Ya şimdi gördüm çok sayfa geçmişValla dün birliktr nst ye girdiğim 39 haftalık kadının nst sinde tık yoktu 5 dk muayene oldu evine gitti. Ben dünden beri hastanedeyim her an hersey olabiliyor, benim oğluşum su an kararsız galiba ben de anlamadım. Dogacaksan dog oglum dogmayacaksan aksiyon yaratma diyorum sıpaya
Icmistir o suyu su bi yere gitmediyse baska aciklamasi yojBende hiç akıntı olmadı, önceki muayenelerde su hep iyiyken nasıl azalmış bizde şaşırdık eşimle. Haziranda başka bi doktor fazla sınırda demişti hatta. Ultrasonda Kasığımda su görmedi, yukarıda bebeğin ayaklarının orada bebeğe yetecek kadar az su var dedi. Pazartesi randevu aldım zaten ama takmamaya çalışıyorum çünkü hareketler iyi
E elf234 ten mi bahsedion kuzumKizlar bizim bi ogretmen nickli arkadas vardi dogru hatirliyosam ne yapti sesi solugu cikmiyor listedede goremedim hic
Dus yap tabi ki kiz bisi olmaz kirklancak diilsin yaBenim de bir sorum var, @Delirelladan rol çalmak istemem ama
Su geldikten sonra enfeksiyon riski oluşuyor ya kese delindiği için, duş yapmakta sakınca olmaz herhalde değil mi? Suyum gelirse duş yapıp öyle giderim hastaneye diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim
Hepimiz korkuyoruz bacım hele ben düsünesim bile gelmiyor ama oldu artık çıkcak bir sekilde bu çocuklar ajdjskkaben dogumdan cok korkuyorum tek bu psikolojıde olan ben mıyım aklım cıkıyor dusunmek bıle ıstemıyorum nasıl olucak hıc bılmıyorumm
Kontrole gitmeye korkuyorum artık yaEvet oyle olunca cok götürmüyor bence de hersey olabilir, bu ara kontrole gidip yatıs yapacak cok olabilir eli bos da dönen cok olabilir
Vajinal duş alma sadece cnmBenim de bir sorum var, @Delirelladan rol çalmak istemem ama
Su geldikten sonra enfeksiyon riski oluşuyor ya kese delindiği için, duş yapmakta sakınca olmaz herhalde değil mi? Suyum gelirse duş yapıp öyle giderim hastaneye diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim
İçebiliyor mu suyu, sağlıklı mı peki
Tabi hamilelik boyunca bobrekler o sayede calisiyo bebekte. Icip icip cis yapiyo amniyon sivisini. Sadece ultrasonda ictigi zamana denk getirmek zorİçebiliyor mu suyu, sağlıklı mı pekianasına çekmiş, su görünce dayanamıyor
Ya hic inanmam hurafelere ana erkek bebegin guzellik verdigi dogru sanirim. Benim de cildim parliyor cillop gibi valla tu tuHayırlısı ile gelsin inşallah benim Pazartesi gelmene gerek yok dedi salı sabah 7bucuk da gidiyoruz 8bucuğa doğru doğuma alcak sanırımMakyaj mutlaka fondötensiz şekilde yaparım hamileliğin en güzel ödülü cildim oldu fondöten ,bb filan kullanmıyorum. Ki önceden takıntılı idim sürmeden çıkmazdım. 1 senedir dünya varmış diyorum.
O kadar da acı hissetmedim ben hatırlamıyorum inanCok tırsıyorum puffin. Spinalden tırsıyorum iğneyi gördüm . Elektrik carpmıs gibi oluyorsun cok kodkuyorum beeenn
Ay aynen kızımda Cirkin hissediyordummYa hic inanmam hurafelere ana erkek bebegin guzellik verdigi dogru sanirim. Benim de cildim parliyor cillop gibi valla tu tukizima hamileyken botokslu gibiydim yuzum gozum elim sisti, cildim de cok kotuydu. Cok daha zor bir hamilelikti kizimda yasadigim.
Durumun nasıl canim
Ay içim rahatladı valla. Ben 1.5 kilo alıp bebek 50 grvalinca rahatlamanistim.Canım hiç takma kafana benim kız da almıyor son 1 ayda sadece 230 gr aldı. Doktor normal dedi.
Güzel soru. Bana hep hediye geldi ayakkabı falan ama evde giydirebileceğim 2 adet var. Maalesef benim ev soğuk olduğu için çocuğu çığlak ayak salamam
Hahavalla inan bende öyleyim son zamanlarda. Ağrıdan falan değil de kendi kendime uyanıp uyuyamıyorum. Saat ile bakışıp dua ediyorum bi gram uyuyayım diye.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahmaşallah
Bende en son 32 de gördüm. Şimdi kafayı kanala sokmuş hiç göstermiyor. Neyse 2 gün kaldı şükür
Benim bebiste aynı gece parti veriyor içerde. Uyutmuyor uyku yok nerdeyse.Hepimiz korkuyoruz bacım hele ben düsünesim bile gelmiyor ama oldu artık çıkcak bir sekilde bu çocuklar ajdjskka
Kontrole gitmeye korkuyorum artık yagerçi gündüzleri iyiyim ben ne oluyosa bu bebeğe geceleri oluyor resmen güneş doğana kadar oturttu beni. Sen nasıl oldun?
Canım evde çorapla duruyor zaten yürüme alıştırmaları yaparken mutlaka çorabı çıkartıyoruz çıplak ayak kalıyor evde. Dışarı çıkarken misafirlikte veya evde patik markaları var bir sürü onlardan alıp giydiriyoruz hava çok soğuksa, yine yaşından önce yürüme öncesi ayakkabılar var dışarda soğuk almasın diye giydirebilirsin. yaşı gelincede artık yürüme ayakkabısı alıyoruz. Evde kokopatik kullandım Ben yürüme öncesi adidasın patik modelini, yürüyüş içinde nike almıştım ilk. Ay çok mutluyum abisinden herşey kaldı ayakkabılar montlar falan hepsi yeni gibi ikinciler masrafsız olacakTecrübeli annelere uzmanlik soru 184849
Simdi, bebemiz inşallah sağlıkla doğacak, bebeğe ayakkabı yaşında mı alıyoruz? Öncesinde pofuduk ev ayakkabısı felan mi giydiriyoruz 1 yaşına kadar? Kafamda deli sorular :)
Disarda giyemelik ayakkabı, yurumeye baslayinca
Son aylarda yer daralınca almıyorlarmış pek kiloAy içim rahatladı valla. Ben 1.5 kilo alıp bebek 50 grvalinca rahatlamanistim.
GünaydinKizlar günaydin ben muhtemelen 22 agustos haftasında sezaryen olacam doktoruma 34+0 da gittim 2700 gram 47 cm cıkti bebişim gebelik sekerim var ama sinirlarin icinde 90-95 arası aclik 100-130arası tokluk cıkıyor ilerde mi gidiyor sorun olur mu diye çok endişeleniyorum doktor normal dedi ama çok stres oldum sizin bebekleriniz bu haftalarda nasıldı
Aradim ama zabita karakolunu arayin dediler onlari da aradim bi hakt yapmadilarÇevre bakanlığının ses şikayet hattı var inşaatların çalışma izinleri sabah 09.00 da başlar genelde yedide belediye açık olmadığı için kalkıp gelen olmamıştır
Ayakta dustan nolcak canim bisey olmazBenim de bir sorum var, @Delirelladan rol çalmak istemem ama
Kiz cocuk 9 ay o siviyi icip duruyor ya zatenYa hic inanmam hurafelere ana erkek bebegin guzellik verdigi dogru sanirim. Benim de cildim parliyor cillop gibi valla tu tukizima hamileyken botokslu gibiydim yuzum gozum elim sisti, cildim de cok kotuydu. Cok daha zor bir hamilelikti kizimda yasadigim.
İçinize mi doğdu n’aptınız ya. Şimdi 4 cm açıklıkla yatış yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?