- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Evet az kaldı canım eşime diyorum ki acaba 20'sinde biraz daha erteler miAyy senin 20sinde miiiii çok heyecanlı Çarşamba gününe az kaldı benimds annem o gün gelecek ayy senin adına çok heyecanlandım
Üzülme hayatım haftası gayet güzel. Masallah benişe. Saglıkla gelsin inşallahDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Evet gün gün aynı evrelerden gecerek aynı seyleri yaşadık valla. Sen kac günde toparlamıştın. Bir de negatife dondun mu diye test yaptırdın mı
Canım ev temizliğini ben yapmayacam ama hepsi tamamlanması gereken bir iş canımı sıkıyor valla. Ben yapamam zaten mumkun dğeil bebek ayakta cok durdurmuyor. Bebek eşyalarınk bile zor ayarlayacam gibi ama hepsini kendim yapmak istiyorum kendim hazırlamak istiyorumDaha haftan erken canjm toparlaynca yaparsn yavaş yavaş inşallah bende akşam yıkadım sonunda daha ütülemedim yerleştirmedim hepsi beni bekliyor annem haftaya gelecek ama bana kimsede hayır yok canım sagolsun eşim camları perdeleri halıları halletti sadece kapılar ve alt üst silinip süpürme kaldı yarın doktorun randevusundan sonra inşallah onlarada girisicemm bebek süslerini kendim ördüm ama süslemeleri yapılacak bekliyor daha önce işleri bitirsek iyiymiş benim artık 37. Hafta olmak üzere epey ağırlastm 33 34 haftalar en ideal zamanalr hazırlıkları bitimek için ama yine sona kaldmsende toparlaynca inşallah olmazsa yardımcı filan al halleder temizliği sende diğer hazırlıklarını eşinle yavaş yavaş bitirirsin Allah'ın izniyle
Canım her hamilelik farklı oluyor bende 32. haftayi geçebileceğimi hiç sanmıyordum şimdi ben risk alıp 38.haftaya gidelim diyorum benimde doktor risk alamam diyor biranda tansiyonun yükselir planlı doğum olsun ikiniz içinde daha iyi olur diyor inşallah seninde acil bir durum olmaz planlı olurGünaydın kızlar sonlara doğru sanki sınanıyoruz hep birşeylerle gibi.. Rabbim yardım etsin hepimize o etmezse halimiz ne olurbende tansiyonum yükseliyor diye doktoru aradım pazar günü olan randevuyu yarına aldı umarım iyi haberler alırım cumartesi günleri Kayseri'de sezeryan yapıyor ve umarım benide acil almaz hiç hazır değilim ailemde haftaya gelecek 23 temmuza göre ayarlanyrz endişeliyim şuanda ben zaten hiç 37 . Hafta ilerisine gecemedim doktor risk aldı 38. Hafta doğumla ilgili dua edin banada
Tabi bi de bebek süsü için kart bastıracaktım, kapı süsüne bıkac bisey eklemek için carsıya gidecektim. Kapı susu için ahsap isim yazdıracaktım. Tül balon vs alacaktım da, kimini eşim halledecek kimini internetten getirtecem artık evden cıkmıcam,Daha haftan erken canjm toparlaynca yaparsn yavaş yavaş inşallah bende akşam yıkadım sonunda daha ütülemedim yerleştirmedim hepsi beni bekliyor annem haftaya gelecek ama bana kimsede hayır yok canım sagolsun eşim camları perdeleri halıları halletti sadece kapılar ve alt üst silinip süpürme kaldı yarın doktorun randevusundan sonra inşallah onlarada girisicemm bebek süslerini kendim ördüm ama süslemeleri yapılacak bekliyor daha önce işleri bitirsek iyiymiş benim artık 37. Hafta olmak üzere epey ağırlastm 33 34 haftalar en ideal zamanalr hazırlıkları bitimek için ama yine sona kaldmsende toparlaynca inşallah olmazsa yardımcı filan al halleder temizliği sende diğer hazırlıklarını eşinle yavaş yavaş bitirirsin Allah'ın izniyle
HoşgeldinizHerkese merhaba . Heyecanınıza ortak olmaya geldim. Inşallah hepiniz hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebislerinizi. Ve insallah bende ağustos annesi olurum. 2 side 40. Hafta da geldi ınslalah bu erken gelir. Çok zor som zamanlar
Ayy bi dogum daha mı olduCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
O kadsr ara acma en fazla 1 saat acabilirsin saatini kacirmaYaaa tüh ondan 24 saat ara ile vurunun diyorlar. Bana covid geciriyorum diye verdi doktor. kendi doktorum da artık doguma kadar kullanmak durumundasın diyor. Oksapar 4000 diyor simdilik 10 tane var bitince tekrar yazdıracagım. Yani dün ben saat 13.30 gibi vurundum bugun aksam 4 5 gibi vurunsam sıkıntı mı olur
Zorluyor musun acaba ondan olabilir bi de kabızlık varsa, doktoruna danısmakta fayda var benceKızlar bir kaç gündür büyük tuvalete çıkınca rektal bölgeden çokaz kan geliyor telaslanmam lazim mi
Ben igne kullaniyorum coraspini 12.haftada biraktim igneyi doğuma kadar ve doğumdan sonra 40 gün kullanacagimBende kan sulandırıcı kullanıyorum. 34 +2 deyim.bu hafta doktor bıraktırdı. Siz kaça kadar kullanacaksınız dedi doktor. Ben iğne değil de corapsrin 100 luk alıyorum
Yaaa gözünüz aydin saglikli olsunda biberon vs önemli degilCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Su an kovid geciren biri olarak soyluyorum kovid olabilir. Test yaptır bence. Cunku aynı semptomlarla hastaneye yattım ve kobid cıktım.Kızlar çok hastayım
Bademciklerim şiş, ateş öksürük vucut ağrısı
Birsürü işimi hallederim diye iple çektiğim bayram tatili resmen boşa gitti
Nefes almakta zorlanıyorum burnum boğazım tıkalı
Gece sabahlara kadar uyumaya çalışıyorum olmuyo
Resmen hiç bişey yapamıyorum
Test de yaptırmadım
Kovid mi değil mi belli değil
Siz napıyosunuz hiç giremedim buraya da
Ben tam anlamı ile 4. Gün toparladım normale döndüm. Teste gerek yok tekrardan. Cumartesi dışarı çıkabilirsin dediler.Evet gün gün aynı evrelerden gecerek aynı seyleri yaşadık valla. Sen kac günde toparlamıştın. Bir de negatife dondun mu diye test yaptırdın mı
PekiNeyine tepki vereyim. Adama bakma desem gene bakacak. Benim telefonumdan bakmıyor ya. Kendi telinden aklına ne gelirse yazıyor sonuna kadınlar klubu yazıyor giriyor forma. Özgür sonuçta.
O kadsr ara acma en fazla 1 saat acabilirsin saatini kacirma
Ben 37 haftada olsam da doktor 10 güne doguracaksın dese güle oynaya eve gelirdim, benim bildiğim seker bebege kilo aldırmaz mı bence normaldir bebeğin ona canını sıkıyorsan. Bence doktorların riske atmadan dogumu gercekleştirmeleri cok önemli bazı doktorlar sansını cok zorluyor, bence hersey güzek olacak korkularını bebeğini kucağında düşünerek yen inşallahDoktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın bebek büyüyor basisi iyice artıyor inşallah birkaç hafta daha bekler
Bende catlak oldu diye düşünüyorum bi bu eksikti derimpzt kontrol var bakalim doktor ne diyecek
Doktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Küçük iri adam maşallah sanaDoktordan çıktım. Adama 3 soru sordum. Ssvd denemesinden planli sezaryene donduk bu 3 soruyla. Sisman bir hamileyim, bebek iri ve gebelik sekeri var. Sizce ssvd denemem basarili olur mu? Cunku bu 3u ssvd ozelinde risk yaratan etkenler. Adam sozumona normali destekliyordu. Birden agiz degistirdi. Acaba arastiriyorum, bilincli hamileyim diye mi, bir sey olursa basina bela olurum diye mi, bilmiyorum ama kararli bir sekilde bence senin durumunda ssvd deneme fikrinden biraz uzaklasmamiz lazim dedi. Durust fikrimi soracak olursan sana %50 basari sansin var diyebilirim. Senin ve bebegin icin en iyisi planli sezaryen olacaktir dedi. Diyabetin olmasa ben yine de seni zorlardim ama bebegin biraz iri, ruptur yasanmasa bile bebegin omzu takilabilir bu irilikte dedi. Ayrica 39. Haftadan sonrasini beklemek istemiyorum sezaryen icin, son haftalarda bebegi kaybetme riski artiyor gebelik sekerinde dedi. 2 Agustos icin sezaryen ayarlicam sana dedi. 25'inde de artik muayenehaneye gelme, direkt hastaneye git, ben haber vericem onlara, asistanlarim seninle ilgilenecek ben 2 hafta tatilde olucam dedi. BombaaaBen dogum yapicam adam gidiyomus. Kim yapacak sezaryeni Allah bilir. Sansima kim duserse... Cunku 2 Agustosu bekleyecegini sanmiyorum bebegimin. Son olarak dedi ki surda onumuzdeki 2-3 gun icinde dogumun baslasa aslinda normal yaparsin ama sanmiyorum baslayacagini. Evet Damirimiz iri. 36+4, 3400 gram 50 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?