2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2sinde mi planlı sezaryen
Yok 3unde. Burada sezaryen gununden 1 gun oncesinde yapiliyor yatis. Oyle saca fon cektirip makyaj yapip doguma goremiyorsun Kan aliyolar vs. ameliyat oncesi rutin kontrolleri yapiyorlar. Ameliyat gunu de sabahtan aliyorlar bebegi. 09:58'de dogmustu Luna 10 Agustos 2020'de.

Canm su isini eger yogun islaklik hissetmiyosan takm. Ilk.gebeligimde doktor bi muayenede suyun cok azalmis demisti 4 odacik.dolu olmaliyken 2 odacik seklimde dolu demisti git gez geri gel dedi. Gezdm.gittim.bida balti su var.meger bebek.icip.omu.cis yaptiginbi ana denk gelmisim su bebisin midesindeymia ole olabilir

Hayırlısı ile gelsin inşallah benim Pazartesi gelmene gerek yok dedi salı sabah 7bucuk da gidiyoruz 8bucuğa doğru doğuma alcak sanırım Makyaj mutlaka fondötensiz şekilde yaparım hamileliğin en güzel ödülü cildim oldufondöten ,bb filan kullanmıyorum. Ki önceden takıntılı idim sürmeden çıkmazdım. 1 senedir dünya varmış diyorum.

Bende hiç akıntı olmadı, önceki muayenelerde su hep iyiyken nasıl azalmış bizde şaşırdık eşimle. Haziranda başka bi doktor fazla sınırda demişti hatta. Ultrasonda Kasığımda su görmedi, yukarıda bebeğin ayaklarının orada bebeğe yetecek kadar az su var dedi. Pazartesi randevu aldım zaten ama takmamaya çalışıyorum çünkü hareketler iyi

Kasilma ve sancin var ama dogumda daha yuksek oluyolar daglar insallah 1 2 hafta daha bekler senin oglan olmadi gelebilirde yani hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Kızlar çatı ağrımdan uyuyamıyorum resmen karnında belimde felan kasılma yok ama çocuk çok sertleşiyor toplanıyor alt tarafımın ağrısından sağıma soluma dönemiyorum
O cati agrisini hic deme iste ne berbat bisey küt olup adim atamadim resmen sormayida unuttum doktora.

Günaydın
Birazdan tahlil vs için hastaneye gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Son 2 gün
Yaaaaa ne guzel az kaldiii 20 gün var daha bana
Tek bildiğim fındık burnu tontik yanağı büyük kulağıay nasıl bişe çıkacak acaba
Ayy benimki tospik yanakli burnunu çözemedim minnak duruyor yandan siyah beyazda minik bi kavis var sanki babasina cekmiş oglum anan gibi doguştan estetikli burna sahip olabilirdin ama kader dudaklar kocaman babasi ayni sanirim ben kocami klonlamiş olabilirim

Bugün ayrı bi psikolojiyle uyandım, benim adama uyuzum şuan kilo alan ben, karnı çatlayan ben. doğumdan sonra kilo vermeye çalışacağım, çatlaklar için uğraşacağım. bide ağrıları acıları hisseden ben. Söylediğimde gülüyor, internette araştırmışmış normalmiş vs. Gece yatağa uzanamayınca yanına geldim ağlayacak gibiydim beyfendi gülüyor. Zorla kaldırdım sanki yerinden, keyfini bozdum normalde düşünür, üzülür halime, gelir istemediğimde masaj yapar filan ama dünkü tavırlarına çok uyuz oldum. Erkeklerin işi ne güzel ohhh, doğumdan sonra da işe gidecek yine bize kalacak herşey.

Kizlar bizim bi ogretmen nickli arkadas vardi dogru hatirliyosam ne yapti sesi solugu cikmiyor listedede goremedim hic

Hızlı geçiyor valla zaman bi bakmışsın yanında

Ne saniyodun yaa erkek bunlar erkek genleri ayni 2.de hic onemsenmiyor 3.de ustasin sen artik deniyor halbuki her bri birbirinden farkli bebek ve hamilelik benimkide ayar ediyo arada ama az kaldi yarin evdeyim gorusecez onla

Çevre bakanlığının ses şikayet hattı var inşaatların çalışma izinleri sabah 09.00 da başlar genelde yedide belediye açık olmadığı için kalkıp gelen olmamıştır

Benimki de her resimde aynı babası tahmin ediyordum gerçi onun ağır basacağıni.. neyse güzel çocuk alsın erkek olunca kendim üzerinden hayal edemiyorum çünkü

Yok ya benim ki pazartesi doğur da haftasonuna denk getirme iş saati izni başlatayim doğum iznini diyo hep çıkar menfaat

Soru deyince Delirella

Tamam da ne zaman? Bebe ne kadarlikken işte:)

Gecmis olsun cnm, son dönemler, her şey güzel.olavak inşallah

A avozge den hala haber yok mu,? Ben mi kaçırdım acep

Benim de bir sorum var, @Delirelladan rol çalmak istemem ama
Su geldikten sonra enfeksiyon riski oluşuyor ya kese delindiği için, duş yapmakta sakınca olmaz herhalde değil mi? Suyum gelirse duş yapıp öyle giderim hastaneye diye düşünüyorum ama bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…