Canım test yaptır en azından ne olduğunu bilir ona göre hareket edersin. Covid gibi bu sandıklarınKızlar çok hastayım
Bademciklerim şiş, ateş öksürük vucut ağrısı
Birsürü işimi hallederim diye iple çektiğim bayram tatili resmen boşa gitti
Nefes almakta zorlanıyorum burnum boğazım tıkalı
Gece sabahlara kadar uyumaya çalışıyorum olmuyo
Resmen hiç bişey yapamıyorum
Test de yaptırmadım
Kovid mi değil mi belli değil
Siz napıyosunuz hiç giremedim buraya da
Saglikla gelsin minikinix hiç strese gerek yok üzme kendini canim ❤Doktor kontrolümüz vardı bugün çatı muaynesi ve nst çekildim 2 cm açıklığım var sancım çıkmadı ama doktor en fazla 10 güne doğurursun bu gün bile dogurabilirsin dedi bebiş kilo cok az almış geriden geliyor şekerden dolayı zaten risklisin şuan risk oranı artmıs durumda 10 gün olur doguramazsan sezeryanla almamız gerekebilir dedi bizde durumlar böyle cok az kaldı içimi korku sardı kızlar ya kontrolden çıktığımdan beri sebepsiz ağlıyorum resmen
Bugün bende de mesaj atlıyor canımU Ufukta_bebek ben bu mesajları göremiyorum ya uygulama atlıyor anlamadım.. Negatif gelmesine sevindim covid sonuxunun aman dilkat edin bu ara cok, bayram diye milleti öptük sapır supur boylr oldu. eşiminki negatif geldiğinde diyor ki ben hariç herkesi sapır supur öptügün için bi bana bulaşmadı
İkiniz için de en iyisi nasıl olacaksa öyle olsunDoktordan çıktım. Adama 3 soru sordum. Ssvd denemesinden planli sezaryene donduk bu 3 soruyla. Sisman bir hamileyim, bebek iri ve gebelik sekeri var. Sizce ssvd denemem basarili olur mu? Cunku bu 3u ssvd ozelinde risk yaratan etkenler. Adam sozumona normali destekliyordu. Birden agiz degistirdi. Acaba arastiriyorum, bilincli hamileyim diye mi, bir sey olursa basina bela olurum diye mi, bilmiyorum ama kararli bir sekilde bence senin durumunda ssvd deneme fikrinden biraz uzaklasmamiz lazim dedi. Durust fikrimi soracak olursan sana %50 basari sansin var diyebilirim. Senin ve bebegin icin en iyisi planli sezaryen olacaktir dedi. Diyabetin olmasa ben yine de seni zorlardim ama bebegin biraz iri, ruptur yasanmasa bile bebegin omzu takilabilir bu irilikte dedi. Ayrica 39. Haftadan sonrasini beklemek istemiyorum sezaryen icin, son haftalarda bebegi kaybetme riski artiyor gebelik sekerinde dedi. 2 Agustos icin sezaryen ayarlicam sana dedi. 25'inde de artik muayenehaneye gelme, direkt hastaneye git, ben haber vericem onlara, asistanlarim seninle ilgilenecek ben 2 hafta tatilde olucam dedi. BombaaaBen dogum yapicam adam gidiyomus. Kim yapacak sezaryeni Allah bilir. Sansima kim duserse... Cunku 2 Agustosu bekleyecegini sanmiyorum bebegimin. Son olarak dedi ki surda onumuzdeki 2-3 gun icinde dogumun baslasa aslinda normal yaparsin ama sanmiyorum baslayacagini. Evet Damirimiz iri. 36+4, 3400 gram 50 cm
Böyle bir işlemi ablama yapmışlardı rahim dönmüş mü ne dediler o ara ben bebeği yoğun bakıma indiriyordum çok anlamadım ama dediğin gibi alttan elini sokarak bir düzeltme olmuştuKizlar karına bastırma işi söyle ameliyattan odama çıktım.bir süre sonra hemşire geldi karnıma bastırdı elinide alttan soktu öyle yapınca kan aktı.amaci kanamamin miktarını ölçtü.bende plesenta previera olduğu için bu kontroller daha sık oldu. İlk oğlumda sezeryandi onda kum torbası koymuşlardı bunda da böyle.
Bugun sağlık kabınıne gittik eşimle oradaki kız nasıl yapılacagını eşime gösterdi. Eşim yarın deneyecek bana dün saat 2 gibi yapılmıştı bugun de 2 buuckta yaptırdık her gün yarıö saat öteleyio saati aksama alacağız eşim yapacam kolumdan becerebilirse insallaj boyle bi cozum buldukO kadsr ara acma en fazla 1 saat acabilirsin saatini kacirma
Bugun brnim de 4. Gün ama toparlamış değilim hayırlısı bakalım yarın ola hayrolaBen tam anlamı ile 4. Gün toparladım normale döndüm. Teste gerek yok tekrardan. Cumartesi dışarı çıkabilirsin dediler.
Eklem ağrısı ateş falan devam ediyor mı ya da diğer belirtilirken hangileri devam ediyor?Bugun brnim de 4. Gün ama toparlamış değilim hayırlısı bakalım yarın ola hayrola
Ayy sen bebene söyle dursun içerde ne acelesi var arada seni telaslandiriyorSerum yiyince ağrı geçti, her gun 1 lt serum mu yesek acaba diyorumOhh böyle serin serin bir rahatlama geliyor serumla. Şakası bir yana umarım bekler, valla sabah da ağrı olunca dusumu aldım, haftalardır hatırlamadığım hastane çantasını en basitinden hazırladım... çok şükür gerek kalmadı henüz
Sen sor bakalim, danismakta fayda var. Insallah degildir
Yahu neden ağlıyorsunuz bu haftalarda cnm? Ben 36 yi bekliyorum sezeryan icinKoca bebek masallah, saglikla gelsin inşallah. Stres yapma bosuna
Ay deme öyle.Serum yiyince ağrı geçti, her gun 1 lt serum mu yesek acaba diyorumOhh böyle serin serin bir rahatlama geliyor serumla. Şakası bir yana umarım bekler, valla sabah da ağrı olunca dusumu aldım, haftalardır hatırlamadığım hastane çantasını en basitinden hazırladım... çok şükür gerek kalmadı henüz
İnşallah canımm ay çok heyecanlı senin bendende az kalmışEvet az kaldı canım eşime diyorum ki acaba 20'sinde biraz daha erteler mihem çok heyecanlıyım,telasliyim, korkuyorum herşey var günler de çok çabuk geçiyor yaa annenle kız kardeşin de hayırlısıyla gelirse biraz rahatlamış olursun inşallah canım
Haftan çok iyi bebeğinin kilosuda gayet iyi benim kızım 32.haftada 1.300 kg doğduHaftam iyi cok şükür ama bazı yerleri 36 ya uyumlu canım normalde bu haftaya kadar minyon olacak zayıf olacak diyordu ilk kez gelişimi geri dedi bu yüzden de günlük takip edicem artık bebek hareketleri cok önemli dedi maks 10 gün var işte normal doğum olacağını düşünüyor olmazsa 10. Gün sezeryan dedi şuan 2690 çıktı ama 2 haftadır 250 gram almıştı hafta da bu sefer haftada 110 gram almış haftasına ve bu dönemde alması gereken kiloya göre cok az dedi ama suyu yerinde kan akımı iyi o yüzden bekliyorum yoksa şuan doğurturdum seni dedi stres oldum tabi biraz sağlıkla gelsinde cidden başka bişey istemiyorum ya bakalım nolucak canım
Ayy tebrik ediyorum geç bile kalmışsın bacım büyük cesaretAyy kızlar sonunda ütüledim ve bebeğin çantasını hazirladmmm çok şükür 4 takım koydum içlik çorap herşeyi dahil olan, 1 tulum, 2 battaniye, 1 Müslin ince battaniye,bez, biberon başkada aklıma bişi gelmiyor..
Alt açma alacagm inşallah unutmam
Kendimede bir gecelik, 1 takım pijama koydum emzirme sütyen ve atletini alacagm aklımda
Pamuk koydum belki bebeğe lazım olur yada bana diye, pişik kremi başkada aklina gelen yazsın
Daha zamanın War canım ama iylesir iyileşmez ilk iş çantanızı hazırla derim oturduğum yerde ütüledim yerleştirdm ama ona rağmen tutuldu heryerimCanım ev temizliğini ben yapmayacam ama hepsi tamamlanması gereken bir iş canımı sıkıyor valla. Ben yapamam zaten mumkun dğeil bebek ayakta cok durdurmuyor. Bebek eşyalarınk bile zor ayarlayacam gibi ama hepsini kendim yapmak istiyorum kendim hazırlamak istiyorumHalı store ne varsa yıkanmaya gidecek sonra eve kadın gelecek 2 gün temizlik yapacak cam pencere kapı mutfak tuvalet banyo koltuk duvar aklına ne gelirse. Ben de bebemin esyalarını yıkayıp oturdugum yerden ütüleyip hazır edeceğim.ona eşim de yardım eder sagolsun. Kayınvalidem dr yapar hepsini de ben kendim herseyi ile ilgilenmek istiyorum tek tek . Bi su koviti atlatsam keske de baslasam herseye
Hayırla sağlıkla gelsin ben niyeyse birkaç güne normal doğumla alacaksın bebeğini kucağına gibi hissediyorum inşallah gönlündeki gibi olsun herşeyCoook sağol canıminsallah oyle olur ya ilk olunca insan her anlamda sudan çıkmış balık gibi oluyor onunda etkisi var sanırım bu hallerimde Aynen sancı da çıkmadı zaren nst de ama açıklık var darısı diğer açıklıkların basına ağrısız olsa keske hep ya şuan 2690 ama son bir hafta da az kilo almış normalde haftada 250 gr alıyordu yine azdı ama kilo alımı iyi diye dr takılmıyordu bu sefer az aldığı icin her gün takip en geç 10 güne de doğum dedi içerde beslenemedigi icin ama plesentaya giden akımı falanda iyi suyu da iyi yani o yüzden neden almadığını da cok anlamadı az da olsa aldığı icin şuan doğuma almıyorum seni dedi ama yakın takip işte bakalım neler olur insallah sende sağlıkla alırsın kucağına doğunca alırlar artık napalım sizin bebiş kaç kg
Ayy inşallah canım benim dua edelim bol boll bencede doktorun haklı risk almaya gerek yokCanım her hamilelik farklı oluyor bende 32. haftayi geçebileceğimi hiç sanmıyordum şimdi ben risk alıp 38.haftaya gidelim diyorum benimde doktor risk alamam diyor biranda tansiyonun yükselir planlı doğum olsun ikiniz içinde daha iyi olur diyor inşallah seninde acil bir durum olmaz planlı olurinşallah annenler gelmis olur minnosun azıcık daha bekler
Oo maşallah 37 haftada 3200 çok iyiCanlarım yazdiklarinizi okuyamadim.ameliyatta 2 saat kaldım.dedigim gibi biraz sikintiliydi genel anestezi oldu. Biraz ağrım var oğlum 3200 Gr doğdu.ancak kendime geldim. Ben uzun kalınca bebeğe biberon verdiler.beni ememedi sezeryan sonrası karnıma bastirdilar kanımı akıtmak için o kötü.
Geçmiş olsun doktora git bence, bademcikler şişse bakteriyel enfeksiyon olabilir antibiyotik gerekir. Covidse de sinüzit akciğere inebiliyor antibiyotik gerekebiliyor demişti benim gittiğim dahiliye doktoruKızlar çok hastayım
Bademciklerim şiş, ateş öksürük vucut ağrısı
Birsürü işimi hallederim diye iple çektiğim bayram tatili resmen boşa gitti
Nefes almakta zorlanıyorum burnum boğazım tıkalı
Gece sabahlara kadar uyumaya çalışıyorum olmuyo
Resmen hiç bişey yapamıyorum
Test de yaptırmadım
Kovid mi değil mi belli değil
Siz napıyosunuz hiç giremedim buraya da
Süre olarak daha uzun etkili coraspin, kanamalı bir işlemden bir hafta önce bırakmak gerekiyor. Olur da doğum olursa riskli olmasın diye bıraktırıyorlar. İğne aslında daha etkili ama süre olarak 24 saat, son iğneyi yapmayıp doğuma girersen çok sıkıntı olmuyor. Benim coraspini 32 dolunca bıraktırdı iğneye devam ediyorum.Corapsrin iğne den daha mı etkili. Doz olarak daha düşük doz ama niye öyle yapiyorlarki
Tansiyon ölçtünüz mü? Boyun göz filan tansiyon ağrısı gibiİyi akşamlar kızlar bugün doğum olacak bir arkadaş vardı çok okuyamadım gerçekleşti mi acaba?
Benim bugün başım boynum sırtm gözüm sağdan sağdan fena parol masaj asla iyi gelmedi
Ahaha bak onları yazmayı unuttum, depend mi neydi ondan War ayricada War terlikte koyayım zaten kendimin eksikleride War tamamlamam lazımAyy tebrik ediyorum geç bile kalmışsın bacım büyük cesaretben çoktan hazırladım valla korkumdan ben kendime gecelik ve pijama 4 takım aldım ev hastaneye uzak eşime git getir desem gözünün önüne koysam bulamaz birde şimdiden çok terliyorum yetmez gibi terlik almamissin, hastane lohusa bezi veriyor mu canım bende çoktan hazırladım başka ne koydum unuttum bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?