2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yok ben öyle 10 parca canta tasiyamam, takip de edemem Bana şart 1 adet büyük canta, her şeyi içine atayım oldu bitti

Hepimiz icin en fazla 1-1,5 ay kaldi. 10 gune baslar dogumlar. Basligimiza neşe ve can geldi valla

Doğru diyorsun. Hem zaman geçmiyor gibi geliyordu Hem de yolculugun şaka maka sonuna geldik iyi mi

Canım magnezyum değerlerin düşüktür muhtemelen. Ben de bugün itibariyle 35+0 oldum ve tüm ilaçları bıraktım bundan sonra benim de başlar oram buram çarpılmış gibi yamulmaya, kemiklerim ağrımaya Sen şekerden dolayı kullanamiyordun dimi.
Ben doktora magnezyumu bırakınca ağrım çok oluyor dedim sabredeceksin dedi Doğumu geciktiriyormuş kan ilacı dışında ilaç içmicem doğuma kadar artık.
Boyu kısa gibi geldi
Ay ona hiç bakma benim oğlan dedikleri cm den 6 cm fazla doğdu Yani zaten kaç cm doğuyorlar bu kadar büyük farklılıklar olabiliyor

Kan değerlerimde her şey normal çıkıyor. ama doktorum ısrarla magnezyum kullanma dedi şeker yüzünden. Her gün soda içiyorum magnezyum kullanmadığım için. Zaten kullandıkları vitamin hapları ekstra bir şey kullanmıyorum. Ama ağrı öyle dayanılmaz oluyor ki bir süre sonra içmek zorunda kalıyorum. Mesela dün akşam 8 gibi başladı gece 2 ye kadar sabrettim geçer diye ama yok iyice kudurdu. İçtim artık napayım.

Ay aklimda bulunsun persembe günu doktorum dogumu anlaticam ve egitim vericem dedi ona da sorayim ben bakayim öneriyor mu

Ay ne vermesi ayol en çok son 2 ayda kilo alınıyor. Dikkat etmek istesen de olmuyor insan erken mi gelecek geç mi gelecek vs derken stres yaptıkça yiyor. Doğum yaklaştıkça hareketi arttiriyorsun e öyle olunca da açılıyorsun yine yiyorsun. Bebeğin kilosu hariç kendimizin kilo kaybını geçtim 1 kg dan fazla almasak yeter ama genelde +2, +3 falan oluyor

Muayene 210 idi 285 olmuş. Normal doğum 3500 idi 4600 olmuş. Sezeryan 5500idi 7300 olmuş
Ben %20 indirimli hali ile 385 civarında ödüyordum düşünün tahlilleri ile 600 TL den asagi çıkmıyorum bugün gitçem kim bilir kaç oldu doğum 9 bindi benim indiirm almam lazım ki özelde doğum yapayım

Aynen ben de öyle düşünüyorum o parçaların çoğu da elzem değil zaten. Alt açmaya hiç gerek yok bende vardı kullanmadım bile.tek kullanımlık satilanalr varken ona ne gerek var zaten kalın muşamba gibi bir şey. Emzik kabı, termos kabı vs. de gerekirse alırsın ki termos kullanacaksam iyi bir marka alırım onlar da saatlerce kaynar tutuyor kaba gerek yok aslında. Emzik kabı oğlandan kalan var çeşit çeşit.
Bizim ihtiyacımız olan çok fazla gözü olan orta boy bir sırt çantası.

35+0 dan günaydınnnnnn
Meleğimin gelmesine taş çatlasın 1 ay var artık nasipse.
Nasıl heyecanlıyım nasıl korkuyorum anlatamam. Her gün her gün yeni korkular doğuyor içime. Ne yapacağım nasıl olacak vs vs. Dünya çok kötü. Diyorum ki acaba ona haksızlık mı yaptım böyle kötü bir dünyaya getirecek olarak Ay depreştim yine
60.2 kilo olmuşum bugün itibari ile. Toplamda 7.2 kilo almış oldum.
Ağrılarım da artmaya başladı. Sürekli kasılmam oluyor. Bazılarında sancı giriyor bazılarında sadece kasıldığını hissediyorum
Bebüküm için her gün artık muzlu süt+soda içiyorum.
Diyetime eskisi kadar sıkı sadık kalamıyorum. Nazar ettiniz
Haftaya salı hurma ada çayı squat vs tarzı şeylere başlıyorum artık beni kimse tutamaz. Zaten benim kız zor duruyor içerde çok beklemez herhalde. Ha inat eder içimde bir yerlere tutunur bırakmazsa o ayrı tabi.
Garip rüyalar serisine devam ediyorum. Kızımın kilosuna o kadar takmışım ki rüyamda soruyorum doktora bana 7 kat kahve falı büyüklüğünde diyor onu hesaplamaya çalışıyordum bir de

En önemli soru geliyor size. Bebek kanala ne zaman girer? Girdiğini nasıl anlarız ya da anlar mıyız? Benim karnım zaten aşağıda biraz. Yani ben nefes almakta ya da mide konusunda sorun yaşamıyorum. Ekstra bir belirtisi oluyor mu?

Faturalarını al hep A avozge nin dediği gibi e devletten hakem heyetine başvur bakalım ne kadar sürecek geri ödemeleri. Zamları görünce ben de korktum benim hastane de 5500-7000 demişti şimdi kaç olacak acaba

Kızlar iki oglumda kullanmadım bu reflü yatagını şartmı alayım mı bilemedim. Bide benim gögüslerim hep yara oluyor emdirirken önceden başlıycagım Bi krem varmı genelde Ayva çekirdeginden jel yapıyordum onu sürüyordum ama hiç yara olmadan nasıl atlatırım

Bence aile hekiminin görüşüyle hemen antibiyotik başlama bir dahiliye uzmanına git ya da önce covid testi yaptır, covidsen antibiyotiği boşa içmiş olursun

Ben buna başladım. 3 4 gündür kullanıyorum. Bebeği emzirirkende silmeye gerek yokmuş. Başlamadan önce göğüs uçlarım çok açıyordu ve kuruydu. Şimdiden yumuşacık olmuşlar. İşe yarayacak herhalde.

Eklentiler

• 16570065769597370233862228455977.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 41
İşe yarıyorsa hemen alayım. O acı gözümü korkutuyor benim. Teşekkürler canım.

Ne kadar süre önce kullanmam lazım
Kagan Kocatepe onceden kullanmak yersiz ve gereksiz bu onceden kullanmak gerek soylentisi satis stratejisi diyor ama ben de birkac kez surdum yumusacik yapiyor meme ucunu. 37 hafta icinde her gun surmeye baslarim. Zarari yok ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…