Öyle, haklısın. Alttan almayacağım. Çünkü bu durum asla elimde değil. Kısa sürmesini umuyorum.Valla hiç alttan alma sende onlara bagir cagir ne kendini ne de bebegini strese sok sen alttan aldikca daha cok ustune geliyorlar kafese mi koyayim de ya cocuk bu de polise sikayet edin istiyosaniz de bi daha kapima gelirseniz sizi taciz ediyor diye sikayet ederim de cok işe yariyor benim cocugum yok alt komsumun kocasi işsizdi ev supursem kapiya cikiyodu actim agzimi yumdum gözümü karisina da dedim o kocan bi daha kapima gelirse polisi ararim dedim yigenim bize gelince kapiya cikiyodu valla cocuk olunca nolur bilmiyorum bol bol kavga ederiz artik eşimden bi gün temiz bir dayak yer de ne zaman bilmiyorum
Her gitmemde söylüyorum çok ağrıyo diye çocuk aşağıya döndüğü için baskı yapıyomuş canım normalmiş nstlerim felan çok iyi çıkıyo ama o ağrı beni bitiriyoO cati agrisini hic deme iste ne berbat bisey küt olup adim atamadim resmen sormayida unuttum doktora.
Saclarimi rahat birakalim lutfen. Onlarin yasam alani klimali ortamlsr, sorun yokMaşallah cok tatlısın ama bu sıcaklarda o saçları toplayalım geldi
Haklısın.Nçsorma aynen zaten kendi ağırlığı yeter insana şu son zaman.. Yaa klima da varlığı da dert yokluğu da..neyse dikkat et yine klimaya 2 hafta dayan doğum olunca bebekle de çok sorun olmaz inş en düşük ayarda falan kullanılır..
Ay ne saygısızlık ve terbiyesizlik düşünceye bak, Çocukları olmuş ama ebeveynlik anlayışları gelişmemiş ne fayda! Hiç suçlu hissedip alttan almaya çalışma çocuk bu yapabileceğim bişey yok deyip geçmek lazım.. Anlayışla yaklaşmayana hiçbişey in fazlasını vermeye gerek yok..
Anladım teşekkür ederimNormal bir durum canım benimde ilk kez geçen gün geldi. İlk hamileliğimde baya geliyordu 25li haftalardan sonra bunda yok
Yeni geldim ben de, çok şükür bugün NST iyi çıktı, Salı günkü NsT den iyi durumlarÇok şükür canım ya yüreğime su serpildisiz ne yaptınız bugün sizde nst ye girecektiniz
Şimdi bizimkiler Ağustos doğumlu olcaklar kışın yün patik bot şeklinde kullanırız sonra bahara doğru altı bez patik ayyakkabıler var kzıımda almıştım Adidas’ın Nike ın var daha yürümedikleri zaman yürümeye başladıklarında 1 yaşında ya da biraz geçince illa dın ayakkabıları var açıklayıcı olmuştur sanırım
Merhaba arkadaşlar, bugün kızımla 2. Günümüz çarşamba akşam 21:30 civarı sezaryanla doğum yaptım. Biraz ağrılarım var onun dışında herşey yolunda şükürler olsun. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allahım Bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Öyle güzel bir duyguymuş ki
Oha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
Haha tam ozet gecmistim sen yazdin. Bir de dun G Gulsenmug34 dogum yapti. Kavustular bebgiyle saglicakla.kızlar mesajlarınızı kaçırmamak için salı gününden okumaya başladım. ama çok konuşmuşsun yahuvakit alıyor okumak
bebek de ben de çok daha iyiyiz şükür:)
herkesler doğuruyor mu yoksa
Vallahi içime doğdu sabah okuyunca yazicaktim yazmays üşendimOha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
Kuzum doktoruna soyle proctolog fitil ve krem kullan ben onla rahatlamistim rahatladigim gun dogum oldu. Suan yine var ama o zamanki kadar rahatsiz degilim. Fitile devam ediyorum. Ihmal etme artar dogumdaKızlar hemoroidim azdı 2 gündür ne çektiğimi Allah bilir. Eğer düşmanınız varsa ileri derece hemoroid olsun diyebilirsinizöyle böyle değil yani şuana kadar hamileliğimi balayı gibi geçmiş ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum herşey eziyet oldu. Dün doktora gittim kontrole 10 gün sonra çatı muyanesine alcak nst temiz suyu mıyu herşey temiz güzel ama geçen 10 gün boyunca çok az almış 2299 du 2400 olmuş 36 haftanın içindeyim ben ikişer kilo alıyorum yavrum gram kadar alıyor herşeyden yemeye çalışıyordum şimdi hemoroid yüzünden korka korka yiyorum nasıl olcak bilmem dua edin banada şu hemoroid geçsin de yürüyüş yapabileyim yoksa nasıl normal doğum yapıcam
Ayyy hadi insallah hayirla gelsinOha oha ohanasıl doğuramadığımı anlatıcam derken nasıl doğurduğumu anlatıcam galiba sancı çıktı yine yatırdılar suyum azalmış biraz da gelişim geriliği olmuş sezaryene alalım seni dedi kızlar aaaaağğğyyyyy geliyoooorrrr geliyooooooooğğrrrrrr
Haha tam ozet gecmistim sen yazdin. Bir de dun G Gulsenmug34 dogum yapti. Kavustular bebgiyle saglicakla.sen nasilsin, nasil gidiyor? Oglun nasil tepki verdi bebise?
Ben okuyamadim ayakkabili mesajlari uzun uzun. Ilk ayakkabisini 13 aylikken aldim Nike'tan. O zamana kadar kisin patik tarsinda ayakkabilardan giydirdim disariya cikarken. Yazin direkt ciplak ayakla ya da corapla cikarttim. 13 aylikken ayaklanmaya basladi, o yuzden o zaman ilk ayakkabisini aldim. Normalde ilk adim ayakkabilari adi altinda 345232 ozellikli abartilmis uzerine 2 saat konusup yazistiklari ayakkabilar var, duymustum ama ben pratik insanim. Ayagina uydu mu ayagi rahat mi bilmem lazim internetten arastirmadim cok. Gidip deneyerek isimize yarayani aldim. Ayaklarimizin ust kismi tombul, kubbeli gibi. Her ayakkabi rahat olmuyor. Ustu bol olan rahat giydigi bir ayakkabi buldum. Ayagi buyudukce ayni ayakkabinin bir ust numarasini aliyorumYaaa çok sagol, detaylı açıklamışsinHakkını helal et
Kontrolden geldik hersey cok iyi bebik plesentaya bu sefer kafayi full gömmüş çocuğum napiyosun sen ya diyesim geldinstde tık yok cok sukur sadece 60 gr almiş ona taktim kafayi normal dedi dr 2850 gr olmuş bu ara dondurma cikolata cok fazla yer oldum hemen azalticam
kızlar mesajlarınızı kaçırmamak için salı gününden okumaya başladım. ama çok konuşmuşsun yahuvakit alıyor okumak
bebek de ben de çok daha iyiyiz şükür:)
herkesler doğuruyor mu yoksa
Ay ilk gunler ilgilenmek cok zor dimi yaa. Dun herkes evine gitti oglanlarla yalniz kaldim. Guneyi emzirirken kuzey bisey istedi. Kardesin emdikten sonra versem olmaz mi oglum dedm hep o mu once olcak artk dedi. Memeyi usulca cektiiiiim kalktim kuzeyin istedigini yaptim mecbur. Banyo yapilcak annemle yikanalim uyku uyunacak annemle uyuyalim. Nasil olcak bu islergidip okuyayım özeti de mirunecim
oğlum hem merak ediyo seviyo hem biraz kıskanıyorum ama belli etmemeye calisiyo:) daha doğrusu benim onla ilgilenmemi istiyo haklı olarak.
ben de daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. dikişler var, bebek aşağı inemedigi için sancilarla kasılmalar hep yukardaydi kaburgalarim hala agriyo, açlık susuzluk, doğum yorgunluğu derken ilgilenemedim çocukla. inşallah akşam ilgilencem:)
Onları kullandım canım devam da ediyorum kadın doğumcum da kontrol etti sağolsun trombolize olmuş dedi soğuk jel buz yöntemi uygula dedi hamile ve lohusalarda soğuk yöntem uygulanır dedi afedersin memeleri içeride tutmak lazım dedi çabuk iyileşsin diye doğuma kadar aslında doğumdan sonra çıkar dedi falanKuzum doktoruna soyle proctolog fitil ve krem kullan ben onla rahatlamistim rahatladigim gun dogum oldu. Suan yine var ama o zamanki kadar rahatsiz degilim. Fitile devam ediyorum. Ihmal etme artar dogumda
Ayyy hadi insallah hayirla gelsin
Haklisin, işte ne zaman normal ayakkabıya geliyor bu bebeler, alacağımıza o ay grubuna gore alalım diye danışmak istedim. Kullanmayacağım ayakkabıyı almaya da gerek yok, zaten yenidogan alışverişi mi yaptık oglani mi evlendiriyorum belli değil, her şey masrafBen okuyamadim ayakkabili mesajlari uzun uzun. Ilk ayakkabisini 13 aylikken aldim Nike'tan. O zamana kadar kisin patik tarsinda ayakkabilardan giydirdim disariya cikarken. Yazin direkt ciplak ayakla ya da corapla cikarttim. 13 aylikken ayaklanmaya basladi, o yuzden o zaman ilk ayakkabisini aldim. Normalde ilk adim ayakkabilari adi altinda 345232 ozellikli abartilmis uzerine 2 saat konusup yazistiklari ayakkabilar var, duymustum ama ben pratik insanim. Ayagina uydu mu ayagi rahat mi bilmem lazim internetten arastirmadim cok. Gidip deneyerek isimize yarayani aldim. Ayaklarimizin ust kismi tombul, kubbeli gibi. Her ayakkabi rahat olmuyor. Ustu bol olan rahat giydigi bir ayakkabi buldum. Ayagi buyudukce ayni ayakkabinin bir ust numarasini aliyorumKisacasi ayakkabi icin aceleye gerek yok bence. 1 yasindan sonra alinabilir. 2 aylik bebege giydiren de oluyor guzel gorunuyor belki ama ben tercih etmedim. Ayaklari cok narin oluyor, tirnaklari da cok yumusak. Bence gerek yok suslemek ugruna.
Bu çok iyi yaaaaaaAyakkabı konuşuluyor madem, bakıın ne ördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?