2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kılar hepinize teşekkür ederim ben bugün ikinci sezeryan doğumumu yaptım bebeğim 37+6 da 2900 50 cm doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz emismek için mücadele veriyoruz darısı hepinizin basina
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. 1 haftaya düzeni kurarsın.

A avozge bu oglan gelmiycek galiba sana Bi aksiyon yaşatıyor hazır ol annem der gibi

Seker yuklemesinde açlığım ve 2. Saat toklugum sorunlu cikti o zamandan beri dikkat ediyorum aksamlari insulin vuruluyorum ama simdiye kadar 1-2 kere toklugum 140in uzerine cikti açlığım 95in uzerine hic cikmadi son iki uc haftadir iyice saldim ama dikkat etmiyorum simdi ilerde mi acaba diye endişeleniyorum doktorum şekerle ilgili bişey demiyor hersey yolunda diyor hatta 37de gel catina bakip dogum seklini konuşuruz dedi kontrolleri 3 haftaya düşürdü hic nst ye girdirmedi çok rahat benim doktor

Senin bebiş şu an kaç kilo? Baya tombikti diye hatırlıyorum normal olmuyorsa vardır bir sebebi çocuk çıkamıyordur

M Mirune Hadi bak ben yürüye yürüye zorla açtırdım sıra sende Şimdi damar yolu falan ayarlıyorlar. Sonra biraz suni sancı desteği verebilirlermiş
Cok sevindim vallahi benim dogumum baslamis kadar sevindim bol sans acisiz dogum diliyorum. Insallah saglikla kavusqcaksin saatler icinde. Dualarimiz seninle.

Bir benim bebek mi bana guzellik vermedi yüzüm lekelendi sivilce çıktı kilo aldığım için yüzüm şişti ..

Senin bebiş şu an kaç kilo? Baya tombikti diye hatırlıyorum normal olmuyorsa vardır bir sebebi çocuk çıkamıyordur
Bilmiyorum ki kac kilo. 14 Temmuzdan beri ultrasona girmedik. 2 hafta oldu yani. 2 hafta once 3400du. 4 kg olmustur bence

Bir benim bebek mi bana guzellik vermedi yüzüm lekelendi sivilce çıktı kilo aldığım için yüzüm şişti ..
Belki de kizi erkegi yok, gebelikten gebelige değişiyor. Kizima hamileligim ve bu hamileligim arasindaki tek benzerlik gebelik sekerim ve bebeklerin iriligi. Diger her sey baskaydi.

Neden gebelik şekeri teşhisi koyuldu ki? Benimde açlık 90-105 arası, tokluk 100-125 arası çıkıyordu ama şeker var denmedi. Sadece diyetisyene yönlendirildim, yediklerime daha dikkat etmem gerektiğini söyledi doktorum. Benim bebekte ilerideydi ama şeker olduğunda göbek çevresi önde olursa ve su fazla olursa sıkıntı var demek. Bende tüm ölçüler orantılı ve suyum iyiydi.

Bilmem bana insülin bile kullandiriyorlar her aksam igne oluyorum bebegin suyu normal sadece bir iki hafta önde gidiyor bazen nornal oluyor bazen önde cikiyor bir doktor boyu uzun olacak o yuzden önde cikiyor demisti ama sürekli vicdan azabi cekiyorum bisey yedigim zaman zehir oldu aylardir hamileligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…