2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım test yaptır en azından ne olduğunu bilir ona göre hareket edersin. Covid gibi bu sandıkların

Saglikla gelsin minikinix hiç strese gerek yok üzme kendini canim ❤

Bugün bende de mesaj atlıyor canım herkesin derdi kendine büyük enişte de haklı

İkiniz için de en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun yavas yavas günler belirleniyor. Maasallah tosbağaya ya 4 e yaklasır dogarken kesin:) doktor da son dk golü atmış resmen.

Böyle bir işlemi ablama yapmışlardı rahim dönmüş mü ne dediler o ara ben bebeği yoğun bakıma indiriyordum çok anlamadım ama dediğin gibi alttan elini sokarak bir düzeltme olmuştu

O kadsr ara acma en fazla 1 saat acabilirsin saatini kacirma
Bugun sağlık kabınıne gittik eşimle oradaki kız nasıl yapılacagını eşime gösterdi. Eşim yarın deneyecek bana dün saat 2 gibi yapılmıştı bugun de 2 buuckta yaptırdık her gün yarıö saat öteleyio saati aksama alacağız eşim yapacam kolumdan becerebilirse insallaj boyle bi cozum bulduk

Ben tam anlamı ile 4. Gün toparladım normale döndüm. Teste gerek yok tekrardan. Cumartesi dışarı çıkabilirsin dediler.
Bugun brnim de 4. Gün ama toparlamış değilim hayırlısı bakalım yarın ola hayrola

Ayy sen bebene söyle dursun içerde ne acelesi var arada seni telaslandiriyor ayy sana birşey soracaktım unuttum sana ciğer geliştirici yapılacak sonrası sezaryena alacaklar ya öyle hemen etki ediyormuymus acaba kızımda bana ilk iğne yapıldı diğerinin arası baya oldu sanki 48 saat ya da 72 saat sonrasında yapıldı 15 gün yatış yapıldı o esnada tekrar yapılmadı

Ay deme öyle. bekler inşallah bu zamana kadar geldiniz devamı da gelecek

İnşallah canımm ay çok heyecanlı senin bendende az kalmış

Ayy kızlar sonunda ütüledim ve bebeğin çantasını hazirladmmm çok şükür 4 takım koydum içlik çorap herşeyi dahil olan, 1 tulum, 2 battaniye, 1 Müslin ince battaniye,bez, biberon başkada aklıma bişi gelmiyor..
Alt açma alacagm inşallah unutmam
Kendimede bir gecelik, 1 takım pijama koydum emzirme sütyen ve atletini alacagm aklımda
Pamuk koydum belki bebeğe lazım olur yada bana diye, pişik kremi başkada aklina gelen yazsın

Haftan çok iyi bebeğinin kilosuda gayet iyi benim kızım 32.haftada 1.300 kg doğdu çok şükür Rabbime çok sağlıklı bir bebekti 10 günde hastanede çıktı o kadar kalmazdı bana çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için kaldı preeklampsi nedeniyle o yüzden hiç ağlama tedirgin olma herşey gayet güzel olacaktır inşallah

Ayy tebrik ediyorum geç bile kalmışsın bacım büyük cesaret ben çoktan hazırladım valla korkumdan ben kendime gecelik ve pijama 4 takım aldım ev hastaneye uzak eşime git getir desem gözünün önüne koysam bulamaz birde şimdiden çok terliyorum yetmez gibi terlik almamissin, hastane lohusa bezi veriyor mu canım bende çoktan hazırladım başka ne koydum unuttum bea

Daha zamanın War canım ama iylesir iyileşmez ilk iş çantanızı hazırla derim oturduğum yerde ütüledim yerleştirdm ama ona rağmen tutuldu heryerim benim eşim yaptı temizliği çok şükür olduğu kadar artk çünkü gelecek olan kadın dolu başkada bildiğim iyi yok kendimi toparlayaym gelen giden olmadan alrm kadın inşallah

Hayırla sağlıkla gelsin ben niyeyse birkaç güne normal doğumla alacaksın bebeğini kucağına gibi hissediyorum inşallah gönlündeki gibi olsun herşey benimde geçen haftaya kadar uyumluydu kilo alımı ama pazar gittiğimizde 1 haftada hiç kilo almamıştı doktorda şaşırdı suyu normal, bebeğe giden kan akımları iyi demişti 2561gramdı 36+1 de canım.. bana tansiyonunu arada ölç bolca dinlen ayakta kalma dedi benim tansiyon ara ara yükseliyor daha öncede gebelik olunca geçirdiğim için panikledim aradım yarın çağırdı bakalm ne der bende merak içindeyim,
Benim iki kızımda minik doğdu bu kızımda öyle olacak sanrm Rabbimizden hayırlısı belkide uzanmak dinlenmek iyi gelir minik kuzulara

Ayy inşallah canım benim dua edelim bol boll bencede doktorun haklı risk almaya gerek yok

Oo maşallah 37 haftada 3200 çok iyi plasenta previa yüzünden mi 37 hafta dolar dolmaz aldılar?

Geçmiş olsun doktora git bence, bademcikler şişse bakteriyel enfeksiyon olabilir antibiyotik gerekir. Covidse de sinüzit akciğere inebiliyor antibiyotik gerekebiliyor demişti benim gittiğim dahiliye doktoru

Corapsrin iğne den daha mı etkili. Doz olarak daha düşük doz ama niye öyle yapiyorlarki
Süre olarak daha uzun etkili coraspin, kanamalı bir işlemden bir hafta önce bırakmak gerekiyor. Olur da doğum olursa riskli olmasın diye bıraktırıyorlar. İğne aslında daha etkili ama süre olarak 24 saat, son iğneyi yapmayıp doğuma girersen çok sıkıntı olmuyor. Benim coraspini 32 dolunca bıraktırdı iğneye devam ediyorum.

İyi akşamlar kızlar bugün doğum olacak bir arkadaş vardı çok okuyamadım gerçekleşti mi acaba?
Benim bugün başım boynum sırtm gözüm sağdan sağdan fena parol masaj asla iyi gelmedi
Tansiyon ölçtünüz mü? Boyun göz filan tansiyon ağrısı gibi

Ahaha bak onları yazmayı unuttum, depend mi neydi ondan War ayricada War terlikte koyayım zaten kendimin eksikleride War tamamlamam lazım bebeğin eksik olmasında Allah nasip ederse inşallah cumartesi sabah olacağım pazar öğlen taburcu olacağım inşallah hayırla sağlıkla hallederim idare ederim kız kardeşim hastende olacak acil bir eksik olursa alır gelir eşimle ne yapayım inşallah olmaz tabi benim il dışında olacak o yüzden bir takım daha koyayım kendime pijama
1 buçuk saat olmasada ona yakın Kayseri burdan, gerçi kızlarım İstanbul'da doğdu o zaman arabada yok Üsküdar Ümraniye arasıda rahat 1 saatti otobüsle aynı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…