2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım niye ağlıyorsun haftanız çok güzel maşallah sağlıkla kavuşun tatlı bekleyişin son virajı artık sen sonrasına odaklan cennet kokulu geliyor

Ah canım niye ağlıyorsun haftanız çok güzel maşallah sağlıkla kavuşun tatlı bekleyişin son virajı artık sen sonrasına odaklan cennet kokulu geliyor
İnsallah canım bilmiyorum ya çatı muaynesi falan stres yaptım galiba doğumu konuşmak sürecin sonuna gelmiş olmak duygulandırmış da olabilir karmaşık duygular içindeyim ya

Kesinlikle haftanız çok iyi sağlıkla kavuşacaksınız inşallah

Benim sezaryende ne bastırma yaptilar ne kum torbası koydular ama çalıştığım hastanede kum torbası koyuyorlardı
Ben bu bastırma ve kum torbası olayını duymamıştım, kumtorbasını da koyduklarında yaşayarak öğrendim.. İyi oldu geldi geçti ne yapacaklar anlamadan, bilip de önceden acısını beslemeyince kolay oldu Ama bastırma olayını da şimdi gittiğim hastane de ki ebe arkadaşmın kuzeni bu mevzu geçince öğrendim, yapılıyor burda da dedi veardından bisürü bununla ilgili acılar duydum,çok geriliyorum o yüzden.. Keşke bilmeden bi anda yaşayıp geçseymişim onu da öğrenmeden.. Bi arkadaş da ebeye dayanamam ben yaptırmam dediğinde yapılması lazım yoksa rahim toparlanamazsa sıkıntılar problemler olur demişti.. Senin de öyle olmuş bak bazı hastaneler de hiç böyle uygulama yoksa ne bu yaman çelişki gene.. Boşuna da açı çekmek istemem zaten çekicez dikişler den yeterince..

Bu arada ben bu kum torbasını da göbek kalmasın diye koyuyorlar sanmıştım hatta sanmaktan ziyade nerdeyse emin gibiydim ki hiç dr a sorma gereği duymamıştım, enestezi bi süre salmamış yakamı belli ki

canım sağlıcakla gelsin. şekeri olan gebelerin bebekleri kilolu olur diyolar ya senin doktorun da tam tersini mi söyledi anlayamadım

Çıkacaksınız canım hiç korkma.

Bende de ameliyat masasında rahimde önceden yapılan histeroskopi nın etkisi kalmış demişti doktor o esna dil altına tekrar ilaç isteyip eliyle işlem yaptı ama acı olmadı orası yok gibiydi zaten.
Cahillik bazen güzel oluyor şimdi bunları bilip gireceğiz doğuma hiç hoş değil
Kum torbası da rahimde yapışıklık yapıyor diyen var ondan uygulamıyormuş bazı hastaneler

Kendini bunalıma sokma canım herşekilde gelecek bebiş. İnşallahh sagsaglim kucagına alırsın.

İnşallah ablasinin haftasını gelip geçer canım sağlıkla gününde gelsinler benim kız da hiç vurma eğilimli değildir zaten çok duygusal ya çok masumlar onlarda hala çok küçükler oda birkaç kez babikk diye sert bir şekilde vurdu ardından hemen üzülüyor gelip öpüyor ama çoktandır yapmıyor çok şükür Rabbime ama kıskançlık olacak gibi benim kızım da babasına dokundurmaz Allah kolaylık versin inşallah bize canım

Benim ilk sezaryen de bastırma derken sallantı hissettim uyanıktım ama ağrım olmadı idi bi tirsiyorum bu doğum nasıl olcak acaba yani ilkinde çok rahattım
Belkide sonunda uyandın anesteziden hissetmedin ne güzel ikincisi de kolay olur Rabbim ağrı sizi hissettirmesin
Bebeğin sağlıklı olsun sonrada kilo alır sen doğuma odaklan az kaldı sabret yavrucuğuna kavuşacaksın bol bol nefes tekniklerine bak normal doğum olursa diye pilates topuna otur daire çiz sonsuzluk çizgisi çiz falan inşallah kolay olur her şey sağlıkla kavusursun
Kesinlikle karnı boşlatmak için yapıyorlar görsel kaygılar için hiç bişi yapmazlar vucut atamazsa diye yapıyorlar kan pıhtısı birikmesin enfeksiyon olmasın diye rahim daha cabuk toparlarsın diye hasta için hayati önemi var Allah korusun kan kaybından ölür yoksa büyük sorumluluk ebe demişti

Benim ilk sezaryen de bastırma derken sallantı hissettim uyanıktım ama ağrım olmadı idi bi tirsiyorum bu doğum nasıl olcak acaba yani ilkinde çok rahattım
Valla bende bunda çok tedirginim çokta tırsıyorum haftaya çarşambaya birşey kalmadı ne kadar çabuk geçiyor zaman

Yok ben epidural deniyor sanırım uyanıktım ben baştan sona 15 dk gibi geldi bana bas agrim da vucut agrim da olmadi insallah bu da öyle olur

Merhaba
Hastane çantamı hazırlıyorum da biberon ve göğüs kalkanını nasıl dezenfekte edeceğim suda kaynatacak mıyım yoksa kaynamış suya batırıp çıkaracak miyim?? Yardımcı olur musunuz?
Kaynamis suda 5 dk bekletip. Gumus kalkansa onu karbonatla ovarak temizleyebilir sonra temiz bir bezle silebilirsin.

Merhaba
Hastane çantamı hazırlıyorum da biberon ve göğüs kalkanını nasıl dezenfekte edeceğim suda kaynatacak mıyım yoksa kaynamış suya batırıp çıkaracak miyim?? Yardımcı olur musunuz?
Kaynamış suda beklettim.bitkisel bulaşık deterjanımla da yıkadım

Benim genel anesteziyle olmuştu doğum belkide bayginken yapmışlardır ama ben aylıkken birşey yapılmadılar sordum bastirmamislardi kum torbası da koymadiklarini biliyorum bu seferkini spinal anestezi düşünüyorlar tabiki ben heyecanlanıp tansiyonum yükselmezse görürüm haftaya Çarşamba detaylı bilgi vereceğim nasip olursa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…