- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Açelya mira güzel bir isim özellikle açelya son zamanlarda koyduğunu çevremde pek duymadımOyy maşlllahh doğum yapanlar mı var
Benim daha çantam bile hazır değil
Oturup ağlıycam şimdi
En azından eşim bir isim önerisiyle geldi kızlar
Sizce nasıl bir yorum yapın
Açelya mira koyalım diyo
Çok şükür yine o kadar yükselmemişSağol canım inşallah 15-7 13 /9 14/8 13/8 11/7 bu değerleri gördüm 3 4 gündür bakalm dokror ne der hayrlisi inşallah
Ayyy inşallah inşallah canimmm bebiş kilo almamıştı hiç en son umarım suyu da iyiyse bende biraz daha direnebilirim şuan bende psikolojik olarak hazır hissetmiyorumÇok şükür yine o kadar yükselmemişbence bekleyecek doktor
Geçmiş olsun canım ama illa covid diye odaklanma bak ateşte varmış git anlat durumu gerekli testler yapılsın belki ilaç falan gereklidir. Kendine niye bekleyerek eziyet ediyorsunKızlar çok hastayım
Bademciklerim şiş, ateş öksürük vucut ağrısı
Birsürü işimi hallederim diye iple çektiğim bayram tatili resmen boşa gitti
Nefes almakta zorlanıyorum burnum boğazım tıkalı
Gece sabahlara kadar uyumaya çalışıyorum olmuyo
Resmen hiç bişey yapamıyorum
Test de yaptırmadım
Kovid mi değil mi belli değil
Siz napıyosunuz hiç giremedim buraya da
Benim kızımı bir görseydin 1 kg'di su minnacık kuşlar yumurtadan ilk çıktığı hali var ya derisi incecik aynen öyleydi gören bu bebe için mi bizi kabul etmiyorsun der yaniBen öpmemiştim ama nasıl sarılıp koklamıştım anlatamam bide dogumdan hemen sonra almışlardı ya benim kızı o 15 gün 8 aydan uzun sürmüştü kavuşunca analık işte kapkara 2 kiloluk bebe dünya güzeli gelmişti
Kız bu 2.leri bu kadar rahat öpüp koklayamayız ki bizim kızlar küçük alınırlar kıskanırlar ikiye bölüneceğiz bu defa
Geçmiş olsun uzun kalmışsınız ama önemli olan sağlıkla çıkmış olmanız çok şükürCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Biliyorsun kilo belli haftalardan sonra hiç önemli değil canım yeterki organ gelişimi olsunAyyy inşallah inşallah canimmm bebiş kilo almamıştı hiç en son umarım suyu da iyiyse bende biraz daha direnebilirim şuan bende psikolojik olarak hazır hissetmiyorum
Bende catlak oldu diye düşünüyorum bi bu eksikti derimAğrı acı yok sanirim, anlattigin anal fissure benziyor kanama ve kaşıntı, değildir insallah
Maşallah barekAllah bebiş çok iyi maşallahDoktordan geldim kizlar. 36+2 yim bugun. Bebek 3 kiloyu gecmis boyu 50.uzeri gorunuyo dedi. Tam odaklanamadim bunlara. Sancilarim var deyince bi muayene edelim dedi cunku. Sonra aldi beni catala. 2 cm aciklik var ilk.dogum olsa yatiralim riske atmayalim derdim ama 2. Bu biliyosun nasil olacagini dedi. Kanama su duzenli sanci olursa haberleselm dedi
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın sonunda kavuştun 9 aylık hasret bitti.Canlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Çok gecmiş olsun. Seni iyi ol ve bebiş olsun işler sonrada olur. Bence acile git test yaptır. Doktoruna da söyle canım daha fazla bekleme bayram tatilinde de beklemişsinKızlar çok hastayım
Bademciklerim şiş, ateş öksürük vucut ağrısı
Birsürü işimi hallederim diye iple çektiğim bayram tatili resmen boşa gitti
Nefes almakta zorlanıyorum burnum boğazım tıkalı
Gece sabahlara kadar uyumaya çalışıyorum olmuyo
Resmen hiç bişey yapamıyorum
Test de yaptırmadım
Kovid mi değil mi belli değil
Siz napıyosunuz hiç giremedim buraya da
Benim sezaryende ne bastırma yaptilar ne kum torbası koydular ama çalıştığım hastanede kum torbası koyuyorlardıGeçmiş olsun uzun kalmışsınız ama önemli olan sağlıkla çıkmış olmanız çok şükürAynı zamanda da gözünüz aydı bebişe kavuştunuz sağlıkla ne güzel o karın bastırma kabus gibi anlatıyor herkes, heryerde de yok sanırım. Bende kum torbası koymuşlardı bastırma olmadı..
Olsun canım yastığı kullanmayacağım zaten anneme söyledim halledecek yastığıBen daha yapmadım doğuma ne kadar yakın temizlersem o kadar iyi dedim ben bu gidişle doğurunca yıkıcam
Ay ben yetişememişim sanadün akşam neler yazılmış diye okurken uyuyakalmışım senin mesajı görmeden az daha dayanaymışım belki sen yıkamadan atarmışım talimatları neyse uygulamayınca da bişey olmuyomuş onu öğrendik yastığın içini boşaltıp elyafları didikleyip tekrar doldurabilirsin canım küçücük yastık zaten çok uğraştırmaz
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sizede geçmiş olsun biran önce iylesirsiniz inşallahCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Ayyy doğum mu olduCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Çok güzeller çok can parçaları bambaşka geliyor gözeBenim kızımı bir görseydin 1 kg'di su minnacık kuşlar yumurtadan ilk çıktığı hali var ya derisi incecik aynen öyleydi gören bu bebe için mi bizi kabul etmiyorsun der yaniama benim ve babası için dünyalar güzeliydi birde gazliydi iyice kızarıp morariyordu aman Allahım büyüdükçe çok güzelleşti ama şu var bu bebem kızımın 3 aylık halı gibi doğacak Allah'ın izniyle inşallah ayy gerçekten opemeyiz benim kız çok hassas, çok duygusal nasıl kucağımıza alacağız onu bile bilmiyorum hep konuşuyorum ama nasıl olur bilmiyorum en çokta bu beni tedirgin ediyor ayy geçen gün bebek için emzik aldım hazırladım kızım onu almış emiyor şaşırdım valla
Sizin için en doğrusu orda olmaktı canım ama şöyle düşün esin sana full destek annesigile de tepki veren biri o konuda yalnız değilsin en azındanAynen öyle iğrençbende göstermeyi düşünmüyorum ne düşünürse düşünsünler. Aha evde otururken covid oldum yani. Kimden nerden geleceği h belli olmuyor. Çocuğumu niye riske atayım küsen küssün umurumda değil. Hastalık kaynıyor etraf. Ne güzel benim o şansım yok maalesef kv evindeyim. Kendi evimde olsaydım kimse gelemezdi ama mecbur geldik buraya da
Benim ilk sezaryen de bastırma derken sallantı hissettim uyanıktım ama ağrım olmadı idi bi tirsiyorum bu doğum nasıl olcak acaba yani ilkinde çok rahattımBenim sezaryende ne bastırma yaptilar ne kum torbası koydular ama çalıştığım hastanede kum torbası koyuyorlardı
Ah aynen çok şükür ki öyle yoksa kimse çekilmezdi bu dönemdeSizin için en doğrusu orda olmaktı canım ama şöyle düşün esin sana full destek annesigile de tepki veren biri o konuda yalnız değilsin en azından
Tabi canım neler görüyoruz okuyoruz bazıları gerçekten hödük oluyorAh aynen çok şükür ki öyle yoksa kimse çekilmezdi bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?