2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle, haklısın. Alttan almayacağım. Çünkü bu durum asla elimde değil. Kısa sürmesini umuyorum.

O cati agrisini hic deme iste ne berbat bisey küt olup adim atamadim resmen sormayida unuttum doktora.
Her gitmemde söylüyorum çok ağrıyo diye çocuk aşağıya döndüğü için baskı yapıyomuş canım normalmiş nstlerim felan çok iyi çıkıyo ama o ağrı beni bitiriyo

Haklısın.

Kontrolden geldik hersey cok iyi bebik plesentaya bu sefer kafayi full gömmüş çocuğum napiyosun sen ya diyesim geldi nstde tık yok cok sukur sadece 60 gr almiş ona taktim kafayi normal dedi dr 2850 gr olmuş bu ara dondurma cikolata cok fazla yer oldum hemen azalticam

Kaciran arkadaslar icin guncelleme olsun. T Tuvel in dogumu dundu, guzel haberlerini bekliyoruz.
E elf234 4 cm aciklikla dogum icin hastaneye yatti. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Son olarak zeykus sanciyla hastaneye yatti. Cok heyecanli bir gun.

A avozge nin duzenli sancilari oldugu icin yatisi yapildi ancak sancilar durdurulmaya calisiliyor. Insallah serumlar ise yarar, dogum birkac hafta ertelenir. Gecmis olsun yeniden.

Çok şükür canım ya yüreğime su serpildi siz ne yaptınız bugün sizde nst ye girecektiniz
Yeni geldim ben de, çok şükür bugün NST iyi çıktı, Salı günkü NsT den iyi durumlar Allah bilir tabi de, 3 gün kafam rahat sayılır şimdi

Yaaa çok sagol, detaylı açıklamışsin Hakkını helal et

Masallah, ne güzel, içim ısındı... Ozellikl3 ilk kez bu duyguyu tadacaklar için içimiz kıpır kıpır

Sağlıkla büyüsün inşallah

Cnm haftan çok iyi, stres yapma. 1 hafta felansa ne geriliği ne de ileri olması bsey ifade etmiyor +1 -1hafta için. Sağlıkla gelsin inşallah

kızlar mesajlarınızı kaçırmamak için salı gününden okumaya başladım. ama çok konuşmuşsun yahu vakit alıyor okumak
bebek de ben de çok daha iyiyiz şükür:)

herkesler doğuruyor mu yoksa
Haha tam ozet gecmistim sen yazdin. Bir de dun G Gulsenmug34 dogum yapti. Kavustular bebgiyle saglicakla. sen nasilsin, nasil gidiyor? Oglun nasil tepki verdi bebise?

Vallahi içime doğdu sabah okuyunca yazicaktim yazmays üşendim

Kuzum doktoruna soyle proctolog fitil ve krem kullan ben onla rahatlamistim rahatladigim gun dogum oldu. Suan yine var ama o zamanki kadar rahatsiz degilim. Fitile devam ediyorum. Ihmal etme artar dogumda
Ayyy hadi insallah hayirla gelsin

Haha tam ozet gecmistim sen yazdin. Bir de dun G Gulsenmug34 dogum yapti. Kavustular bebgiyle saglicakla. sen nasilsin, nasil gidiyor? Oglun nasil tepki verdi bebise?

gidip okuyayım özeti de mirunecim

oğlum hem merak ediyo seviyo hem biraz kıskanıyorum ama belli etmemeye calisiyo:) daha doğrusu benim onla ilgilenmemi istiyo haklı olarak.
ben de daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. dikişler var, bebek aşağı inemedigi için sancilarla kasılmalar hep yukardaydi kaburgalarim hala agriyo, açlık susuzluk, doğum yorgunluğu derken ilgilenemedim çocukla. inşallah akşam ilgilencem:)

Yaaa çok sagol, detaylı açıklamışsin Hakkını helal et
Ben okuyamadim ayakkabili mesajlari uzun uzun. Ilk ayakkabisini 13 aylikken aldim Nike'tan. O zamana kadar kisin patik tarsinda ayakkabilardan giydirdim disariya cikarken. Yazin direkt ciplak ayakla ya da corapla cikarttim. 13 aylikken ayaklanmaya basladi, o yuzden o zaman ilk ayakkabisini aldim. Normalde ilk adim ayakkabilari adi altinda 345232 ozellikli abartilmis uzerine 2 saat konusup yazistiklari ayakkabilar var, duymustum ama ben pratik insanim. Ayagina uydu mu ayagi rahat mi bilmem lazim internetten arastirmadim cok. Gidip deneyerek isimize yarayani aldim. Ayaklarimizin ust kismi tombul, kubbeli gibi. Her ayakkabi rahat olmuyor. Ustu bol olan rahat giydigi bir ayakkabi buldum. Ayagi buyudukce ayni ayakkabinin bir ust numarasini aliyorum Kisacasi ayakkabi icin aceleye gerek yok bence. 1 yasindan sonra alinabilir. 2 aylik bebege giydiren de oluyor guzel gorunuyor belki ama ben tercih etmedim. Ayaklari cok narin oluyor, tirnaklari da cok yumusak. Bence gerek yok suslemek ugruna.

Eklentiler

• Screenshot_20220729-132544_Google.webp
    27 KB · Görüntüleme: 65

Aman iyi ve uslu olsunlar Masallah

kızlar mesajlarınızı kaçırmamak için salı gününden okumaya başladım. ama çok konuşmuşsun yahu vakit alıyor okumak
bebek de ben de çok daha iyiyiz şükür:)

herkesler doğuruyor mu yoksa

Ee doğum yaklaştıkça ceneler düştü İyi olun, sağlıklı olun

Ay ilk gunler ilgilenmek cok zor dimi yaa. Dun herkes evine gitti oglanlarla yalniz kaldim. Guneyi emzirirken kuzey bisey istedi. Kardesin emdikten sonra versem olmaz mi oglum dedm hep o mu once olcak artk dedi. Memeyi usulca cektiiiiim kalktim kuzeyin istedigini yaptim mecbur. Banyo yapilcak annemle yikanalim uyku uyunacak annemle uyuyalim. Nasil olcak bu isler

Kuzum doktoruna soyle proctolog fitil ve krem kullan ben onla rahatlamistim rahatladigim gun dogum oldu. Suan yine var ama o zamanki kadar rahatsiz degilim. Fitile devam ediyorum. Ihmal etme artar dogumda

Ayyy hadi insallah hayirla gelsin
Onları kullandım canım devam da ediyorum kadın doğumcum da kontrol etti sağolsun trombolize olmuş dedi soğuk jel buz yöntemi uygula dedi hamile ve lohusalarda soğuk yöntem uygulanır dedi afedersin memeleri içeride tutmak lazım dedi çabuk iyileşsin diye doğuma kadar aslında doğumdan sonra çıkar dedi falan eşimde bitkisel yöntemler araştırıyor patlıcan sapı kaynatıp içiyomuşsun dr sorduk yani yediğimiz bitki dedi deneyebilirsin dedi dün başladım bakalım inşallah fayda bulurum

Haklisin, işte ne zaman normal ayakkabıya geliyor bu bebeler, alacağımıza o ay grubuna gore alalım diye danışmak istedim. Kullanmayacağım ayakkabıyı almaya da gerek yok, zaten yenidogan alışverişi mi yaptık oglani mi evlendiriyorum belli değil, her şey masraf Senin bebene yaptığını ben kendime yapıyorum rahat ayakkabi buldum mu kafama göre diğer rengini de aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…