- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
İnşallah canım aetik epey büyüdü sağlıkla gelsin inşallah bakalım acele de etmesin tabiBiliyorsun kilo belli haftalardan sonra hiç önemli değil canım yeterki organ gelişimi olsunpsikolojik olarak hazır mıyız diye anket yapsak çoğumuz hazır değilim der hele de tecrübeliler
Yaaa sağlıkla kavuşun inşallah meleğinizle canım. Hiç ağlama kendini strese sokma boş yere haftan çok iyi zatenDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Katılıyorum. İnşallah hep böyle olırTabi canım neler görüyoruz okuyoruz bazıları gerçekten hödük oluyor
Ayy senin 20sinde miiiii çok heyecanlı Çarşamba gününe az kaldı benimds annem o gün gelecek ayy senin adına çok heyecanlandımBenim genel anesteziyle olmuştu doğum belkide bayginken yapmışlardır ama ben aylıkken birşey yapılmadılar sordum bastirmamislardi kum torbası da koymadiklarini biliyorum bu seferkini spinal anestezi düşünüyorlar tabiki ben heyecanlanıp tansiyonum yükselmezsegörürüm haftaya Çarşamba detaylı bilgi vereceğim nasip olursa inşallah
Benimde öyle. Geriliyor şeker kaynaklı. Kilosu falan zayıf mesela.canım sağlıcakla gelsin. şekeri olan gebelerin bebekleri kilolu olur diyolar ya senin doktorun da tam tersini mi söyledi anlayamadım
Bebeğinin kilosu kaç canım bebim minikte kilo almadı bu hafta o yüzden merak ettimDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Amin canımİnşallah ablasinin haftasını gelip geçer canım sağlıkla gününde gelsinlerbenim kız da hiç vurma eğilimli değildir zaten çok duygusal ya çok masumlar onlarda hala çok küçükler oda birkaç kez babikk diye sert bir şekilde vurdu ardından hemen üzülüyor gelip öpüyor ama çoktandır yapmıyor çok şükür Rabbime ama kıskançlık olacak gibi benim kızım da babasına dokundurmaz Allah kolaylık versin inşallah bize canım
Ablaları büyükmüş seni yormaz canım. Sabır işi için de bence sonrakiler öncekinden daha iyi. Tecrubesizlik ayrı stres yaratıyor çünkü şuan aşağı yukarı biliyorsun olacakları her sıkıntılı durumun (diş, gaz) geçici olduğunuİnşallah canım aetik epey büyüdü sağlıkla gelsin inşallah bakalım acele de etmesin tabiyaa benim kızlar büyüdü başka çocuk düşünmüyoruz derken yeniden sıfırdan başlamak ne bilim ürkütücü geliyor bazen sabrım warmi yeniden bir bebek büyütmeye inan emin değilim bir yandanda minicik olucak çok sevicez diye düşünüyorum Rabbim kolaylaştıracaktır inşallah
Şeker herkeste farkli etki yapiyor demekki benimde sekerden dolayi kilosu önde gidiyormuş meselaBenimde öyle. Geriliyor şeker kaynaklı. Kilosu falan zayıf mesela.
Evet doktor bana bazı gebelerde bebekte geriliği sebep olabiliyor dedi.Şeker herkeste farkli etki yapiyor demekki benimde sekerden dolayi kilosu önde gidiyormuş mesela
Nasıl yani ve sen buna tepki vermedin miGünaydınlarrr
Ya eşim formu takip ediyormuş.hiç derdimi paylaşamıyorum valla.
6 buçuk yaşında olan küçük kızım epey kıskanıyor bakalım doğunca ne yapacakAblaları büyükmüş seni yormaz canım. Sabır işi için de bence sonrakiler öncekinden daha iyi. Tecrubesizlik ayrı stres yaratıyor çünkü şuan aşağı yukarı biliyorsun olacakları her sıkıntılı durumun (diş, gaz) geçici olduğunu
Neyine tepki vereyim. Adama bakma desem gene bakacak. Benim telefonumdan bakmıyor ya. Kendi telinden aklına ne gelirse yazıyor sonuna kadınlar klubu yazıyor giriyor forma. Özgür sonuçta.Nasıl yani ve sen buna tepki vermedin mi
Evet canım biz de tam tersi oldu bazen de böyle olabiliyormuş bide ben cok dikkat ettim diyete ilk 1 ay sanırım diyet yapıcam diye aç da kaldım orda bi bozuldu denge sonrada toparlanamadı 4 haftadır iyiydi kilo alımı ama bu sefer cok az almış bulunduğu haftaya ve sürenin geçmesine göre o yüzden artık her gün nstye girceksin dedi dr bakalım nolur yacanım sağlıcakla gelsin. şekeri olan gebelerin bebekleri kilolu olur diyolar ya senin doktorun da tam tersini mi söyledi anlayamadım
İnsallah canım hepimiz sağ salım kucağımıza alalım Allah’ın izniyle tek dileğim bu ciddenKendini bunalıma sokma canım herşekilde gelecek bebiş. İnşallahh sagsaglim kucagına alırsın.
İnsallah sağlıkla doğsun doğunca alır artık kilo ona takılmıyorum napiyim doktor en fazla 10 gün görüyorum dedi bu gece de sancın gelebilir yarında dedi uyardı bide Çatı muaynesi esnasında sanki ısrarla normal doğum yapmamı istiyor zayıfım ve Çatım cok müsaitmiş seni sezeryana alırsam cok üzülürüm dedi 10 güne gelirse gelicek gelmezse sezeryan artık 10 günden fazla beklemem dedi bakalım nolur canım sağlıkla kavuşalım insallah hepimizBelkide sonunda uyandın anesteziden hissetmedin ne güzel ikincisi de kolay olur Rabbim ağrı sizi hissettirmesin
Bebeğin sağlıklı olsun sonrada kilo alır sen doğuma odaklan az kaldı sabret yavrucuğuna kavuşacaksın bol bol nefes tekniklerine bak normal doğum olursa diye pilates topuna otur daire çiz sonsuzluk çizgisi çiz falan inşallah kolay olur her şey sağlıkla kavusursun
Kesinlikle karnı boşlatmak için yapıyorlar görsel kaygılar için hiç bişi yapmazlar vucut atamazsa diye yapıyorlar kan pıhtısı birikmesin enfeksiyon olmasın diye rahim daha cabuk toparlarsın diye hasta için hayati önemi var Allah korusun kan kaybından ölür yoksa büyük sorumluluk ebe demişti
Haftam iyi cok şükür ama bazı yerleri 36 ya uyumlu canım normalde bu haftaya kadar minyon olacak zayıf olacak diyordu ilk kez gelişimi geri dedi bu yüzden de günlük takip edicem artık bebek hareketleri cok önemli dedi maks 10 gün var işte normal doğum olacağını düşünüyor olmazsa 10. Gün sezeryan dedi şuan 2690 çıktı ama 2 haftadır 250 gram almıştı hafta da bu sefer haftada 110 gram almış haftasına ve bu dönemde alması gereken kiloya göre cok az dedi ama suyu yerinde kan akımı iyi o yüzden bekliyorum yoksa şuan doğurturdum seni dedi stres oldum tabi biraz sağlıkla gelsinde cidden başka bişey istemiyorum ya bakalım nolucak canımYaaa sağlıkla kavuşun inşallah meleğinizle canım. Hiç ağlama kendini strese sokma boş yere haftan çok iyi zatenBenim de şeker var geriden geliyor. Bakalım salı günü doktor ne diyecek. Kaç kilo çıktı da risk var dedi doktor? Neye göre risk varmış mesela?
Katılıyorum. İnşallah hep böyle olır
Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Benimki ikiz ondan mı erken bıraktırdı kiBende coraspirin kullanıyodum, 35+3 de bıraktırdı ama benim tansiyonlsr hemen yüklemeye başladı ya hayrlisi az kaldı dua edelim birbirimize
Corapsrin iğne den daha mı etkili. Doz olarak daha düşük doz ama niye öyle yapiyorlarkiCoraspini 32 veya 34te bıraktırıyorlar, iğne doğuma kadar
Baktı alt ast ggt bir sürü şeye bakıldı karaciğer enzimleri normal ama bu ggt düşük çıktı bir iki değer daha tam alt sınır bazı değerlerde üst sınırda tam çıktı. Benim yoğun olarak el ve ayakta ama heryerim de var kaşıntı. Ve isilik gibi nokta nokta el ve ayagim. İlaç verdi. Günde 2 Alcan dedj. İçinde de hamilelere önerilmez ama gebelik kolestazina 2 veya 4 e bölün bir hapı yazıyordu.tekrsr sordum doktora yok 2 hap şeklinde al geçmezse 3 e çıkarcaz dedi. Benim doktorum rahattır ilaç vermez normalde bir sürü şikayet oldu hiç onemsemedi olacak tabi ikizsin dedi. Ne ciğer geliştirici ne şeker yüklemesi onlara bile karşı. ama ilk kez ilaç icmen gerek deyince korktum açıkçası. İkizlerfe kolestaz daha çokmus pazartesi görecek yeniden. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Haftaya gün de verecek bana büyük ihtimalle sezeryan için.umarim sizinki kolestaz değildir gece kasintifan uyuyamıyorum çünküBiz de bugün kontrole gittik nst filan iyi çok şükür, doktora dedim bi tahmininiz var mı bekler mi bu 40 haftayı, bişey demedi, bence bekleyecek yalancı kasılmam bile yok hiç gelesi yok hanfendinin
Kaşıntılar konusunda ipledi bu sefer beni neyse kikolestaza benzemiyor sadece el ayakta olduğu için, ama bu ihtimali elemek için bakalım kanda dedi. Karaciğer enzimleri istemiş, bir de safra asitleri ama o aç bakılması gerekiyormuş yarın sabah da onu vericem. Bakalım değil herhalde kolestaz. D Doktoraliguru senin çıktı mı sonuçlar?
Coook sağol canımBebeğinin kilosu kaç canım bebim minikte kilo almadı bu hafta o yüzden merak ettim2 cm açıklık sen hissetmeden olduysa ne güzel canım inşallah devamıda kolaylıkla gelir bir avazda kolayca alırsın bebeğini kucağına insan o zaman yaklaşınca kaygısı artıyor ama bir bakacagz ki hepsi olup geçmiş emdi emmedi yazdı uykusuzluktu konuacagaz inşallah güzele odaklan dua et canım
Ben 2 dir hastaneye gidiyorum tıp fakültesine. En az birkaç saat durdum nst testler şu bu. Normal doğum gördüm resmen kaç tane, sancı çekenler yürüyenler bagiranlar ikinanlar. Yani bir nst surecinde bebek doğuyordu. Zor zahmetli ama bebeğin sesi gelince kadınlar bebekleriyle çıkıp gidiyorlardı yürüye yürüye.oh Miss valla dedim Allah ne kadar büyük mucize cidden. Çatı muayenesi de madem iyi çıkmış müsait,inanın bir çırpıda olur biter. Ben ikiz ve yaşım ileri kuyruk sokumu da kırık olunca sezeryan olucam. Okadar korktuyor ki sonrasi iyileşme süreci.İnsallah canım hepimiz sağ salım kucağımıza alalım Allah’ın izniyle tek dileğim bu cidden
İnsallah sağlıkla doğsun doğunca alır artık kilo ona takılmıyorum napiyim doktor en fazla 10 gün görüyorum dedi bu gece de sancın gelebilir yarında dedi uyardı bide Çatı muaynesi esnasında sanki ısrarla normal doğum yapmamı istiyor zayıfım ve Çatım cok müsaitmiş seni sezeryana alırsam cok üzülürüm dedi 10 güne gelirse gelicek gelmezse sezeryan artık 10 günden fazla beklemem dedi bakalım nolur canım sağlıkla kavuşalım insallah hepimiz
Anladım canım. Sağlıkla doğsunda ha 10 gün sonra ha 10 gün önce. İnşallah zamanında kendi gelirde sezaryene gerek kalmaz. Hayırlısı olsun inşallah.Haftam iyi cok şükür ama bazı yerleri 36 ya uyumlu canım normalde bu haftaya kadar minyon olacak zayıf olacak diyordu ilk kez gelişimi geri dedi bu yüzden de günlük takip edicem artık bebek hareketleri cok önemli dedi maks 10 gün var işte normal doğum olacağını düşünüyor olmazsa 10. Gün sezeryan dedi şuan 2690 çıktı ama 2 haftadır 250 gram almıştı hafta da bu sefer haftada 110 gram almış haftasına ve bu dönemde alması gereken kiloya göre cok az dedi ama suyu yerinde kan akımı iyi o yüzden bekliyorum yoksa şuan doğurturdum seni dedi stres oldum tabi biraz sağlıkla gelsinde cidden başka bişey istemiyorum ya bakalım nolucak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?