İkeanın yatakları güzel oluyor bizim arkadaş bizden sonra almıştı çok memnunlardı.. Hiç ikea aklımıza gelmemişti... Evet dümdüz zemin gibi olmalı bence de hem mantıken hem araştırdığım kadarıyla da. Ben şilte olayını iptal e dicem sanırım..
Ben de bugün baktım piere cardin in reflü yatağına puanı 3.5larda falandı direk geçtim, okumadım yorumları gerçi ama nasıl ürün güzel mi?
Baya değişikler olmuş farkına varabileceğin, düştü demek ki ne zaman düşmesi gerekiyor normalde acaba.. Bana da 29. haftamda iyice aşağıda düşmüş demişti bi kaç kişi, o zamandan beri karnım büyüdükçe yukarıda gibi, şimdilerde daha da yukarıda hissediyorum göğsümün 3-4 parmak altında tekmeleri.. Ne korkutmuştu kız beni karnın baya düşmüş deyince erken doğuracam diye.. Ben de ağrı sancı hissi yok çok bazen adet ağrısı gibi bişey oluyor nadiren, sertleşme kasılma ara ara oluyor..
Afkurma ne demek ben de klavyeden yanlış yazıldı heralde diye düşündüm ama yerine uygun bi kelime oturtamadıydım
Ben oğlumda Anne bebek çantası almamıştım, normal sırt çantam vardı biraz büyük boy madam Coco nın makyaj çantası gibi küçük orta boy çantaları vardı kıyafet bez altaçma falan ayrı ayrı ona koyarak kullandım.. Sırt çantamın kendi gözleri de yeterli oldu extra şeyler için, Mama emzik vs kullanmadık belki o yüzden ihtiyaç duymamışımdır.. Şimdi de yine mama ihtiyaç olursa o zaman alırım heralde diye beklemedeyim onun termos mama kabı biberon u ılıtmak için soğuk suyu vs ıvır zıvırı çok oluyo gibi.. Mama olayı olmazsa yine almıyim diyorum..
Aa yünün alerji durumu mu var, eşim de babası da alienin yarıdan fazlası hep alerjik bideeeşimin yastığını da bi değiştirip bakayım.. Şimdi söylesem alerji yapabilirmiş diye asla kabul etmez kv.. Bence de aynen şilteye gerek yok hiç ama hayır istemiyorum kullanmam da diyemedim dediğin gibi pofuduk olsun istiyor.. Ama emrivaki gelişiyor olaylar maalesef, ilkinde kullandım zaten inceydi o neyseki düzdü pofudukluğu yoktu.. Ama alerjiyi duyunca tamamen vazgeçtim şuan oğlum da alerjik tetikliyücü olmuş olabilir..
Evet aynen hastanedekiler de öyle hep serte yakın ve dümdüz.. Aldım evet o alezlerden, zaten şilteyi koyunca o pofudukluğundan alezin lastikleri yetmedi yatağa yukarıda kaldı..
Ayy inanmıyorum haziranda zam gelecek demişti bana bi kaç hastane ve sigorta şirketleri araştırma yaparken ama artış oranları baya yüksek olmuş bu kadar düşünmemiştim, sezaryen 2bin artmış nerdeyse o nasıl zam, bizimki ne oldu acaba yarın kontrolde öğreneyim.. Çok sinir bozucu..
Hepimiz icin en fazla 1-1,5 ay kaldi. 10 gune baslar dogumlar. Basligimiza neşe ve can geldi valla
Canım magnezyum değerlerin düşüktür muhtemelen. Ben de bugün itibariyle 35+0 oldum ve tüm ilaçları bıraktım bundan sonra benim de başlar oram buram çarpılmış gibi yamulmaya, kemiklerim ağrımayaKafayı yiyeceğim artık gerçekten sabrım tükeniyorsol bacağım komple kalmadan başlayarak ağrıyor hemde çok ama çok ağrıyor. Geçen hafta da sağ böyleydi. Parol içtim dayanamıyorum diye. Geçen hafta da içmiştim. İnşallah Bi şey olmaz. uyku uyutmuyor. Tam daldım diyorum kasılma ağrısı ile uyanıyorum.
Ay ona hiç bakma benim oğlan dedikleri cm den 6 cm fazla doğduBoyu kısa gibi geldi
Kan değerlerimde her şey normal çıkıyor.Canım magnezyum değerlerin düşüktür muhtemelen. Ben de bugün itibariyle 35+0 oldum ve tüm ilaçları bıraktım bundan sonra benim de başlar oram buram çarpılmış gibi yamulmaya, kemiklerim ağrımayaSen şekerden dolayı kullanamiyordun dimi.
Ben doktora magnezyumu bırakınca ağrım çok oluyor dedim sabredeceksin dediDoğumu geciktiriyormuş kan ilacı dışında ilaç içmicem doğuma kadar artık.
Ay ona hiç bakma benim oğlan dedikleri cm den 6 cm fazla doğduYani zaten kaç cm doğuyorlar bu kadar büyük farklılıklar olabiliyor
Ay aklimda bulunsun persembe günu doktorum dogumu anlaticam ve egitim vericem dedi ona da sorayim ben bakayim öneriyor muYok bu haftalardan sonra iciliyormus, acilmayi baslatsin doguma hazirlik olsun diye. 35+0 da yani cumartesi günü adaçayı, hurma başlayacağım. İlk doğumda 36-38 arası günde bir bardak adaçayı 37+0 dan sonra günde 2 bardak adaçayı önermişti doktorum demisti @ogretmenhanim234 ben de burda okudum da aldim. Hurma adacayi papatya cayi, pilates topu her seyim hazirHaftaya Pazartesi dogum iznim basliyor, agdaya gidiyorum ve o andan sonra her gun doguma hazirlik yapiyorum
Ay ne vermesi ayol en çok son 2 ayda kilo alınıyor. Dikkat etmek istesen de olmuyor insan erken mi gelecek geç mi gelecek vs derken stres yaptıkça yiyor. Doğum yaklaştıkça hareketi arttiriyorsun e öyle olunca da açılıyorsun yine yiyorsun. Bebeğin kilosu hariç kendimizin kilo kaybını geçtim 1 kg dan fazla almasak yeter ama genelde +2, +3 falan oluyor"Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir." Kulliyen yalan. Hep 12 kilo cikiyordu. Bu hafta odemdir, olamaz, bir yanlislik var diye tartilip durdum 1 haftada +2 kilo almisim gibi duruyor. Yani 14 kilo almisim totalde. Nasil basardim ya. Insallah su kalan 2 -3 hadtada bir sey almam. Cok uzuldum. Esim de odemdir odemdir diyor ana insallah odemdir ya.
Ben %20 indirimli hali ile 385 civarında ödüyordum düşünün tahlilleri ile 600 TL den asagi çıkmıyorum bugün gitçem kim bilir kaç olduMuayene 210 idi 285 olmuş. Normal doğum 3500 idi 4600 olmuş. Sezeryan 5500idi 7300 olmuş
Aynen ben de öyle düşünüyorum o parçaların çoğu da elzem değil zaten. Alt açmaya hiç gerek yok bende vardı kullanmadım bile.tek kullanımlık satilanalr varken ona ne gerek var zaten kalın muşamba gibi bir şey. Emzik kabı, termos kabı vs. de gerekirse alırsın ki termos kullanacaksam iyi bir marka alırım onlar da saatlerce kaynar tutuyor kaba gerek yok aslında. Emzik kabı oğlandan kalan var çeşit çeşit.Ay yok ben öyle 10 parca canta tasiyamam, takip de edememBana şart 1 adet büyük canta, her şeyi içine atayım oldu bitti
Doğru diyorsun. Hem zaman geçmiyor gibi geliyordu Hem de yolculugun şaka maka sonuna geldik iyi mi
Faturalarını al hep A avozge nin dediği gibi e devletten hakem heyetine başvur bakalım ne kadar sürecek geri ödemeleri. Zamları görünce ben de korktum benim hastane de 5500-7000 demişti şimdi kaç olacak acabaBen %20 indirimli hali ile 385 civarında ödüyordum düşünün tahlilleri ile 600 TL den asagi çıkmıyorum bugün gitçem kim bilir kaç oldudoğum 9 bindi benim indiirm almam lazım ki özelde doğum yapayım
Bence aile hekiminin görüşüyle hemen antibiyotik başlama bir dahiliye uzmanına git ya da önce covid testi yaptır, covidsen antibiyotiği boşa içmiş olursunBugun itibariyle antibiyotige baslıyorum kızlar, canım sıkkın valla, sabah kalktım yine cok körüyüm. Enfeksiyon bebeğe zarar verir ilac içmezsem, ilaç içersem o bebeğin bağışıklığını vs etkiler mi diye düşünmekten yoruldum iki ucu boklu degnek
Ben buna başladım. 3 4 gündür kullanıyorum. Bebeği emzirirkende silmeye gerek yokmuş. Başlamadan önce göğüs uçlarım çok açıyordu ve kuruydu. Şimdiden yumuşacık olmuşlar. İşe yarayacak herhalde.Kızlar iki oglumda kullanmadım bu reflü yatagını şartmı alayım mı bilemedim. Bide benim gögüslerim hep yara oluyor emdirirken önceden başlıycagım Bi krem varmı genelde Ayva çekirdeginden jel yapıyordum onu sürüyordum ama hiç yara olmadan nasıl atlatırım
İşe yarıyorsa hemen alayım. O acı gözümü korkutuyor benim. Teşekkürler canım.Ben buna başladım. 3 4 gündür kullanıyorum. Bebeği emzirirkende silmeye gerek yokmuş. Başlamadan önce göğüs uçlarım çok açıyordu ve kuruydu. Şimdiden yumuşacık olmuşlar. İşe yarayacak herhalde.
Valla ilk hamilelik bebek doğunca daha iyi anlarım işe yaşayıp yaramadığını tabi ama şimdilik memnun kaldım. En azından acımıyor artık. Önceden tişört falan giyerken canım çok yanıyordu. Bak bunu da çok öneriyorlar. Aynı marka LANSINOH Göğüs Ucu Çatlak Kremi 40ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLİşe yarıyorsa hemen alayım. O acı gözümü korkutuyor benim. Teşekkürler canım.
İnşallah işe yarar deniycem bunu.Valla ilk hamilelik bebek doğunca daha iyi anlarım işe yaşayıp yaramadığını tabi ama şimdilik memnun kaldım. En azından acımıyor artık. Önceden tişört falan giyerken canım çok yanıyordu. Bak bunu da çok öneriyorlar. Aynı marka LANSINOH Göğüs Ucu Çatlak Kremi 40ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dene dene baya iyi diyorlar. Bence işe yarar.İnşallah işe yarar deniycem bunu.
Evet bende de var. Yumusacik yapiyor. Ise yariyor ama hic yara olmamasini saglamiyor. Yara olursa hizli kapatiyor.İnşallah işe yarar deniycem bunu.
İnşallah canımDene dene baya iyi diyorlar. Bence işe yarar.
Ne kadar süre önce kullanmam lazımEvet bende de var. Yumusacik yapiyor. Ise yariyor ama hic yara olmamasini saglamiyor. Yara olursa hizli kapatiyor.
Kagan Kocatepe onceden kullanmak yersiz ve gereksiz bu onceden kullanmak gerek soylentisi satis stratejisi diyor ama ben de birkac kez surdum yumusacik yapiyor meme ucunu. 37 hafta icinde her gun surmeye baslarim. Zarari yok ne de olsa.Ne kadar süre önce kullanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?