Ayy ama çok çok tatlı oluyorlarEn iyisini yaparsın canım sağlık bu şakaya gelmez. Ya bide bebek öpmek nedir suratı zaten bizim ağzımız kadar
Aynen öyle iğrençAy evet ya bide bu sıcakta hiç çekilmiyor ıyyel kadar bebeği de görmesinler yani eksilmezler diyecem ama kafa direk görmemişin çocuğu olmuşa çalışıyor
Ben kızda erken doğum olunca söylememiştim çoğu kişi 40 çıktıktan sonra öğrendi bunda da eve gelmesi muhtemel kişilere doğum eylülde diyorum
Sağol canım benim inşallah bakalm kendimi iyi hissediyorum inşallah minik masalda iyidirHadi inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin. Mecbur calışınca sona kaldı desene. Evi nekadar temizlersem temizliyim yine aynı oluyor çocuklar sagolsun. Ördüğün süsün fotosunu atsana ben bunda hiç bişey yapmadım ve cok kararsızım.
Offf çok fena olmuş onların. Ama şimdi böyle ağır geçmiyormuş covid. Beni boğaz ağrısı çok yormuştı. Onun harici iyiydimBenim ateş yoktu eşim ve kızım 39 dereceleri gördü hatta eşiminki 40'a kadar çıkıyordu geceleri onlar 10-15 gün çektiler hatta kızımın son molar dişlerin 4' unu birden çıkarmıştı hasta olmuştu o yeni geçti covid oldu hastanede yattı onlar uzun süreli halsizlik yaşadılar iştahsızlık tat alma yoktu ağzı aci oluyordu eşimin. Ama bende onlardan çok çok sonra ilk gün saç diplerime kadar ağrıdı geçti boğazım ağrıdı sesim kısıldı o kadardoktorum da o covid değildir dedi ben test yaptırmamistim
MaşallahDoktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi
Haklısın canım ama burda biz bize destek olunca daha çabuk geçecek inşallahzamanı gelenler doğurmaya başlasa ortam şenlik olacak anlamayacağız zamanı
Geçmiş olsun canımm inşallah ufaklık zamanında gelsin aceleci ne bu Ağustos bebeleri
Kızlar bir kaç gündür büyük tuvalete çıkınca rektal bölgeden çokaz kan geliyor telaslanmam lazim mi
Kız kokla işte sen anasın birşey olmaz ama sende yalama bebeyi salın yavruları rahat etsinlerAyy ama çok çok tatlı oluyorlarmissler gibi kokuyorlar cennet kokulular insan zor dayanır yaa pamuk pamuk
Ayy yok kıyıpta opemem boynunu koklarimKız kokla işte sen anasın birşey olmaz ama sende yalama bebeyi salın yavruları rahat etsinler
Eminim canim kabızlık falan yok ıkınmiyorum peceteye geliyor rektal bölgesinden sonra kaşıntı basliyorRektumdan geldiğinde emin misin? Ikindigindan vajenden de
Ohh çok şükür canımm gözün aydın iyi haberlerini almak çok sevindirdi beni inan ki aklımdaydın sabahtan beri maaşaallah minik oğlunada sanadaCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Ağrı acı yok sanirim, anlattigin anal fissure benziyor kanama ve kaşıntı, değildir insallahEminim canim kabızlık falan yok ıkınmiyorum peceteye geliyor rektal bölgesinden sonra kaşıntı basliyor
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın bebek büyüyor basisi iyice artıyor inşallah birkaç hafta daha beklerSelam arkadaşlar,
Bugun 33.haftada olaylı başladım güne biraz...Ara ara regl ağrısı oluyordu (bel ve kasigimda), sabaha geçiyordu ama geçmedi bu kez, + bel ağrım da arttı... Malum rahmimde dikiş var, her ağrıda nst ye giriyorum mecburen 26.haftadan beri...
Hastaneye geldim, bebek iyi, nst de sadece 1 kez konstrüksiyon varmış 20 dakikada, doktor 1 kez olduğu için şu an sorun yok ama serum verelim, bir rahatlasın vücudun dedi... serum bekliyorum şimdi, serum sonrasi yine bakacak, umarım temmuz ayının sağlıkla bitiririz biz de
Ben öpmemiştim ama nasıl sarılıp koklamıştım anlatamam bide dogumdan hemen sonra almışlardı ya benim kızı o 15 gün 8 aydan uzun sürmüştü kavuşunca analık işte kapkara 2 kiloluk bebe dünya güzeli gelmiştiAyy yok kıyıpta opemem boynunu koklarimkızz o kadar çekiyoruz biz opmeyek de kim öpsün opmem herhalde galiba sanırsam
Sağol canım inşallah 15-7 13 /9 14/8 13/8 11/7 bu değerleri gördüm 3 4 gündür bakalm dokror ne der hayrlisi inşallahYarın güzel haberlerini bekliyoruz canım gönlümüzdeki gibi kolay doğumlarımız olsun inşallahtansiyon kaçlara çıkıyor peki
Sayfadaki anne adaylarına nazar değdi gerçekten çok geçmiş olsun covid olabilirsiniz sizin gibi belirtileri yaşayan birkaç arkadaş vardı inşallah en kısa sürede çabucak atlatırsınKızlar çok hastayım
Bademciklerim şiş, ateş öksürük vucut ağrısı
Birsürü işimi hallederim diye iple çektiğim bayram tatili resmen boşa gitti
Nefes almakta zorlanıyorum burnum boğazım tıkalı
Gece sabahlara kadar uyumaya çalışıyorum olmuyo
Resmen hiç bişey yapamıyorum
Test de yaptırmadım
Kovid mi değil mi belli değil
Siz napıyosunuz hiç giremedim buraya da
Ayyy geliyor doğumlarDoktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi
Çok geçmiş olsun canım covid için test wersen iyi olurdu parol iç biraz rahatlatr inşallahKızlar çok hastayım
Bademciklerim şiş, ateş öksürük vucut ağrısı
Birsürü işimi hallederim diye iple çektiğim bayram tatili resmen boşa gitti
Nefes almakta zorlanıyorum burnum boğazım tıkalı
Gece sabahlara kadar uyumaya çalışıyorum olmuyo
Resmen hiç bişey yapamıyorum
Test de yaptırmadım
Kovid mi değil mi belli değil
Siz napıyosunuz hiç giremedim buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?