2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Otun bebeğe zararı olmaz ki, ot senden bağımsız başka bi kovada su içinde duruyor. Ne yapabilir ki. Ben mama sandalyesinden bahsettim plastiklerle ilgili ve güvenli değil diye
Vazgeçtim bende biraz daha kaliteli masa şeklindeki iki amaçlı kullanilabilenler var onlara bakayım.

Hayırlı olsun canım maşallah

Sagol cnm, serum iyi geldi, bel ve kasık ağrım geçti en azından. Normalde sabaha geçerdi, sabah da regl ağrısı hem kaşıkla hem belde gecmeyip bir de artınca, dikiş de olunca soluğu doktorda aldık. Bugünü atlattık, darısı temmuzun başına Ya cnm ben zaten 32 de izne ayrıldım riskliyim diye, daha naoim bilmiyorum

Kızlar benim karnımın sağ tarafından çok kötü ağrı geliyor duramıyorum. Karnıma dokunamıyorum bile. Bu kasılma falan nasıl oluyor ağrısını nasıl hesaplıyoruz korktum ben

Karın mi karın boşluğu ağrısı mı? Gaz sancisi olabilir mi?

Benimde oyle sabahtan beri tek tarafa toplaniyor agrim var bide akinti oldu dış camasirima kadar gecti baya suluydu normaldir insallah

Aile hekimliğine randevu al istersen, idrar testi ile enfeksiyon kontrolü yaptırmış olursun en azından.

Onceki dogumda Nisan gelmedi, ne akıntı ne kanama, hiçbir şey yoktu. Nişana odaklanma, sürekliliği olan sancılar olursa takip.et cnm

Sagol cnm, valla 1 haftadır var da regl ağrısı, yollayıp geçiyordu. Gece gecmedi sabaha, bir de artınca dikiş de olunca korkudan doktora gittik. Aynen, temmuzu çıkarsak ağustos ilk haftası 36 ya girmiş oluyorum zaten

Teşekkürler cnm, normal bel ağrısı gibi değil de benim regl de belim kopar aynı ağrıyı yasadim Dogumu bekleyen her arkadaşımız zamanında sağlıkla doğum yapar insallah

Sağlıkla dünyaya geldi minnoşun hem de guzel bir haftada, gözün aydın cnm. Emer merak etme, preeklampsi sebebi ile acil doğuma giden arkadaşımda da aynısı oldu, şu an emiyor kuzusu. Bu karına bastırmak nedir, ben.ayilmadan mi yaptılar oncekinde acaba, hiç böyle.bir şey yaşamadım ben. Uyandığımda odaya cikarmislardi sadece.

Şükür nst temiz gelmiş canım az kaldı bu süre de sorunsuz bitecek

Benim nabzım 25haftadan sonra yükselmeye başlamışdı zaten dayanamıyordum bazı günler. Ama şimdi sürekli öyle Bir covid eksikti ya bu son haftalarda
Benim hep düşüktü 65-80 arası atardı. Covid in ilk günleri 1 hafta 120 nin altına düşmedi aksine 150 160 ları gördüm. Çok etkiliyor valla. Hayırlısı ile bi doğursaydık sağlıkla hep beraber.
Yok karın boşluğu değil. Tam burdan göbek dediğimin oraya doğru ağrı vurdu. Karın boşluğu mu oluyor orası?

Eklentiler

• 16577974065734306637031541112780.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 61
Acilma olurken mide bulandigini iddia eden kisiler gordum ssvd grubunda. Aci verici sanci giriyorsa doktora gidin bence ya. Boyle olmamali çünkü. Benim de 3 kez agrili sanci girdi, gittim hatirlarsan. Ha bir sey yokmus her sey yolundaymis ama icim rahatladi.en azindan. Yalanci sanci acimasiz oluyor normalde çünkü.

Senin bide zmanin yaklasiyo dikkat et

Şükür nst temiz gelmiş canım az kaldı bu süre de sorunsuz bitecek
Disardan bakınca birkaç hafta gibi görünse de zaman geçmiyor sanki... Sagol cnm, hep beraber sağlıkla atlatalım inşallah

Karın boşluğu daha yanda oluyor. Klima veya başka şekilde unuttuysan gaz sancisi da olabilir. Sen yine de takip et, düzenli değilse sorun yoktur

Ay çok şükür sevindim canım bu aralar vakalar çok arttı hamilelere de çabuk bulaşıyor ne kadar dikkat etsende bir şekilde gelip bulaşıyor yahu
Canım bide sen dikkat ediyorsun ama millet dipdibe yaşamayı çok seviyor bayramda üstüne basa basa dedim doktorlar bizi uyarıyor dikkat edin kalabalığa girmeyin diyorlar diyorum çat diye gelip öpen oldu. Mesela bir bebek mağazası var burda sadece çocuk için bomboş yerde benim baktığım ürüne gelip bakıyor yahu etrafında çocuk var demekki o mağazaya geliyorsun boş yerde niye gelip yapışıyorsun

Ay çok sevindim iyi olmanıza. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Valla bilmiyorum ki gerçek mi yalan mı bu sancı. Şimdilik geçti ama mide bulantım çok fazla. Hiç Bi şey yemek istemiyorum böyle içim havalanıyor bi tuhafım tekrar olursa gideceğiz artık. Öyle bi sancıydı ki korktum. Yatıyordum doğrulamadım bile yerimden.
Senin bide zmanin yaklasiyo dikkat et
Ah evet.. korku panik heycan sardı 4 bir yanımı
Tamam canım çok sağol bi takip edeyim bakalım bugün. Baktım olmuyor sıklaştırın giderim doktora.

Haklısın canım ama burda biz bize destek olunca daha çabuk geçecek inşallah zamanı gelenler doğurmaya başlasa ortam şenlik olacak anlamayacağız zamanı

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün

Buna katılıyorum evde 4 kişiyiz kardeşim geldi sadece bana bulaştı. Diğerlerinde hiç Bi şey yok çok şükür
Yaşlılara ve çocuklarada çok çabuk bulaşıyor bağışıklıklari_miz düşük olduğu için canım bazen de hiç belli olmuyor esim covid oldu kızım oldu mecburen ben onlara baktım bana bulaşmadi bana daha sonra bulaştı

Çok değişik. Benimde eşim dibimdeydi birebir temaslıydı benimle. Maşallah bulaşması mesela. Adam seçiyor bence

gözün aydın hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah:) Allah analı babalı büyütsün. sana da çok geçmiş olsun. maşallah çok güzel kilosu bebeğinin. darısı bizlerin başına:)

Adamlar ne önerdiyse tam tersini yapmışım
Ben daha yapmadım doğuma ne kadar yakın temizlersem o kadar iyi dedim ben bu gidişle doğurunca yıkıcam
Canım ben dün gece yıkadım 30 derecede 15 dakikaya ayarladım 800 sıkma devrine aldım Hiçbişi olmadı yorgana falan ama yastık toplandı sıkma yapma diyorsa yapma canım
Ay ben yetişememişim sana dün akşam neler yazılmış diye okurken uyuyakalmışım senin mesajı görmeden az daha dayanaymışım belki sen yıkamadan atarmışım talimatları neyse uygulamayınca da bişey olmuyomuş onu öğrendik yastığın içini boşaltıp elyafları didikleyip tekrar doldurabilirsin canım küçücük yastık zaten çok uğraştırmaz

Özellikle bayramlarda bulaş oranı çok artıyor inşallah bebek doguncada gelip opmeyeler insanların biraz anlayışli olması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…