Benimde sabah kalkınca öyle oluyor . Kaburgamın orası özellikleHadi hayirlisi insallah benim karnim sertlesiyor sabah uyandigimda oyleydi neden öyle oluyor acaba bi yere toplaniyor o yüzde nmi
Allah anali babali buyutsun. Bu mesaja saatler once basladim. Gondermek.yeni kismet oluyor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Sana da stressiz sorunsuz bir lohusalik dilerim.Kızlar ben dün saat 16.30da doğurdumPazartesi sancılarım başladı galiba ama düzensiz diye yazmıştım, gece 3te sıklaşmaya başladı, salı sabah doktoruma gidecektim zaten o saate kadar 15 dkda bir gibi sancım oldu 9da doktoruma gittiğimde 1,5 cm açıklıkla yatışımı yaptı.
16.30da kızım dünyaya geldi
M Mirune 3080 gr 50 cm İpek kızımız geldi. Her şey yourda çok şükür, okuyamadım hiç kimler doğurdu neler oldu. Bir ara okuyup ayrıntıları anlatıcam.
Doğuranlara gözünüz aydın, bekleyenler kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim canım şükür ağrı acı epey azaldı artık toparlıyorumBaşındaki hemşire mi artık dr lar mı onlar uyarıyorlarmış başını eğip çok hareket edersen falan o esnada sanırım bazıları.. Ama bazı bünyeleri de hiç etkilemiyor başını da oynasa hiç ağrıyan etki olmuyormuş belki sana da faydası olmayabilirdi bünye meselesidir belki.. Neyse öyle böyle atlattın o süreci, baş ağrısı da geçince inş daha da rahat olursun.. Bi kaç gün daha olur belkie, 1 haftada geçiyor diye duymuştum..
Selam canımben geride kalanlar olarak heyecan ve stres içinde bekliyorum sen nasılsın , annem gelcek akşama inş onun bekleyişi ve heyecanı ayrı var.. İçimi de bi korku sarıyo gün yaklaştıkça.. Pazartesi sezaryen acaba diyorum yarın gidip az daha öteye mi atsak diye düşüncelere girip duruyorum.. Hiç bişey yokken gidip bıçak altına yatasım gelmiyor düşündükçe stresten akışına bıraksak en azından suydu sancıydı kaçışım olmadan mecbur kalsam yapacak bişey yok zaten el mahkum giriyosun ameliyata diyorum ne yapsam bilemedim hiiiiççç hazır değilim hatta çok aşırı hazırlıksızım
Ay tüh hastane ve beceriksiz sağlıkçılardan yana şanssızlık olmuş ama neyseki kardeşinin yanında olması ve hemşire olması en büyük şansın olmuşeh öyle böyle bi tecrübe oldu hepsi hayırlısı olsun inş kendin rahatla ayağa kalkacak zamana en kısa sürede gelirsin ağrıların falan geçer gider..
MaşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı hayırlı ömürleri olsun
Senden haber brkliyordum ben de. Cok sevindim her seyin guzel gitmesine. Benimkinde guzel gitmedi de. 1 saat belki de 1 bucuk saat spinal yapamadik. Saka gibi. Hala sebebini anlamiyorum. Uzman da deneyimli. Ilk dogumumda stajyeri yonlendiriyordu. Stajyer 2. Seferde bulmustu. Bunda 20 defa deldik lanet olmasin. Belimin agrisindan duramiyorum. Sonuc yine de.dogru yeri bulamadik. Ağlamaya basladim sinirim bozuldu. Cok istemistim cocugumun dogumuna sahit olmayi. Sonunda artik yapacak bir sey yok deyip tamamen uyuttular. Uyuturken benkagit imzalicam. Suni sanci verin normal deneyelim diye tutturdum. Doktor geldi basima anlatiyor. Sonrasi yok. Bu bahaneyle bir kismini anlatmis oldum kendi hikayemin de. Kizlar ha cok doguran oldu, ben takip edemiyorum. Listede bilgileri eksik olan etiketlesin beni lutfen. Yarin hayirlisiyla eve gecmek kismet olursa hepsine bir bir bakicam.Merhaba kızlar,salı günü ıkıncı mucizemle kavuştuk Cok sukur.Spinal anestezı oldum ,hersey çok guzeldı kendımı boşa kasmışım o kadar .Şükürler olsun53 cm 3430 kg dogdu kızım.bugun hastaneden taburcu oluyoruz
Tebrik ederim maşallah Allah anali babali buyutsunKızlar merhaba ben sağaalim kıcağıma aldım. Ama stüm gelmedi daha ne kadar sıklıkla ne kadar mama vermeliyim tecrübesi olan var mı 2 günlük oldu
Benim arkadaşımın en küçük kız kardeşi de 5.5 kilo doğdu hem de evde. Ebe görünce bu neee demişValla ne bileyim bende düşündükçe nasıl diyorumoy oy 5 kilo üstü ve evde bide maşallah.. Bence de şekerden haber olmadan, e eskilerden bol bol un hep ekmek tüketimi şeker meker derken demekki. 5 kiloları 2-3.aylarda görsek diye 4 gözle bekledik ilk bebiş de
Ben doguramam demistim demiacilma ilerlemedi sabaha kadar sancimla baktilar simdi suni taktilar cıldırmaya hazirimm
Canım ya sürekli aklım sendeydi sabah uykusuzluga yenik düşmüşüm4cm aciklikla kaldim kizlar kendi sancimla olmadi rahim duvarim arkadaymis acikliga bakmak öldürüyo beni .. simdi lavman yapildi suni vericekler oncesine 2 tane besin serumu takildi dualarinizi eksik etmeyin
Hiç sorma kız bide böyle bir çocuk değildi hastalık dışında beni aramazdı. Şuan bildiğin aşığım gibi etrafımda sürekliAllah kolaylık versin canim o simdi den ksrdeş psikolojisine girmiş
Silikon mem ucunun numarasi vs var mi yanımızda bulundurayim bebeginiz nasil sen nasilsinBenim meme ucum hem küçük hem sert olduğu için tutamadı, silikon meme ucu istedi hemşire, ebebekten almıştım zaten daha önce onunla denedik, çok güzel tuttu onu. Zamanla ucu çıkar yumuşar memeyi de denet hep dedi
Yalan oldu. Sancının s'si yok.Totem yapmıştım geçen hafta bugün için. Doktor 3'ünde gel, demişti. Ben 4'üne randevu aldım. Belki diğer doğumlarımdaki gibi doğum başlamış, yatış yapalım derler, diye bugünü seçtim.Kızımın doğumunda giydiğim elbiseyi giyip gideceğim. Bakalım tutacak mı?
Hastaneden çıkmadan mutlaka agrimkesici iğne yaptir Mirune. Bir süre daha rahat edersin en azından damardan olan gibi kuvvetli olmuyorTum agri kesici serumlari ilaclari kestiler paracetamol disindakj. Nerde ne.agrim var ortaya cikti sonunda. Dun ne guzelmis ya agrisiz sizisiz. Damar yolundan, kan aldiklari yere, spinal denemelerinden sezaryen yarasina her yerim agriyor.
Bebeğin iri ya ondandır surekli eme eme getirecek sütünü inşallahSutum yetmiyor 7/24 memede haliyle. Dun 15:00'ten bu yana surekli memedeydu nerdeyse. Gece 15 cc mama istedim ebeden bi o ara biraz dinlendim. Bir de simdi 2. Kez 20 cc mama verdim. Bezini degistirdim. Uyuyor sonunda. 24 saatlik maraton gibiydi ya. Doydu doyacak, uyudu uyuyacak. Hep miyk miyktum derdi doymak biliyorum. 3. Gun yani yarin iner sutum. Digerinde de oyle olmustu. Yilmak yok geldigi kadar emzirmeye devam... Mama ocu degil. Hayat kurtarici. Ama diyelim ki emzirmeyi cok istiyorsaniz, cok icinizde kaliyorsa sutum yok diye uzulmeyin, oyle olumsuz dusunmeyin. Miykladikca emzirin, gak dese meme guk dese meme. Memeler mucizesini yaratiyor. Talebe gore sut uretiyor.
Daha gününe de çok var zaten şimdiden beklemeye başlayınca günler geçmek bilmiyor. Akışına bırak benceYalan oldu. Sancının s'si yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?