2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle mi baya inik diyosun yani,hayırlısı olsun korktuğun gibi seni 40-42lere bekletmicek bebişim diyelim o zaman inş ya dr bugün bana kontrolde 34 haftadan itibaren doğum başlamış sayılır, vücut hazırlanır artık çatı kasık ağrıları yaşarsın sıkça, düzenli olmadıkça endişe edecek bir durum yok dedi, işte çekmesi zor o ayrı.. Neyse 1-1.5 aya hepsini unutmuş olacağız bi günde inş

Benim görümcen 3. Yü doğurdu, oturdu agladı sonra lohusa iken buna bakamicam galiba diye, lohusalıgı gecti ay iyiki dogurmusum diyor, tamamen psikolojik olduguna inanıyorum, psikolojik oldugunu bilerek yadayacagız hepimiz bu durumu 1 de olsa 2 de fark etmiyor tamamen hormonsal

Merhaba arkadaşlar, bende 35+2 deyim pazartesi kontrole gittiğimde 34+5 te herşey yolundaydı şükür 2.450 gr olmuş minik kızım 14 ünde tekrar randevumuz var doğumla ilgili de o zaman konuşuruz sanırım. hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Ayy gecmis olsun bak senin doktor bisey vermedi benimki iç dedi, herseyde vardır bir hayır, karbonatlı ılık su ile gargara yap sürekli benim bogaz o şekilde rahatlıyor, bir de buhar makinesi vs varsa calıstır yoksa yattıgın yere havlu ıslat koy nemli olsun. Bebiş maasallah tombik tosbaga olacak herhalde

Maasallah, amin insallah zamanı gecirdik burada sohbet muhabbet dogurcaz az kaldı

Valla ben hic arastirmadim yigenim ben veririm dedi almayacaktimdq sonra baktim 110 tlye dusmuş alayim bari dedim

Ay keske verseydi cok zor iyilesirim ben zaten. Karnonatli auyu yapiim bogazim resmen bicak gibo batiyo bana. Valla oglum ufacikti bu tombik olirsa cok sasiririm

O his bende de oluyor dünyadaki dengenin bozulmuş olması, kötülüklerin haddi hesabı olmaması böyle bi dünya içine getirmekle doğru mı yapıyorum falan diye hep gelir aklıma.. Hele korona da kesinlikle vazgeçmiştim çocuktan.. Haber falan da izlemiyorum uzuunm zamandır.. Ama güzel şeyleri görüp onlara odaklanınca iyi ki diyor insan, inş güzellikler artar da bu endişelerimiz iyice yersizleşir..
Ay az kalmış hey can dorukta Benim de meme ucu yarasındansa bu mastit kabus benim için. o yaraya katlanırım mastit olmasam hiç keşke, ilkinde aylarca ayda en az bi kez bazen de 2 kez mastit oldum..çevremde kimileri belli bi aydan sonra olmadı yada 1-2 kez yaşadılar benim sürekli oldu tek ve hep aynı memede.. İnş yaşamayız kimse yaşamaz..

Beni heyecan bastı ya acaba ne zaman gelicek birde kizlar ben dun haliya sıvı yağ doktum esimde annem gilin bahçede yikarsin diyor mecbur evin halilarinin hepsini yıkamam lazim çünkü ayagimizla icerilerede taşıdık tabi sizce yikayabilirmiyim aksam gelsin ikna etmeye calisicam halı yikamayacilara verelim diye son haftalarim ben hepsini nasıl yikarim

Canim benim ya hayirlisiyla gelsinler insallah bende 36 oldum aramızda bi hafta var bakalim hangimiz önce dogurucaz hic belli olmaz çünkü erkek çocukları 10 gun de geciyor sonra oluyor diyorlar ama hayirlisi

Annesiyle kendi yikasin o zaman tövbe ya egilip kalkamazsin ki zor olur canim

Annesiyle kendi yikasin o zaman tövbe ya egilip kalkamazsin ki zor olur canim
Ben haliyi ayakta yikayamiyorum oturup dizlerimin üzerinde oyle yikiyorum aksam gelsin yağ çekerim artık son haftalarim zarari olur bebisimize falan filan ikna olur insallah

Aa yok nasıl yıkıcaksın zor olur ya.. bide hepsini birden yok hiç girişime sakın, ben yerden bişey almaya eğilirken zorlanıyorum.. Çok ilginç..

Yok artık, bebeğe bsey olsa ne olacak?Bu haftadaki hamileye hali mi yıkabilir? Burada bir arkadaş bahsetmişti 5 aylık bir hamile hali silkelersen bebeğini kaybetmişti. Kesinlikle yapma, meraklıysa kendi yıkasın. Hali yikamaya verseniz ne olacak, abartmasim durumu esiniz

Cok haklısın canım riske atamam

Bende doğumdan sonra bebek için aldığımız göbek bakım seti vardı, onun spreyinden sıkıyordum. Bunda daha almadım ama almak aklımda. Hem bebenin göbeğine sıkıyordum hemde her tuvalet sonrası kendi dikişlerime sıkıp saç kurutma makinası ile iyice kurutuyordum. Dikişler hemen düşmüştü

Ben haliyi ayakta yikayamiyorum oturup dizlerimin üzerinde oyle yikiyorum aksam gelsin yağ çekerim artık son haftalarim zarari olur bebisimize falan filan ikna olur insallah
Esiniz gercekten muzelik. Halilari gondermek icin yag cekmek zorunda kalmaniz cok uzucu. Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…