2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da ordan kimse uyarida bulunmadi basım sda fırıldak gibi sag sol arka da bebis dogunca ona bakmaya çalıştım filan ağrım olmadi ilk dogumda da olmadı idi neyle alakalı bilmiyorum aslinda çok baş ağrısı da çeken biriyimdir

Offf sağma makinesi alacağım o zaman mecbur ben bu kadar sütüm olacağını düşünmemiştim. Göğsümü emiyor mesela 10 dk emziriyorum sağ göğsümü sonra sola alıyorum emmiyor. Uyuyor ama sağdan devam ederse en az 30 dk emiyor.

Eşim doktora götürdü bugün. Bakalım soracak çok üzüldüm görünce. Acaba ben mi yaptım yanlışlıkla bir yere mi taktım diye düşündüm.
Toparlar ALLAH büyük üzülme annesi
Oy kiyamam ya niye öyle olmuş kontrole götür canım bizlere de haber ver
İnşallah bakalım emiyor. Eşim kontrole götürdü biraz önce. Haber veririm
Hahah bende özledim ama çocuk çok zormuş valla teli elime alamıyorum
Ya Bi kuruyup düşseydi yok oraya takıldı yok eli geldi bilmem ne derdi olmayacak. Görünce çok üzüldüm. Eşim götürdü annemle doktora. Ben gidemiyorum baş ağrısından hiç bir yere
4cm aciklikla kaldim kizlar kendi sancimla olmadi rahim duvarim arkadaymis acikliga bakmak öldürüyo beni .. simdi lavman yapildi suni vericekler oncesine 2 tane besin serumu takildi dualarinizi eksik etmeyin
Aaaaaa doğum mu başladı bacım senin ? Hadi inşallah güzelce sağlıkla alırsın kucağına yavrunu
Of maşallah ne hikayeymiş ama. benim de hemşire ebe falan çok iyiydi. Çok yardım ettiler her konuda. Bir de ameliyathane de bence genel olarak öyle soyuyorlar. Beni de komple açtılar. Görmeyen kalmadı yani
Ay hadi hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Aslında uyardılar ama bana baş ağrın olur bunları yapmazsan demediler. Bende ne bileyim başka bir şey için diyorlar sanıyordum. O yüzden dikkat etmedim. Şimdi de beynim akıyor sanki. Omuz ense damarlarım geriliyor resmen. Böyle bit ağrı yok. Bebeğimle ilgilenemiyorum.

Kızlar agrim yok yanım agriyo sadece ben uzanmistim uyumusum lavaboya geldim pecetede bu akıntı ama tuvalete oturdum birsey gelmedi sadece o akıntı var

Sağma makinası değil de bu mochi var göğsüne tuttruyosun akan sut boşuna gitmemiş oluyor hatta yoncambenim annemiz kullanıyordu memnunsa ondan olabilirsin canim
Göbek bağı içinde üzülme yeni doğan bebeklerde olabilecek şeyler önemli bişey değildir yani güzel günler de sağlıkla büyüt bebeğini

Kızlar beni afffedin ne olur mide bulandirici biliyorum ama sizce nişan mi bu az da agrim var hemen cevap verin görün ne olur
Hadi git artık hastaneye evde doğurcan yoksa valla nişan tabiki tebrik ederim ama senin evde doğuracağını düşünmeye başladım artım sağlıkla gelsin bebişin haber ver olur mu

İnan bende öyle oldum. Hiç elime alamıyorum yerimden kalkamıyorum. Eşim destekliyor sürekli. Yatarak emzirdim bugün. Baş ağrısı var bi de bende canım bu ebebekte süt artırıcı malt ve çikolatalar var onlardan al bir humana çayımı ne varmış ondan da al iç. Müthiş bir şey. Bol bol Tahin Pekmez ye. Yeşil soğan ye. Çok güzel süt yapıyor. 30cc veriyorsunuz zaten mama verecek iseniz Şırınga ile. Bize ebe kesinlikle biberon kullanmayın dedi.

Yni

Yani bu ne demek oluyor ben doktora bugün gidiyimmi yoksa bekliyimmi
Ben normal doğum yapmadım inan hiç bilmiyorum. Bir de senin 3. Çocuk değil miydi? Bilirsin az buçuk kendini aslında.
Aldım ondan var ama gerçekten yetmiyor. Göğüslerim taş gibi oldu ve ağrıyor. Sağ göğsümü emerken diğerinden şıpır şıpır süt akıyor topluyorum o mochi ye en az 15cc çıkıyor öyle. Ama sanırım yetmiyor. Aşırı dolu hissediyorum. Hatta üzerine elim ile sağıyorum

E bende 18inde sezeryan olcam gün geciyor ama stres sariyordu dünden önceki gun arkadasim sezeryan dogum yapti korkularim gitti cok iyiydi cok guzeldi dedi beni motive etti

Bi 10 güne toparlarsin tamamen canim maşallah sana çabuk ayaklandin

Gözünaydin canim
Yni

Yani bu ne demek oluyor ben doktora bugün gidiyimmi yoksa bekliyimmi
Kiz daha bi de bekleyim mi diyosun ya kalk git şu doktora evde fırtlatacaksin bebeği

Pompa al canım sağ koy buzluğa. Manuel el pompası bile alabilirsin uygun fiyata. ama pompada artırıyor haberin olsun bu bebeğe yeter artmasın dersen kendi haline bırakıcaksın. Göğüste kızarıklık doluluk acı varsa mastit başlangıcı oluyor. İlerlememsi lazım. İlerleyince halsizlik ve ateş yapıyor grip gibi yatıyorsun. Ilık duş altında masaj yaparak sağabilirsn. Fakat acı ve kızarıklık varsa hemen doktora gitmen lazım süte geçmeyen antibiyotik yazıyorlar geçiyor. şuan ne kadar üretmesi gerektiğini bilmediğinden fazlalık olabiliyor. Bebis iştahlıysa bol bol emzir

Hayırlısıyla aldın ya kucağına gerisi önemsiz:)

Benim de dikislerimi almislardi ama zaten kuruduğundan içi hicbsey hissetmedim. Sadece 10 günde kurumuş muydu dikişler onu çok hatırlamıyorum açıkçası ama sıfır acı. İçin rahat olsun.

Hadi hayirlisi insallah benim karnim sertlesiyor sabah uyandigimda oyleydi neden öyle oluyor acaba bi yere toplaniyor o yüzde nmi
Aynen artık tekme atacak yer bulamayınca kasılıyor. Bende korkuyorum arada ben tekmeliyorum rahatsız ediyorum tepki versin diye korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…