2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım günde 1 defa sabahları sürüyorum sonra ellemiyorum zaten. Benim eş veda edeli çok oldu hem memelere hem başka şeylere

Ben de görmedim Türkiye'de hiç. Cezayir'de dağ kekiği çayı ile yıkıyorlar doğumdan sonra dikişlerin çabuk iyileşmesini ve mikrop kalmamasını sağlıyormuş. Zaten baya mucizevi bir şey bu dağ kekiği, oralarda çok yaygın. Ben de yanımda getirdim doğumdan sonra kaynatıp bir şişeyle WC ye koymayı planlıyorum.

Dr a kontrole gittiğinde bi sorarsın bakalım.. Neyse o zaman olumlama yapalım akan sütlerin bebişi bol bol doyasıya emzireceğin günlere işaret olsun Amin evet dediğin gibi hepimiz hayırlısıyla doğurup o güzel günleri görelim hepberaber

Sana da gecmiş olsun canım Ben de 3 gün direndim ihlamur karbonatlı su ile gargara filan âma iyiye gitmeyince mecbur içtim, insallah bi iki güne düzelirsem bırakcam

Zaten doktorum iç demese bebeğe etki eder dese içmezdim kaderime terk olurdum

Evet mutlaka faturaları alın gün geçtikçe hastane fiyatları ucuyor bi servet döküyoruz resmen

Bence aile hekiminin görüşüyle hemen antibiyotik başlama bir dahiliye uzmanına git ya da önce covid testi yaptır, covidsen antibiyotiği boşa içmiş olursun
Covit değil sukur sadece bogazımda sıkıntı var burun akıntısı bile yok, benim her zaman oldugum hastalık bu zamana kadar korudum kendimi de kacamadım bu sefer, zaten dogum doktoruma da sordum sadece antibiyotik al dedi

Bem de 31 agustos sen de benden öncesin ahaha ama brn 31 agustosa kalmam gibi geliyor bana, agustosun ortası gibi dogururum

Valla ben hic yorumlara bakmadim ki kiz bunlarin hepsi ayni olmuyor mu indirim vardi bitmeden alayim diye aldim gitti kimisi bebek kayiyor yazmişta oyle kaygan bi kumaşi yok bence en kötü üstüne müslin sererim
Ay valla ben de bilmiyorum hepsi aynı mı çeşitleri nasıl nasıl değil öyle bi iki bakayım fiyatler ne oldu diye girmiştim.. puan ve yorumlardan etkilenirim ben hemen, o 3.5 puan diye hiç bakmamıştım ama benim baktığım bu değildi, seninkinim puanı da yorumları da iyiymiş ya kayma azçok olur hepsinde ya dediğin gibi altına bişilerle halledilir o, güle güle kullansın bebiş. Şuydu benim baktığım..

Eklentiler

• IMG_20220705_145256.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 34
Pastil kullan canım ılık ballı şeyler tüketmeye çalış limondan uzak dur iyice tahriş ediyor boğazını. Birde bir sağlıkocağına görün en azından canım
Karbonatlı ılık su ile gargara yapıyorum cok rahatlatıyor yoksa öksürğk bogaz yanması felaket. Göründüm göründüm aile hekimime toparlıcam inş

Ben şeker diyetinden ötürü 80 de takılı kaldım bir aydır filan hic kilo almıyorum hatta 81 den düştüm, bebek alıyor ama ben almıyorum demekki benim de her yerşm ödem valla el ayak bacak yüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…