2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herşey gayet normal görünüyor canım boşuna stres yapma benim yine şeker sınırda bu defa da 1 hafta büyük çıktı ama bekleyeceğiz sorun yok dedi
Çok teşekkürler size sormak cok iyi geldi bana cok moralimi bozuyordum icim rahatladi inşallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza sona yaklastikca daha heyecanli oluyor

Ya harika haber, günü de belli, saglikla gelsin inşallah Bak senin ki ne kadar uysal annesi, NST lerde aksiyon yaratmıyor masallah kuzuya

Hah şöyle yüzün gülsün :)

Hepimiz zamaninda sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Hamilenin hamileye duası kabul olurmusss
Amin umarim sağlıkla haftasında gelir minnoşlarimiz kizimla sana teşekkür ediyoruz

Eklentiler

• IMG-20220723-WA0004.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 76
Amin umarim sağlıkla haftasında gelir minnoşlarimiz kizimla sana teşekkür ediyoruz
Ya maşallah çok tatlı benim oğlum hiç göstermedi kendini 20li haftalardan beri kafası aşağıda. Birde plasentam ön karın duvarımda. Detaylıda bile göremedik sürpriz bebek olacak

Kan çekiyor zaar yalnız bizde iyi can var he baksana nelere şahit olup evlat yetiştiriyoruz
Bize Rabbim iyi sabır veriyor wala
İçinize mi doğdu n’aptınız ya. Şimdi 4 cm açıklıkla yatış yaptık
Rabbim kolaylaştırırsın canım bir avaz da kurtarsın. Bebişine sağlıklı kavuştursun
Benimde erkek hiç şişmem olmadı. Yüzde lekelenme oldu ama cirkinlesmedim çok şükür
Bende de olmadı şişme ama yüzümde lekelenme oldu

Hayirli olsun çok sevindim bende doktordan 22 agustosu isticem tamam derse ayni gün doğurmuş oluruz

Soru deyince Delirella

Tamam da ne zaman? Bebe ne kadarlikken işte:)

Gecmis olsun cnm, son dönemler, her şey güzel.olavak inşallah

@avozge den hala haber yok mu,? Ben mi kaçırdım acep
Şimdi bizimkiler Ağustos doğumlu olcaklar kışın yün patik bot şeklinde kullanırız sonra bahara doğru altı bez patik ayyakkabıler var kzıımda almıştım Adidas’ın Nike ın var daha yürümedikleri zaman yürümeye başladıklarında 1 yaşında ya da biraz geçince illa dın ayakkabıları var açıklayıcı olmuştur sanırım

Eklentiler

• F2A2A40E-CE01-42E8-9BF5-51644CB05AB6.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 70
Ya maşallah çok tatlı benim oğlum hiç göstermedi kendini 20li haftalardan beri kafası aşağıda. Birde plasentam ön karın duvarımda. Detaylıda bile göremedik sürpriz bebek olacak
Benimde bebiş hic gorunmuyordu kafasını aşağıya çevirince daha 34. Haftada görebildik belki sizde görebilirsiniz hem goremeseniz bile zaten cok az kaldi kendisi geliyor

Kızlar hemoroidim azdı 2 gündür ne çektiğimi Allah bilir. Eğer düşmanınız varsa ileri derece hemoroid olsun diyebilirsiniz öyle böyle değil yani şuana kadar hamileliğimi balayı gibi geçmiş ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum herşey eziyet oldu. Dün doktora gittim kontrole 10 gün sonra çatı muyanesine alcak nst temiz suyu mıyu herşey temiz güzel ama geçen 10 gün boyunca çok az almış 2299 du 2400 olmuş 36 haftanın içindeyim ben ikişer kilo alıyorum yavrum gram kadar alıyor herşeyden yemeye çalışıyordum şimdi hemoroid yüzünden korka korka yiyorum nasıl olcak bilmem dua edin banada şu hemoroid geçsin de yürüyüş yapabileyim yoksa nasıl normal doğum yapıcam

Merhaba arkadaşlar, bugün kızımla 2. Günümüz çarşamba akşam 21:30 civarı sezaryanla doğum yaptım. Biraz ağrılarım var onun dışında herşey yolunda şükürler olsun. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allahım Bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Öyle güzel bir duyguymuş ki

İlk kez göğsümden süt gelmiş. Kurumuş kalmış, şimdi fark ettim. Aranızda bu durumu daha önceki haftalarda yaşayanlar vardı sanırım. Doğuma dair hiçbir belirtim yoktu. Yavaş yavaş idrak etmeye başlıyorum galiba.

Normal bir durum canım benimde ilk kez geçen gün geldi. İlk hamileliğimde baya geliyordu 25li haftalardan sonra bunda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…