2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorsun kilo belli haftalardan sonra hiç önemli değil canım yeterki organ gelişimi olsun psikolojik olarak hazır mıyız diye anket yapsak çoğumuz hazır değilim der hele de tecrübeliler
İnşallah canım aetik epey büyüdü sağlıkla gelsin inşallah bakalım acele de etmesin tabi yaa benim kızlar büyüdü başka çocuk düşünmüyoruz derken yeniden sıfırdan başlamak ne bilim ürkütücü geliyor bazen sabrım warmi yeniden bir bebek büyütmeye inan emin değilim bir yandanda minicik olucak çok sevicez diye düşünüyorum Rabbim kolaylaştıracaktır inşallah

Yaaa sağlıkla kavuşun inşallah meleğinizle canım. Hiç ağlama kendini strese sokma boş yere haftan çok iyi zaten Benim de şeker var geriden geliyor. Bakalım salı günü doktor ne diyecek. Kaç kilo çıktı da risk var dedi doktor? Neye göre risk varmış mesela?
Tabi canım neler görüyoruz okuyoruz bazıları gerçekten hödük oluyor
Katılıyorum. İnşallah hep böyle olır

Ayy senin 20sinde miiiii çok heyecanlı Çarşamba gününe az kaldı benimds annem o gün gelecek ayy senin adına çok heyecanlandım

Bebeğinin kilosu kaç canım bebim minikte kilo almadı bu hafta o yüzden merak ettim 2 cm açıklık sen hissetmeden olduysa ne güzel canım inşallah devamıda kolaylıkla gelir bir avazda kolayca alırsın bebeğini kucağına insan o zaman yaklaşınca kaygısı artıyor ama bir bakacagz ki hepsi olup geçmiş emdi emmedi yazdı uykusuzluktu konuacagaz inşallah güzele odaklan dua et canım

Amin canım

Ablaları büyükmüş seni yormaz canım. Sabır işi için de bence sonrakiler öncekinden daha iyi. Tecrubesizlik ayrı stres yaratıyor çünkü şuan aşağı yukarı biliyorsun olacakları her sıkıntılı durumun (diş, gaz) geçici olduğunu

6 buçuk yaşında olan küçük kızım epey kıskanıyor bakalım doğunca ne yapacak işte neler yaşayacağımı biliyorrm daha bunun ek gıdası War, gazı War ne bilim kreş bakıcı bilmem ne tam kurtuldum derken yeniden yaşayacak olmak çok yorucu geliyor bana Allah'tan hayrlisiyla sağlıklı olalimda inşallah

canım sağlıcakla gelsin. şekeri olan gebelerin bebekleri kilolu olur diyolar ya senin doktorun da tam tersini mi söyledi anlayamadım
Evet canım biz de tam tersi oldu bazen de böyle olabiliyormuş bide ben cok dikkat ettim diyete ilk 1 ay sanırım diyet yapıcam diye aç da kaldım orda bi bozuldu denge sonrada toparlanamadı 4 haftadır iyiydi kilo alımı ama bu sefer cok az almış bulunduğu haftaya ve sürenin geçmesine göre o yüzden artık her gün nstye girceksin dedi dr bakalım nolur ya

Doktordan çıktım. Adama 3 soru sordum. Ssvd denemesinden planli sezaryene donduk bu 3 soruyla. Sisman bir hamileyim, bebek iri ve gebelik sekeri var. Sizce ssvd denemem basarili olur mu? Cunku bu 3u ssvd ozelinde risk yaratan etkenler. Adam sozumona normali destekliyordu. Birden agiz degistirdi. Acaba arastiriyorum, bilincli hamileyim diye mi, bir sey olursa basina bela olurum diye mi, bilmiyorum ama kararli bir sekilde bence senin durumunda ssvd deneme fikrinden biraz uzaklasmamiz lazim dedi. Durust fikrimi soracak olursan sana %50 basari sansin var diyebilirim. Senin ve bebegin icin en iyisi planli sezaryen olacaktir dedi. Diyabetin olmasa ben yine de seni zorlardim ama bebegin biraz iri, ruptur yasanmasa bile bebegin omzu takilabilir bu irilikte dedi. Ayrica 39. Haftadan sonrasini beklemek istemiyorum sezaryen icin, son haftalarda bebegi kaybetme riski artiyor gebelik sekerinde dedi. 2 Agustos icin sezaryen ayarlicam sana dedi. 25'inde de artik muayenehaneye gelme, direkt hastaneye git, ben haber vericem onlara, asistanlarim seninle ilgilenecek ben 2 hafta tatilde olucam dedi. Bombaaa Ben dogum yapicam adam gidiyomus. Kim yapacak sezaryeni Allah bilir. Sansima kim duserse... Cunku 2 Agustosu bekleyecegini sanmiyorum bebegimin. Son olarak dedi ki surda onumuzdeki 2-3 gun icinde dogumun baslasa aslinda normal yaparsin ama sanmiyorum baslayacagini. Evet Damirimiz iri. 36+4, 3400 gram 50 cm

Kendini bunalıma sokma canım herşekilde gelecek bebiş. İnşallahh sagsaglim kucagına alırsın.
İnsallah canım hepimiz sağ salım kucağımıza alalım Allah’ın izniyle tek dileğim bu cidden
İnsallah sağlıkla doğsun doğunca alır artık kilo ona takılmıyorum napiyim doktor en fazla 10 gün görüyorum dedi bu gece de sancın gelebilir yarında dedi uyardı bide Çatı muaynesi esnasında sanki ısrarla normal doğum yapmamı istiyor zayıfım ve Çatım cok müsaitmiş seni sezeryana alırsam cok üzülürüm dedi 10 güne gelirse gelicek gelmezse sezeryan artık 10 günden fazla beklemem dedi bakalım nolur canım sağlıkla kavuşalım insallah hepimiz

Haftam iyi cok şükür ama bazı yerleri 36 ya uyumlu canım normalde bu haftaya kadar minyon olacak zayıf olacak diyordu ilk kez gelişimi geri dedi bu yüzden de günlük takip edicem artık bebek hareketleri cok önemli dedi maks 10 gün var işte normal doğum olacağını düşünüyor olmazsa 10. Gün sezeryan dedi şuan 2690 çıktı ama 2 haftadır 250 gram almıştı hafta da bu sefer haftada 110 gram almış haftasına ve bu dönemde alması gereken kiloya göre cok az dedi ama suyu yerinde kan akımı iyi o yüzden bekliyorum yoksa şuan doğurturdum seni dedi stres oldum tabi biraz sağlıkla gelsinde cidden başka bişey istemiyorum ya bakalım nolucak canım

Bende coraspirin kullanıyodum, 35+3 de bıraktırdı ama benim tansiyonlsr hemen yüklemeye başladı ya hayrlisi az kaldı dua edelim birbirimize
Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Benimki ikiz ondan mı erken bıraktırdı ki
Coraspini 32 veya 34te bıraktırıyorlar, iğne doğuma kadar
Corapsrin iğne den daha mı etkili. Doz olarak daha düşük doz ama niye öyle yapiyorlarki
Baktı alt ast ggt bir sürü şeye bakıldı karaciğer enzimleri normal ama bu ggt düşük çıktı bir iki değer daha tam alt sınır bazı değerlerde üst sınırda tam çıktı. Benim yoğun olarak el ve ayakta ama heryerim de var kaşıntı. Ve isilik gibi nokta nokta el ve ayagim. İlaç verdi. Günde 2 Alcan dedj. İçinde de hamilelere önerilmez ama gebelik kolestazina 2 veya 4 e bölün bir hapı yazıyordu.tekrsr sordum doktora yok 2 hap şeklinde al geçmezse 3 e çıkarcaz dedi. Benim doktorum rahattır ilaç vermez normalde bir sürü şikayet oldu hiç onemsemedi olacak tabi ikizsin dedi. Ne ciğer geliştirici ne şeker yüklemesi onlara bile karşı. ama ilk kez ilaç icmen gerek deyince korktum açıkçası. İkizlerfe kolestaz daha çokmus pazartesi görecek yeniden. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Haftaya gün de verecek bana büyük ihtimalle sezeryan için.umarim sizinki kolestaz değildir gece kasintifan uyuyamıyorum çünkü

Coook sağol canım insallah oyle olur ya ilk olunca insan her anlamda sudan çıkmış balık gibi oluyor onunda etkisi var sanırım bu hallerimde Aynen sancı da çıkmadı zaren nst de ama açıklık var darısı diğer açıklıkların basına ağrısız olsa keske hep ya şuan 2690 ama son bir hafta da az kilo almış normalde haftada 250 gr alıyordu yine azdı ama kilo alımı iyi diye dr takılmıyordu bu sefer az aldığı icin her gün takip en geç 10 güne de doğum dedi içerde beslenemedigi icin ama plesentaya giden akımı falanda iyi suyu da iyi yani o yüzden neden almadığını da cok anlamadı az da olsa aldığı icin şuan doğuma almıyorum seni dedi ama yakın takip işte bakalım neler olur insallah sende sağlıkla alırsın kucağına doğunca alırlar artık napalım sizin bebiş kaç kg

Ben 2 dir hastaneye gidiyorum tıp fakültesine. En az birkaç saat durdum nst testler şu bu. Normal doğum gördüm resmen kaç tane, sancı çekenler yürüyenler bagiranlar ikinanlar. Yani bir nst surecinde bebek doğuyordu. Zor zahmetli ama bebeğin sesi gelince kadınlar bebekleriyle çıkıp gidiyorlardı yürüye yürüye.oh Miss valla dedim Allah ne kadar büyük mucize cidden. Çatı muayenesi de madem iyi çıkmış müsait,inanın bir çırpıda olur biter. Ben ikiz ve yaşım ileri kuyruk sokumu da kırık olunca sezeryan olucam. Okadar korktuyor ki sonrasi iyileşme süreci.

Anladım canım. Sağlıkla doğsunda ha 10 gün sonra ha 10 gün önce. İnşallah zamanında kendi gelirde sezaryene gerek kalmaz. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…