2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy senin 20sinde miiiii çok heyecanlı Çarşamba gününe az kaldı benimds annem o gün gelecek ayy senin adına çok heyecanlandım
Evet az kaldı canım eşime diyorum ki acaba 20'sinde biraz daha erteler mi hem çok heyecanlıyım,telasliyim, korkuyorum herşey var günler de çok çabuk geçiyor yaa annenle kız kardeşin de hayırlısıyla gelirse biraz rahatlamış olursun inşallah canım

Üzülme hayatım haftası gayet güzel. Masallah benişe. Saglıkla gelsin inşallah

Hahah değildir benve o covid. Tabi bi de herkeste aynı da olmuyor belirtisi. Kimisi bilmşyor bile covid olduğunu. Bizim enteresan bir şekilde A avozge ile aynıydı tüm belirtiler.
Evet gün gün aynı evrelerden gecerek aynı seyleri yaşadık valla. Sen kac günde toparlamıştın. Bir de negatife dondun mu diye test yaptırdın mı

Canım ev temizliğini ben yapmayacam ama hepsi tamamlanması gereken bir iş canımı sıkıyor valla. Ben yapamam zaten mumkun dğeil bebek ayakta cok durdurmuyor. Bebek eşyalarınk bile zor ayarlayacam gibi ama hepsini kendim yapmak istiyorum kendim hazırlamak istiyorumHalı store ne varsa yıkanmaya gidecek sonra eve kadın gelecek 2 gün temizlik yapacak cam pencere kapı mutfak tuvalet banyo koltuk duvar aklına ne gelirse. Ben de bebemin esyalarını yıkayıp oturdugum yerden ütüleyip hazır edeceğim.ona eşim de yardım eder sagolsun. Kayınvalidem dr yapar hepsini de ben kendim herseyi ile ilgilenmek istiyorum tek tek . Bi su koviti atlatsam keske de baslasam herseye

Canım her hamilelik farklı oluyor bende 32. haftayi geçebileceğimi hiç sanmıyordum şimdi ben risk alıp 38.haftaya gidelim diyorum benimde doktor risk alamam diyor biranda tansiyonun yükselir planlı doğum olsun ikiniz içinde daha iyi olur diyor inşallah seninde acil bir durum olmaz planlı olur inşallah annenler gelmis olur minnosun azıcık daha bekler

Tabi bi de bebek süsü için kart bastıracaktım, kapı süsüne bıkac bisey eklemek için carsıya gidecektim. Kapı susu için ahsap isim yazdıracaktım. Tül balon vs alacaktım da, kimini eşim halledecek kimini internetten getirtecem artık evden cıkmıcam,

U Ufukta_bebek ben bu mesajları göremiyorum ya uygulama atlıyor anlamadım.. Negatif gelmesine sevindim covid sonuxunun aman dilkat edin bu ara cok, bayram diye milleti öptük sapır supur boylr oldu. eşiminki negatif geldiğinde diyor ki ben hariç herkesi sapır supur öptügün için bi bana bulaşmadı

Hoşgeldiniz hayırlısıyla, sağlıkla gününde gelsinler minnoslarimiz

Reactions: Zzy
Ayy bi dogum daha mı oldu sağlıkla evinize gidin bir an öncee, biberonu dert etme sonradam tutuyor bebeler, tuttukca sütün de artar insallah

O kadsr ara acma en fazla 1 saat acabilirsin saatini kacirma

Kızlar bir kaç gündür büyük tuvalete çıkınca rektal bölgeden çokaz kan geliyor telaslanmam lazim mi
Zorluyor musun acaba ondan olabilir bi de kabızlık varsa, doktoruna danısmakta fayda var bence

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 34 +2 deyim.bu hafta doktor bıraktırdı. Siz kaça kadar kullanacaksınız dedi doktor. Ben iğne değil de corapsrin 100 luk alıyorum
Ben igne kullaniyorum coraspini 12.haftada biraktim igneyi doğuma kadar ve doğumdan sonra 40 gün kullanacagim
Yaaa gözünüz aydin saglikli olsunda biberon vs önemli degil karna neden bastiriyorlar ya bende sezeryan olacagim

Su an kovid geciren biri olarak soyluyorum kovid olabilir. Test yaptır bence. Cunku aynı semptomlarla hastaneye yattım ve kobid cıktım.

Kizlar karına bastırma işi söyle ameliyattan odama çıktım.bir süre sonra hemşire geldi karnıma bastırdı elinide alttan soktu öyle yapınca kan aktı.amaci kanamamin miktarını ölçtü.bende plesenta previera olduğu için bu kontroller daha sık oldu. İlk oğlumda sezeryandi onda kum torbası koymuşlardı bunda da böyle.

O kadsr ara acma en fazla 1 saat acabilirsin saatini kacirma

Ben 37 haftada olsam da doktor 10 güne doguracaksın dese güle oynaya eve gelirdim, benim bildiğim seker bebege kilo aldırmaz mı bence normaldir bebeğin ona canını sıkıyorsan. Bence doktorların riske atmadan dogumu gercekleştirmeleri cok önemli bazı doktorlar sansını cok zorluyor, bence hersey güzek olacak korkularını bebeğini kucağında düşünerek yen inşallah

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın bebek büyüyor basisi iyice artıyor inşallah birkaç hafta daha bekler

Serum yiyince ağrı geçti, her gun 1 lt serum mu yesek acaba diyorum Ohh böyle serin serin bir rahatlama geliyor serumla. Şakası bir yana umarım bekler, valla sabah da ağrı olunca dusumu aldım, haftalardır hatırlamadığım hastane çantasını en basitinden hazırladım... çok şükür gerek kalmadı henüz

Bende catlak oldu diye düşünüyorum bi bu eksikti derimpzt kontrol var bakalim doktor ne diyecek

Sen sor bakalim, danismakta fayda var. Insallah degildir

Yahu neden ağlıyorsunuz bu haftalarda cnm? Ben 36 yi bekliyorum sezeryan icin Koca bebek masallah, saglikla gelsin inşallah. Stres yapma bosuna

Küçük iri adam maşallah sana ama kesinleşmiş bir planlı sezeryan yok demi bebek haftaya geliyorum dese ssvd denenecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…