Öyle mi baya inik diyosun yani,hayırlısı olsun korktuğun gibi seni 40-42lere bekletmicek bebişim diyelim o zaman inşO parmak hesabi degil elim komple arada benim sadece kasik bolgesinde bebek oyle mideye dogru cikmasi yok son aydayiz iner artik ama benim fazla bi inik bakalim hayirlisi .. agri kasilma arada olsa keske oldum mu ard arda basliyo cati kemigi agrisi artti iyice magnezyum falanda fayda etmiyor..
Benim görümcen 3. Yü doğurdu, oturdu agladı sonra lohusa iken buna bakamicam galiba diye, lohusalıgı gecti ay iyiki dogurmusum diyor, tamamen psikolojik olduguna inanıyorum, psikolojik oldugunu bilerek yadayacagız hepimiz bu durumu 1 de olsa 2 de fark etmiyor tamamen hormonsalBenim yaklaşık 17_18 günüm var Sezeryanli halimle iki çocukla napcam korkusu kızımda sütüm gelmedi ama çok aşırı mastit oldum o göğüs ağrısı korkusu miniklerime yetememe korkusu ilk bebek olunca çok kolaymış herşey şimdi iki minikherşeyi aşırı kafaya takıyorum lohusalık dönemi güncelleniyor galiba ama 40'im çıkınca herşey yoluna girecek bunu da biliyorum inşallah
Ayy gecmis olsun bak senin doktor bisey vermedi benimki iç dedi, herseyde vardır bir hayır, karbonatlı ılık su ile gargara yap sürekli benim bogaz o şekilde rahatlıyor, bir de buhar makinesi vs varsa calıstır yoksa yattıgın yere havlu ıslat koy nemli olsun. Bebiş maasallah tombik tosbaga olacak herhaldeDoktordan ciktim. Bebek 2800 49 cm olmus. Tam sayiyi tutturmak imkansiz ama insallah fazlasi degil azidir yoksa nasi dogcak bu bebe diye dusunmekten alamiyorum kendimi. Enfeksiyonum varmis tahlil verdim monurol sase yazdi suyu bol ic dedi. Abisi de 40 i gecip dogmustu bu da erken olmaz gibi duruyo daha yukarda dedi. Bogazim cok fena ona hiiiic bisey vermedi merak etme doguma gecer sen evde ufak cozumler bul ilac yuklemeyelim dedi
Maasallah, amin insallah zamanı gecirdik burada sohbet muhabbet dogurcaz az kaldıMerhaba arkadaşlar, bende 35+2 deyim pazartesi kontrole gittiğimde 34+5 te herşey yolundaydı şükür2.450 gr olmuş minik kızım 14 ünde tekrar randevumuz var doğumla ilgili de o zaman konuşuruz sanırım. hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Valla ben hic arastirmadim yigenim ben veririm dedi almayacaktimdq sonra baktim 110 tlye dusmuş alayim bari dedimAy valla ben de bilmiyorum hepsi aynı mı çeşitleri nasıl nasıl değilöyle bi iki bakayım fiyatler ne oldu diye girmiştim.. puan ve yorumlardan etkilenirim ben hemen, o 3.5 puan diye hiç bakmamıştım ama benim baktığım bu değildi, seninkinim puanı da yorumları da iyiymiş ya kayma azçok olur hepsinde ya dediğin gibi altına bişilerle halledilir o, güle güle kullansın bebiş . Şuydu benim baktığım..
Ay keske verseydi cok zor iyilesirim ben zaten. Karnonatli auyu yapiim bogazim resmen bicak gibo batiyo bana. Valla oglum ufacikti bu tombik olirsa cok sasiririmAyy gecmis olsun bak senin doktor bisey vermedi benimki iç dedi, herseyde vardır bir hayır, karbonatlı ılık su ile gargara yap sürekli benim bogaz o şekilde rahatlıyor, bir de buhar makinesi vs varsa calıstır yoksa yattıgın yere havlu ıslat koy nemli olsun. Bebiş maasallah tombik tosbaga olacak herhalde
O his bende de oluyor dünyadaki dengenin bozulmuş olması, kötülüklerin haddi hesabı olmaması35+0 dan günaydınnnnnn
Meleğimin gelmesine taş çatlasın 1 ay var artık nasipse.
Nasıl heyecanlıyım nasıl korkuyorum anlatamam. Her gün her gün yeni korkular doğuyor içime. Ne yapacağım nasıl olacak vs vs. Dünya çok kötü. Diyorum ki acaba ona haksızlık mı yaptım böyle kötü bir dünyaya getirecek olarakAy depreştim yine
60.2 kilo olmuşum bugün itibari ile. Toplamda 7.2 kilo almış oldum.
Ağrılarım da artmaya başladı. Sürekli kasılmam oluyor. Bazılarında sancı giriyor bazılarında sadece kasıldığını hissediyorum
Bebüküm için her gün artık muzlu süt+soda içiyorum.
Diyetime eskisi kadar sıkı sadık kalamıyorum. Nazar ettiniz
Haftaya salı hurma ada çayı squat vs tarzı şeylere başlıyorum artık beni kimse tutamaz. Zaten benim kız zor duruyor içerde çok beklemez herhalde. Ha inat eder içimde bir yerlere tutunur bırakmazsa o ayrı tabi.
Garip rüyalar serisine devam ediyorum. Kızımın kilosuna o kadar takmışım ki rüyamda soruyorum doktora bana 7 kat kahve falı büyüklüğünde diyoronu hesaplamaya çalışıyordum bir de
En önemli soru geliyor size. Bebek kanala ne zaman girer? Girdiğini nasıl anlarız ya da anlar mıyız? Benim karnım zaten aşağıda biraz. Yani ben nefes almakta ya da mide konusunda sorun yaşamıyorum. Ekstra bir belirtisi oluyor mu?
Ay az kalmış hey can doruktaBenim yaklaşık 17_18 günüm var Sezeryanli halimle iki çocukla napcam korkusu kızımda sütüm gelmedi ama çok aşırı mastit oldum o göğüs ağrısı korkusu miniklerime yetememe korkusu ilk bebek olunca çok kolaymış herşey şimdi iki minikherşeyi aşırı kafaya takıyorum lohusalık dönemi güncelleniyor galiba ama 40'im çıkınca herşey yoluna girecek bunu da biliyorum inşallah
Canim benim ya hayirlisiyla gelsinler insallah bende 36 oldum aramızda bi hafta var bakalim hangimiz önce dogurucaz hic belli olmaz çünkü erkek çocukları 10 gun de geciyor sonra oluyor diyorlar ama hayirlisi35+0 dan günaydınnnnnn
Meleğimin gelmesine taş çatlasın 1 ay var artık nasipse.
Nasıl heyecanlıyım nasıl korkuyorum anlatamam. Her gün her gün yeni korkular doğuyor içime. Ne yapacağım nasıl olacak vs vs. Dünya çok kötü. Diyorum ki acaba ona haksızlık mı yaptım böyle kötü bir dünyaya getirecek olarakAy depreştim yine
60.2 kilo olmuşum bugün itibari ile. Toplamda 7.2 kilo almış oldum.
Ağrılarım da artmaya başladı. Sürekli kasılmam oluyor. Bazılarında sancı giriyor bazılarında sadece kasıldığını hissediyorum
Bebüküm için her gün artık muzlu süt+soda içiyorum.
Diyetime eskisi kadar sıkı sadık kalamıyorum. Nazar ettiniz
Haftaya salı hurma ada çayı squat vs tarzı şeylere başlıyorum artık beni kimse tutamaz. Zaten benim kız zor duruyor içerde çok beklemez herhalde. Ha inat eder içimde bir yerlere tutunur bırakmazsa o ayrı tabi.
Garip rüyalar serisine devam ediyorum. Kızımın kilosuna o kadar takmışım ki rüyamda soruyorum doktora bana 7 kat kahve falı büyüklüğünde diyoronu hesaplamaya çalışıyordum bir de
En önemli soru geliyor size. Bebek kanala ne zaman girer? Girdiğini nasıl anlarız ya da anlar mıyız? Benim karnım zaten aşağıda biraz. Yani ben nefes almakta ya da mide konusunda sorun yaşamıyorum. Ekstra bir belirtisi oluyor mu?
Annesiyle kendi yikasin o zaman tövbe ya egilip kalkamazsin ki zor olur canimBeni heyecan bastı ya acaba ne zaman gelicek birde kizlar ben dun haliya sıvı yağ doktumesimde annem gilin bahçede yikarsin diyor mecbur evin halilarinin hepsini yıkamam lazim çünkü ayagimizla icerilerede taşıdık tabi sizce yikayabilirmiyim aksam gelsin ikna etmeye calisicam halı yikamayacilara verelim diye son haftalarim ben hepsini nasıl yikarim
110 a mı aldın iyi almışın, şimdi 220 TL, bende almayı düşünüyorum şuanValla ben hic arastirmadim yigenim ben veririm dedi almayacaktimdq sonra baktim 110 tlye dusmuş alayim bari dedim
Annesi nerde yikayacak yaşlı ya 70 in üzerinde yaşı galiba kendide yikarmi hic hadi diyelim yikadi dunyaninsonu geldi kaynanam derki hele bakAnnesiyle kendi yikasin o zaman tövbe ya egilip kalkamazsin ki zor olur canim
Ben haliyi ayakta yikayamiyorum oturup dizlerimin üzerinde oyle yikiyorum aksam gelsin yağ çekerim artıkAnnesiyle kendi yikasin o zaman tövbe ya egilip kalkamazsin ki zor olur canim
Aa yok nasıl yıkıcaksın zor olur ya.. bide hepsini birden yok hiç girişime sakın, ben yerden bişey almaya eğilirken zorlanıyorum.. Çok ilginç..Beni heyecan bastı ya acaba ne zaman gelicek birde kizlar ben dun haliya sıvı yağ doktumesimde annem gilin bahçede yikarsin diyor mecbur evin halilarinin hepsini yıkamam lazim çünkü ayagimizla icerilerede taşıdık tabi sizce yikayabilirmiyim aksam gelsin ikna etmeye calisicam halı yikamayacilara verelim diye son haftalarim ben hepsini nasıl yikarim
Yok artık, bebeğe bsey olsa ne olacak?Bu haftadaki hamileye hali mi yıkabilir? Burada bir arkadaş bahsetmişti 5 aylık bir hamile hali silkelersen bebeğini kaybetmişti. Kesinlikle yapma, meraklıysa kendi yıkasın. Hali yikamaya verseniz ne olacak, abartmasim durumu esinizBeni heyecan bastı ya acaba ne zaman gelicek birde kizlar ben dun haliya sıvı yağ doktumesimde annem gilin bahçede yikarsin diyor mecbur evin halilarinin hepsini yıkamam lazim çünkü ayagimizla icerilerede taşıdık tabi sizce yikayabilirmiyim aksam gelsin ikna etmeye calisicam halı yikamayacilara verelim diye son haftalarim ben hepsini nasıl yikarim
Yok artık, bebeğe bsey olsa ne olacak?Bu haftadaki hamileye hali mi yıkabilir? Burada bir arkadaş bahsetmişti 5 aylık bir hamile hali silkelersen bebeğini kaybetmişti. Kesinlikle yapma, meraklıysa kendi yıkasın. Hali yikamaya
Bende doğumdan sonra bebek için aldığımız göbek bakım seti vardı, onun spreyinden sıkıyordum. Bunda daha almadım ama almak aklımda. Hem bebenin göbeğine sıkıyordum hemde her tuvalet sonrası kendi dikişlerime sıkıp saç kurutma makinası ile iyice kurutuyordum. Dikişler hemen düşmüştüBen de görmedim Türkiye'de hiç. Cezayir'de dağ kekiği çayı ile yıkıyorlar doğumdan sonra dikişlerin çabuk iyileşmesini ve mikrop kalmamasını sağlıyormuş. Zaten baya mucizevi bir şey bu dağ kekiği, oralarda çok yaygın. Ben de yanımda getirdim doğumdan sonra kaynatıp bir şişeyle WC ye koymayı planlıyorum.
Evet ben agirlasmisim nasil yikarim ya vermesede oyle kalsin amanAa yok nasıl yıkıcaksın zor olur ya.. bide hepsini birden yok hiç girişime sakın, ben yerden bişey almaya eğilirken zorlanıyorum.. Çok ilginç..
Esiniz gercekten muzelik. Halilari gondermek icin yag cekmek zorunda kalmaniz cok uzucu. Allah sabir versinBen haliyi ayakta yikayamiyorum oturup dizlerimin üzerinde oyle yikiyorum aksam gelsin yağ çekerim artıkson haftalarim zarari olur bebisimize falan filan ikna olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?