Yok canım günde 1 defa sabahları sürüyorum sonra ellemiyorum zaten. Benim eş veda edeli çok oldu hem memelere hem başka şeylereBenim arkadaşım ilk çocuğunda çok çekti göğüs yarasından silikon uçla bile ağlayarak emziriyordu. Sonraki çocuğunda hamilelikten itibaren başlamış yara olmamış bana da o tavsiye etti ben de hamilelikten itibaren başladım benim de yara olmadı çok şükür. İnşallah bunda da hiç olmaz. Arkadaşlarım hamileyken en çok göğüs yarasına iyi gelen şeyler tavsiye ettiler hep. Hepsi nasıl çektiyseGeçen oğlumdan kalan eşyaları çıkarttım da burada herkese ne gerek var almayın gerekirse her eczanede var zaten dediğim Philips Avent'in silikon göğüs ucundan bile almışım ama hala sözümün arkasındayım çünkü hiç kullanmamışım
Çok da abartma masajı, memeler uyarilinca doğum tetikleyebiliyor. Senin daha günün var. Eşlerinizi de tembihleyin, şimdiden lohusalık sonuna kadar memelere veda etsinler
Ben de görmedim Türkiye'de hiç. Cezayir'de dağ kekiği çayı ile yıkıyorlar doğumdan sonra dikişlerin çabuk iyileşmesini ve mikrop kalmamasını sağlıyormuş. Zaten baya mucizevi bir şey bu dağ kekiği, oralarda çok yaygın. Ben de yanımda getirdim doğumdan sonra kaynatıp bir şişeyle WC ye koymayı planlıyorum.Geçen eltim dedi, bir spray varmış, doğum sonrası genital bölge rahatlaması için. çok işe yarıyormuş. ben şimdi araştırdım lansinoh için buldum ama Türkiye'de yok sanırım, adı ne diye geçiyor bilmiyorum. aklınızda olsun. hayat kurtarıcı dedi bana. Lansinoh Post-Birth Relief Spray
Normal doğum olacaksa başka şeylere veda etmese daha iyi aslındaYok canım günde 1 defa sabahları sürüyorum sonra ellemiyorum zaten. Benim eş veda edeli çok oldu hem memelere hem başka şeylere
Sabah yine kötüydüm içtim bi ilac gün içinde iyiyim cok sukur gece anlayacağım bakalımNasil oldun? Daha iyi misin peki?
Dr a kontrole gittiğinde bi sorarsın bakalım.. Neyse o zaman olumlama yapalım akan sütlerin bebişi bol bol doyasıya emzireceğin günlere işaret olsunBenim de bı ara akmamaya başlamıştı şu son 2 3 gündür yeniden akmaya başladı ama bugün bir başka aktı yani şaşırdım kaldım. Kuruntu yapma bence iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Konuyla biraz alakasız ama 5 6 7 temmuz olumlama yapmamız gereken günler nette görmüştüm inşallah hayırlısıyla doğum da yaparız sütümüz gelir bebişimizi de besleriz
Allah korusun valla hastalık üstüne dogum cok zor olur bir an önce iyileşelim inşallahAyni durumdayim kardesim. Bugun doktor randevum var. Tek.korkum.iyilesemeden dogumum baslamasi
Normal istiyorum ama onun erken. Belki haftaya bayram olur ona bilemiyorumNormal doğum olacaksa başka şeylere veda etmese daha iyi aslındaÖnden yolu açması iyidir
Sana da gecmiş olsun canım Ben de 3 gün direndim ihlamur karbonatlı su ile gargara filan âma iyiye gitmeyince mecbur içtim, insallah bi iki güne düzelirsem bırakcamGecmis olsun canim bende gecen haftadan beri hastayim ayakta atlatmaya calisiyorum parolla ihlamur, nane limon, bal pekmez vs bogazim hafifledi gibi burun akintisi falan kaldi eklemlerim cok agridi 2 gun gecti sukur onlar doktora gitmedim idrar enfeksiyonu icin antibiyotik kullanmistim bunada yazar diye ilacsiz atlatmaya calistim.. eger ki dayanamiyosun iciceksin baska yolu yok bebegede sanada zor olur .. doktor icebilcegin ilaci verir zaten bebege zarar vercek olsa hic icemezsin bisey..
Zaten doktorum iç demese bebeğe etki eder dese içmezdim kaderime terk olurdumSağol canım içtim ama en az 1 saat daha kıvrandırdı beni.zar zor uyudum.
Bende ya ağrıdan ya başka Bi şeylerden uyuyamıyorum. Hiç deliksiz uyuyamadım 9 aydır. İlk hamilelik ama cidden aşırı zorlanıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Eğer doktorun da sorun görmüyorsa başlanan daha iyi. Enfeksiyon sonucu çok daha kötü olabilir
Amin amin inşallah. Az kaldı. Şu temmuzun ortası Bi gelseydi gerisi kolay geçerdi.
Evet mutlaka faturaları alın gün geçtikçe hastane fiyatları ucuyor bi servet döküyoruz resmen
Keşke sütüm o kadar gelsede kv suratina fiskirtipta ziyan etmesem
Covit değil sukur sadece bogazımda sıkıntı var burun akıntısı bile yok, benim her zaman oldugum hastalık bu zamana kadar korudum kendimi de kacamadım bu sefer, zaten dogum doktoruma da sordum sadece antibiyotik al dediBence aile hekiminin görüşüyle hemen antibiyotik başlama bir dahiliye uzmanına git ya da önce covid testi yaptır, covidsen antibiyotiği boşa içmiş olursun
Bem de 31 agustos sen de benden öncesin ahaha ama brn 31 agustosa kalmam gibi geliyor bana, agustosun ortası gibi dogururumHoşbuldum teşekkür ederim hayırlısıyla doğsunlar insallah aynı haftayız dr um bana 30 agustos demıstı sana tarih soyledıler mı pek gununde gelıcegıne de ınanmıyorum ama bakalım yasayıp gorucez :)
Ay valla ben de bilmiyorum hepsi aynı mı çeşitleri nasıl nasıl değilValla ben hic yorumlara bakmadim kikiz bunlarin hepsi ayni olmuyor mu indirim vardi bitmeden alayim diye aldim gitti kimisi bebek kayiyor yazmişta oyle kaygan bi kumaşi yok bence en kötü üstüne müslin sererim
İyi bari. Nasıl oldun şimdi iyi misinZaten doktorum iç demese bebeğe etki eder dese içmezdim kaderime terk olurdum
Karbonatlı ılık su ile gargara yapıyorum cok rahatlatıyor yoksa öksürğk bogaz yanması felaket. Göründüm göründüm aile hekimime toparlıcam inşPastil kullan canım ılık ballı şeyler tüketmeye çalış limondan uzak dur iyice tahriş ediyor boğazını. Birde bir sağlıkocağına görün en azından canım
Boğaz iyi şimdilik arada öksürük geliyor gece azmazsa insallah. halsizlik devam ediyor bakalım yarına iyi olmayı umut ediyorumİyi bari. Nasıl oldun şimdi iyi misin
Ben şeker diyetinden ötürü 80 de takılı kaldım bir aydır filan hic kilo almıyorum hatta 81 den düştüm, bebek alıyor ama ben almıyorum demekki benim de her yerşm ödem valla el ayak bacak yüz"Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir." Kulliyen yalan. Hep 12 kilo cikiyordu. Bu hafta odemdir, olamaz, bir yanlislik var diye tartilip durdum 1 haftada +2 kilo almisim gibi duruyor. Yani 14 kilo almisim totalde. Nasil basardim ya. Insallah su kalan 2 -3 hadtada bir sey almam. Cok uzuldum. Esim de odemdir odemdir diyor ana insallah odemdir ya.
Aman dikkat et az kaldı da. Çok geçmiş olsunBoğaz iyi şimdilik arada öksürük geliyor gece azmazsa insallah. halsizlik devam ediyor bakalım yarına iyi olmayı umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?