2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin. Kabus gibi bi geceydi. Ne zaman uyansam karnim tas gibi kasilmis haldeydi. Surekli surekli uyandim. Zaten artk yatakta donemiyorum da. Esim kaldiriyo pozisyon alip geti yatiyorum ancak. Allah affetsin hic sevmiyorum.hamileligi

Gunaydin kizlar sizin uyku sorunu ruya gibi ben ise uyuyorum 3 saat sonra uyanip daha 2 saat boyunca uyku yok nasil alacagim ben bu uykuyu bir fikri olan var mi ?

Gunaydin. Kabus gibi bi geceydi. Ne zaman uyansam karnim tas gibi kasilmis haldeydi. Surekli surekli uyandim. Zaten artk yatakta donemiyorum da. Esim kaldiriyo pozisyon alip geti yatiyorum ancak. Allah affetsin hic sevmiyorum.hamileligi
Merhaba kusura bakmayın son yazıma bakar mısınız lütfen

Gunaydin kizlar sizin uyku sorunu ruya gibi ben ise uyuyorum 3 saat sonra uyanip daha 2 saat boyunca uyku yok nasil alacagim ben bu uykuyu bir fikri olan var mi ?
Bu bende erken uyursam oluyo. 10 da uyudum diyelim 3 te uyaniyorum sonra bekle ki uyku gelsin gunes doguyo ezan okunuyo ben ancak saat 7 ye dogru uyuyabiliyorum. Ama uyuyunca da zaten 30 kere uyaniyorum uyumasam da olur

Gorustun mu doktorunla nişanda olabilir dogum aninda gelmesi sart degil nisanin, dogumdan 2 3 hafta oncede gelebiliyor dikkat et

Benimde hep solda kemigime zorladigi icin guzelim uykumdan uyandim suan sol tarafimi deşmekte sanki 2 ayagiyla badanaj cekiyo icerde diger bebislerim ne kadar usluydu hala oyleler bundan korkmaya basladim.

Gorustun mu doktorunla nişanda olabilir dogum aninda gelmesi sart degil nisanin, dogumdan 2 3 hafta oncede gelebiliyor dikkat et
Şimdi doktora gidiyoruz. Randevumuz 11 de olacak. İlk doğumumda nişan 2 hafta önce gelmişti. Ama bu nişan gibi değil. Nişan mukus gibi kalın bir akıntı. Şu an olan pembe lekelenme. Gerçi doktor kontrol edip daha iyi karar verecektir

Valla bendede direk lekelenme ve kan geldi hic mukus seklinde akinti gelmedi ertesi gunede dogum yaptim zaten o yuzden belli olmuyor insallah onemli bisey yoktur gecmis olsun.

Benimde hep solda kemigime zorladigi icin guzelim uykumdan uyandim suan sol tarafimi deşmekte sanki 2 ayagiyla badanaj cekiyo icerde diger bebislerim ne kadar usluydu hala oyleler bundan korkmaya basladim.
Benimde sağ tarafım öyle. Bakalım sabah beri hareket yok. 1 2 kıpırdadı oramda sonra durdu. Anam kıpırdamayacında korkuyorum

Benimde sağ tarafım öyle. Bakalım sabah beri hareket yok. 1 2 kıpırdadı oramda sonra durdu. Anam kıpırdamayacında korkuyorum
Aynen o kadar alistirdi ki hareket etmeyince elleyerek söylenerek uyandiriyorum yazik, sonrada hic durmuyo ne ona geliyoz ne ona hesabi

Geçmiş olsun cnm önemli bişey yoktur inşallah haber ver bizede mutlaka

Günaydın hamişler yeni haftamız kolaylıkla geçsin diye dua ediyorum hepimize

Dün gece bende uyuyamayanlar kervanındaydım hatta iki gün giremedim kk o kadar sayfayı uykusuzlığumdan okudum. 6 dan sonra uyudum bacağıma krampla korkuyla uyandım doğuma ilgili kabus gördüm. Allahım psikolojim altüst oldu doğuramıyordum dr da beni erken almış suni sancı vermiş yok doğuramadım yazılanlar söylenenler bilinç altıma işliyor galiba normal doğumdan tırsmaya başladım

Gecmis olsun. Bende de bu hafta oldu. Bebek hem.cok hareketli hem de anlık sertleşme oldu. Ama bebek hareketi ile kasılma geçince, devam etmeyince riskli değildir diye düşündüm. Senin de Aralıksız kasilmamis Anladığım, stres yapmamaya çalış, bol su icmeye devam.

Dun 2 saat araba kullandım biraz da guneste kaldim, aksam nereye yatacağımı donecegimi bilemedim. Bebek çok hareketli idi dun aksam, hem bebek hareketi hem kasilma bir arada oldu. Gecmis oykumden dolayi kontrol amacli eve yakin hastaneye randevu aldim bugüne öğleden sonraya önlem amaçlı ben de. Bakalim doktor ne diyecek bu duruma (bebek hareketi ve kasilma bir arada) paylasirim burada da.

Bendede bebek harekrti ve kasilma oluyo surekli dinlendigim yatigim yerde bile kasiliyor anlam veremiyorum

Aynı şeyi yaşıyorum, hem karnım tümden sertleşiyor hem de bebek bir sağa bir sola geçiyor zorluyor. öyle sert ki nefesimi de kesiyor. dün ilk defa 3 kez acı da hissettim. Normalde rahatsız etse de böyle acı hissetmezdim. Sonra kesildi ama sürekli diken üstündeyim. Yazın sıcaklar ve yanında ufak bir aktivite hemen zorluyor kesinlikle. Benim normalde bildiğim bir riskim yok ama son 2 gündür dediğin gibi nereye döneceğimi nasıl yatacağımı şaşırdım. Hepimizin dikkat etmesi gerekiyor. Bir de ben çok bol su içen biriyim. O kadar içmeme rağmen çarpıyor. Saat 10:00, 7'den 10'a 2 litre su içmişim ama öyle terliyorum ki hala sussuz hissediyorum. İnşallah randevun iyi geçer, iyi yapmışsın. Bana göz devirip bunun için mi geldin öff demeyeceklerini bilsem ben de gidicem. Kendi doktorumla Perşembe günü randevum. Onda da ne nts var ne bir şey. tansiyonumu ölçüp idrarıma bakıp gönderiyor. üstün körü de ölçüm yapıyor sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…