- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ah canım niye ağlıyorsun haftanız çok güzel maşallahDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
İnsallah canımAh canım niye ağlıyorsun haftanız çok güzel maşallahsağlıkla kavuşun tatlı bekleyişin son virajı artık sen sonrasına odaklan cennet kokulu geliyor
Kesinlikle haftanız çok iyi sağlıkla kavuşacaksınız inşallahDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Ben bu bastırma ve kum torbası olayını duymamıştım, kumtorbasını da koyduklarında yaşayarak öğrendim.. İyi oldu geldi geçti ne yapacaklar anlamadan, bilip de önceden acısını beslemeyince kolay olduBenim sezaryende ne bastırma yaptilar ne kum torbası koydular ama çalıştığım hastanede kum torbası koyuyorlardı
Ahhhh annelik ahhhİnsallah canımbilmiyorum ya çatı muaynesi falan stres yaptım galiba doğumu konuşmak sürecin sonuna gelmiş olmak duygulandırmış da olabilir karmaşık duygular içindeyim ya
canım sağlıcakla gelsin. şekeri olan gebelerin bebekleri kilolu olur diyolar ya senin doktorun da tam tersini mi söyledi anlayamadımDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Çıkacaksınız canım hiç korkma.Sağol canım benim inşallah bakalm kendimi iyi hissediyorum inşallah minik masalda iyidirörmesini bitirdim ama süslemesi daha duruyor onuda bir yapayım atarım tabiki canım elbise ördüm küçük üstüne düğme dikecem ama güzel bisi henüz bulamadm yarın tekrar bakıcam doktordan hayır haberlerle çıkarsak inşallah
Bende de ameliyat masasında rahimde önceden yapılan histeroskopi nın etkisi kalmış demişti doktor o esna dil altına tekrar ilaç isteyip eliyle işlem yaptı ama acı olmadı orası yok gibiydi zaten.Ben bu bastırma ve kum torbası olayını duymamıştım, kumtorbasını da koyduklarında yaşayarak öğrendim.. İyi oldu geldi geçti ne yapacaklar anlamadan, bilip de önceden acısını beslemeyince kolay olduAma bastırma olayını da şimdi gittiğim hastane de ki ebe arkadaşmın kuzeni bu mevzu geçince öğrendim, yapılıyor burda da dedi veardından bisürü bununla ilgili acılar duydum,çok geriliyorum o yüzden.. Keşke bilmeden bi anda yaşayıp geçseymişim onu da öğrenmeden .. Bi arkadaş da ebeye dayanamam ben yaptırmam dediğinde yapılması lazım yoksa rahim toparlanamazsa sıkıntılar problemler olur demişti.. Senin de öyle olmuş bak bazı hastaneler de hiç böyle uygulama yoksa ne bu yaman çelişki gene.. Boşuna da açı çekmek istemem zaten çekicez dikişler den yeterince..
Bu arada ben bu kum torbasını da göbek kalmasın diye koyuyorlar sanmıştımhatta sanmaktan ziyade nerdeyse emin gibiydim ki hiç dr a sorma gereği duymamıştım, enestezi bi süre salmamış yakamı belli ki
Kendini bunalıma sokma canım herşekilde gelecek bebiş. İnşallahh sagsaglim kucagına alırsın.Doktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
İnşallah ablasinin haftasını gelip geçer canım sağlıkla gününde gelsinlerÇok güzeller çok can parçaları bambaşka geliyor gözebiz daha abladaki haftayı atlatamadık şuan ki hedef o benim için, doktor bekler diyor ama gün doğmadan o rahata eremiyor insan
Bizimki de iki defa göbeğime vurdu normalde vurma eylemine yatkın değildir hele ki bana asla vurdurmam birkaç defa denedi hayır dedim geri çekildi ama geçen babası bakıyor diye geldi çat diye göbeğime vurdu bide elini çekiyor dokunma diyor babasınabugün sabahta göbeğime durduk yere vurunca hayır dedim alındı yüzü düştü
Tatlı kıskançlık olmuş emzik meselesi hep o noktada kalırsınız inşallah
Belkide sonunda uyandın anesteziden hissetmedin ne güzel ikincisi de kolay olur Rabbim ağrı sizi hissettirmesinBenim ilk sezaryen de bastırma derken sallantı hissettim uyanıktım ama ağrım olmadı idi bi tirsiyorum bu doğum nasıl olcak acaba yani ilkinde çok rahattım
Bebeğin sağlıklı olsun sonrada kilo alır sen doğuma odaklan az kaldı sabret yavrucuğuna kavuşacaksın bol bol nefes tekniklerine bak normal doğum olursa diye pilates topuna otur daire çiz sonsuzluk çizgisi çiz falan inşallah kolay olur her şey sağlıkla kavusursunDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Kesinlikle karnı boşlatmak için yapıyorlar görsel kaygılar için hiç bişi yapmazlar vucut atamazsa diye yapıyorlar kan pıhtısı birikmesin enfeksiyon olmasın diye rahim daha cabuk toparlarsın diye hasta için hayati önemi var Allah korusun kan kaybından ölür yoksa büyük sorumluluk ebe demiştiBen bu bastırma ve kum torbası olayını duymamıştım, kumtorbasını da koyduklarında yaşayarak öğrendim.. İyi oldu geldi geçti ne yapacaklar anlamadan, bilip de önceden acısını beslemeyince kolay olduAma bastırma olayını da şimdi gittiğim hastane de ki ebe arkadaşmın kuzeni bu mevzu geçince öğrendim, yapılıyor burda da dedi veardından bisürü bununla ilgili acılar duydum,çok geriliyorum o yüzden.. Keşke bilmeden bi anda yaşayıp geçseymişim onu da öğrenmeden .. Bi arkadaş da ebeye dayanamam ben yaptırmam dediğinde yapılması lazım yoksa rahim toparlanamazsa sıkıntılar problemler olur demişti.. Senin de öyle olmuş bak bazı hastaneler de hiç böyle uygulama yoksa ne bu yaman çelişki gene.. Boşuna da açı çekmek istemem zaten çekicez dikişler den yeterince..
Bu arada ben bu kum torbasını da göbek kalmasın diye koyuyorlar sanmıştımhatta sanmaktan ziyade nerdeyse emin gibiydim ki hiç dr a sorma gereği duymamıştım, enestezi bi süre salmamış yakamı belli ki
Valla bende bunda çok tedirginim çokta tırsıyorumBenim ilk sezaryen de bastırma derken sallantı hissettim uyanıktım ama ağrım olmadı idi bi tirsiyorum bu doğum nasıl olcak acaba yani ilkinde çok rahattım
Yok ben epidural deniyor sanırım uyanıktım ben baştan sonaBelkide sonunda uyandın anesteziden hissetmedin ne güzel ikincisi de kolay olur Rabbim ağrı sizi hissettirmesin
Bebeğin sağlıklı olsun sonrada kilo alır sen doğuma odaklan az kaldı sabret yavrucuğuna kavuşacaksın bol bol nefes tekniklerine bak normal doğum olursa diye pilates topuna otur daire çiz sonsuzluk çizgisi çiz falan inşallah kolay olur her şey sağlıkla kavusursun
Kesinlikle karnı boşlatmak için yapıyorlar görsel kaygılar için hiç bişi yapmazlar vucut atamazsa diye yapıyorlar kan pıhtısı birikmesin enfeksiyon olmasın diye rahim daha cabuk toparlarsın diye hasta için hayati önemi var Allah korusun kan kaybından ölür yoksa büyük sorumluluk ebe demişti
Ayyyy bişe kalmadı çok heyecanlıyım ben deeeeValla bende bunda çok tedirginim çokta tırsıyorumhaftaya çarşambaya birşey kalmadı ne kadar çabuk geçiyor zaman
Kaynamis suda 5 dk bekletip. Gumus kalkansa onu karbonatla ovarak temizleyebilir sonra temiz bir bezle silebilirsin.Merhaba
Hastane çantamı hazırlıyorum da biberon ve göğüs kalkanını nasıl dezenfekte edeceğim suda kaynatacak mıyım yoksa kaynamış suya batırıp çıkaracak miyim?? Yardımcı olur musunuz?
Kaynamış suda beklettim.bitkisel bulaşık deterjanımla da yıkadımMerhaba
Hastane çantamı hazırlıyorum da biberon ve göğüs kalkanını nasıl dezenfekte edeceğim suda kaynatacak mıyım yoksa kaynamış suya batırıp çıkaracak miyim?? Yardımcı olur musunuz?
Bu bekleme işini üniversitede uzunnn uzun tattım tüylerim diken oluyor.Yarim saattir doktorda sira bekliyorum. Biz yarim saat gec kalinca randevumuz dusuyor. Ne sacma is ya.
Benim genel anesteziyle olmuştu doğum belkide bayginken yapmışlardır ama ben aylıkken birşey yapılmadılar sordum bastirmamislardi kum torbası da koymadiklarini biliyorum bu seferkini spinal anestezi düşünüyorlar tabiki ben heyecanlanıp tansiyonum yükselmezseBen bu bastırma ve kum torbası olayını duymamıştım, kumtorbasını da koyduklarında yaşayarak öğrendim.. İyi oldu geldi geçti ne yapacaklar anlamadan, bilip de önceden acısını beslemeyince kolay olduAma bastırma olayını da şimdi gittiğim hastane de ki ebe arkadaşmın kuzeni bu mevzu geçince öğrendim, yapılıyor burda da dedi veardından bisürü bununla ilgili acılar duydum,çok geriliyorum o yüzden.. Keşke bilmeden bi anda yaşayıp geçseymişim onu da öğrenmeden .. Bi arkadaş da ebeye dayanamam ben yaptırmam dediğinde yapılması lazım yoksa rahim toparlanamazsa sıkıntılar problemler olur demişti.. Senin de öyle olmuş bak bazı hastaneler de hiç böyle uygulama yoksa ne bu yaman çelişki gene.. Boşuna da açı çekmek istemem zaten çekicez dikişler den yeterince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?