2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya şimdi gördüm çok sayfa geçmiş

Hala hastanedesin sanirim. Minik civcivi bekliyor hala demek, aksiyon çocuğu ya, gelmeyecekse yormasın annesini :))

Hareket azaldığını düşünüyorsan minik.bir gofretten ısır (bitirme :)) , şekerli yiyince harekete geçer bebek, aynen hareket takibi diyor bana da. İnşallah şu son haftalari sağlıkla atlatırız

Icmistir o suyu su bi yere gitmediyse baska aciklamasi yoj
Kizlar bizim bi ogretmen nickli arkadas vardi dogru hatirliyosam ne yapti sesi solugu cikmiyor listedede goremedim hic
E elf234 ten mi bahsedion kuzum

Dus yap tabi ki kiz bisi olmaz kirklancak diilsin ya

ben dogumdan cok korkuyorum tek bu psikolojıde olan ben mıyım aklım cıkıyor dusunmek bıle ıstemıyorum nasıl olucak hıc bılmıyorumm
Hepimiz korkuyoruz bacım hele ben düsünesim bile gelmiyor ama oldu artık çıkcak bir sekilde bu çocuklar ajdjskka
Evet oyle olunca cok götürmüyor bence de hersey olabilir, bu ara kontrole gidip yatıs yapacak cok olabilir eli bos da dönen cok olabilir
Kontrole gitmeye korkuyorum artık yagerçi gündüzleri iyiyim ben ne oluyosa bu bebeğe geceleri oluyor resmen güneş doğana kadar oturttu beni. Sen nasıl oldun?

Vajinal duş alma sadece cnm

Ya hic inanmam hurafelere ana erkek bebegin guzellik verdigi dogru sanirim. Benim de cildim parliyor cillop gibi valla tu tu kizima hamileyken botokslu gibiydim yuzum gozum elim sisti, cildim de cok kotuydu. Cok daha zor bir hamilelikti kizimda yasadigim.

Kizlar günaydin ben muhtemelen 22 agustos haftasında sezaryen olacam doktoruma 34+0 da gittim 2700 gram 47 cm cıkti bebişim gebelik sekerim var ama sinirlarin icinde 90-95 arası aclik 100-130arası tokluk cıkıyor ilerde mi gidiyor sorun olur mu diye çok endişeleniyorum doktor normal dedi ama çok stres oldum sizin bebekleriniz bu haftalarda nasıldı

Cok tırsıyorum puffin. Spinalden tırsıyorum iğneyi gördüm . Elektrik carpmıs gibi oluyorsun cok kodkuyorum beeenn
O kadar da acı hissetmedim ben hatırlamıyorum inanİğne acısı çok korkutmuyor da uyuşma geçtikçe hissettiğin o acı çok zor Rabbim hafifletsin

Ay aynen kızımda Cirkin hissediyordummbu kez bolca kendime baktım ahahaha inşallah boncuk gözlü sarışın olur kızım mavi gözlü idi büyüyunce döndü elaya

Ay içim rahatladı valla. Ben 1.5 kilo alıp bebek 50 grvalinca rahatlamanistim.

Benim bebiste aynı gece parti veriyor içerde. Uyutmuyor uyku yok nerdeyse.

Canım evde çorapla duruyor zaten yürüme alıştırmaları yaparken mutlaka çorabı çıkartıyoruz çıplak ayak kalıyor evde. Dışarı çıkarken misafirlikte veya evde patik markaları var bir sürü onlardan alıp giydiriyoruz hava çok soğuksa, yine yaşından önce yürüme öncesi ayakkabılar var dışarda soğuk almasın diye giydirebilirsin. yaşı gelincede artık yürüme ayakkabısı alıyoruz. Evde kokopatik kullandım Ben yürüme öncesi adidasın patik modelini, yürüyüş içinde nike almıştım ilk. Ay çok mutluyum abisinden herşey kaldı ayakkabılar montlar falan hepsi yeni gibi ikinciler masrafsız olacak

Günaydin
Sizde şeker olduğunu şeker yüklemesinde mi söyledi doktor? Açlık ve tokluk şekeriniz normal bebeğin kilosu da bana normal geldi. Ben en son 33 haftalikken 35le uyumlu çıktım en az 2550 kilosu 2700 bile olabilir dedi. Benim açlık şekerim 100 çıkıyor hep üst sınırda şeker yüklemesinde de böyle çıkmıştı henüz net birşey söylemedi doktor ama şimdilik yolunda diyor. Bugün son ölçüm ve şeker sonucuna göre doğumla ilgili bir şeyler söyler diye umuyorum

Çevre bakanlığının ses şikayet hattı var inşaatların çalışma izinleri sabah 09.00 da başlar genelde yedide belediye açık olmadığı için kalkıp gelen olmamıştır
Aradim ama zabita karakolunu arayin dediler onlari da aradim bi hakt yapmadilar
Ayakta dustan nolcak canim bisey olmaz
Kiz cocuk 9 ay o siviyi icip duruyor ya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…