Yok 3unde. Burada sezaryen gununden 1 gun oncesinde yapiliyor yatis. Oyle saca fon cektirip makyaj yapip doguma goremiyorsun2sinde mi planlı sezaryen
Canm su isini eger yogun islaklik hissetmiyosan takm. Ilk.gebeligimde doktor bi muayenede suyun cok azalmis demisti 4 odacik.dolu olmaliyken 2 odacik seklimde dolu demisti git gez geri gel dedi. Gezdm.gittim.bida balti su var.meger bebek.icip.omu.cis yaptiginbi ana denk gelmisim su bebisin midesindeymia ole olabilirGünaydın kızlar, gece bizde acile gittik kendi hastaneme. Başka bir doktor vardı. Yatağa yatamadım kasıklarımdan bişey çekiyor gibi acı hissediyordum. Ultrasonda baktı bebek iyi hareketler iyi, açılma için bakmadı doktor bende sormadım zaten zırt pırt ellenmek istemiyorum, yoksa gerilicem biliyorum. Suyun azalmış önceki muayenede söylemişmiydi doktorun dedi şaşırdım. 5 gün içinde gel mutlaka doktoruna dedi. Kilosu 3450, boy 53. Kendi doktorum ptesi 3200kg-50cm demişti. Yine 2 hafta ileride çıktı, gelişimi ileride olması plesanta yaşlanması olduğu için rahatlatıyor beni. Beni görür görmez ayaklarıma baktı ödemlerim fazla diye. Tansiyon ölçtü ama yüksek çıkmadı, nst bağlandım 2 tane düzensiz çıktı. Bebek aşağıya indikçe kasılmalar olacak iyi bişey daha da ağrılı olsun ki bebek çıksın dedi. Başka sorun görmedi geldik eve uyuyabildim sonra.
Hayırlısı ile gelsin inşallah benim Pazartesi gelmene gerek yok dedi salı sabah 7bucuk da gidiyoruz 8bucuğa doğru doğuma alcak sanırımYok 3unde. Burada sezaryen gununden 1 gun oncesinde yapiliyor yatis. Oyle saca fon cektirip makyaj yapip doguma goremiyorsunKan aliyolar vs. ameliyat oncesi rutin kontrolleri yapiyorlar. Ameliyat gunu de sabahtan aliyorlar bebegi. 09:58'de dogmustu Luna 10 Agustos 2020'de.
Bende hiç akıntı olmadı, önceki muayenelerde su hep iyiyken nasıl azalmış bizde şaşırdık eşimle. Haziranda başka bi doktor fazla sınırda demişti hatta. Ultrasonda Kasığımda su görmedi, yukarıda bebeğin ayaklarının orada bebeğe yetecek kadar az su var dedi. Pazartesi randevu aldım zaten ama takmamaya çalışıyorum çünkü hareketler iyiCanm su isini eger yogun islaklik hissetmiyosan takm. Ilk.gebeligimde doktor bi muayenede suyun cok azalmis demisti 4 odacik.dolu olmaliyken 2 odacik seklimde dolu demisti git gez geri gel dedi. Gezdm.gittim.bida balti su var.meger bebek.icip.omu.cis yaptiginbi ana denk gelmisim su bebisin midesindeymia ole olabilir
Sırtını dönüp yatsa gene iyi, sırtüstü yatınca horluyo benimki, bi de sarımsak yemiş, bütün gece suratıma pöflediValla ya dön sırtını yat
Kasilma ve sancin var ama dogumda daha yuksek oluyolar daglar insallah 1 2 hafta daha bekler senin oglan olmadi gelebilirde yani hakkinizda hayirlisi olsun insallahHala hastanedeyim açılmam artmıyor hala 2 cm ama kasılmalarım devam ediyormus su an yine nst deyim sık sık baglıyorlar bakıyorlar, asağıdaki gibi ilerliyor, cok bişey anlamıyorum ama dağ gibi olanlar sancı herhalde, agrı hissetmiyorum ama, güzel dilekler için sağolunn, bakalım benim oglum da mı kolpacı yarın belli olacak galiba, ama dokror böyle cok durmaz diyor
O cati agrisini hic deme iste ne berbat bisey küt olup adim atamadim resmen sormayida unuttum doktora.Kızlar çatı ağrımdan uyuyamıyorum resmenkarnında belimde felan kasılma yok ama çocuk çok sertleşiyor toplanıyor alt tarafımın ağrısından sağıma soluma dönemiyorum
Yaaaaa ne guzel az kaldiii 20 gün var daha banaGünaydın
Birazdan tahlil vs için hastaneye gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Son 2 gün
Ayy benimki tospik yanakli burnunu çözemedim minnak duruyor yandan siyah beyazda minik bi kavis var sanki babasina cekmiş oglum anan gibi doguştan estetikli burna sahip olabilirdin ama kaderTek bildiğim fındık burnu tontik yanağı büyük kulağıay nasıl bişe çıkacak acaba
Hızlı geçiyor valla zaman bi bakmışsın yanındaYaaaaa ne guzel az kaldiii 20 gün var daha bana
Ayy benimki tospik yanakli burnunu çözemedim minnak duruyor yandan siyah beyazda minik bi kavis var sanki babasina cekmiş oglum anan gibi doguştan estetikli burna sahip olabilirdin ama kaderdudaklar kocaman babasi ayni sanirim ben kocami klonlamiş olabilirim
Ne saniyodun yaa erkek bunlar erkek genleri ayniBugün ayrı bi psikolojiyle uyandım, benim adama uyuzum şuankilo alan ben, karnı çatlayan ben. doğumdan sonra kilo vermeye çalışacağım, çatlaklar için uğraşacağım. bide ağrıları acıları hisseden ben. Söylediğimde gülüyor, internette araştırmışmış normalmiş vs. Gece yatağa uzanamayınca yanına geldim ağlayacak gibiydim beyfendi gülüyor. Zorla kaldırdım sanki yerinden, keyfini bozdum normalde düşünür, üzülür halime, gelir istemediğimde masaj yapar filan ama dünkü tavırlarına çok uyuz oldum. Erkeklerin işi ne güzel ohhh, doğumdan sonra da işe gidecek yine bize kalacak herşey.
Saglıkla büyütün inşallah. Spinal mi oldunuzKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Çevre bakanlığının ses şikayet hattı var inşaatların çalışma izinleri sabah 09.00 da başlar genelde yedide belediye açık olmadığı için kalkıp gelen olmamıştırGünaydin yine tam 07:02de o sesli makinayi cakistirdilar kafayi yiyorum suan bu zabitalarda işini yapmıyor. Neyse sakinleşeyim ogluşumu görmeye gidicem bugüninsallah tospik yuzunu plesentadan cekmistir de bi poz verir hayrina bize
Cok tırsıyorum puffin. Spinalden tırsıyorum iğneyi gördüm . Elektrik carpmıs gibi oluyorsun cok kodkuyorum beeennBenim karnım taş kasılma oluyor agri oluyor yanıyor gelde uyu salıı gel salıı
Benimki de her resimde aynı babası tahmin ediyordum gerçi onun ağır basacağıni.. neyse güzel çocuk alsın erkek olunca kendim üzerinden hayal edemiyorum çünküYaaaaa ne guzel az kaldiii 20 gün var daha bana
Ayy benimki tospik yanakli burnunu çözemedim minnak duruyor yandan siyah beyazda minik bi kavis var sanki babasina cekmiş oglum anan gibi doguştan estetikli burna sahip olabilirdin ama kaderdudaklar kocaman babasi ayni sanirim ben kocami klonlamiş olabilirim
Yok ya benim ki pazartesi doğur da haftasonuna denk getirme iş saati izni başlatayim doğum iznini diyoBugün ayrı bi psikolojiyle uyandım, benim adama uyuzum şuankilo alan ben, karnı çatlayan ben. doğumdan sonra kilo vermeye çalışacağım, çatlaklar için uğraşacağım. bide ağrıları acıları hisseden ben. Söylediğimde gülüyor, internette araştırmışmış normalmiş vs. Gece yatağa uzanamayınca yanına geldim ağlayacak gibiydim beyfendi gülüyor. Zorla kaldırdım sanki yerinden, keyfini bozdum normalde düşünür, üzülür halime, gelir istemediğimde masaj yapar filan ama dünkü tavırlarına çok uyuz oldum. Erkeklerin işi ne güzel ohhh, doğumdan sonra da işe gidecek yine bize kalacak herşey.
Canım hiç takma kafana benim kız da almıyor son 1 ayda sadece 230 gr aldı. Doktor normal dedi.
Güzel soru. Bana hep hediye geldi ayakkabı falan ama evde giydirebileceğim 2 adet var. Maalesef benim ev soğuk olduğu için çocuğu çığlak ayak salamam
Hahavalla inan bende öyleyim son zamanlarda. Ağrıdan falan değil de kendi kendime uyanıp uyuyamıyorum. Saat ile bakışıp dua ediyorum bi gram uyuyayım diye.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahmaşallah
Bende en son 32 de gördüm. Şimdi kafayı kanala sokmuş hiç göstermiyor. Neyse 2 gün kaldı şükür
Ben kıZıMa Eylül doğumlu 10 sene yün cırtcırtlı botlar vardı Ozmn kanz mağazası vardı ,ama şimdi hm de falan da oluyor diğer mağazalarda da oluyordur kışın onlardan giydirmiştim kışın,ayakkabıya daha erken çünkü baharda aktı kumaş patikler var ,yürümeye başlayınca zaten İlkadım ayakkabıları falan var onlardan alırız
Günaydın kızlar, gece bizde acile gittik kendi hastaneme. Başka bir doktor vardı. Yatağa yatamadım kasıklarımdan bişey çekiyor gibi acı hissediyordum. Ultrasonda baktı bebek iyi hareketler iyi, açılma için bakmadı doktor bende sormadım zaten zırt pırt ellenmek istemiyorum, yoksa gerilicem biliyorum. Suyun azalmış önceki muayenede söylemişmiydi doktorun dedi şaşırdım. 5 gün içinde gel mutlaka doktoruna dedi. Kilosu 3450, boy 53. Kendi doktorum ptesi 3200kg-50cm demişti. Yine 2 hafta ileride çıktı, gelişimi ileride olması plesanta yaşlanması olduğu için rahatlatıyor beni. Beni görür görmez ayaklarıma baktı ödemlerim fazla diye. Tansiyon ölçtü ama yüksek çıkmadı, nst bağlandım 2 tane düzensiz çıktı. Bebek aşağıya indikçe kasılmalar olacak iyi bişey daha da ağrılı olsun ki bebek çıksın dedi. Başka sorun görmedi geldik eve uyuyabildim sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?