Merhaba kusura bakmayın ama son yazıma bakar mısınız lütfenGunaydin kizlar sizin uyku sorunu ruya gibi ben ise uyuyorum 3 saat sonra uyanip daha 2 saat boyunca uyku yok nasil alacagim ben bu uykuyu bir fikri olan var mi ?
Merhaba kusura bakmayın son yazıma bakar mısınız lütfenGunaydin. Kabus gibi bi geceydi. Ne zaman uyansam karnim tas gibi kasilmis haldeydi. Surekli surekli uyandim. Zaten artk yatakta donemiyorum da. Esim kaldiriyo pozisyon alip geti yatiyorum ancak. Allah affetsin hic sevmiyorum.hamileligi
Son yorumlariniz hep "son yazima bakar misiniz" seklinde. Tam olarak neye bakmaliyiz?Merhaba kusura bakmayın son yazıma bakar mısınız lütfen
Bu bende erken uyursam oluyo. 10 da uyudum diyelim 3 te uyaniyorum sonra bekle ki uyku gelsin gunes doguyo ezan okunuyo ben ancak saat 7 ye dogru uyuyabiliyorum. Ama uyuyunca da zaten 30 kere uyaniyorum uyumasam da olurGunaydin kizlar sizin uyku sorunu ruya gibi ben ise uyuyorum 3 saat sonra uyanip daha 2 saat boyunca uyku yok nasil alacagim ben bu uykuyu bir fikri olan var mi ?
Kusura bakmayın son açtığım konudan bahsetmiştimSon yorumlariniz hep "son yazima bakar misiniz" seklinde. Tam olarak neye bakmaliyiz?
Gorustun mu doktorunla nişanda olabilir dogum aninda gelmesi sart degil nisanin, dogumdan 2 3 hafta oncede gelebiliyor dikkat etGünaydın anneler ve bebelerDün geceden beri peçeteye gelecek şekilde pembe lekelenmeler yaşıyorum maalesef. Saat 11 de randevumuz var diye acile gitmedim. İnşallah önemli bir sorun değil yalnızca bebeğin aşağı inmesinden kaynaklıdır
Benimde hep solda kemigime zorladigi icin guzelim uykumdan uyandim suan sol tarafimi deşmekte sanki 2 ayagiyla badanaj cekiyo icerde diger bebislerim ne kadar usluydu hala oyleler bundan korkmaya basladim.Kızlar valla bu çocuk beni öldürecek. Sağ böğrümü değişiyor dayanamıyorum. Bir de sağ kaburgama vuruyor o da ayrı canımı acıtıyor. Aylardır sağ tarafımda. Sola geçmiyorben sağıma yatamaz oldum.
Şimdi doktora gidiyoruz. Randevumuz 11 de olacak. İlk doğumumda nişan 2 hafta önce gelmişti. Ama bu nişan gibi değil. Nişan mukus gibi kalın bir akıntı. Şu an olan pembe lekelenme. Gerçi doktor kontrol edip daha iyi karar verecektirGorustun mu doktorunla nişanda olabilir dogum aninda gelmesi sart degil nisanin, dogumdan 2 3 hafta oncede gelebiliyor dikkat et
Valla bendede direk lekelenme ve kan geldi hic mukus seklinde akinti gelmedi ertesi gunede dogum yaptim zaten o yuzden belli olmuyor insallah onemli bisey yoktur gecmis olsun.Şimdi doktora gidiyoruz. Randevumuz 11 de olacak. İlk doğumumda nişan 2 hafta önce gelmişti. Ama bu nişan gibi değil. Nişan mukus gibi kalın bir akıntı. Şu an olan pembe lekelenme. Gerçi doktor kontrol edip daha iyi karar verecektir
Benimde sağ tarafım öyle. Bakalım sabah beri hareket yok. 1 2 kıpırdadı oramda sonra durdu. Anam kıpırdamayacında korkuyorumBenimde hep solda kemigime zorladigi icin guzelim uykumdan uyandim suan sol tarafimi deşmekte sanki 2 ayagiyla badanaj cekiyo icerde diger bebislerim ne kadar usluydu hala oyleler bundan korkmaya basladim.
Aynen o kadar alistirdi ki hareket etmeyince elleyerek söylenerek uyandiriyorum yazik, sonrada hic durmuyoBenimde sağ tarafım öyle. Bakalım sabah beri hareket yok. 1 2 kıpırdadı oramda sonra durdu. Anam kıpırdamayacında korkuyorum
Hahaha aynen öyle.Aynen o kadar alistirdi ki hareket etmeyince elleyerek söylenerek uyandiriyorum yazik, sonrada hic durmuyone ona geliyoz ne ona hesabi
Geçmiş olsun cnm önemli bişey yoktur inşallah haber ver bizede mutlakaŞimdi doktora gidiyoruz. Randevumuz 11 de olacak. İlk doğumumda nişan 2 hafta önce gelmişti. Ama bu nişan gibi değil. Nişan mukus gibi kalın bir akıntı. Şu an olan pembe lekelenme. Gerçi doktor kontrol edip daha iyi karar verecektir
çok kötü bir gece geçirdim ya. uyuyamadım, kasılmalarım devam etti dinlemediğim için. su içiyorum ama yetmiyor bünyem susuz kalıyor çünkü boncuk boncuk terliyorum. her gün çarşaf değiştiriyorum. bebek de gece uyurdu bu gece bir o yana bir bu yana kasıldı durdu. yani endişelendim epey. şimdi uyuyor kasılmam yok ama iyi hissetmiyorum. niye böyle oldu ki. bugün çalışıyorum canım ona da sıkkın. of pozitif enerji istiyorum evrenden en acilinden.
Bendede bebek harekrti ve kasilma oluyo surekli dinlendigim yatigim yerde bile kasiliyor anlam veremiyorumGecmis olsun. Bende de bu hafta oldu. Bebek hem.cok hareketli hem de anlık sertleşme oldu. Ama bebek hareketi ile kasılma geçince, devam etmeyince riskli değildir diye düşündüm. Senin de Aralıksız kasilmamis Anladığım, stres yapmamaya çalış, bol su icmeye devam.
Dun 2 saat araba kullandım biraz da guneste kaldim, aksam nereye yatacağımı donecegimi bilemedim. Bebek çok hareketli idi dun aksam, hem bebek hareketi hem kasilma bir arada oldu. Gecmis oykumden dolayi kontrol amacli eve yakin hastaneye randevu aldim bugüne öğleden sonraya önlem amaçlı ben de. Bakalim doktor ne diyecek bu duruma (bebek hareketi ve kasilma bir arada) paylasirim burada da.
Aynı şeyi yaşıyorum, hem karnım tümden sertleşiyor hem de bebek bir sağa bir sola geçiyor zorluyor. öyle sert ki nefesimi de kesiyor. dün ilk defa 3 kez acı da hissettim. Normalde rahatsız etse de böyle acı hissetmezdim. Sonra kesildi ama sürekli diken üstündeyim. Yazın sıcaklar ve yanında ufak bir aktivite hemen zorluyor kesinlikle. Benim normalde bildiğim bir riskim yok ama son 2 gündür dediğin gibi nereye döneceğimi nasıl yatacağımı şaşırdım. Hepimizin dikkat etmesi gerekiyor. Bir de ben çok bol su içen biriyim. O kadar içmeme rağmen çarpıyor. Saat 10:00, 7'den 10'a 2 litre su içmişim ama öyle terliyorum ki hala sussuz hissediyorum. İnşallah randevun iyi geçer, iyi yapmışsın. Bana göz devirip bunun için mi geldin öff demeyeceklerini bilsem ben de gidicem. Kendi doktorumla Perşembe günü randevum. Onda da ne nts var ne bir şey. tansiyonumu ölçüp idrarıma bakıp gönderiyor. üstün körü de ölçüm yapıyor sağ olsun.Gecmis olsun. Bende de bu hafta oldu. Bebek hem.cok hareketli hem de anlık sertleşme oldu. Ama bebek hareketi ile kasılma geçince, devam etmeyince riskli değildir diye düşündüm. Senin de Aralıksız kasilmamis Anladığım, stres yapmamaya çalış, bol su icmeye devam.
Dun 2 saat araba kullandım biraz da guneste kaldim, aksam nereye yatacağımı donecegimi bilemedim. Bebek çok hareketli idi dun aksam, hem bebek hareketi hem kasilma bir arada oldu. Gecmis oykumden dolayi kontrol amacli eve yakin hastaneye randevu aldim bugüne öğleden sonraya önlem amaçlı ben de. Bakalim doktor ne diyecek bu duruma (bebek hareketi ve kasilma bir arada) paylasirim burada da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?