2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben agirlasmisim nasil yikarim ya vermesede oyle kalsin aman
Ağırlaşmasan bile hamileyken bunu istemesi çok yanlış da neyse artık.. Sakın yapma.. Yağ da çekme niye çekesin ki yüz verilecek bir durum değil bu.. O sana yağ çeksin.. Boşver kalsın öyle vermezse de..

Sen tabiki yıkayamazsın canım öyle bişey yapma sakın. Ver yıkamacıya ama sıvıyağ çıkmaz diye biliyorum benimde halıma oğlum dökmüştü kaç kez yıkamaya verdim en son attım çöpe

Eşinizin halıları yıkarsın demesi çok sinir bozucu. Ben son 1 aydır bulaşıkları bile yıkamıyorum. Göbeğim sürekli mutfak tezgahına değiyor diye eşime rica ettim doğuma kadar bulaşık işi onda. Hatta çoğu eğilme işini bile eşim yapıyor. Yerleri ben ayakta süpürüyorum o siliyor. Bu bebeği ikimiz yaptıysak sorumluluğunu ikimiz alacağız

Annesi nerde yikayacak yaşlı ya 70 in üzerinde yaşı galiba kendide yikarmi hic hadi diyelim yikadi dunyaninsonu geldi kaynanam derki hele bak

Ben haliyi ayakta yikayamiyorum oturup dizlerimin üzerinde oyle yikiyorum aksam gelsin yağ çekerim artık son haftalarim zarari olur bebisimize falan filan ikna olur insallah
At haliyi çöpe gitsin yikatmiyosa haki yikaymak için ikna etmeye calismak bike üzücü biraz düşüncesizmiş eşin canim yikatmiyodan haliyi atiyorum haberin olsun nasilsa yenisini sen alcaksin de

Sen tabiki yıkayamazsın canım öyle bişey yapma sakın. Ver yıkamacıya ama sıvıyağ çıkmaz diye biliyorum benimde halıma oğlum dökmüştü kaç kez yıkamaya verdim en son attım çöpe
Daha dün yeni bir leke çıkarıcı öğrendim sizinle paylaşayım. Domol diye bir markanın leke çıkarıcı spreyi bütün lekeleri çıkarıyormuş. Kayınvalidem hep onu kullanıyormuş. Bende bugün rossmandan aldım. Bebek kaka yaptığında lekesi çok zor çıkıyor onu sıkıp makineye atınca hemen çıkıyormuş

Aynen 1 saatte baya duzenli geldi baya korktum bu kadar erken olsun istemem kesinlikle kazasiz belasiz kurtulalim biran once insallah ya agrilar basladi aynen catida cok siddetli ozellikle sol tarafim yururken destek aliyorum duvardan simdiden bitmis hissediyorum kendimi yaşlanmısım yahu

Tetra yapragini kaynatip onunla yikiyordu bizimkilerde ( bulgaristan gocmenleri) bende vardi aslinda, bir arayayim bakalim.

Zaten az Bi şey sürülüyor hemen bitmez ki. Ben başladım. Msj yaparak sürüyorum
Evet cok dokunmamak lazim. Meme ucu uyarimiyla dogumu baslatan kadini okudum gecen gun ssvd grubunda. Sancilari bir noktada kesilmis ilerlememis. Doktor 1 saat kadar meme uclarini uyar demis. 40. Dakikada sancilari baslamis yeniden. Aman dikkat.

Ayy Domolun her ürününe bayılıyorum. Sıvı deterjanı var pembe renk çok iyi leke çıkartıyor ve temizliyor. Banyo ürünlerini çok kullanıyorum birde cam silme mendilleri ile evdeki ayna ve tvyi siliyorum çok başarılı ürünleri. Eminim leke çıkartıcısıda çok iyidir. Ebebeğin leke çıkartıcı spreyide kakalarda ve ek gıda döneminde çok etkiliydi kullanmıştım. Ama yağ lekesini kendim çıkartmayı denemedim zaten çıkacak gibi değildi. Ben 5Litre yağın azını tam kapatmamışım yerde duruyordu mutfakta. Oğlumda devirince oluk oluk halıya akmıştı. Yıkansada yağ lekesi ve ağır kokusu kalmıştı. O yüzden çöp oldu maalesef

Sağlıkla hayırla büyütelim inşallah. Ara ara gelenler geliyor işte.

Boğaz iyi şimdilik arada öksürük geliyor gece azmazsa insallah. halsizlik devam ediyor bakalım yarına iyi olmayı umut ediyorum
İnşallah bugün son yarına iyileşeceksin öyle hissediyorum :) uyumak dinlenmek en iyisi. Ben tüm gün yattığımda hiçbişeyim kalmıyor

Canim benim ya hayirlisiyla gelsinler insallah bende 36 oldum aramızda bi hafta var bakalim hangimiz önce dogurucaz hic belli olmaz çünkü erkek çocukları 10 gun de geciyor sonra oluyor diyorlar ama hayirlisi
Hahah inşallah ben şöyle 37 38 de sağlıkla doğum yaparım benim kızın pek beklemeye niyeti de yok gibi.
Evet cok dokunmamak lazim. Meme ucu uyarimiyla dogumu baslatan kadini okudum gecen gun ssvd grubunda. Sancilari bir noktada kesilmis ilerlememis. Doktor 1 saat kadar meme uclarini uyar demis. 40. Dakikada sancilari baslamis yeniden. Aman dikkat.
Yok ya ben öyle uzun uzadıya bi şey yapmıyorum ki. Uyarılavak kadar bile değil yani. Kremi sürene kadar ki sadece sabahları 1 kere sonra ellemiyorum bile

Aslinda farkli markalar icin olabilir ya. Dogum sonrasi rahatlatici spray diye bir sey olmasi lazim adi. Kiz diyor k pahali bir sey de degil ama maasini isteseler verirdim. O kadar rahatlatici bir spray.
Normal doğum yapanların kullandığı bişey ama değil mi? Sezeryan da da işe yarıyor mu acaba. Eğer her ikisinde de kullanılıyorsa Hostes arkadaşım var yurtdışı uçuşu varsa baksın diyeceğim benim için

Sadece normal dogum icin genital bolgede kullaniliyormus.

Sizin eşinizde bir tuhaf yani. En başından beri bana garip geliyor. Öyle şey mi olur. Valla benim halılarım o kadar pisti ki anlatamam. Eşim yıkadı hepsini elinden geldiğince. Yıkarsın ne demek? Hiç mi sizi düşünmüyor.. sakın yapmayın kalırsa kalsın senden bebeğinden önemli değil hiç bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…