Ağırlaşmasan bile hamileyken bunu istemesi çok yanlış da neyse artık.. Sakın yapma.. Yağ da çekme niye çekesin ki yüz verilecek bir durum değil bu.. O sana yağ çeksin.. Boşver kalsın öyle vermezse de..Evet ben agirlasmisim nasil yikarim ya vermesede oyle kalsin aman
Sen tabiki yıkayamazsın canım öyle bişey yapma sakın. Ver yıkamacıya ama sıvıyağ çıkmaz diye biliyorum benimde halıma oğlum dökmüştü kaç kez yıkamaya verdim en son attım çöpeBeni heyecan bastı ya acaba ne zaman gelicek birde kizlar ben dun haliya sıvı yağ doktumesimde annem gilin bahçede yikarsin diyor mecbur evin halilarinin hepsini yıkamam lazim çünkü ayagimizla icerilerede taşıdık tabi sizce yikayabilirmiyim aksam gelsin ikna etmeye calisicam halı yikamayacilara verelim diye son haftalarim ben hepsini nasıl yikarim
Senden ve bebeginden kıymetli değilCok haklısın canım riske atamam
Eşinizin halıları yıkarsın demesi çok sinir bozucu. Ben son 1 aydır bulaşıkları bile yıkamıyorum. Göbeğim sürekli mutfak tezgahına değiyor diye eşime rica ettim doğuma kadar bulaşık işi onda. Hatta çoğu eğilme işini bile eşim yapıyor. Yerleri ben ayakta süpürüyorum o siliyor. Bu bebeği ikimiz yaptıysak sorumluluğunu ikimiz alacağızBeni heyecan bastı ya acaba ne zaman gelicek birde kizlar ben dun haliya sıvı yağ doktumesimde annem gilin bahçede yikarsin diyor mecbur evin halilarinin hepsini yıkamam lazim çünkü ayagimizla icerilerede taşıdık tabi sizce yikayabilirmiyim aksam gelsin ikna etmeye calisicam halı yikamayacilara verelim diye son haftalarim ben hepsini nasıl yikarim
Annesi nerde yikayacak yaşlı ya 70 in üzerinde yaşı galiba kendide yikarmi hic hadi diyelim yikadi dunyaninsonu geldi kaynanam derki hele bak
At haliyi çöpe gitsin yikatmiyosa haki yikaymak için ikna etmeye calismak bike üzücü biraz düşüncesizmiş eşin canim yikatmiyodan haliyi atiyorum haberin olsun nasilsa yenisini sen alcaksin deBen haliyi ayakta yikayamiyorum oturup dizlerimin üzerinde oyle yikiyorum aksam gelsin yağ çekerim artıkson haftalarim zarari olur bebisimize falan filan ikna olur insallah
Daha dün yeni bir leke çıkarıcı öğrendim sizinle paylaşayım. Domol diye bir markanın leke çıkarıcı spreyi bütün lekeleri çıkarıyormuş. Kayınvalidem hep onu kullanıyormuş. Bende bugün rossmandan aldım. Bebek kaka yaptığında lekesi çok zor çıkıyor onu sıkıp makineye atınca hemen çıkıyormuşSen tabiki yıkayamazsın canım öyle bişey yapma sakın. Ver yıkamacıya ama sıvıyağ çıkmaz diye biliyorum benimde halıma oğlum dökmüştü kaç kez yıkamaya verdim en son attım çöpe
Aynen 1 saatte baya duzenli geldi baya korktum bu kadar erken olsun istemem kesinlikle kazasiz belasiz kurtulalim biran once insallah yaÖyle mi baya inik diyosun yani,hayırlısı olsun korktuğun gibi seni 40-42lere bekletmicek bebişim diyelim o zaman inşya dr bugün bana kontrolde 34 haftadan itibaren doğum başlamış sayılır, vücut hazırlanır artık çatı kasık ağrıları yaşarsın sıkça, düzenli olmadıkça endişe edecek bir durum yok dedi, işte çekmesi zor o ayrı.. Neyse 1-1.5 aya hepsini unutmuş olacağız bi günde inş
Ben olsam yıkatmam yalatirim.Annesiyle kendi yikasin o zaman tövbe ya egilip kalkamazsin ki zor olur canim
Aslinda farkli markalar icin olabilir ya. Dogum sonrasi rahatlatici spray diye bir sey olmasi lazim adi. Kiz diyor k pahali bir sey de degil ama maasini isteseler verirdim. O kadar rahatlatici bir spray.Turkiyede hic rastlmadim. Olsa da dunyayi isterler
Tetra yapragini kaynatip onunla yikiyordu bizimkilerde ( bulgaristan gocmenleri) bende vardi aslinda, bir arayayim bakalim.Ben de görmedim Türkiye'de hiç. Cezayir'de dağ kekiği çayı ile yıkıyorlar doğumdan sonra dikişlerin çabuk iyileşmesini ve mikrop kalmamasını sağlıyormuş. Zaten baya mucizevi bir şey bu dağ kekiği, oralarda çok yaygın. Ben de yanımda getirdim doğumdan sonra kaynatıp bir şişeyle WC ye koymayı planlıyorum.
Evet cok dokunmamak lazim. Meme ucu uyarimiyla dogumu baslatan kadini okudum gecen gun ssvd grubunda. Sancilari bir noktada kesilmis ilerlememis. Doktor 1 saat kadar meme uclarini uyar demis. 40. Dakikada sancilari baslamis yeniden. Aman dikkat.Zaten az Bi şey sürülüyor hemen bitmez ki. Ben başladım. Msj yaparak sürüyorum
Evet ya ama sanki artık zaman geçmiyorMaasallah, amin insallah zamanı gecirdik burada sohbet muhabbet dogurcaz az kaldı
Ayy Domolun her ürününe bayılıyorum. Sıvı deterjanı var pembe renk çok iyi leke çıkartıyor ve temizliyor. Banyo ürünlerini çok kullanıyorum birde cam silme mendilleri ile evdeki ayna ve tvyi siliyorum çok başarılı ürünleri. Eminim leke çıkartıcısıda çok iyidir. Ebebeğin leke çıkartıcı spreyide kakalarda ve ek gıda döneminde çok etkiliydi kullanmıştım. Ama yağ lekesini kendim çıkartmayı denemedim zaten çıkacak gibi değildi. Ben 5Litre yağın azını tam kapatmamışım yerde duruyordu mutfakta. Oğlumda devirince oluk oluk halıya akmıştı. Yıkansada yağ lekesi ve ağır kokusu kalmıştı. O yüzden çöp oldu maalesefDaha dün yeni bir leke çıkarıcı öğrendim sizinle paylaşayım. Domol diye bir markanın leke çıkarıcı spreyi bütün lekeleri çıkarıyormuş. Kayınvalidem hep onu kullanıyormuş. Bende bugün rossmandan aldım. Bebek kaka yaptığında lekesi çok zor çıkıyor onu sıkıp makineye atınca hemen çıkıyormuş
Sağlıkla hayırla büyütelim inşallah. Ara ara gelenler geliyor işte.O his bende de oluyor dünyadaki dengenin bozulmuş olması, kötülüklerin haddi hesabı olmamasıböyle bi dünya içine getirmekle doğru mı yapıyorum falan diye hep gelir aklıma.. Hele korona da kesinlikle vazgeçmiştim çocuktan.. Haber falan da izlemiyorum uzuunm zamandır.. Ama güzel şeyleri görüp onlara odaklanınca iyi ki diyor insan, inş güzellikler artar da bu endişelerimiz iyice yersizleşir..
Ay az kalmış hey can doruktaBenim de meme ucu yarasındansa bu mastit kabus benim için. o yaraya katlanırım mastit olmasam hiç keşke, ilkinde aylarca ayda en az bi kez bazen de 2 kez mastit oldum..çevremde kimileri belli bi aydan sonra olmadı yada 1-2 kez yaşadılar benim sürekli oldu tek ve hep aynı memede.. İnş yaşamayız kimse yaşamaz..
İnşallah bugün son yarına iyileşeceksin öyle hissediyorum :) uyumak dinlenmek en iyisi. Ben tüm gün yattığımda hiçbişeyim kalmıyorBoğaz iyi şimdilik arada öksürük geliyor gece azmazsa insallah. halsizlik devam ediyor bakalım yarına iyi olmayı umut ediyorum
Hahah inşallah ben şöyle 37 38 de sağlıkla doğum yaparım benim kızın pek beklemeye niyeti de yok gibi.Canim benim ya hayirlisiyla gelsinler insallah bende 36 oldum aramızda bi hafta var bakalim hangimiz önce dogurucaz hic belli olmaz çünkü erkek çocukları 10 gun de geciyor sonra oluyor diyorlar ama hayirlisi
Yok ya ben öyle uzun uzadıya bi şey yapmıyorum ki. Uyarılavak kadar bile değil yani. Kremi sürene kadar ki sadece sabahları 1 kere sonra ellemiyorum bileEvet cok dokunmamak lazim. Meme ucu uyarimiyla dogumu baslatan kadini okudum gecen gun ssvd grubunda. Sancilari bir noktada kesilmis ilerlememis. Doktor 1 saat kadar meme uclarini uyar demis. 40. Dakikada sancilari baslamis yeniden. Aman dikkat.
Normal doğum yapanların kullandığı bişey ama değil mi? Sezeryan da da işe yarıyor mu acaba. Eğer her ikisinde de kullanılıyorsa Hostes arkadaşım var yurtdışı uçuşu varsa baksın diyeceğim benim içinAslinda farkli markalar icin olabilir ya. Dogum sonrasi rahatlatici spray diye bir sey olmasi lazim adi. Kiz diyor k pahali bir sey de degil ama maasini isteseler verirdim. O kadar rahatlatici bir spray.
Sadece normal dogum icin genital bolgede kullaniliyormus.Normal doğum yapanların kullandığı bişey ama değil mi? Sezeryan da da işe yarıyor mu acaba. Eğer her ikisinde de kullanılıyorsa Hostes arkadaşım var yurtdışı uçuşu varsa baksın diyeceğim benim için
Sizin eşinizde bir tuhaf yani. En başından beri bana garip geliyor. Öyle şey mi olur. Valla benim halılarım o kadar pisti ki anlatamam. Eşim yıkadı hepsini elinden geldiğince. Yıkarsın ne demek? Hiç mi sizi düşünmüyor.. sakın yapmayın kalırsa kalsın senden bebeğinden önemli değil hiç bir şeyBeni heyecan bastı ya acaba ne zaman gelicek birde kizlar ben dun haliya sıvı yağ doktumesimde annem gilin bahçede yikarsin diyor mecbur evin halilarinin hepsini yıkamam lazim çünkü ayagimizla icerilerede taşıdık tabi sizce yikayabilirmiyim aksam gelsin ikna etmeye calisicam halı yikamayacilara verelim diye son haftalarim ben hepsini nasıl yikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?