- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Diş fırçası, tarak, toka gibi şeylerAhaha bak onları yazmayı unuttum, depend mi neydi ondan War ayricada War terlikte koyayım zaten kendimin eksikleride War tamamlamam lazımbebeğin eksik olmasında Allah nasip ederse inşallah cumartesi sabah olacağım pazar öğlen taburcu olacağım inşallah hayırla sağlıkla hallederim idare ederim kız kardeşim hastende olacak acil bir eksik olursa alır gelir eşimle ne yapayım inşallah olmaz tabi benim il dışında olacak o yüzden bir takım daha koyayım kendime pijama
1 buçuk saat olmasada ona yakın Kayseri burdan, gerçi kızlarım İstanbul'da doğdu o zaman arabada yok Üsküdar Ümraniye arasıda rahat 1 saatti otobüsle aynı şey
Ayy sen bebene söyle dursun içerde ne acelesi var arada seni telaslandiriyorayy sana birşey soracaktım unuttum sana ciğer geliştirici yapılacak sonrası sezaryena alacaklar ya öyle hemen etki ediyormuymus acaba kızımda bana ilk iğne yapıldı diğerinin arası baya oldu sanki 48 saat ya da 72 saat sonrasında yapıldı 15 gün yatış yapıldı o esnada tekrar yapılmadı
Ay deme öyle.bekler inşallah bu zamana kadar geldiniz devamı da gelecek
Durur durur inşallah. Az kaldı zaten.Ya sorma, sen erkek bebesin, geç gelmelisin diyorum ama iste hoplatti bugunSıcağa dayanamadım az klima açtım eve gelince şimdi biraz ağrım var yine, soğuk da mı dokundu bilmiyorum valla.
Sezaryen öncesi 1 kere 3 gün önce yapılacak dedi igneyi. Ama oncekinde acil durumda doğum baslayinca birkaç saat önce bile yapmislardi.
Ah inşallah cnm, bugun korkuttu sipaBu kadar yol geldik birkaç haftacik daha durur sağlıkla insallah
AminnnnnnDurur durur inşallah. Az kaldı zaten.
Yok ates ve eklem agrısı gecti cok sukur. Halsızlık burun tıkanıklıgı öksürük devam ediyor sadeceEklem ağrısı ateş falan devam ediyor mı ya da diğer belirtilirken hangileri devam ediyor?
Benim eş temizlikten ne anlarDaha zamanın War canım ama iylesir iyileşmez ilk iş çantanızı hazırla derim oturduğum yerde ütüledim yerleştirdm ama ona rağmen tutuldu heryerimbenim eşim yaptı temizliği çok şükür olduğu kadar artk çünkü gelecek olan kadın dolu başkada bildiğim iyi yok kendimi toparlayaym gelen giden olmadan alrm kadın inşallah
Çantayı hazırlarım hazırla, bak sabah sabah dört nala hazırladım eksikleriyleBenim eş temizlikten ne anlarhep kirletir aynen ilk işim hastane cantası hazırlamak olacak
Ha bende vardı onlar. Hala var mesela öksürük ve burun tıkanıklığı.Yok ates ve eklem agrısı gecti cok sukur. Halsızlık burun tıkanıklıgı öksürük devam ediyor sadece
erken değil mi canım yaaaaHaftalar yaklastikca bende stres yapmaya basladim iyice.. bugunden basladim hurma ve adacayina .. birde papatya cayi denmisti bilgisi olan tam olarak nasil kullanicagimi soyleye bilir mi ? Nette cok degisik herkes baska bisey demis
Bence ilk etapta göbekten deneyebilirsin daha az aciyor göbek deliginin 2 parmak altina gülenyüz şeklinde ilerleyebilirsin ben igneden aşiri korkarim ama artik gobegime kendim yapabiliyorum kollarima yapamiyorum amaBugun sağlık kabınıne gittik eşimle oradaki kız nasıl yapılacagını eşime gösterdi. Eşim yarın deneyecek bana dün saat 2 gibi yapılmıştı bugun de 2 buuckta yaptırdık her gün yarıö saat öteleyio saati aksama alacağız eşim yapacam kolumdan becerebilirse insallaj boyle bi cozum bulduk
Erkek bebe ama aslan burcu olacak ya kendi bildiğini yapıyor arada heyecanlandirma çabaları ayy daha ne bildiklerini yapacaklarYa sorma, sen erkek bebesin, geç gelmelisin diyorum ama iste hoplatti bugunSıcağa dayanamadım az klima açtım eve gelince şimdi biraz ağrım var yine, soğuk da mı dokundu bilmiyorum valla.
Sezaryen öncesi 1 kere 3 gün önce yapılacak dedi igneyi. Ama oncekinde acil durumda doğum baslayinca birkaç saat önce bile yapmislardi.
Ah inşallah cnm, bugun korkuttu sipaBu kadar yol geldik birkaç haftacik daha durur sağlıkla insallah
İki yıl sonra bir aydinlanma geldi diyorsunErkek bebe ama aslan burcu olacak ya kendi bildiğini yapıyor arada heyecanlandirma çabaları ayy daha ne bildiklerini yapacaklarnormalde kısa sürede etki ediyor 15 gun çok uzun bir süre o yüzden şimdi kafama takıldı 2 yıl boyunca takilmamisti
Aaa neden öyle il dışı olacak zor olur ya Allah kolaylık versin inşallah canımAhaha bak onları yazmayı unuttum, depend mi neydi ondan War ayricada War terlikte koyayım zaten kendimin eksikleride War tamamlamam lazımbebeğin eksik olmasında Allah nasip ederse inşallah cumartesi sabah olacağım pazar öğlen taburcu olacağım inşallah hayırla sağlıkla hallederim idare ederim kız kardeşim hastende olacak acil bir eksik olursa alır gelir eşimle ne yapayım inşallah olmaz tabi benim il dışında olacak o yüzden bir takım daha koyayım kendime pijama
1 buçuk saat olmasada ona yakın Kayseri burdan, gerçi kızlarım İstanbul'da doğdu o zaman arabada yok Üsküdar Ümraniye arasıda rahat 1 saatti otobüsle aynı şey
Yok canım seninki 3 gün önce yapılacak olmasından kaynaklı bir aydınlanma olduİki yıl sonra bir aydinlanma geldi diyorsun
İnşallah canım Allah'tan bir aksilik olmazsa Rabbimin izniyle 1 gece kalacağız inşallah Niğde'de yapmıyorum doktorum sezeryan maalesef.. burdaki özel hastane bir işe yaramaz zaten, o yüzden Kayseri'ye gideceğiz inşallah orada anlaştığı hastane War doktorunAaa neden öyle il dışı olacak zor olur ya Allah kolaylık versin inşallah canımo kadar kısa kalacaksan bebeğin kıyafetleri çok bile senin pijaman bile yeterli olabilir canım
Tek tedirgin olduğum nokta bebegim acaba solunum sıkıntısı çeker mi ama Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz Allah'ın dediği olur inşallah güzel şeyler olurAyy inşallah canım benim dua edelim bol boll bencede doktorun haklı risk almaya gerek yok
Yok canım seninki 3 gün önce yapılacak olmasından kaynaklı bir aydınlanma oldu
2 Agustos'a ayarladi sezaryeni 39+2... Oncesinde gelirse normal denenebilir. 38i gecersek her sekilde sezaryen olursun dedi. Valla saldim kismetse ne varsa artik. Salmasam da yapabilecegim farkli bir sey yok.Küçük iri adam maşallah sanaama kesinleşmiş bir planlı sezeryan yok demi bebek haftaya geliyorum dese ssvd denenecek?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım Allah'tan bir aksilik olmazsa Rabbimin izniyle 1 gece kalacağız inşallah Niğde'de yapmıyorum doktorum sezeryan maalesef.. burdaki özel hastane bir işe yaramaz zaten, o yüzden Kayseri'ye gideceğiz inşallah orada anlaştığı hastane War doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?