Zaten az Bi şey sürülüyor hemen bitmez ki. Ben başladım. Msj yaparak sürüyorumKagan Kocatepe onceden kullanmak yersiz ve gereksiz bu onceden kullanmak gerek soylentisi satis stratejisi diyor ama ben de birkac kez surdum yumusacik yapiyor meme ucunu. 37 hafta icinde her gun surmeye baslarim. Zarari yok ne de olsa.
Masaj yapmak uyarır amaZaten az Bi şey sürülüyor hemen bitmez ki. Ben başladım. Msj yaparak sürüyorum
Benim yaklaşık 17_18 günüm var Sezeryanli halimle iki çocukla napcam korkusu kızımda sütüm gelmedi ama çok aşırı mastit oldum o göğüs ağrısı korkusu miniklerime yetememe korkusu ilk bebek olunca çok kolaymış herşey şimdi iki minikNeden tirsiyorsun ya? Ben dogumdan degil ama sonrasinda 2 cocukla yasayacaklarimdan korkuyorum. Bir de insallah dogum kendi baslar diye dua ediyorum her gun. Kendi baslarsa normal dogum sansim var. Baslamazsa 40. Haftaya kdr bekleriz sonra sezaryene alirim diyor doktor. Teee 6 Agustos.... Dusunmesi bile kotu. Beklemek istemiyorum. Yaz gelince bende de odem basladi, koca gobekle zarzor kalkiyorum yattigim yerden.
Bu tamponlardan bak cnm, emzirirken de sut samimi yaparken de takiyormussun göğsüne, ısıtıp süt kanallarının genişlemesine yardımcı oluyormusBenim yaklaşık 17_18 günüm var Sezeryanli halimle iki çocukla napcam korkusu kızımda sütüm gelmedi ama çok aşırı mastit oldum o göğüs ağrısı korkusu miniklerime yetememe korkusu ilk bebek olunca çok kolaymış herşey şimdi iki minikherşeyi aşırı kafaya takıyorum lohusalık dönemi güncelleniyor galiba ama 40'im çıkınca herşey yoluna girecek bunu da biliyorum inşallah
Evet biliyorum doktoruma sormuştum. 35 ten sonra başla demişti. Bi şey olmaz diye düşündümMasaj yapmak uyarır ama
Bende de sanki regl sancısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara ama bu kasılma mı bilmiyorum. Çok mu erken bilmesem de yaşıyorum ben deKarnin cok düsmüş diyolar.. zaten bebegin hareketlerini hic mide tarafima dogru hissetmiyorum kasik bolgesinde kafasi var elimi degince sislik geliyo midede hareketi onceden azda olsa vardi simdi oda kalmadi.. hep asagida karnim iyice kucagima oturdu artik acta olsam tokta olsam gogus ve mide mesafem baya cogaldi aniden vajinama bir agri sanci kasilmalar vs artti sizde durum nasil ..
Eşim ben de takıcam cicili bicili olması dediği için böyle bir şey aldıkSelamlar,
Ben hala anne bebek bakım çantası almadım, alanlar ne aldı acaba :)
Bazı çantalar küçük gibi geldi gözüme belkide yeter bilemiyorum. Yeni alan, önerisi olan annelerimiz, anne adaylarımız varsa tecrübe beklerim :)
Benim kasıgıma giriyor ordan dizime kadar bacagımı sarıyor adet sancısından farklı bebek serleşiyor 50 sn sürüyor bebek oynayınca agrı geçiyor. Ben hiç bilmiyorum sancı nişan su 3 cocugu doguracam ama dogru düzgün hiç nasip olmadı isterdim sancılanmayı felan. Göbegim düşük.Karnin cok düsmüş diyolar.. zaten bebegin hareketlerini hic mide tarafima dogru hissetmiyorum kasik bolgesinde kafasi var elimi degince sislik geliyo midede hareketi onceden azda olsa vardi simdi oda kalmadi.. hep asagida karnim iyice kucagima oturdu artik acta olsam tokta olsam gogus ve mide mesafem baya cogaldi aniden vajinama bir agri sanci kasilmalar vs artti sizde durum nasil ..
Sanırım aynı haftadayim üç dört gündür bende de var özellikle iş yaptığım zaman ve yürüyüş esnasında oluyorBende de sanki regl sancısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara ama bu kasılma mı bilmiyorum. Çok mu erken bilmesem de yaşıyorum ben de
Benim zaten aşağıdaydı sanırım. Çünkü çatımda kasıklarımda uzun zamandır ağrı hissediyorum. Diğer söylediklerini de yaşamadım hiçKarnin cok düsmüş diyolar.. zaten bebegin hareketlerini hic mide tarafima dogru hissetmiyorum kasik bolgesinde kafasi var elimi degince sislik geliyo midede hareketi onceden azda olsa vardi simdi oda kalmadi.. hep asagida karnim iyice kucagima oturdu artik acta olsam tokta olsam gogus ve mide mesafem baya cogaldi aniden vajinama bir agri sanci kasilmalar vs artti sizde durum nasil ..
ben hem kasılma hem sancı ağrı ne varsa hissediyorum. Hatta son 2 haftadır bazen kasılma +sancı oluyor. Zaten yalancı sancılar kasılmalar oluyormuş artık normal deniliyor.Bende de sanki regl sancısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara ama bu kasılma mı bilmiyorum. Çok mu erken bilmesem de yaşıyorum ben de
Son haftadadir bende de var. Sanki reglinin ilk günü gibi bacağıma ve belime ara ara aşırı yüksek olmayan ağrı geliyor. Ama rahimde bsey hissetmiyorum, ne sertlesme ne toplanma gibi, normal sanırım. Sadece arada rahme yukarıdan baskı gibi oluyo, bebek aşağı baskı yapıyor.gibi, agrin yoksa uzan du iç geçer dedi doktor ki öyle yapıyorum. Ağrı eşlik ediyorsa hastaneye gel nst bakalım dediBende de sanki regl sancısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara ama bu kasılma mı bilmiyorum. Çok mu erken bilmesem de yaşıyorum ben de
Eşim ben de takıcam cicili bicili olması dediği için böyle bir şey aldık
Bagmori Siyah Baby Bag Baskılı Cepli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası M000005163 - Fiyatı, Yorumları
Bagmori Siyah Baby Bag Baskılı Cepli Anne Bebek Bakım Sırt Çantası M000005163 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hoşbuldum teşekkür ederim hayırlısıyla doğsunlar insallah aynı haftayız dr um bana 30 agustos demıstı sana tarih soyledıler mı pek gununde gelıcegıne de ınanmıyorum ama bakalım yasayıp gorucez :)Kız aynı haftadayızzz, bakalım hangimiz önce doguracagız hoşgeldin.
Senın ve bebegın ıcın en hayırlısı olsun ben Bezmıaleme gıdıyordum Prof.Serdar Kutuk dr dan memnundum ama ara kanamam oldu hastadeyatırdılar 1 gece fakat teklı oda bulmak sansa kalmıs bır durum sancı tutunca es ıle ayrı kalınıyor vs bu sebebplerden hastane degıstırdım Turkıye hastanesınde Perinatolojı uzamnı Mehmet Aygun e gıttım ınsallah ıyı devam eder (merak edıp arastıranlar ıcın doğum fıyatları asagı yukarı aynı )Ben hem doktorum bayramda izinli olduğu için hem de rahim agzinda yoğun varislerim olduğundan ikinxi bir doktor görüşü alayım diye gidecektim. Korona zamanı bir B planım olması da iyi olur demiştim. Ayşe Meryem Uslu'yu çok methettiler ama randevuyu teee temmuz sonuna verdiği için vazgeçtim o zamana zaten doğuma çok az kalmış ya da doğurmuş olacağım hiç gidip kafamı karıştırmama değmez diye düşündüm. Ama orada bu doktorda doğum yapan arkadaşım çok memnundu.
Rami Hastanesini sevdim inşallah 18 temmuzdan önce gelmez de kendi doktorumda doğururum. Zaten 19una da kuaför randevusu aldım, kırmızı balyajımı yaptırmadan doğurmam inşallah
Pastil kullan canım ılık ballı şeyler tüketmeye çalış limondan uzak dur iyice tahriş ediyor boğazını. Birde bir sağlıkocağına görün en azından canımYok benimki boğaz tüm kış durdul durduk yazın ortasımda hasta olduk, bogazım cok kötü yaa malesef
Boyu uzun degilmi kilosu çok güzel maşallah bol su iç enfeksiyon için Bi o fayda ediyordu bana.Doktordan ciktim. Bebek 2800 49 cm olmus. Tam sayiyi tutturmak imkansiz ama insallah fazlasi degil azidir yoksa nasi dogcak bu bebe diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Enfeksiyonum varmis tahlil verdim monurol sase yazdi suyu bol ic dedi. Abisi de 40 i gecip dogmustu bu da erken olmaz gibi duruyo daha yukarda dedi. Bogazim cok fena ona hiiiic bisey vermedi merak etme doguma gecer sen evde ufak cozumler bul ilac yuklemeyelim dedi
Valla oglumu 49 cm 2700 dogurdum. Bana suan boyu kilosu hep fazla geldi. Ama 1 hafta ilerde gorunuyo. Hic buyuk bebe dogurcak.gibi hissetmiyorum. Ilk bebegimde de 52 mi 56 mi cm hayirlayamadim ama 3500 e yakin bi kilo gosteriodu ultrason. Bunu da fazla gosteriodur insallah. Babasi anasi kucuk bebe kocaman olmaz heraldeBoyu uzun degilmi kilosu çok güzel maşallah bol su iç enfeksiyon için Bi o fayda ediyordu bana.
Ay maşallah.Doktordan ciktim. Bebek 2800 49 cm olmus. Tam sayiyi tutturmak imkansiz ama insallah fazlasi degil azidir yoksa nasi dogcak bu bebe diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Enfeksiyonum varmis tahlil verdim monurol sase yazdi suyu bol ic dedi. Abisi de 40 i gecip dogmustu bu da erken olmaz gibi duruyo daha yukarda dedi. Bogazim cok fena ona hiiiic bisey vermedi merak etme doguma gecer sen evde ufak cozumler bul ilac yuklemeyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?