Ben lansinoh krem kullandım doğumdan önce ve sonrada sürmeye devam ettim birde aventin kapaklarını kullandım. Hiç yara olmadı. Tabiki hassaslık oluyor ama nemli kalması ve hava alması lazımKızlar iki oglumda kullanmadım bu reflü yatagını şartmı alayım mı bilemedim. Bide benim gögüslerim hep yara oluyor emdirirken önceden başlıycagım Bi krem varmı genelde Ayva çekirdeginden jel yapıyordum onu sürüyordum ama hiç yara olmadan nasıl atlatırım
Benm ilkinde de bi turlu gecmemisti enfeksiyonum. Ama ben cok tutardim cisimiAy maşallah.benim de idrarda sürekli bakteri çıkıyor. 2 defa kullandım o şase den suyu da günlük en az 4lt içiyorum ama sanırım hala var. Geçmiyor yani anlamadım .
Benim başlarda yoktu. 29. Haftadan sonra başladı.Benm ilkinde de bi turlu gecmemisti enfeksiyonum. Ama ben cok tutardim cisimikendi evimden baska yerde girmemek icin aonuna kadar tutardim ondan kaynakliydi galiba
Benmki ondandi ama ben normal zamanda da baska yerlerde baska evlerde girmek istemiyorum. Annemde bi nebze iste girebiliyorum. Yapabiliyosan tutmasan keskeBenim başlarda yoktu. 29. Haftadan sonra başladı.Ay tutmadan dolayı olabiliyor mu? Bende öyleyim dışarıda asla giremiyorum tuvalete. Evde de bazen çok üşeniyorum özellikle geceleri tutuyorum baya Bi
Evde sadece geceleri baya tutuyorum ama sonra baskı hissedince mecbur kalkıp yapıyorumBenmki ondandi ama ben normal zamanda da baska yerlerde baska evlerde girmek istemiyorum. Annemde bi nebze iste girebiliyorum. Yapabiliyosan tutmasan keske
Ben de oğlumda kullanmadim alerjik bebek olmasına rağmen pek kusmazdı. Gerekirse yatağının altına yastık falan koyar aynı eğim veririz illa yatağa gerek yok sanki.Kızlar iki oglumda kullanmadım bu reflü yatagını şartmı alayım mı bilemedim. Bide benim gögüslerim hep yara oluyor emdirirken önceden başlıycagım Bi krem varmı genelde Ayva çekirdeginden jel yapıyordum onu sürüyordum ama hiç yara olmadan nasıl atlatırım
Hiç görmedim ben bunu. Türkiye de olsaydı da aşırı pahalı olurdu kesin.Geçen eltim dedi, bir spray varmış, doğum sonrası genital bölge rahatlaması için. çok işe yarıyormuş. ben şimdi araştırdım lansinoh için buldum ama Türkiye'de yok sanırım, adı ne diye geçiyor bilmiyorum. aklınızda olsun. hayat kurtarıcı dedi bana. Lansinoh Post-Birth Relief Spray
Of 15 bin nedir yaGittim puseti ustune oturan arabalara söylendim söylendim joie litetrax 4 aldim ne almaya gittim ne aldim@Delirella leclerci ankarada bulamadim baginin sürüşü çok hantal geldi joie'yi gosterdi adam bunun sürüşü cok iyi dedi vallahi doona pratikliginde bi sürüşü keyfi var tek elle tak diye kapaniyor sadece puseti ustune koyuyosun dana gibi oluyo amaa zaten kişin cok binmeyecek dedim baktim e bebekte etiket degistiriyorlar zamlari kitliyolar zam etiketi ben agzimi açana kadar buna da gelir diye 6000 tlye aldim bagi puset aparat derken 12bine falan geliyodu S Semasimo Demisti sanirim tente uzunlugu onemli yön degil diye tentesi bayaaa bi uzun ay üstümden büyük bir yük kalkti ya fotosunu da ekledim
Ben boy olarak en uzun 53 cm diye biliyorum. Hayırlısı olsun canım saglıklı olsun da birazda ele avuca gelsin.Valla oglumu 49 cm 2700 dogurdum. Bana suan boyu kilosu hep fazla geldi. Ama 1 hafta ilerde gorunuyo. Hic buyuk bebe dogurcak.gibi hissetmiyorum. Ilk bebegimde de 52 mi 56 mi cm hayirlayamadim ama 3500 e yakin bi kilo gosteriodu ultrason. Bunu da fazla gosteriodur insallah. Babasi anasi kucuk bebe kocaman olmaz heralde
Kahvaltidan sonra bendede basladi baya duzenli ve sancili terlemeye basladim uzandim simdi pek agrim kalmasada baya bebek toplaniyorBende de sanki regl sancısı gibi ağrılar hissediyorum ara ara ama bu kasılma mı bilmiyorum. Çok mu erken bilmesem de yaşıyorum ben de
Benimde bugun oyle ya sol tarafim bacagim kasigim felc sankiBenim kasıgıma giriyor ordan dizime kadar bacagımı sarıyor adet sancısından farklı bebek serleşiyor 50 sn sürüyor bebek oynayınca agrı geçiyor. Ben hiç bilmiyorum sancı nişan su 3 cocugu doguracam ama dogru düzgün hiç nasip olmadı isterdim sancılanmayı felan. Göbegim düşük.
Dogru pozisyon emzirmeyi biliyorum ama gögüs ucum cok büyük ister istemez çatlıyor kabuk baglıyoz. Kremi alıp deniycem ne kadar az acıyla kurtulursam evdeki çocuklarıma faydam dokunur inşallah.Ben de oğlumda kullanmadim alerjik bebek olmasına rağmen pek kusmazdı. Gerekirse yatağının altına yastık falan koyar aynı eğim veririz illa yatağa gerek yok sanki.
Göğüs yarası için lansinoh ya da icerrigi lanolin olan her hangi bir krem başla şimdiden. Benim cildim çok hassas, bu soğuk havalarda bile 1-2 gün duş alamasam.hemen isilik olurum ona rağmen göğüs yaram olmadı çok şükür.
Bir de LLL'nin sitesinden doğru emzirme pozisyonlarını iyice öğren en önemlisi doğru pozisyonda emzirmek.
Analık yükleniyor deseneBenimde bugun oyle ya sol tarafim bacagim kasigim felc sanki
Usul yüklensin valla hic halim yok devrildim yatiyorum daha 2 tanede elime bakan varAnalık yükleniyor desene
Tamam canım hemen alayım çok teşekkür ederimBu tamponlardan bak cnm, emzirirken de sut samimi yaparken de takiyormussun göğsüne, ısıtıp süt kanallarının genişlemesine yardımcı oluyormus
Benim arkadaşım ilk çocuğunda çok çekti göğüs yarasından silikon uçla bile ağlayarak emziriyordu. Sonraki çocuğunda hamilelikten itibaren başlamış yara olmamış bana da o tavsiye etti ben de hamilelikten itibaren başladım benim de yara olmadı çok şükür. İnşallah bunda da hiç olmaz. Arkadaşlarım hamileyken en çok göğüs yarasına iyi gelen şeyler tavsiye ettiler hep. Hepsi nasıl çektiyseKagan Kocatepe onceden kullanmak yersiz ve gereksiz bu onceden kullanmak gerek soylentisi satis stratejisi diyor ama ben de birkac kez surdum yumusacik yapiyor meme ucunu. 37 hafta icinde her gun surmeye baslarim. Zarari yok ne de olsa.
Çok da abartma masajı, memeler uyarilinca doğum tetikleyebiliyor. Senin daha günün var. Eşlerinizi de tembihleyin, şimdiden lohusalık sonuna kadar memelere veda etsinlerZaten az Bi şey sürülüyor hemen bitmez ki. Ben başladım. Msj yaparak sürüyorum
Turkiyede hic rastlmadim. Olsa da dunyayi isterlerGeçen eltim dedi, bir spray varmış, doğum sonrası genital bölge rahatlaması için. çok işe yarıyormuş. ben şimdi araştırdım lansinoh için buldum ama Türkiye'de yok sanırım, adı ne diye geçiyor bilmiyorum. aklınızda olsun. hayat kurtarıcı dedi bana. Lansinoh Post-Birth Relief Spray
Gözümü korkutan o bebeler zatenUsul yüklensin valla hic halim yok devrildim yatiyorum daha 2 tanede elime bakan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?