Nasil oldun? Daha iyi misin peki?Aile hekimim yazdı bazı ilaclar oyle bi agızdan kontrolle sadece. azitro antibiyotik , nac efervesan tablet, aferin forte diye kendü doktorumu aradım sadece antibiyotiği iç dedi. Zaten aferin forte yi hamileler içemiyomus, eşime de eczacı nac ın içinde domuz bilmemnesi var, cok gerekli değilse antibiyotiği de içmesin demiş bebege geciyomus, aldırdım ama icmedim bu gece de kötü olursam o zaman içeceğim sonuna kadar direniyoruö
Hepimiz icin en fazla 1-1,5 ay kaldi. 10 gune baslar dogumlar. Basligimiza neşe ve can geldi vallaAynen.senin iyice bsey kalmamis :)
Benim sipa da 1 ay uslu uslu durursa ağustosun.ilk haftası 36 gibi ben de peşinden gelirim.
Valla bende genetik mi bilmiyorum ki canım ya son haftalar diye belki baskı yapıyor ondan oluyor ilkinde enfeksiyon vardı yine bebeğim dogdugunda 10 gün filan hastanede yattık enfeksiyon onda da vardı acaba hep dedim benim idrar yolu enfeksiyonum vardı doğum sırasında ona mı geçti o yüzden bunda da korkuyorum sirkeli suyla yıka diyor kimi deNioli yaği kullan canim art de huile marka hergün çamaşirina damlat enfeksiyon kapincada 1 maşrapa suya 3 damla damlatip tahret al hemen geciriyor ama bu markaninki sadece orjinalmiş aklinda bulunsun ben hep disari cikarken damlatiyorum yanimda da lysoll dezenfektan tasiyorum kayinvalidemde bile kime gidersem gideyim lysoll yanimdadir ve cok sukur kapmadim
Ayni durumdayim kardesim. Bugun doktor randevum var. Tek.korkum.iyilesemeden dogumum baslamasiYok benimki boğaz tüm kış durdul durduk yazın ortasımda hasta olduk, bogazım cok kötü yaa malesef
Neden tirsiyorsun ya? Ben dogumdan degil ama sonrasinda 2 cocukla yasayacaklarimdan korkuyorum. Bir de insallah dogum kendi baslar diye dua ediyorum her gun. Kendi baslarsa normal dogum sansim var. Baslamazsa 40. Haftaya kdr bekleriz sonra sezaryene alirim diyor doktor. Teee 6 Agustos.... Dusunmesi bile kotu. Beklemek istemiyorum. Yaz gelince bende de odem basladi, koca gobekle zarzor kalkiyorum yattigim yerden.Benim de 14 güncükk kaldıbaya baya tirsar oldumm 37+3 ya da 37+4 de benim gönlümün efendisi gelir artık inşallah üstelik bugün sol ayağım şişti odem oldu off offf
Ay dun ben de adacayi aldim ya.Ay çok iyi hatırlıyorum o konuşmalarıAz önce Temmuz annelerinde 40+5 te doğuramayan birini okudum kalktım adaçayımı yaptım içiyorum 36.haftaya girdi diye bi rahatlama geldi bana
Vajinal enfeksiyonda da oyle direk bana doktorum söyledi pek ilaç kullandirma taraftarı degildir zorda kalmadıkça sirkeli suyla yika hafta 1 2 gun diye tembihledi beni de ama nioli yagindan gerek kalmiyor çok şükür ki doktor tavsiyesi olmasa asla soylemem baskasina zaten korkarim oyle şeylerdenValla bende genetik mi bilmiyorum ki canım ya son haftalar diye belki baskı yapıyor ondan oluyor ilkinde enfeksiyon vardı yine bebeğim dogdugunda 10 gün filan hastanede yattık enfeksiyon onda da vardı acaba hep dedim benim idrar yolu enfeksiyonum vardı doğum sırasında ona mı geçti o yüzden bunda da korkuyorum sirkeli suyla yıka diyor kimi de
Adaçayi bebeğe zarar vermiyor mu canimAy dun ben de adacayi aldim ya.37. haftayi bekliyim icmek icin diyordum. Ben de mi baslasam?
Teşekkür ederim deneyeceğim bakalım nasıl olacakVajinal enfeksiyonda da oyle direk bana doktorum söyledi pek ilaç kullandirma taraftarı degildir zorda kalmadıkça sirkeli suyla yika hafta 1 2 gun diye tembihledi beni de ama nioli yagindan gerek kalmiyor çok şükür ki doktor tavsiyesi olmasa asla soylemem baskasina zaten korkarim oyle şeylerden
Benim yalanci kasilmalarim vardi bu hafta onlar bile kesildi. Magnezyum bile icmeyi biraktim dogumu geciktiriyor yazdiklarindan oturu. Bana hep 22 Temmuzda felecek gibi geliyor. Esim de 22 Temmuz dedi benim dysuncemden habersiz. Ikimiz de o gunu sectik nedense. Bakalim.Bana kendimde bir değişiklik var gibi gelmedi ama kv inmiş deyince gelip geçip aynada bakıyorumKarın düşsün düşmesin sıkıntı değil ilkte doğuma giderken bile tepe gibiydi karnım hiç düşmemişti. Ama bu son haftalardaki karnın alt kısmındaki yalancı doğum ağrıları fena ya.
O parmak hesabi degil elim komple arada benim sadece kasik bolgesinde bebek oyle mideye dogru cikmasi yok son aydayiz iner artik ama benim fazla bi inik bakalim hayirlisi .. agri kasilma arada olsa keske oldum mu ard arda basliyo cati kemigi agrisi artti iyice magnezyum falanda fayda etmiyor..İkeanın yatakları güzel oluyor bizim arkadaş bizden sonra almıştı çok memnunlardı.. Hiç ikea aklımıza gelmemişti... Evet dümdüz zemin gibi olmalı bence de hem mantıken hem araştırdığım kadarıyla da. Ben şilte olayını iptal e dicem sanırım..
Ben de bugün baktım piere cardin in reflü yatağına puanı 3.5larda falandı direk geçtim, okumadım yorumları gerçi ama nasıl ürün güzel mi?
Baya değişikler olmuş farkına varabileceğin, düştü demek ki ne zaman düşmesi gerekiyor normalde acaba.. Bana da 29. haftamda iyice aşağıda düşmüş demişti bi kaç kişi, o zamandan beri karnım büyüdükçe yukarıda gibi, şimdilerde daha da yukarıda hissediyorum göğsümün 3-4 parmak altında tekmeleri.. Ne korkutmuştu kız beni karnın baya düşmüş deyince erken doğuracam diye.. Ben de ağrı sancı hissi yok çok bazen adet ağrısı gibi bişey oluyor nadiren, sertleşme kasılma ara ara oluyor..
Afkurma ne demek ben de klavyeden yanlış yazıldı heralde diye düşündüm ama yerine uygun bi kelime oturtamadıydım
Ben oğlumda Anne bebek çantası almamıştım, normal sırt çantam vardı biraz büyük boy madam Coco nın makyaj çantası gibi küçük orta boy çantaları vardı kıyafet bez altaçma falan ayrı ayrı ona koyarak kullandım.. Sırt çantamın kendi gözleri de yeterli oldu extra şeyler için, Mama emzik vs kullanmadık belki o yüzden ihtiyaç duymamışımdır.. Şimdi de yine mama ihtiyaç olursa o zaman alırım heralde diye beklemedeyim onun termos mama kabı biberon u ılıtmak için soğuk suyu vs ıvır zıvırı çok oluyo gibi.. Mama olayı olmazsa yine almıyim diyorum..
Aa yünün alerji durumu mu var, eşim de babası da alienin yarıdan fazlası hep alerjik bideeeşimin yastığını da bi değiştirip bakayım.. Şimdi söylesem alerji yapabilirmiş diye asla kabul etmez kv.. Bence de aynen şilteye gerek yok hiç ama hayır istemiyorum kullanmam da diyemedim dediğin gibi pofuduk olsun istiyor.. Ama emrivaki gelişiyor olaylar maalesef, ilkinde kullandım zaten inceydi o neyseki düzdü pofudukluğu yoktu.. Ama alerjiyi duyunca tamamen vazgeçtim şuan oğlum da alerjik tetikliyücü olmuş olabilir..
Evet aynen hastanedekiler de öyle hep serte yakın ve dümdüz.. Aldım evet o alezlerden, zaten şilteyi koyunca o pofudukluğundan alezin lastikleri yetmedi yatağa yukarıda kaldı..
Ayy inanmıyorum haziranda zam gelecek demişti bana bi kaç hastane ve sigorta şirketleri araştırma yaparken ama artış oranları baya yüksek olmuş bu kadar düşünmemiştim, sezaryen 2bin artmış nerdeyse o nasıl zam, bizimki ne oldu acaba yarın kontrolde öğreneyim.. Çok sinir bozucu..
Bence ihmal etme sitesinde normal şişede satiyorlar ama oturdugun yere yakin satiş noktasi bak bence ben ilk denemek icin 8ml almistim az az almak daha uyguna geliyor yakininda bir eczane vardir insallah satiş noktası olanTeşekkür ederim deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Gecmis olsun canim bende gecen haftadan beri hastayim ayakta atlatmaya calisiyorum parolla ihlamur, nane limon, bal pekmez vs bogazim hafifledi gibi burun akintisi falan kaldi eklemlerim cok agridi 2 gun gecti sukur onlar doktora gitmedim idrar enfeksiyonu icin antibiyotik kullanmistim bunada yazar diye ilacsiz atlatmaya calistim.. eger ki dayanamiyosun iciceksin baska yolu yok bebegede sanada zor olur .. doktor icebilcegin ilaci verir zaten bebege zarar vercek olsa hic icemezsin bisey..Yok benimki boğaz tüm kış durdul durduk yazın ortasımda hasta olduk, bogazım cok kötü yaa malesef
Yok bu haftalardan sonra iciliyormus, acilmayi baslatsin doguma hazirlik olsun diye. 35+0 da yani cumartesi günü adaçayı, hurma başlayacağım. İlk doğumda 36-38 arası günde bir bardak adaçayı 37+0 dan sonra günde 2 bardak adaçayı önermişti doktorum demisti E elf234 ben de burda okudum da aldim. Hurma adacayi papatya cayi, pilates topu her seyim hazirAdaçayi bebeğe zarar vermiyor mu canim
Ben napim yaa 40 haftada gelirse 17 agustos akli eser bide 42 haftayi beklerse 31 agustos ölür müsün öldürür müsünNeden tirsiyorsun ya? Ben dogumdan degil ama sonrasinda 2 cocukla yasayacaklarimdan korkuyorum. Bir de insallah dogum kendi baslar diye dua ediyorum her gun. Kendi baslarsa normal dogum sansim var. Baslamazsa 40. Haftaya kdr bekleriz sonra sezaryene alirim diyor doktor. Teee 6 Agustos.... Dusunmesi bile kotu. Beklemek istemiyorum. Yaz gelince bende de odem basladi, koca gobekle zarzor kalkiyorum yattigim yerden.
Papatya cayini yeni duydum ahududu yapragi demislerdi ama hangisi ne ise neye yariyor kiYok bu haftalardan sonra iciliyormus, acilmayi baslatsin doguma hazirlik olsun diye. 35+0 da yani cumartesi günü adaçayı, hurma başlayacağım. İlk doğumda 36-38 arası günde bir bardak adaçayı 37+0 dan sonra günde 2 bardak adaçayı önermişti doktorum demisti E elf234 ben de burda okudum da aldim. Hurma adacayi papatya cayi, pilates topu her seyim hazirHaftaya Pazartesi dogum iznim basliyor, agdaya gidiyorum ve o andan sonra her gun doguma hazirlik yapiyorum
Burda dogum cantasi listesinde bile ozellikle papatya cayi yaziyor. Adacayiyla ayni gorevi goruyormus.Papatya cayini yeni duydum ahududu yapragi demislerdi ama hangisi ne ise neye yariyor ki
Sağol canım içtim ama en az 1 saat daha kıvrandırdı beni.Çok geçmiş olsun, parol için diyorsan bişey olmaz Allahın izniyle onu düşünme, mecbur kalıp çok daha sık ağrı kesici yada çok daha başka ilaçlar içtiğimiz oluyor sıkıntı olmuyor.. İnş geçer hafifler de uyur dinlenirsin..
Onlarla ilgisi olabilir mi bilmiyorum hiç.. sanki pek ilgisi olmaz gibi ama, bilen ya da arkadaşlar yazarlar.. Benim de bi ara akıp meme ucunda kuruyordu hareketimin çok yoğun olduğu zamanlar extra etkilemedi.. Ama sonrasında o olan akıntı da kesildi benim meme ucunda bilirken bişey yok artık hiç.. Hatta bazen aklıma geliyo süt mü olmayacak az mı olacak falan diye kuruntu yapacağım tutuyo..
Bende ya ağrıdan ya başka Bi şeylerden uyuyamıyorum. Hiç deliksiz uyuyamadım 9 aydır. İlk hamilelik ama cidden aşırı zorlanıyorumGene gece vakti baykuş gibi oturuyorumbu defa da sırtım ağrıyor ne kadar desteklesem de boş. Bu defa hamilelik ağır geldi çok zorluyor beni
Çok geçmiş olsun canım. Eğer doktorun da sorun görmüyorsa başlanan daha iyi. Enfeksiyon sonucu çok daha kötü olabilirBugun itibariyle antibiyotige baslıyorum kızlar, canım sıkkın valla, sabah kalktım yine cok körüyüm. Enfeksiyon bebeğe zarar verir ilac içmezsem, ilaç içersem o bebeğin bağışıklığını vs etkiler mi diye düşünmekten yoruldum iki ucu boklu degnek
Amin amin inşallah. Az kaldı. Şu temmuzun ortası Bi gelseydi gerisi kolay geçerdi.Allah yardımcımız olsun valla son haftalar zor geciyor, azıcık daha sabretcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?