Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. 1 haftaya düzeni kurarsın.Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruzdarısı hepinizin basina
Seker yuklemesinde açlığım ve 2. Saat toklugum sorunlu cikti o zamandan beri dikkat ediyorum aksamlari insulin vuruluyorum ama simdiye kadar 1-2 kere toklugum 140in uzerine cikti açlığım 95in uzerine hic cikmadi son iki uc haftadir iyice saldim ama dikkat etmiyorumGünaydin
Sizde şeker olduğunu şeker yüklemesinde mi söyledi doktor? Açlık ve tokluk şekeriniz normalbebeğin kilosu da bana normal geldi. Ben en son 33 haftalikken 35le uyumlu çıktım en az 2550 kilosu 2700 bile olabilir dedi. Benim açlık şekerim 100 çıkıyor hep üst sınırda şeker yüklemesinde de böyle çıkmıştı henüz net birşey söylemedi doktor ama şimdilik yolunda diyor. Bugün son ölçüm ve şeker sonucuna göre doğumla ilgili bir şeyler söyler diye umuyorum
Hadi inşallahh hayırlısı ile kucagına al.İçinize mi doğdu n’aptınız ya. Şimdi 4 cm açıklıkla yatış yaptık
Domino taşı gibi dökülmeye başladık yaİçinize mi doğdu n’aptınız ya. Şimdi 4 cm açıklıkla yatış yaptık
Senin bebiş şu an kaç kilo? Baya tombikti diye hatırlıyorum normal olmuyorsa vardır bir sebebi çocuk çıkamıyordurGunaydin. Ben de hic yuzunu goremedim. Insallah eli yuzu duzgundur sagliklidir. Dogumun baslamamasina kurulmam bir yanda dursun keske ayin 11inden sonra izne cikmasaydim diye hayiflanmaya basladim. 18. gundur evdeyim, temizlik yapip yapip oturuyorum. Her gun ayni, her gun birbirini kovaliyor. Bir an once 2si gelsin de hastaneye yatisim yapilsin diye bekliyorum. Dikkat ederseniz dogumun kendiliginden baslamasindan yana bir umudum kalmadi. Zaten kizimi da 39. Haftada sezaryenle almislardi. Ne suyum gelmisti, ne dogum kasilmasi yasamistim. En azindan bu sefer nişan neymis onu tecrube etmis oldum, her ne kadar dogumu baslatmak adina bir ise yaramasa dayanima kar kalsin.
Oy maşallah tospige boyu da baya uzunBende bugün kontrolden geldim. Bebek 3700 55 cm. Şimdilik sıkıntı yok. Salı günü planlı sezeryana karar verdik çok az kaldı çok heyecanlandım
Oh salı gününe bir bebiş daha eklendi aramıza :)Bende bugün kontrolden geldim. Bebek 3700 55 cm. Şimdilik sıkıntı yok. Salı günü planlı sezeryana karar verdik çok az kaldı çok heyecanlandım
Bebekte sorun olmasında almasada olurSon aylarda yer daralınca almıyorlarmış pek kilo
Cok sevindim vallahi benim dogumum baslamis kadar sevindim
Bir benim bebek mi bana guzellik vermedi yüzüm lekelendi sivilce çıktı kilo aldığım için yüzüm şişti ..Ya hic inanmam hurafelere ana erkek bebegin guzellik verdigi dogru sanirim. Benim de cildim parliyor cillop gibi valla tu tukizima hamileyken botokslu gibiydim yuzum gozum elim sisti, cildim de cok kotuydu. Cok daha zor bir hamilelikti kizimda yasadigim.
Caglausq mi dedin? Ben bir sey anlamadimKiz cocuk 9 ay o siviyi icip duruyor ya zaten
Bilmiyorum ki kac kilo. 14 Temmuzdan beri ultrasona girmedik. 2 hafta oldu yani. 2 hafta once 3400du. 4 kg olmustur benceSenin bebiş şu an kaç kilo? Baya tombikti diye hatırlıyorum normal olmuyorsa vardır bir sebebi çocuk çıkamıyordur
Ay sana mi yanit vermisimCaglausq mi dedin? Ben bir sey anlamadim
Belki de kizi erkegi yok, gebelikten gebelige değişiyor. Kizima hamileligim ve bu hamileligim arasindaki tek benzerlik gebelik sekerim ve bebeklerin iriligi. Diger her sey baskaydi.Bir benim bebek mi bana guzellik vermedi yüzüm lekelendi sivilce çıktı kilo aldığım için yüzüm şişti ..
Neden gebelik şekeri teşhisi koyuldu ki? Benimde açlık 90-105 arası, tokluk 100-125 arası çıkıyordu ama şeker var denmedi. Sadece diyetisyene yönlendirildim, yediklerime daha dikkat etmem gerektiğini söyledi doktorum. Benim bebekte ilerideydi ama şeker olduğunda göbek çevresi önde olursa ve su fazla olursa sıkıntı var demek. Bende tüm ölçüler orantılı ve suyum iyiydi.Kizlar günaydin ben muhtemelen 22 agustos haftasında sezaryen olacam doktoruma 34+0 da gittim 2700 gram 47 cm cıkti bebişim gebelik sekerim var ama sinirlarin icinde 90-95 arası aclik 100-130arası tokluk cıkıyor ilerde mi gidiyor sorun olur mu diye çok endişeleniyorum doktor normal dedi ama çok stres oldum sizin bebekleriniz bu haftalarda nasıldı
Hiç bir fikrim yoktu cahilim bu konulardaAradim ama zabita karakolunu arayin dediler onlari da aradim bi hakt yapmadilar
Ayakta dustan nolcak canim bisey olmaz
Kiz cocuk 9 ay o siviyi icip duruyor ya zaten
Bilmem bana insülin bile kullandiriyorlar her aksam igne oluyorum bebegin suyu normal sadece bir iki hafta önde gidiyor bazen nornal oluyor bazen önde cikiyor bir doktor boyu uzun olacak o yuzden önde cikiyor demisti ama sürekli vicdan azabi cekiyorum bisey yedigim zaman zehir oldu aylardir hamileligimNeden gebelik şekeri teşhisi koyuldu ki? Benimde açlık 90-105 arası, tokluk 100-125 arası çıkıyordu ama şeker var denmedi. Sadece diyetisyene yönlendirildim, yediklerime daha dikkat etmem gerektiğini söyledi doktorum. Benim bebekte ilerideydi ama şeker olduğunda göbek çevresi önde olursa ve su fazla olursa sıkıntı var demek. Bende tüm ölçüler orantılı ve suyum iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?