Çok teşekkürler size sormak cok iyi geldi bana cok moralimi bozuyordum icim rahatladi inşallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza sona yaklastikca daha heyecanli oluyorHerşey gayet normal görünüyor canım boşuna stres yapmabenim yine şeker sınırda bu defa da 1 hafta büyük çıktı ama bekleyeceğiz sorun yok dedi
Kızlar nst kalbim gibi tertemiz çıktı36 haftayla uyumlu çıktı 2800 dedi kilosuna, tahlillere sorun yok herşey yolunda dedi çok şükür Veee gün aldık @Mirune 22.08.2022 de 38+2de kısmetse doğum olacak
Amin umarim sağlıkla haftasında gelir minnoşlarimizHah şöyle yüzün gülsün :)
Hepimiz zamaninda sağlıkla kucağımıza alırız inşallahHamilenin hamileye duası kabul olurmusss
Ya ne güzeller değil mi? O burun o yanak o ağızAmin umarim sağlıkla haftasında gelir minnoşlarimizkizimla sana teşekkür ediyoruz
Maşallah cok tatlısın ama bu sıcaklarda o saçları toplayalım geldiUzerime yapismis olan meshur yesil elbisemle size son gebelik pozum sanirim. Son 5 gün....
Çok şükür canım ya yüreğime su serpildiYa harika haber, günü de belli, saglikla gelsin inşallahBak senin ki ne kadar uysal annesi, NST lerde aksiyon yaratmıyor masallah kuzuya
Her hamilelik farklı oluyor diyorlar zatebBelki de kizi erkegi yok, gebelikten gebelige değişiyor. Kizima hamileligim ve bu hamileligim arasindaki tek benzerlik gebelik sekerim ve bebeklerin iriligi. Diger her sey baskaydi.
Çok şükürBenimde erkek hiç şişmem olmadı. Yüzde lekelenme oldu ama cirkinlesmedim çok şükür
Yok yok olmaz bebişlerimize bi şey allahın izni ileBebekte sorun olmasında almasada olur
Ya maşallah çok tatlıAmin umarim sağlıkla haftasında gelir minnoşlarimizkizimla sana teşekkür ediyoruz
Bize Rabbim iyi sabır veriyor walaKan çekiyor zaaryalnız bizde iyi can var he baksana nelere şahit olup evlat yetiştiriyoruz
Rabbim kolaylaştırırsın canım bir avaz da kurtarsın. Bebişine sağlıklı kavuştursunİçinize mi doğdu n’aptınız ya. Şimdi 4 cm açıklıkla yatış yaptık
Bende de olmadı şişme ama yüzümde lekelenme olduBenimde erkek hiç şişmem olmadı. Yüzde lekelenme oldu ama cirkinlesmedim çok şükür
Hayirli olsun çok sevindim bende doktordan 22 agustosu isticem tamam derse ayni gün doğurmuş oluruzKızlar nst kalbim gibi tertemiz çıktı36 haftayla uyumlu çıktı 2800 dedi kilosuna, tahlillere sorun yok herşey yolunda dedi çok şükür Veee gün aldık @Mirune 22.08.2022 de 38+2de kısmetse doğum olacak
Şimdi bizimkiler Ağustos doğumlu olcaklar kışın yün patik bot şeklinde kullanırız sonra bahara doğru altı bez patik ayyakkabıler var kzıımda almıştım Adidas’ın Nike ın var daha yürümedikleri zaman yürümeye başladıklarında 1 yaşında ya da biraz geçince illa dın ayakkabıları var açıklayıcı olmuştur sanırımSoru deyince Delirella
Tamam da ne zaman? Bebe ne kadarlikken işte:)
Gecmis olsun cnm, son dönemler, her şey güzel.olavak inşallah
@avozge den hala haber yok mu,? Ben mi kaçırdım acep
Benimde bebiş hic gorunmuyordu kafasını aşağıya çevirince daha 34. Haftada görebildik belki sizde görebilirsiniz hem goremeseniz bile zaten cok az kaldi kendisi geliyorYa maşallah çok tatlıbenim oğlum hiç göstermedi kendini 20li haftalardan beri kafası aşağıda. Birde plasentam ön karın duvarımda. Detaylıda bile göremedik sürpriz bebek olacak
Ay hadi insallah bi avazda kavusİçinize mi doğdu n’aptınız ya. Şimdi 4 cm açıklıkla yatış yaptık
Normal bir durum canım benimde ilk kez geçen gün geldi. İlk hamileliğimde baya geliyordu 25li haftalardan sonra bunda yokİlk kez göğsümden süt gelmiş. Kurumuş kalmış, şimdi fark ettim. Aranızda bu durumu daha önceki haftalarda yaşayanlar vardı sanırım. Doğuma dair hiçbir belirtim yoktu. Yavaş yavaş idrak etmeye başlıyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?