2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok değişik. Benimde eşim dibimdeydi birebir temaslıydı benimle. Maşallah bulaşması mesela. Adam seçiyor bence
Bencede adam seçiyor benim daha sonra geçirdiğim neydi bilmiyorum ilk gün her yerim ağrıdı ertesi gün geçti ateşim yoktu sadece boğazım agrimisti belki sadece boğaz enfeksiyonu geçirdim ben kendimce covid oldum dedim

Hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallah canım güzel düşün güzel olsun

Özellikle bayramlarda bulaş oranı çok artıyor inşallah bebek doguncada gelip opmeyeler insanların biraz anlayışli olması gerekir
Ben direk kendi evime kabul etmiyorum canım açık açık söylüyorum da bide yolum ters diye şükür kafası esen gelmiyor ama bayramda babamın mezarına gidince anneme uğradık kurban falan da hep beraber hallediyoruz mecbur geleni de ağarlamak bize düşüyor sırf nefes nefese karışmasın dedik balkona aldık millet şap şup öpüyor algılama kapalı

Hahah değildir benve o covid. Tabi bi de herkeste aynı da olmuyor belirtisi. Kimisi bilmşyor bile covid olduğunu. Bizim enteresan bir şekilde A avozge ile aynıydı tüm belirtiler.

Ay o openler... burdaki yabancilar da sapsup opuyor ya bize has değil. Ablam opme lutfen diye direkt reddedebiliyor. Ben bir sey soyleyemiyorum ayip olcak diye. Ama bahane bulmaya calisiyorum. Beni opmeye yeltendiklerinde cantamdan bir sey ariyorum fln. Hedef sasirtiyorum

Yok canım ya bende yapmadım söz ettiğim ilk bebek için kullandığım dı 10 yıl öncesi yani
Şuan bir beşiğim dahi yok ki kılıfı olsun da yıkayım

İyi yöntem senin ki aklıma gelmemişti hiç ben hala laftan anlarlar diye umuyorum ama nafile. Bide ben normalde de ten teması seven biri değilim bu öpüşme merakı nereden geliyor insanlara

İyi yöntem senin ki aklıma gelmemişti hiç ben hala laftan anlarlar diye umuyorum ama nafile. Bide ben normalde de ten teması seven biri değilim bu öpüşme merakı nereden geliyor insanlara
Ben kendim zaten milletin öpmesinden nefret ediyorum hele terli terli gelip yanak yanağa verilmesi kızımı göstermeyi bile düşünmüyorum. Biri mi geliyor ya da gelecek hooop başka odaya alacağım uzaktan görsünler.

Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Geçmiş olsun canımm inşallah ufaklık zamanında gelsin aceleci ne bu Ağustos bebeleri

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım gönlümüzdeki gibi kolay doğumlarımız olsun inşallah tansiyon kaçlara çıkıyor peki

Bizim burada kimsemiz yok komşular gelmek istiyor 35_40 gün kabul etmem sonra memlekete gideceğiz orada uzun bir süre kalırım orada da gelecekler için mevlid okuturum ama açık alanda kımse gelip kimseyi öpmez uzaktan gorusurler yakinlamizla bile birbirimizi opmeyiz

Daha haftan erken canjm toparlaynca yaparsn yavaş yavaş inşallah bende akşam yıkadım sonunda daha ütülemedim yerleştirmedim hepsi beni bekliyor annem haftaya gelecek ama bana kimsede hayır yok canım sagolsun eşim camları perdeleri halıları halletti sadece kapılar ve alt üst silinip süpürme kaldı yarın doktorun randevusundan sonra inşallah onlarada girisicemm bebek süslerini kendim ördüm ama süslemeleri yapılacak bekliyor daha önce işleri bitirsek iyiymiş benim artık 37. Hafta olmak üzere epey ağırlastm 33 34 haftalar en ideal zamanalr hazırlıkları bitimek için ama yine sona kaldm sende toparlaynca inşallah olmazsa yardımcı filan al halleder temizliği sende diğer hazırlıklarını eşinle yavaş yavaş bitirirsin Allah'ın izniyle

Ay evet ya bide bu sıcakta hiç çekilmiyor ıyy el kadar bebeği de görmesinler yani eksilmezler diyecem ama kafa direk görmemişin çocuğu olmuşa çalışıyor
Ben kızda erken doğum olunca söylememiştim çoğu kişi 40 çıktıktan sonra öğrendi bunda da eve gelmesi muhtemel kişilere doğum eylülde diyorum

En iyisini yaparsın canım sağlık bu şakaya gelmez. Ya bide bebek öpmek nedir suratı zaten bizim ağzımız kadar

Hadi inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin. Mecbur calışınca sona kaldı desene. Evi nekadar temizlersem temizliyim yine aynı oluyor çocuklar sagolsun. Ördüğün süsün fotosunu atsana ben bunda hiç bişey yapmadım ve cok kararsızım.

Maaşaallah bebesin pek iyiymiş canım geçen bende burda sizlerde okuyup ogrendjm 2 3 cm açıklık hemen doğum olmuyor diye bolca yatıp dinlenirsen durur minik kuş biraz daha inşallah bu Ağustos bebeelri aceleci gerçekten

Hahah değildir benve o covid. Tabi bi de herkeste aynı da olmuyor belirtisi. Kimisi bilmşyor bile covid olduğunu. Bizim enteresan bir şekilde A avozge ile aynıydı tüm belirtiler.
Benim ateş yoktu eşim ve kızım 39 dereceleri gördü hatta eşiminki 40'a kadar çıkıyordu geceleri onlar 10-15 gün çektiler hatta kızımın son molar dişlerin 4' unu birden çıkarmıştı hasta olmuştu o yeni geçti covid oldu hastanede yattı onlar uzun süreli halsizlik yaşadılar iştahsızlık tat alma yoktu ağzı aci oluyordu eşimin. Ama bende onlardan çok çok sonra ilk gün saç diplerime kadar ağrıdı geçti boğazım ağrıdı sesim kısıldı o kadar doktorum da o covid değildir dedi ben test yaptırmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…