- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Vazgeçtim bende biraz daha kaliteli masa şeklindeki iki amaçlı kullanilabilenler var onlara bakayım.Otun bebeğe zararı olmaz ki, ot senden bağımsız başka bi kovada su içinde duruyor. Ne yapabilir ki. Ben mama sandalyesinden bahsettim plastiklerle ilgili ve güvenli değil diye
Hayırlı olsun canım maşallahCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Bı bardak içiliyor diye duydum bı yudum muSuya koyyosun dualari okuosun bi minik yudum aliosun suyundan bunun zarari olacagini sanmiyorum
Sagol cnm, serum iyi geldi, bel ve kasık ağrım geçti en azından. Normalde sabaha geçerdi, sabah da regl ağrısı hem kaşıkla hem belde gecmeyip bir de artınca, dikiş de olunca soluğu doktorda aldık. Bugünü atlattık, darısı temmuzun başınaAman gcemiş olsun senin durumun farklı tabi ama bende 3 4 sancı cıkmıstı sonradan düzeldi insallah düzelir ama ara ara geldiğini hissediyorum yine hicbir düzen olmadığı için telaşlanmıyorum. Bundan sonra sürekli yatmamız lazım sanki bizim bebeği içeride tutmak için ne kadar tutabilirsek o kadar iyi, serumla vucudun rahatlar biraz merak etme
Kızlar benim karnımın sağ tarafından çok kötü ağrı geliyor duramıyorum. Karnıma dokunamıyorum bile. Bu kasılma falan nasıl oluyor ağrısını nasıl hesaplıyoruz korktum ben
Benimde oyle sabahtan beri tek tarafa toplaniyor agrim var bide akinti oldu dış camasirima kadar gecti baya suluydu normaldir insallah
Ya resmen canım gitti ağlayacaktım. Ne nefes alabildim ne hareket edebildim kramp gibi bir şeydi. 30 saniye sürdü gitti. Sonra 2. Geldi ardından. Doğuruyorım sandım. Bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum. Midem de bulanıyor çok kötü neden acaba ki
Maşallahhayırlısı olsun inşallah. Bu açıklık su sancı nişan gelince olmuyor muydu? Of bilgisizlik ne kadar kötü
Geçmiş olsun, aynı haftadayız ve bende de regl ağrısı gibi ağrı var 2 gündür :)
Yarın doktora gideceğim kontrol için. İnşallah temmuz sonu ağustos başlarını görürüz, 37. Haftayı görmek istiyorum Ağustos başına kendime süre verdimsonra bebiş gelebilir :)
Maalesef bulur öyle en hassas kişiyi, e bizim de bağışıklıklar da düşük diğerlerine göre o yüzden en kolay seni etkisi altına almıştır.. İnş çoğu gidip azı kalmıştır geçer bir kaç güne
Geçmiş olsun o haftalarda benim de bel ağrım fazla olmuştu tabi senin durum farklı tedbirler önlemler alınıyor neyseki, inş temmuz aynı sağlıkla çıkarır ağustos u görürsün.. Dualarımızdasın burda bi çok kişinin..
Son haftalarda başka dr görmek geriyo insanı ya değişik şeyler söyleyip akıl kurcalıyorbenim de dr yoktu, bugün başladı şükür ama o izin günlerinde bugün gelme bugün bişey olmasın diye diye dualarla geçti hep
Inş hayırlısıyla kendi dr nu bekleyip zamanında gelir ponçiğin
Canlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Şükür nst temiz gelmiş canım az kaldı bu süre de sorunsuz bitecekSelam arkadaşlar,
Bugun 33.haftada olaylı başladım güne biraz...Ara ara regl ağrısı oluyordu (bel ve kasigimda), sabaha geçiyordu ama geçmedi bu kez, + bel ağrım da arttı... Malum rahmimde dikiş var, her ağrıda nst ye giriyorum mecburen 26.haftadan beri...
Hastaneye geldim, bebek iyi, nst de sadece 1 kez konstrüksiyon varmış 20 dakikada, doktor 1 kez olduğu için şu an sorun yok ama serum verelim, bir rahatlasın vücudun dedi... serum bekliyorum şimdi, serum sonrasi yine bakacak, umarım temmuz ayının sağlıkla bitiririz biz de
Benim hep düşüktü 65-80 arası atardı. Covid in ilk günleri 1 hafta 120 nin altına düşmedi aksine 150 160 ları gördüm. Çok etkiliyor valla. Hayırlısı ile bi doğursaydık sağlıkla hep beraber.Benim nabzım 25haftadan sonra yükselmeye başlamışdı zaten dayanamıyordum bazı günler. Ama şimdi sürekli öyleBir covid eksikti ya bu son haftalarda
Yok karın boşluğu değil. Tam burdan göbek dediğimin oraya doğru ağrı vurdu. Karın boşluğu mu oluyor orası?Sagol cnm, serum iyi geldi, bel ve kasık ağrım geçti en azından. Normalde sabaha geçerdi, sabah da regl ağrısı hem kaşıkla hem belde gecmeyip bir de artınca, dikiş de olunca soluğu doktorda aldık. Bugünü atlattık, darısı temmuzun başınaYa cnm ben zaten 32 de izne ayrıldım riskliyim diye, daha naoim bilmiyorum
Karın mi karın boşluğu ağrısı mı? Gaz sancisi olabilir mi?
Aile hekimliğine randevu al istersen, idrar testi ile enfeksiyon kontrolü yaptırmış olursun en azından.
Onceki dogumda Nisan gelmedi, ne akıntı ne kanama, hiçbir şey yoktu. Nişana odaklanma, sürekliliği olan sancılar olursa takip.et cnm
Sagol cnm, valla 1 haftadır var da regl ağrısı, yollayıp geçiyordu. Gece gecmedi sabaha, bir de artınca dikiş de olunca korkudan doktora gittik. Aynen, temmuzu çıkarsak ağustos ilk haftası 36 ya girmiş oluyorum zaten
Teşekkürler cnm, normal bel ağrısı gibi değil de benim regl de belim kopar aynı ağrıyı yasadimDogumu bekleyen her arkadaşımız zamanında sağlıkla doğum yapar insallah
Sağlıkla dünyaya geldi minnoşun hem de guzel bir haftada, gözün aydın cnm. Emer merak etme, preeklampsi sebebi ile acil doğuma giden arkadaşımda da aynısı oldu, şu an emiyor kuzusu. Bu karına bastırmak nedir, ben.ayilmadan mi yaptılar oncekinde acaba, hiç böyle.bir şey yaşamadım ben. Uyandığımda odaya cikarmislardi sadece.
Acilma olurken mide bulandigini iddia eden kisiler gordum ssvd grubunda. Aci verici sanci giriyorsa doktora gidin bence ya. Boyle olmamali çünkü. Benim de 3 kez agrili sanci girdi, gittim hatirlarsan. Ha bir sey yokmus her sey yolundaymis ama icim rahatladi.en azindan. Yalanci sanci acimasiz oluyor normalde çünkü.Ya resmen canım gitti ağlayacaktım. Ne nefes alabildim ne hareket edebildim kramp gibi bir şeydi. 30 saniye sürdü gitti. Sonra 2. Geldi ardından. Doğuruyorım sandım. Bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum. Midem de bulanıyor çok kötü neden acaba ki
Senin bide zmanin yaklasiyo dikkat etYa resmen canım gitti ağlayacaktım. Ne nefes alabildim ne hareket edebildim kramp gibi bir şeydi. 30 saniye sürdü gitti. Sonra 2. Geldi ardından. Doğuruyorım sandım. Bu yalancı ise gerçeğini düşünemiyorum. Midem de bulanıyor çok kötü neden acaba ki
Maşallahhayırlısı olsun inşallah. Bu açıklık su sancı nişan gelince olmuyor muydu? Of bilgisizlik ne kadar kötü
Öyle canım gece normalde erkenden uykum geldi bir türlü dalamadım kafamda birşey olur mu nasıl yaparız diye düşünmekten, en son uykusuzluktan gitmişimÇok şükür Allah bir daha yaşatmasın muallakta kalmakta zor
Disardan bakınca birkaç hafta gibi görünse de zaman geçmiyor sanki... Sagol cnm, hep beraber sağlıkla atlatalım inşallahŞükür nst temiz gelmiş canım az kaldı bu süre de sorunsuz bitecek
Karın boşluğu daha yanda oluyor. Klima veya başka şekilde unuttuysan gaz sancisi da olabilir. Sen yine de takip et, düzenli değilse sorun yokturBenim hep düşüktü 65-80 arası atardı. Covid in ilk günleri 1 hafta 120 nin altına düşmedi aksine 150 160 ları gördüm. Çok etkiliyor valla. Hayırlısı ile bi doğursaydık sağlıkla hep beraber.
Yok karın boşluğu değil. Tam burdan göbek dediğimin oraya doğru ağrı vurdu. Karın boşluğu mu oluyor orası?
Canım bide sen dikkat ediyorsun ama millet dipdibe yaşamayı çok seviyor bayramda üstüne basa basa dedim doktorlar bizi uyarıyor dikkat edin kalabalığa girmeyin diyorlar diyorum çat diye gelip öpen oldu. Mesela bir bebek mağazası var burda sadece çocuk için bomboş yerde benim baktığım ürüne gelip bakıyor yahu etrafında çocuk var demekki o mağazaya geliyorsun boş yerde niye gelip yapışıyorsunAy çok şükür sevindim canım bu aralar vakalar çok arttı hamilelere de çabuk bulaşıyor ne kadar dikkat etsende bir şekilde gelip bulaşıyor yahu
Ay çok sevindim iyi olmanıza. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Valla bilmiyorum ki gerçek mi yalan mı bu sancı. Şimdilik geçti ama mide bulantım çok fazla. Hiç Bi şey yemek istemiyorum böyle içim havalanıyor bi tuhafımAcilma olurken mide bulandigini iddia eden kisiler gordum ssvd grubunda. Aci verici sanci giriyorsa doktora gidin bence ya. Boyle olmamali çünkü. Benim de 3 kez agrili sanci girdi, gittim hatirlarsan. Ha bir sey yokmus her sey yolundaymis ama icim rahatladi.en azindan. Yalanci sanci acimasiz oluyor normalde çünkü.
Ah evet..Senin bide zmanin yaklasiyo dikkat et
Tamam canım çok sağol bi takip edeyim bakalım bugün. Baktım olmuyor sıklaştırın giderim doktora.Disardan bakınca birkaç hafta gibi görünse de zaman geçmiyor sanki... Sagol cnm, hep beraber sağlıkla atlatalım inşallah
Karın boşluğu daha yanda oluyor. Klima veya başka şekilde unuttuysan gaz sancisi da olabilir. Sen yine de takip et, düzenli değilse sorun yoktur
Haklısın canım ama burda biz bize destek olunca daha çabuk geçecek inşallahDisardan bakınca birkaç hafta gibi görünse de zaman geçmiyor sanki... Sagol cnm, hep beraber sağlıkla atlatalım inşallah
Karın boşluğu daha yanda oluyor. Klima veya başka şekilde unuttuysan gaz sancisi da olabilir. Sen yine de takip et, düzenli değilse sorun yoktur
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Yaşlılara ve çocuklarada çok çabuk bulaşıyor bağışıklıklari_miz düşük olduğu için canım bazen de hiç belli olmuyor esim covid oldu kızım oldu mecburen ben onlara baktım bana bulaşmadi bana daha sonra bulaştıBuna katılıyorum evde 4 kişiyiz kardeşim geldi sadece bana bulaştı. Diğerlerinde hiç Bi şey yok çok şükür
Çok değişik. Benimde eşim dibimdeydi birebir temaslıydı benimle. Maşallah bulaşması mesela. Adam seçiyor benceYaşlılara ve çocuklarada çok çabuk bulaşıyor bağışıklıklari_miz düşük olduğu için canım bazen de hiç belli olmuyor esim covid oldu kızım oldu mecburen ben onlara baktım bana bulaşmadi bana daha sonra bulaştı
Canlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Ben daha yapmadım doğuma ne kadar yakın temizlersem o kadar iyi dedim ben bu gidişle doğurunca yıkıcamAdamlar ne önerdiyse tam tersini yapmışım
Ay ben yetişememişim sanaCanım ben dün gece yıkadım 30 derecede 15 dakikaya ayarladım 800 sıkma devrine aldım Hiçbişi olmadı yorgana falan ama yastık toplandı sıkma yapma diyorsa yapma canım
Minik bi yudum aldim benBı bardak içiliyor diye duydum bı yudum mu
Özellikle bayramlarda bulaş oranı çok artıyor inşallah bebek doguncada gelip opmeyeler insanların biraz anlayışli olması gerekirCanım bide sen dikkat ediyorsun ama millet dipdibe yaşamayı çok seviyor bayramda üstüne basa basa dedim doktorlar bizi uyarıyor dikkat edin kalabalığa girmeyin diyorlar diyorum çat diye gelip öpen oldu. Mesela bir bebek mağazası var burda sadece çocuk için bomboş yerde benim baktığım ürüne gelip bakıyor yahu etrafında çocuk var demekki o mağazaya geliyorsun boş yerde niye gelip yapışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?