2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruz darısı hepinizin basina
Allah analı babalı dağlıkla buyutsün gözünüz aydın

Ben tamamen kas hareketi hissediyorum agrı sancı yok. Bel agrısı da yok. Bazen kasıgımda bazen karnımın üst tarafında, bazdm karmım tamamen kaskatı oluyor sertleşiyor. Kasıkta ise asagı ittirirmiş gibi hissediyorum o an tuvaletim geldiğini hissediyorum kasılma gecince tuvalet hissi de geciyor

Wcye kalkıp sancılandım biraz kıvrandım geçti şimdide bebek kıpır kıpır oynuyor uyutmadı. Bu sancılar benı fazla götürmez gibime geliyor valla
Evet oyle olunca cok götürmüyor bence de hersey olabilir, bu ara kontrole gidip yatıs yapacak cok olabilir eli bos da dönen cok olabilir

Günaydın herkese ay ben gece doğar diye bekliyordum
Valla dün birliktr nst ye girdiğim 39 haftalık kadının nst sinde tık yoktu 5 dk muayene oldu evine gitti. Ben dünden beri hastanedeyim her an hersey olabiliyor, benim oğluşum su an kararsız galiba ben de anlamadım. Dogacaksan dog oglum dogmayacaksan aksiyon yaratma diyorum sıpaya

Ayy olur inşallah ya tüh bugün de yatırırlar mı çıkış mı verirler

Günaydın canmm bizim ki de sağolsun sadece yanak ayak filan gösteriyor yüzünü tam göremedik sürprizli geliyor

Canım hiç takma kafana benim kız da almıyor son 1 ayda sadece 230 gr aldı. Doktor normal dedi.
Güzel soru. Bana hep hediye geldi ayakkabı falan ama evde giydirebileceğim 2 adet var. Maalesef benim ev soğuk olduğu için çocuğu çığlak ayak salamam
Haha valla inan bende öyleyim son zamanlarda. Ağrıdan falan değil de kendi kendime uyanıp uyuyamıyorum. Saat ile bakışıp dua ediyorum bi gram uyuyayım diye.
Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruz darısı hepinizin basina
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah maşallah
Bende en son 32 de gördüm. Şimdi kafayı kanala sokmuş hiç göstermiyor. Neyse 2 gün kaldı şükür

Gunaydin. Ben de hic yuzunu goremedim. Insallah eli yuzu duzgundur sagliklidir. Dogumun baslamamasina kurulmam bir yanda dursun keske ayin 11inden sonra izne cikmasaydim diye hayiflanmaya basladim. 18. gundur evdeyim, temizlik yapip yapip oturuyorum. Her gun ayni, her gun birbirini kovaliyor. Bir an once 2si gelsin de hastaneye yatisim yapilsin diye bekliyorum. Dikkat ederseniz dogumun kendiliginden baslamasindan yana bir umudum kalmadi. Zaten kizimi da 39. Haftada sezaryenle almislardi. Ne suyum gelmisti, ne dogum kasilmasi yasamistim. En azindan bu sefer nişan neymis onu tecrube etmis oldum, her ne kadar dogumu baslatmak adina bir ise yaramasa da yanima kar kalsin.

Çok sağol canım sen naptın acaba umarım iyisindir yoruldun kaç gündür :/

2sinde mi planlı sezaryen

benim de oğlumun adı görkem kız olunca ikinci gökçe koyduk erkek olsaydı Göktuğ olacaktı

Ben kıZıMa Eylül doğumlu 10 sene yün cırtcırtlı botlar vardı Ozmn kanz mağazası vardı ,ama şimdi hm de falan da oluyor diğer mağazalarda da oluyordur kışın onlardan giydirmiştim kışın,ayakkabıya daha erken çünkü baharda aktı kumaş patikler var ,yürümeye başlayınca zaten İlkadım ayakkabıları falan var onlardan alırız

Günaydın kızlar, gece bizde acile gittik kendi hastaneme. Başka bir doktor vardı. Yatağa yatamadım kasıklarımdan bişey çekiyor gibi acı hissediyordum. Ultrasonda baktı bebek iyi hareketler iyi, açılma için bakmadı doktor bende sormadım zaten zırt pırt ellenmek istemiyorum, yoksa gerilicem biliyorum. Suyun azalmış önceki muayenede söylemişmiydi doktorun dedi şaşırdım. 5 gün içinde gel mutlaka doktoruna dedi. Kilosu 3450, boy 53. Kendi doktorum ptesi 3200kg-50cm demişti. Yine 2 hafta ileride çıktı, gelişimi ileride olması plesanta yaşlanması olduğu için rahatlatıyor beni. Beni görür görmez ayaklarıma baktı ödemlerim fazla diye. Tansiyon ölçtü ama yüksek çıkmadı, nst bağlandım 2 tane düzensiz çıktı. Bebek aşağıya indikçe kasılmalar olacak iyi bişey daha da ağrılı olsun ki bebek çıksın dedi. Başka sorun görmedi geldik eve uyuyabildim sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…