2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kagan Kocatepe onceden kullanmak yersiz ve gereksiz bu onceden kullanmak gerek soylentisi satis stratejisi diyor ama ben de birkac kez surdum yumusacik yapiyor meme ucunu. 37 hafta icinde her gun surmeye baslarim. Zarari yok ne de olsa.
Zaten az Bi şey sürülüyor hemen bitmez ki. Ben başladım. Msj yaparak sürüyorum

Benim yaklaşık 17_18 günüm var Sezeryanli halimle iki çocukla napcam korkusu kızımda sütüm gelmedi ama çok aşırı mastit oldum o göğüs ağrısı korkusu miniklerime yetememe korkusu ilk bebek olunca çok kolaymış herşey şimdi iki minik herşeyi aşırı kafaya takıyorum lohusalık dönemi güncelleniyor galiba ama 40'im çıkınca herşey yoluna girecek bunu da biliyorum inşallah

Bu tamponlardan bak cnm, emzirirken de sut samimi yaparken de takiyormussun göğsüne, ısıtıp süt kanallarının genişlemesine yardımcı oluyormus

Bende de sanki regl sancısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara ama bu kasılma mı bilmiyorum. Çok mu erken bilmesem de yaşıyorum ben de

Eşim ben de takıcam cicili bicili olması dediği için böyle bir şey aldık

Benim kasıgıma giriyor ordan dizime kadar bacagımı sarıyor adet sancısından farklı bebek serleşiyor 50 sn sürüyor bebek oynayınca agrı geçiyor. Ben hiç bilmiyorum sancı nişan su 3 cocugu doguracam ama dogru düzgün hiç nasip olmadı isterdim sancılanmayı felan. Göbegim düşük.

Benim zaten aşağıdaydı sanırım. Çünkü çatımda kasıklarımda uzun zamandır ağrı hissediyorum. Diğer söylediklerini de yaşamadım hiç hep rahattım mide konusunda falan da.

Bende de sanki regl sancısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara ama bu kasılma mı bilmiyorum. Çok mu erken bilmesem de yaşıyorum ben de
ben hem kasılma hem sancı ağrı ne varsa hissediyorum. Hatta son 2 haftadır bazen kasılma +sancı oluyor. Zaten yalancı sancılar kasılmalar oluyormuş artık normal deniliyor.

Son haftadadir bende de var. Sanki reglinin ilk günü gibi bacağıma ve belime ara ara aşırı yüksek olmayan ağrı geliyor. Ama rahimde bsey hissetmiyorum, ne sertlesme ne toplanma gibi, normal sanırım. Sadece arada rahme yukarıdan baskı gibi oluyo, bebek aşağı baskı yapıyor.gibi, agrin yoksa uzan du iç geçer dedi doktor ki öyle yapıyorum. Ağrı eşlik ediyorsa hastaneye gel nst bakalım dedi

Aman taksın da istekli olsun da ona göre alınsın. Bunu ben de forum içi de hem güzel.buyuk gibi, sadece kocaman yazı var ya ona takıntılıyım

Kız aynı haftadayızzz, bakalım hangimiz önce doguracagız hoşgeldin.
Hoşbuldum teşekkür ederim hayırlısıyla doğsunlar insallah aynı haftayız dr um bana 30 agustos demıstı sana tarih soyledıler mı pek gununde gelıcegıne de ınanmıyorum ama bakalım yasayıp gorucez :)

Senın ve bebegın ıcın en hayırlısı olsun ben Bezmıaleme gıdıyordum Prof.Serdar Kutuk dr dan memnundum ama ara kanamam oldu hastadeyatırdılar 1 gece fakat teklı oda bulmak sansa kalmıs bır durum sancı tutunca es ıle ayrı kalınıyor vs bu sebebplerden hastane degıstırdım Turkıye hastanesınde Perinatolojı uzamnı Mehmet Aygun e gıttım ınsallah ıyı devam eder (merak edıp arastıranlar ıcın doğum fıyatları asagı yukarı aynı )

Doktordan ciktim. Bebek 2800 49 cm olmus. Tam sayiyi tutturmak imkansiz ama insallah fazlasi degil azidir yoksa nasi dogcak bu bebe diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Enfeksiyonum varmis tahlil verdim monurol sase yazdi suyu bol ic dedi. Abisi de 40 i gecip dogmustu bu da erken olmaz gibi duruyo daha yukarda dedi. Bogazim cok fena ona hiiiic bisey vermedi merak etme doguma gecer sen evde ufak cozumler bul ilac yuklemeyelim dedi

Yok benimki boğaz tüm kış durdul durduk yazın ortasımda hasta olduk, bogazım cok kötü yaa malesef
Pastil kullan canım ılık ballı şeyler tüketmeye çalış limondan uzak dur iyice tahriş ediyor boğazını. Birde bir sağlıkocağına görün en azından canım

Boyu uzun degilmi kilosu çok güzel maşallah bol su iç enfeksiyon için Bi o fayda ediyordu bana.

Boyu uzun degilmi kilosu çok güzel maşallah bol su iç enfeksiyon için Bi o fayda ediyordu bana.
Valla oglumu 49 cm 2700 dogurdum. Bana suan boyu kilosu hep fazla geldi. Ama 1 hafta ilerde gorunuyo. Hic buyuk bebe dogurcak.gibi hissetmiyorum. Ilk bebegimde de 52 mi 56 mi cm hayirlayamadim ama 3500 e yakin bi kilo gosteriodu ultrason. Bunu da fazla gosteriodur insallah. Babasi anasi kucuk bebe kocaman olmaz heralde

Ay maşallah. benim de idrarda sürekli bakteri çıkıyor. 2 defa kullandım o şase den suyu da günlük en az 4lt içiyorum ama sanırım hala var. Geçmiyor yani anlamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…