2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşlllahh doğum yapanlar mı var
Benim daha çantam bile hazır değil
Oturup ağlıycam şimdi

En azından eşim bir isim önerisiyle geldi kızlar
Sizce nasıl bir yorum yapın

Açelya mira koyalım diyo
Açelya mira güzel bir isim özellikle açelya son zamanlarda koyduğunu çevremde pek duymadım

Çok şükür yine o kadar yükselmemiş bence bekleyecek doktor
Ayyy inşallah inşallah canimmm bebiş kilo almamıştı hiç en son umarım suyu da iyiyse bende biraz daha direnebilirim şuan bende psikolojik olarak hazır hissetmiyorum

Geçmiş olsun canım ama illa covid diye odaklanma bak ateşte varmış git anlat durumu gerekli testler yapılsın belki ilaç falan gereklidir. Kendine niye bekleyerek eziyet ediyorsun

Benim kızımı bir görseydin 1 kg'di su minnacık kuşlar yumurtadan ilk çıktığı hali var ya derisi incecik aynen öyleydi gören bu bebe için mi bizi kabul etmiyorsun der yani ama benim ve babası için dünyalar güzeliydi birde gazliydi iyice kızarıp morariyordu aman Allahım büyüdükçe çok güzelleşti ama şu var bu bebem kızımın 3 aylık halı gibi doğacak Allah'ın izniyle inşallah ayy gerçekten opemeyiz benim kız çok hassas, çok duygusal nasıl kucağımıza alacağız onu bile bilmiyorum hep konuşuyorum ama nasıl olur bilmiyorum en çokta bu beni tedirgin ediyor ayy geçen gün bebek için emzik aldım hazırladım kızım onu almış emiyor şaşırdım valla

Geçmiş olsun uzun kalmışsınız ama önemli olan sağlıkla çıkmış olmanız çok şükür Aynı zamanda da gözünüz aydı bebişe kavuştunuz sağlıkla ne güzel o karın bastırma kabus gibi anlatıyor herkes, heryerde de yok sanırım. Bende kum torbası koymuşlardı bastırma olmadı..

Ayyy inşallah inşallah canimmm bebiş kilo almamıştı hiç en son umarım suyu da iyiyse bende biraz daha direnebilirim şuan bende psikolojik olarak hazır hissetmiyorum
Biliyorsun kilo belli haftalardan sonra hiç önemli değil canım yeterki organ gelişimi olsun psikolojik olarak hazır mıyız diye anket yapsak çoğumuz hazır değilim der hele de tecrübeliler

Maşallah barekAllah bebiş çok iyi maşallah en hayırlı bir zamanda gelir inşallah canım
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın sonunda kavuştun 9 aylık hasret bitti. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah. Karnı bastırma olayını duydum sezaryen olan arkadaslarımdan ve Ebeden karnı boşaltmak için yapıyorlar.
Çok gecmiş olsun. Seni iyi ol ve bebiş olsun işler sonrada olur. Bence acile git test yaptır. Doktoruna da söyle canım daha fazla bekleme bayram tatilinde de beklemişsin

Benim sezaryende ne bastırma yaptilar ne kum torbası koydular ama çalıştığım hastanede kum torbası koyuyorlardı

Olsun canım yastığı kullanmayacağım zaten anneme söyledim halledecek yastığı

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sizede geçmiş olsun biran önce iylesirsiniz inşallah

Ayyy doğum mu oldu Şimdi gördüm çok geçmiş olsun şifa diliyorum size bebiş de hoşgelmiş sağlıkla büyütün

Çok güzeller çok can parçaları bambaşka geliyor göze biz daha abladaki haftayı atlatamadık şuan ki hedef o benim için, doktor bekler diyor ama gün doğmadan o rahata eremiyor insan
Bizimki de iki defa göbeğime vurdu normalde vurma eylemine yatkın değildir hele ki bana asla vurdurmam birkaç defa denedi hayır dedim geri çekildi ama geçen babası bakıyor diye geldi çat diye göbeğime vurdu bide elini çekiyor dokunma diyor babasına bugün sabahta göbeğime durduk yere vurunca hayır dedim alındı yüzü düştü
Tatlı kıskançlık olmuş emzik meselesi hep o noktada kalırsınız inşallah

Sizin için en doğrusu orda olmaktı canım ama şöyle düşün esin sana full destek annesigile de tepki veren biri o konuda yalnız değilsin en azından

Benim sezaryende ne bastırma yaptilar ne kum torbası koydular ama çalıştığım hastanede kum torbası koyuyorlardı
Benim ilk sezaryen de bastırma derken sallantı hissettim uyanıktım ama ağrım olmadı idi bi tirsiyorum bu doğum nasıl olcak acaba yani ilkinde çok rahattım

Merhaba arkadaslar. Ozellikle yatinca sol omuzdan boyuna kadar hatta bazen başa kadar ağrım oluyor geceleri son günlerde.. sürekli sola da yatmıyorum ama öneriniz var mı normal mi bilemedim ama çok kötü etkiliyor.

Doktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…