susuz kalıyor çünkü boncuk boncuk terliyorum. her gün çarşaf değiştiriyorum. bebek de gece uyurdu bu gece bir o yana bir bu yana kasıldı durdu. yani endişelendim epey. şimdi uyuyor kasılmam yok ama iyi hissetmiyorum. niye böyle oldu ki. bugün çalışıyorum canım ona da sıkkın. of pozitif enerji istiyorum evrenden en acilinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…