2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil oldun? Daha iyi misin peki?

Valla bende genetik mi bilmiyorum ki canım ya son haftalar diye belki baskı yapıyor ondan oluyor ilkinde enfeksiyon vardı yine bebeğim dogdugunda 10 gün filan hastanede yattık enfeksiyon onda da vardı acaba hep dedim benim idrar yolu enfeksiyonum vardı doğum sırasında ona mı geçti o yüzden bunda da korkuyorum sirkeli suyla yıka diyor kimi de

Benim de 14 güncükk kaldı baya baya tirsar oldumm37+3 ya da 37+4 de benim gönlümün efendisi gelir artık inşallah üstelik bugün sol ayağım şişti odem oldu off offf
Neden tirsiyorsun ya? Ben dogumdan degil ama sonrasinda 2 cocukla yasayacaklarimdan korkuyorum. Bir de insallah dogum kendi baslar diye dua ediyorum her gun. Kendi baslarsa normal dogum sansim var. Baslamazsa 40. Haftaya kdr bekleriz sonra sezaryene alirim diyor doktor. Teee 6 Agustos.... Dusunmesi bile kotu. Beklemek istemiyorum. Yaz gelince bende de odem basladi, koca gobekle zarzor kalkiyorum yattigim yerden.

Ay çok iyi hatırlıyorum o konuşmaları Az önce Temmuz annelerinde 40+5 te doğuramayan birini okudum kalktım adaçayımı yaptım içiyorum 36.haftaya girdi diye bi rahatlama geldi bana
Ay dun ben de adacayi aldim ya. 37. haftayi bekliyim icmek icin diyordum. Ben de mi baslasam?

Vajinal enfeksiyonda da oyle direk bana doktorum söyledi pek ilaç kullandirma taraftarı degildir zorda kalmadıkça sirkeli suyla yika hafta 1 2 gun diye tembihledi beni de ama nioli yagindan gerek kalmiyor çok şükür ki doktor tavsiyesi olmasa asla soylemem baskasina zaten korkarim oyle şeylerden

Teşekkür ederim deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Benim yalanci kasilmalarim vardi bu hafta onlar bile kesildi. Magnezyum bile icmeyi biraktim dogumu geciktiriyor yazdiklarindan oturu. Bana hep 22 Temmuzda felecek gibi geliyor. Esim de 22 Temmuz dedi benim dysuncemden habersiz. Ikimiz de o gunu sectik nedense. Bakalim.

O parmak hesabi degil elim komple arada benim sadece kasik bolgesinde bebek oyle mideye dogru cikmasi yok son aydayiz iner artik ama benim fazla bi inik bakalim hayirlisi .. agri kasilma arada olsa keske oldum mu ard arda basliyo cati kemigi agrisi artti iyice magnezyum falanda fayda etmiyor..

Teşekkür ederim deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Bence ihmal etme sitesinde normal şişede satiyorlar ama oturdugun yere yakin satiş noktasi bak bence ben ilk denemek icin 8ml almistim az az almak daha uyguna geliyor yakininda bir eczane vardir insallah satiş noktası olan

Yok benimki boğaz tüm kış durdul durduk yazın ortasımda hasta olduk, bogazım cok kötü yaa malesef
Gecmis olsun canim bende gecen haftadan beri hastayim ayakta atlatmaya calisiyorum parolla ihlamur, nane limon, bal pekmez vs bogazim hafifledi gibi burun akintisi falan kaldi eklemlerim cok agridi 2 gun gecti sukur onlar doktora gitmedim idrar enfeksiyonu icin antibiyotik kullanmistim bunada yazar diye ilacsiz atlatmaya calistim.. eger ki dayanamiyosun iciceksin baska yolu yok bebegede sanada zor olur .. doktor icebilcegin ilaci verir zaten bebege zarar vercek olsa hic icemezsin bisey..

Adaçayi bebeğe zarar vermiyor mu canim
Yok bu haftalardan sonra iciliyormus, acilmayi baslatsin doguma hazirlik olsun diye. 35+0 da yani cumartesi günü adaçayı, hurma başlayacağım. İlk doğumda 36-38 arası günde bir bardak adaçayı 37+0 dan sonra günde 2 bardak adaçayı önermişti doktorum demisti E elf234 ben de burda okudum da aldim. Hurma adacayi papatya cayi, pilates topu her seyim hazir Haftaya Pazartesi dogum iznim basliyor, agdaya gidiyorum ve o andan sonra her gun doguma hazirlik yapiyorum

Ben napim yaa 40 haftada gelirse 17 agustos akli eser bide 42 haftayi beklerse 31 agustos ölür müsün öldürür müsün

Papatya cayini yeni duydum ahududu yapragi demislerdi ama hangisi ne ise neye yariyor ki

"Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir." Kulliyen yalan. Hep 12 kilo cikiyordu. Bu hafta odemdir, olamaz, bir yanlislik var diye tartilip durdum 1 haftada +2 kilo almisim gibi duruyor. Yani 14 kilo almisim totalde. Nasil basardim ya. Insallah su kalan 2 -3 hadtada bir sey almam. Cok uzuldum. Esim de odemdir odemdir diyor ana insallah odemdir ya.

Sağol canım içtim ama en az 1 saat daha kıvrandırdı beni. zar zor uyudum.
Gene gece vakti baykuş gibi oturuyorum bu defa da sırtım ağrıyor ne kadar desteklesem de boş. Bu defa hamilelik ağır geldi çok zorluyor beni
Bende ya ağrıdan ya başka Bi şeylerden uyuyamıyorum. Hiç deliksiz uyuyamadım 9 aydır. İlk hamilelik ama cidden aşırı zorlanıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Eğer doktorun da sorun görmüyorsa başlanan daha iyi. Enfeksiyon sonucu çok daha kötü olabilir
Allah yardımcımız olsun valla son haftalar zor geciyor, azıcık daha sabretcez
Amin amin inşallah. Az kaldı. Şu temmuzun ortası Bi gelseydi gerisi kolay geçerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…