Allah analı babalı dağlıkla buyutsün gözünüz aydınKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Ben tamamen kas hareketi hissediyorum agrı sancı yok. Bel agrısı da yok. Bazen kasıgımda bazen karnımın üst tarafında, bazdm karmım tamamen kaskatı oluyor sertleşiyor. Kasıkta ise asagı ittirirmiş gibi hissediyorum o an tuvaletim geldiğini hissediyorum kasılma gecince tuvalet hissi de geciyorBeni de bugün uyku tutmadıTuvaletim varmış gibi kalkıyorum ama yok Kasılma olduğunu tam olarak nasıl hissederiz acaba ya kasıklarda ağrı mı olur bende sanki aşağıda doğru ittiriyomuş gibi geliyo bebişim tam anlamıyorum neler olduğınu
Evet oyle olunca cok götürmüyor bence de hersey olabilir, bu ara kontrole gidip yatıs yapacak cok olabilir eli bos da dönen cok olabilirWcye kalkıp sancılandım biraz kıvrandım geçti şimdide bebek kıpır kıpır oynuyor uyutmadı. Bu sancılar benı fazla götürmez gibime geliyor valla
Valla dün birliktr nst ye girdiğim 39 haftalık kadının nst sinde tık yoktu 5 dk muayene oldu evine gitti. Ben dünden beri hastanedeyim her an hersey olabiliyor, benim oğluşum su an kararsız galiba ben de anlamadım. Dogacaksan dog oglum dogmayacaksan aksiyon yaratma diyorum sıpayaGünaydın herkese ay ben gece doğar diye bekliyordum
Ayy olur inşallah ya tüh bugün de yatırırlar mı çıkış mı verirlerValla dün birliktr nst ye girdiğim 39 haftalık kadının nst sinde tık yoktu 5 dk muayene oldu evine gitti. Ben dünden beri hastanedeyim her an hersey olabiliyor, benim oğluşum su an kararsız galiba ben de anlamadım. Dogacaksan dog oglum dogmayacaksan aksiyon yaratma diyorum sıpaya
Gözünaydin canimKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Günaydın canmm bizim ki de sağolsun sadece yanak ayak filan gösteriyor yüzünü tam göremedik sürprizli geliyorGünaydin yine tam 07:02de o sesli makinayi cakistirdilar kafayi yiyorum suan bu zabitalarda işini yapmıyor. Neyse sakinleşeyim ogluşumu görmeye gidicem bugüninsallah tospik yuzunu plesentadan cekmistir de bi poz verir hayrina bize
Bizde hep yüzünün yarisini gördük daha tamamini göremedikGünaydın canmm bizim ki de sağolsun sadece yanak ayak filan gösteriyor yüzünü tam göremedik sürprizli geliyor
Canım hiç takma kafana benim kız da almıyor son 1 ayda sadece 230 gr aldı. Doktor normal dedi.Hanımlar benim bebiş 1 haftada 50 ve almış boyu aynı.doktorum haftası ile uyumlu bundan sonra çok kilo almaz dedi ama endişelendim ben. Sizde durumlar ne?
Birde ara ara adet ağrısı gibi birşey giriyro çıkıyor ama uzun değil sizdrde oluyor mu
Güzel soru. Bana hep hediye geldi ayakkabı falan ama evde giydirebileceğim 2 adet var. Maalesef benim ev soğuk olduğu için çocuğu çığlak ayak salamamTecrübeli annelere uzmanlik soru 184849
Simdi, bebemiz inşallah sağlıkla doğacak, bebeğe ayakkabı yaşında mı alıyoruz? Öncesinde pofuduk ev ayakkabısı felan mi giydiriyoruz 1 yaşına kadar? Kafamda deli sorular :)
Disarda giyemelik ayakkabı, yurumeye baslayinca
HahaAğrı ve sancıyla henüz tanışmadım. Hiçbir sebep olmamasına rağmen uyuyamıyorum. Bebek gibi acaba tuvaletim mi geldi acaba karnım mı aç, gazım mı var diye sorgulayıp duruyorum. Tüm ihtiyaçları da giderdim ama yok.Doğuracak arkadaşların heyecanı mı bastı anlamadım. Doğumdan sonra zaten uyuyamayacağız. Şimdiden başlaması biraz..
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahKılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Bende en son 32 de gördüm. Şimdi kafayı kanala sokmuş hiç göstermiyor. Neyse 2 gün kaldı şükürGünaydin yine tam 07:02de o sesli makinayi cakistirdilar kafayi yiyorum suan bu zabitalarda işini yapmıyor. Neyse sakinleşeyim ogluşumu görmeye gidicem bugüninsallah tospik yuzunu plesentadan cekmistir de bi poz verir hayrina bize
Tek bildiğim fındık burnu tontik yanağı büyük kulağıBizde hep yüzünün yarisini gördük daha tamamini göremedik
Çok sağol canım sen naptın acaba umarım iyisindir yoruldun kaç gündür :/Dünden beri nst deyim sürekli kasılmam cıkıypt ama doktor bebek iyi diyor hareket ettiğinde veya kasılmam oldugunda biraz nabzı yükseliyor o da cok normalmış onun dışında hareketli keyfi yerindeymiş, hareketlerini takip et diyor doktor ama cok azalırsa veya olmazsa hareket sıkıntı imiş
2sinde mi planlı sezaryenGunaydin. Ben de hic yuzunu goremedim. Insallah eli yuzu duzgundur sagliklidir. Dogumun baslamamasina kurulmam bir yanda dursun keske ayin 11inden sonra izne cikmasaydim diye hayiflanmaya basladim. 18. gundur evdeyim, temizlik yapip yapip oturuyorum. Her gun ayni, her gun birbirini kovaliyor. Bir an once 2si gelsin de hastaneye yatisim yapilsin diye bekliyorum. Dikkat ederseniz dogumun kendiliginden baslamasindan yana bir umudum kalmadi. Zaten kizimi da 39. Haftada sezaryenle almislardi. Ne suyum gelmisti, ne dogum kasilmasi yasamistim. En azindan bu sefer nişan neymis onu tecrube etmis oldum, her ne kadar dogumu baslatmak adina bir ise yaramasa dayanima kar kalsin.
Küt küt atıyor kalbimisGünaydın
Birazdan tahlil vs için hastaneye gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Son 2 gün
benim de oğlumun adı görkem kız olunca ikinci gökçe koyduk erkek olsaydı Göktuğ olacaktıAhhh Gökçe mi adıyla yaşasın inşallahOğlumun ismi Görkem, kız diye düşünmüştüm bu hamileliğimi, ismi de Gökçe olacaktı. Erkek olduğunu öğrenince Göktuğ’a çevirdik inşallah 3.yü kız yaparsam ismi hazır
Ayy evetKüt küt atıyor kalbimis
Ben kıZıMa Eylül doğumlu 10 sene yün cırtcırtlı botlar vardı Ozmn kanz mağazası vardı ,ama şimdi hm de falan da oluyor diğer mağazalarda da oluyordur kışın onlardan giydirmiştim kışın,ayakkabıya daha erken çünkü baharda aktı kumaş patikler var ,yürümeye başlayınca zaten İlkadım ayakkabıları falan var onlardan alırızTecrübeli annelere uzmanlik soru 184849
Simdi, bebemiz inşallah sağlıkla doğacak, bebeğe ayakkabı yaşında mı alıyoruz? Öncesinde pofuduk ev ayakkabısı felan mi giydiriyoruz 1 yaşına kadar? Kafamda deli sorular :)
Disarda giyemelik ayakkabı, yurumeye baslayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?