2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Diş fırçası, tarak, toka gibi şeyler
Depend, külot, ped, emzirme atleti, emzirme sütyeni
Çorap koyun demişti gebe okulundaki ebe, ayakları üşüyormuş doğumdan sonra çoğunun
Kaymaz tabanlı terlik
Göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi de koyucam ben
Bebek için kıyafetler dışında bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil, temizleme pamuğu ve pişik önleyici krem de koydum
Bizim hastane pompa, biberon, emzik istemiyor

Ya sorma, sen erkek bebesin, geç gelmelisin diyorum ama iste hoplatti bugun Sıcağa dayanamadım az klima açtım eve gelince şimdi biraz ağrım var yine, soğuk da mı dokundu bilmiyorum valla.

Sezaryen öncesi 1 kere 3 gün önce yapılacak dedi igneyi. Ama oncekinde acil durumda doğum baslayinca birkaç saat önce bile yapmislardi.

Ay deme öyle. bekler inşallah bu zamana kadar geldiniz devamı da gelecek

Ah inşallah cnm, bugun korkuttu sipa Bu kadar yol geldik birkaç haftacik daha durur sağlıkla insallah

Durur durur inşallah. Az kaldı zaten.

Eklem ağrısı ateş falan devam ediyor mı ya da diğer belirtilirken hangileri devam ediyor?
Yok ates ve eklem agrısı gecti cok sukur. Halsızlık burun tıkanıklıgı öksürük devam ediyor sadece

Benim eş temizlikten ne anlar hep kirletir aynen ilk işim hastane cantası hazırlamak olacak

Haftalar yaklastikca bende stres yapmaya basladim iyice.. bugunden basladim hurma ve adacayina .. birde papatya cayi denmisti bilgisi olan tam olarak nasil kullanicagimi soyleye bilir mi ? Nette cok degisik herkes baska bisey demis
erken değil mi canım yaaaa

Bence ilk etapta göbekten deneyebilirsin daha az aciyor göbek deliginin 2 parmak altina gülenyüz şeklinde ilerleyebilirsin ben igneden aşiri korkarim ama artik gobegime kendim yapabiliyorum kollarima yapamiyorum ama bacagi da denemedim hic korkudan

Erkek bebe ama aslan burcu olacak ya kendi bildiğini yapıyor arada heyecanlandirma çabaları ayy daha ne bildiklerini yapacaklar normalde kısa sürede etki ediyor 15 gun çok uzun bir süre o yüzden şimdi kafama takıldı 2 yıl boyunca takilmamisti

İki yıl sonra bir aydinlanma geldi diyorsun

Aaa neden öyle il dışı olacak zor olur ya Allah kolaylık versin inşallah canım o kadar kısa kalacaksan bebeğin kıyafetleri çok bile senin pijaman bile yeterli olabilir canım

Aaa neden öyle il dışı olacak zor olur ya Allah kolaylık versin inşallah canım o kadar kısa kalacaksan bebeğin kıyafetleri çok bile senin pijaman bile yeterli olabilir canım
İnşallah canım Allah'tan bir aksilik olmazsa Rabbimin izniyle 1 gece kalacağız inşallah Niğde'de yapmıyorum doktorum sezeryan maalesef.. burdaki özel hastane bir işe yaramaz zaten, o yüzden Kayseri'ye gideceğiz inşallah orada anlaştığı hastane War doktorun

Ayy kızlar intagramda bir ebe paylaşmış herkesin sütü wardr sadece salgılanmaj için bekliyor sıkın göğsünüzü sütünüz gelir diye paylaşmış az önce ilk kez böyle bişi demedim sıktım ve boncuj kadar minicik geldi hemen ayy yawrularımızın rızkını hazır eden Rabbimize hamd olsun çok garip ve çok duygulandım yaaa

Küçük iri adam maşallah sana ama kesinleşmiş bir planlı sezeryan yok demi bebek haftaya geliyorum dese ssvd denenecek?
2 Agustos'a ayarladi sezaryeni 39+2... Oncesinde gelirse normal denenebilir. 38i gecersek her sekilde sezaryen olursun dedi. Valla saldim kismetse ne varsa artik. Salmasam da yapabilecegim farkli bir sey yok.

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Allah korusun acil bir durum olsa nasıl olacak peki ben fazla pimpirikliyim de doktor Kayseri'ye mi gidiyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…