2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkininde boyu uzun denmişti, stres yapma canım. Streste şekeri yükseltir, en önemli etken. Rahat ol tadını çıkar hamileliğin. Şekerli şeyler yiyorsan meyve gibi yanına ayran yoğurt kefir tüket erken saatlerde ye. Akşamları tüketme şekerli şeyler

Bende bugün kontrolden geldim. Bebek 3700 55 cm. Şimdilik sıkıntı yok. Salı günü planlı sezeryana karar verdik çok az kaldı çok heyecanlandım
Yeni doğan takımları olmayacak yavruma ya siz direk 3-6 kıyafet de alın yanınıza maşallah

Ah ah su lanet gebelik sekeri. Valla her yemek sonrasi sekerim cikacak mi kaygisi cikarsa yasadigim vicdan azabi canima yetti. Psikolojisi ciddi anlamda olumsuz etkileniyor insanin. Hele bir de benim gibi bogazina duskunse. 5 gun sonra yiyecegim seylerin hayalini simdiden kuruyorum

Şu son 3 hafta dikkat edeyim bari kilolu hamile kalmistim üstelik daha 1 kilo bile almadim hala hamile kaldığım kilodayim öyle cok abartmiyorum yemegi felan

Şu son 3 hafta dikkat edeyim bari kilolu hamile kalmistim üstelik daha 1 kilo bile almadim hala hamile kaldığım kilodayim öyle cok abartmiyorum yemegi felan
Bu haftaya kadar hiç kilo almadınız mı büyük başarı ben 15. Kilomu aldım

Benimde aklim surekli tatlilarda ama tutmaya calisiyorum kendimi aslinda basariyordum ama ailemin yanina gidince yaglamalar lahmacunlar sıkmalar havada uçuştu tüm dirayetimi kırdılar artik diyete geri donemiyorum

Cnm haftamız aynı gibi, gebelik şekeri tanim yok, 35+3 te bu hafta 47 kusur boy, 2800 kg çıktı, aynıyız yani panik yapma. 1 hafta önden benim ki de. Zaten suyun çok olsa risk olsa ağustos sonunu beklemez doktorun. Benim dikisten dolayi 2.hafta sezaryen ile alinacak mesela. Stres hiç yapma, az dikkat et yediğine oldu bitti

Cok sagol cnm... Evet şu an önceki bebenden nasıl kar ettin ama

İçim rahatladi çok sagol cok tribe girdim kendi kendime dün bir tanidigimiz 38 haftalik 45 cm 2300 gram dogurdu benim kizim niye bukadar buyuk diye derde düştüm

İçim rahatladi çok sagol cok tribe girdim kendi kendime dün bir tanidigimiz 38 haftalik 45 cm 2300 gram dogurdu benim kizim niye bukadar buyuk diye derde düştüm
Yok kesinlikle çok büyük değil. Benimki de çok büyük olması lazım o zaman :) Başkaları ile kıyaslama, doktorun dedigi önemli
Aile milyondur, bebek de Michael Jordan olmuyor o zaman veya haftasina göre geri. Tanıdığını referans alma yani.

Zaten diğer türlü doktorum ki riskli gebeyim ben biliyorsunuz artik, ağustos 2.haftayi asla bekletmezdi. Yediklerine dikkat et, stres yapma, bebeğe geçmesin çünkü. Ortalamalara göre 38.haftada 49 cm, 3 kg olması lazim zaten ama her bebek kendine özel, bunlar ort değerler.

Haklısın çok teşekkürler benim doktor senden cok memnunum diyip gonderiyor zaten hic riskli yada kotu diye bisey demedi ben kendi kendimi strese sokuyorum. Dogru diyorsun seni daha dikkatli takip ediyor doktorun bekletmezdi. İns gününde sağlıkla gelir minnoşun

Herşey gayet normal görünüyor canım boşuna stres yapma benim yine şeker sınırda bu defa da 1 hafta büyük çıktı ama bekleyeceğiz sorun yok dedi

Kızlar doktora gittim suyum gelmiş ama hiç açılma yoktu bebeğim d baya yukardaymış… hastaneye yatışım yapıldı 9 gibi sezeryan olacak ayrıntıları sonra yazarım dualarınızı bekliyorum
Iyi haberlerini bekliyoruz insallah

Hah şöyle yüzün gülsün :)

Hepimiz zamaninda sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Hamilenin hamileye duası kabul olurmusss

Son durumlar nasil, serum ise yaradi mi? Kasilmalarin azaldi mi?

Benim arkadaşımda 40ta 43 cm, 2300 doğurdu ama bebek hep minyondu. Çünkü anne babasıda minyon insanlar. Bide şu var, şuan yapılan ölçümler %100 doğru olmayabiliyor. Eksiği veya fazlasıda olabilir. Her bebek her hamilelik farklı oluyor, genetik sebepler var. Bebeğiniz sağlıklı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…